Lyxiga modevarumärken: Topp 10 mest populära premiummodedesigners för april 2020!

ANNONS

Våra kläder visar världen vem vi är vid första anblicken och understryker vår personlighet. Din egen stil har också att göra med att hitta rätt märke som passar oss. Många modevisningar, kändisar och influencers fortsätter att presentera oss för de senaste modetrenderna och de hetaste kläderna som står i fokus. I slutändan är det dock köparna som verkligen bestämmer vad som kommer att fungera och inte. Trots den globala ekonomiska osäkerheten de senaste månaderna fortsätter onlinehandeln för lyxiga modevarumärken att växa mycket snabbare än många andra branscher. För att ge dig en överblick över de mest populära premiummodedesignerna för kvinnor presenterar vi i den här artikeln de 10 bästa lyxmärkena för april 2020. Denna lista är baserad på preferenser hos kunderna på den världsberömda e-handelswebbplatsen LuisaViaRoma.

Balenciaga handväska kvinnor lyxiga modemärken modetrender 2020

Långvarig kvalitet, uppmärksamhet på detaljer och många föremål som är noggrant utvalda – grundade 1929, gäller LuisaViaRoma som en riktig oas för alla som är intresserade av unika kläder och accessoarer av hög kvalitet. Det är den första e-handelswebbplatsen för lyxiga modemärken och erbjuder kunderna möjligheten att återskapa fantastiska streetstyle-utseende från de senaste månaderna med bara några klick. Oavsett om det är Balenciaga, Gucci, Balmain eller vackra höga klackar av Manolo Blahnik – valet av stilar och designers verkar vara oändligt.

Dessa lyxiga modemärken var särskilt efterfrågade i april 2020

Lyxiga modemärken modetrender 2020 gucci -klädtrender för kvinnor

Det italienska modehuset grundades 1921 Gucci är ett av de mest eftertraktade lyxmodemärkena någonsin och har varit i toppen av LuisaViaRoma-märkena för kvinnliga kunder i mer än en månad. Det omisskännliga GG -monogrammet fortsätter att forma mode idag. Under den kreativa ledningen och den extravaganta visionen av Alessandro Michele blir samlingarna sanna kultföremål som helt enkelt inte kan förväxlas. Oavsett om det är handväskor, bälten eller skor – Bottega Veneta är ett annat italienskt företag som är mest känt internationellt för sina högkvalitativa lädervaror. Den perfekta balansen mellan rena linjer och klassiska former garanterar ett tidlöst och klassiskt utseende.

”Balmain” och ”Yves Saint Laurent” – märken för den moderna och självsäkra kvinnan

Manolo Blahnik Shoes Women Top 10 Luxury Fashion Varumärken 2020

Vår-sommarkollektionen från det franska modehuset bekräftar att 80-talets mode gör en stor comeback Balmain. Voluminösa kjolar och kavajer i vackra färger som påminner oss om regnbågen – kläderna präglas av överflöd och femininitet. Den franska modedesignern klädde redan stilikoner som Brigitte Bardot och Audrey Hepburn på 1950 -talet och har varit ett av världens ledande lyxmodemärken sedan dess. Yves Saint Laurent står för mode med en stark personlighet och bekräftas bland de mest populära lyxmodemärkena för kvinnliga kunder i april 2020. Klassisk kavaj i kombination med vågade shorts och knähöga stövlar i mocka – med sin senaste kollektion har Yves Saint Laurent charmen av klassisk stil med en nypa rock ‘n’Roll omtolkad.

Unik skokonst av Manolo Blahnik

Kvinnors modedesigners toppmoderna topp 10 lyxmodemärken 2020

Det finns knappast en kvinna som inte är från modehuset Manolo Blahnik hört och så är det inte konstigt att försäljningen på LuisaViaRoma har skjutit i höjden den senaste månaden. Den spanska skodesignern har designat underbara skor som anses vara verkliga konstverk i 50 år. Pumpar av siden satin, remsandaler eller mulor betonar kvinnlighet och får alla kvinnors hjärtan att slå snabbare. Det är inte för ingenting som Manolo Blahnik också är känd som stilettguden – hans filosofi kännetecknas främst av modern sofistik och alla modeller är handgjorda i Italien.

Topp lyxiga modemärken som understryker vår stil

Lyxiga modemärken premium modedesigners modetrender 2020

Balenciaga tillhör den franska lyxkoncernen Kering och utvecklas för närvarande till ett av de snabbast växande och mest eftertraktade lyxmodemärkena. Samtida former och silhuetter inspirerade av streetwear blev designerns varumärke. Men modeparadiset LuisaViaRoma har mycket mer att erbjuda sina kunder. Andra etiketter och modehus gillar Burberry, Versace, Valentino och Jacquemus är också bland de mest eftertraktade och köpta lyxmodemärkena i april 2020.

Manolo Blahnik Shoes Fashion Trends 2020 Women's Top 10 Luxury Fashion Varumärken

ANNONS