12 sätt att skapa en modern chambray -outfit

wieß-chambray-shorts-sommar-outfit-hatt

När bikinier och att gå barfota inte är lämpliga letar vi i vår garderob efter sommarkläder som inte får oss att smälta glass mellan två våfflor. Och tyget som verkar upprepa sig om och om igen i dina kläder är chambray. Det är ett mycket lätt bomulls- eller linnetyg. Det ska dock inte förväxlas med denim, som är vävt i diagonala mönster, vilket ger det en tyngre och grövre känsla.

12 sätt att skapa en chambray -outfit

skjorta-smycken-kombination-mode-chambray

Även på hösten och vintern förekommer detta material i kläder i form av stora skjortor med turtlenecks och tjocka, stickade tröjor och parkas av ull. Det syns också Chambray -outfit på våren, genom att sättas på över kläderna, medan solen fortfarande gömmer sig bakom molnen och bara ibland visar sig.

Hur man får ut det mesta av detta lätta tyg i sommar

chambray-sommar-dre-outfits-idé-kvinnor

Så i stort är chambray ett tyg som kan användas året runt. Men det är särskilt användbart på sommaren och kommer till sin rätt. I den här artikeln har vi några idéer för en Chambray -outfit för dig som visar hur du stylar dig själv med detta luftiga tyg.

I sin klassiska form

skjorta-chambray-blå-orange-shorts

Om du redan har chambray i din garderob är chansen stor att minst en av dem är en skjorta. Kragen och knappstängningen ger ett snyggt utseende utan att se för formellt ut, vilket gör det perfekt Chambray -outfit för en avslappnad helg eller en avslappnad fredag ​​på kontoret. Skapa en glad accent med citrusnyanser och roliga sandaler.

För att framhäva en iögonfallande kjol

kjol-röd-chambray-skjorta-bomull-mode

Stoppa in samma älskade skjorta i en färgglad knälång kjol för en underbar Chambray -outfit i en kombination av klassiskt och modernt.

Skjortan att hänga över halsen (bara om det blir svalare)

knyt-runt-midjan-chambray-idé-mode

Som tillbehör till Chambray -outfit, Chambrayskjortan kan också användas för att hålla händerna fria och förhindra gåshud när solen går ner på kvällen. För att göra detta, binda det helt enkelt runt midjan. På grund av sin tunna natur är chambrayskjortan det perfekta långärmade plagget för att dra nytta av denna 90-tals trend utan att känna sig trång.

Till byxor med tryck

skjorta dam mode chambray stil tyg

Plagg med tryck är särskilt fashionabla i år. Välj en chambrayskjorta med ett mönster som Chambray -outfit, för att förbättra den klassiska känslan. Och särskilt i kombination med ett glatt blommönster kommer det att se väldigt bra ut.

En chic overall gjord av chambray

chambray-mode-tips-street-light-tyg

Jumpsuiten som Chambray -outfit Det är mer troligt att det ses som ett ungdomligt klädesplagg, men det behöver inte nödvändigtvis begränsas till besök på lekplatsen eller musikfestivaler. Kombinera den kluriga jumpsuiten med ytterligare ränder och ett blommigt tryck och lägg till dess glamorösa faktor med spetsiga klackar och guldsmycken.

Bra humör överlag

korta övergripande tips för chambray -mode

Men om du föredrar den lekfulla sidan av chambrayoverallen rekommenderar vi Chambray -outfit lägg till några prickar och en söt frisyr från en bull, samt hjärtformade solglasögon och ett djärvt rött läppstift.

En snygg overall / jumpsuit

övergripande-chic-light-sommar-chambray-stil

Det är lika bra att expandera den flickaktiga jumpsuiten till något mer vuxet, nämligen en modern jumpsuit gjord av chambray. Tyget gör det Chambray -outfit sommarvänlig, medan den smala silhuetten passar både dag och natt, särskilt när den kombineras med rätt tillbehör.

Som en cool, avslappnad klänning

chambray-blå-jeans-tyg-ljus-kort

Svarta tofflor och en avslappnad updo är det perfekta tillägget till en skjortklänning Chambray -outfit, men en kort fåll och en guldkedja säkerställer tillräcklig kvinnlighet.

Tillfälligheten i ett par byxor

street-city-fashion-girl-chambray-rosa

Det är inte helt klart varför samhället anser att en strikt pizzadiet och att ha pyjamasbyxor varje dag är oacceptabelt. Men vi behöver inte vackla inför motgångar. För att protestera mot galenskapen, ta på dig några chambraybyxor som är lika mysiga och gör det Chambray -outfit ännu mer elegant med ett par klackskor och en skjorta bunden.

Chambray som snygga shorts

ljusa sommarshorts i chambray -tyg

Detsamma gäller shorts också Chambray -outfit. Om mindre tyg i form av shorts inte ger den nödvändiga lättnaden i värmen, skulle det vara klokt att välja ett tyg som chambray som också släpper igenom luft. En vit topp, fina guldsmycken och en stor läderväska är andra obligatoriska tillbehör för ett okomplicerat utseende.

Som en flirtig haklappsklänning

chambray-outfit-sommar-tips-mode-overall

Mössorna i detta exempel är halva chambray och halva denim. Overallen är överallt den här säsongen, men införandet av en chambray haklapp ger en viss oväntad fräschör till Chambray -outfit.

En nästan kanadensisk smoking

denim-idé-hambray-tyg-mode-outfit

Denim Dan ser förvånansvärt mycket chic ut med en lös, uppknäppt chambrayskjorta över beskurna jeansbyxor, istället för att göra outfiten helt av denim. Och tre är en riktigt bra kombination om en annan klassisk bit, en lös randig t-shirt, den Chambray -outfit Trio of Soulful Blues går med.