Hösttrender 2020 för män: outfits för en snygg start på säsongen

Spännande tryck, nya ljusa färger och ett brett utbud av tyger: Vem säger att herrmode är tråkigt? Vi har sammanfattat de 10 coolaste hösttrenderna 2020 för män för dig och förklarat hur du kan implementera dem på ett stilfullt sätt. Det finns något för alla smaker garanterat. Dessa modeller, färger och snitt säkerställer ett modemedvetet utseende både på kontoret och på diskoteket.

Hösttrender 2020 för män: röd är säsongens trendfärg

Hösttrender 2020 män som bär röda kostymer och rockar

Rött är helt klart en av trendfärgerna under höstsäsongen. När det gäller styling krävs dock en viss takt, särskilt när flera färgnyanser kombineras. Män som gillar att experimentera vänder sig till röda sammetdräkter. Sneakers och en hatt med ett rutmönster kan effektivt avrunda den sportiga, eleganta outfiten. Trenchcoat med lammskinnskrage är modemedvetet, men ändå mer subtil. Stridsstövlar och svarta jeans kompletterar det monokroma utseendet. Den röda jeansjackan med fläckar är mer lämplig för daglig användning. Färgade glasögon och en basebollkeps passar perfekt till outfiten.

Hösttrender 2020 för män: rockar med rutiga mönster

Hösttrender 2020 herrmantal med rutiga mönster

Det finns många rutiga mönster och det spelar ingen roll om du väljer den fina glencheck eller storformat fönstret i höst: de är alla trendiga. Långa rockar i höstfärger som grönt, brunt eller rött är särskilt populära.För att få ytterkläderna att sticka ut bärs en tröja eller skjorta i dämpad färg under. Plagget framstår som sportigt och elegant och kan bäras med ullbyxor och sneakers.

Hösttrender 2020 för män: jackor och rockar med lammskinn

Hösttrender 2020 herrkläderjackor med jeans och byxor och kedjor

I höst är det inte bara färgerna och mönstren, utan även tygerna som sätter tonen. Korta jackor med lammskinnskrage och foder är helt klart en del av höstens trender 2020. Mörka jeans bärs med dem. Tillbehör som halsband eller halsdukar kompletterar effektivt det sportiga, eleganta vardagsutseendet.

Hösttrender 2020 för män: läder för ett modemedvetet utseende

Hösttrender 2020 män som bär stora skinnjackor

Trenchcoat, bältesväska, byxor och väst: läder är en av klassikerna. I år förlitar vi oss dock inte bara på separata delar, utan på läderdräkter. Så att outfiten inte ser överbelastad ut bär vi en tröja i kontrastfärg eller en skjorta med tryck. Den perfekta stylingen för långa promenader eller för fika med vänner.

Hösttrender 2020 för män: lapptäcke

Hösttrender 2020 herrjackor med lappmotiv och fotokollage

Har du många kläder i vanliga färger? Med en quiltad väst eller quiltad jacka med lapptäcke kan du ge utseendet det extra. Utskrifterna liknar ett fotokollage och är inspirerade av gatumodellen i modemetropolen New York. Du kan också bära casual jeans och vita sneakers.

Hösttrender 2020 för män: tryck

Hösttrender 2020 herrjeans och jackor med tatueringsmotiv

Byxor och jackor med tryck och digitala tryck på ärmarna och benen gör comeback. Sanna uttalande plagg i sig själva, de ger utseendet en retro touch från 90 -talet. En viss lekfullhet är för närvarande inte bara kännetecknande för kvinnors, utan också för herrmode. De som väljer det kan komplettera utseendet med kedjor, iögonfallande ringar eller sneakers i 90-talsstil.

Hösttrender 2020 för män: jackor modeller

Hösttrender 2020 bär bomberjackor för män eller quiltade jackor ordentligt

År 2020 kastas alla stylingsregler överbord. Från och med nu kan ytterkläderna också lysa och skimra under dagen, oavsett vad som krävs. Topparna, som är rikt dekorerade med paljetter, framhävs av jeans och T-shirts i vanliga färger. Trendiga är också coola herrjackor med tryck i höstfärger. Skiktutseendet används här. Vid första anblicken ser en outfit som denna kaotisk ut, men det är faktiskt en uttalande look som gör en koncentrerad titt på detaljerna värda.

Hösttrender 2020 för män: stora kläder

Hösttrender 2020 män bär överdimensionerade kostymer och rockar och stiltips

När det gäller kostymer är det “överdimensionerade” utseendet raseri. Borta är dagarna med perfekt skräddarsydda kostymer. Både kavajer och byxor är lite för löst och ger en känsla av att du har beställt fel storlek. Normcore skjortor med en klassisk snitt, men i oversize, runda av outfiten perfekt. De sitter löst och säkerställer optimal komfort i det hektiska vardagen.

Hösttrender 2020 för män: tweed

Hösttrender 2020 Mäns tweedjackor bär och stilar ordentligt

Tweed är en av klassikerna. Dess lätta struktur kan enkelt kombineras med mönster. I höst pryder blommor till exempel inte bara damskor och stövlar utan även herrrockar. Tweed -kavajer eller kappor kan också läggas perfekt, till exempel med en luvtröja eller en jeansskjorta.

Förresten, det finns också hösttrender för män som inte längre är lika aktuella som 2019. Dessa inkluderar till exempel reversskjortorna, som var den viktigaste freden i Prada och Dior Men -kollektionerna förra året. I höst sätter de scenen för en ny modell: sidenskjortor. Från och med nu ska skjortor med en liten glans inte bara bäras på diskoteket. Tillsammans med enkla byxor bildar de en attraktiv ensemble. Stylingen är också perfekt för officiella evenemang.

En annan modetrend för det kommande 2021 som erövrade modescenen för tre år sedan: Den så kallade bruksstilen, det vill säga användbara, bekväma kläder med fickfickor, spännen och blixtlås, förklarades som ett absolut måste förra året. I år lägger designerna dock större vikt vid ett snyggt och sportigt elegant utseende och arbetskläderna passar inte in i det. Istället för en kappa med fickfickor föredrar du en monterad läderrock med en bältespåse.