Vardagsrumsmöbler – designidéer

stor vit hörnsoffa vardagsrumsmöbler

För att vardagsrummet ska se modernt och mysigt ut behöver det det rätta Vardagsrumsmöbler. Vi presenterar de grundläggande typerna av möbler och erbjuder några spännande designidéer. Varje vardagsrum behöver rätt soffa – denna möbel är en oumbärlig del av inredningen. Det erbjuder mysiga sittgrupper för boende och deras gäster och kan utföra många funktioner. Det kan också sätta accenter och fungera som en dekoration.

Moderna soffa vardagsrumsmöbler

liten-modern-soffa-vit-vardagsrum-design

Soffa i vardagsrummet för en liten lägenhet. Det är mindre än vanligt och räcker för en eller högst två personer. Den vita färgen får möbeln att se större ut. Kombinerat med ett litet soffbord och tv, så har du skapat en mysig inredning. Den enkla konstruktionen kompenseras av fina tyger, mestadels läder.

TV -skåp och soffa – vardagsrumsmöbler

lyxigt brunt soffset TV -skåp vardagsrum

En stor hörnsoffa eller en bekväm soffgrupp i kombination med en TV är en garanti för många trevliga kvällar med vänner, där du kan titta på en fotbollsmatch eller ditt favorit -tv -program. Lämplig Vardagsrumsmöbler för större rum är dessa bekväma skinnsoffor där alla vänner kan hitta en plats.

Rygglös soffa – bekväma vardagsrumsmöbler

modern-soffa-svart-läder-möbler-vardagsrum

 Inte nog med det – de stora sofforna är också praktiska och tar mindre plats jämfört med fåtöljer och stolar. Bekvämt och praktiskt – läder är vanligtvis lätt att rengöra och det ser alltid bra ut. Klassiskt moderna soffor har en fyrkantig form och en enkel design.

Halvcirkelformad soffa med ottomanskt bord – mysigt och praktiskt

beige halvcirkelformat soffa ottomanskt bord

Modernt och bekvämt är orden som beskriver denna design. Soffans halvcirkelform ser väldigt attraktiv ut. Kombinera dessa Vardagsrumsmöbler  med det matchande ottomanska soffbordet och dekorera rummet med gröna växter eller lägg färgade kuddar på soffan.

Fåtölj för vardagsrummet

mysigt-brunt-läder-fåtölj-modernt-vardagsrum

klassisk vit fåtölj

Välj en matchande fåtölj med ett tygöverdrag vars färg matchar det övergripande färgschemat. Storlek Vardagsrumsmöbler brukar locka allas uppmärksamhet, så fåtöljen bör väljas med stor omsorg. Fåtöljer i läder finns som tillval på marknaden.

Modern fåtölj i svart och vitt läder

svartvit-puristisk läderfåtölj

modern röd fåtölj med minimalistisk design

modern-röd-fåtölj-vardagsrum interiör