Matchande underkläder för de nya vårtrenderna 2015

Vårtrender 2015 -chiffongskjorta-transparent-underkläder

Med de första varma solstrålarna blir kläderna mer figurkramande igen. Istället för vidklädda tröjor finns nu axelbandslösa toppar och genomskinliga blusar. Så att inget distraherar från de nya vårtrenderna 2015 beror det på höger under. Här kan du ta reda på vilka underkläder som passar till vilka kläder och vad du absolut bör undvika.

Våren lockar med dig nya modetrender. Asymmetriska och axellösa toppar, toppar av transparent spets och spagettibandarna firar en stor comeback nu. Dessutom kan dekolletéerna nu sträcka sig till naveln. Sådana kläder kräver lämpliga underkläder. Med vissa utseende är det bäst att hålla underkläderna osynliga, med andra kan det också lysa svalt. Endast i sällsynta fall är inga underkläder lösningen.

Vårtrender 2015 – återupplivning av spagettibanden

Vårtrender 2015 bröllopsklänning-spagettiband

Spagettibanden är tillbaka, och med dem frågan om rätt bh. Det är en sak du definitivt bör undvika med spaghettibandstoppar: behåar med genomskinliga plastremmar. Dessa remmar är utformade för att få det att se ut som om du inte har på dig en behå. Men i själva verket är de mycket tydligt synliga. Det snygga alternativet är axelbandslösa behåar. De stöder brösten optimalt utan att distrahera från axelområdet med remmar. Dessa håller lika bra som behåar med remmar tack vare det breda underbystbandet och ett latexlager på insidan. Med en liten koppstorlek kan du använda en bandeau -bh utan kuddar istället för en axelbandslös bh.

Vårtrender 2015 – Skickliga insikter med transparenta blusar

Vårtrender 2015 underkläder-svart-transparent-blus

Chiffongblusarna och ljusa sommarblusarna av halvtransparenta tyger är väldigt populära just nu. För att den ska komma säkert måste behåen väljas väl. En svart behå ser sexig och sofistikerad ut med vita eller gräddblusar. En svart behå bör också bäras under en svart blus; vit ses som en no-go. Det är bäst att välja en behå i samma färg med färgade blusar. Med det stora utbudet av olika modeller och färger det finns definitivt något för alla. Om du vill visa lite mindre hud spelar du det säkert med en hudfärgad topp.

Gör det stort med XXT -klyvningen

Vårtrender 2015 -xxt-decollete-underkläder-vit-cocktail-klänning

Om du vill flyta genom våren som en kändis, är det bästa sättet att förverkliga denna önskan med en XXT -klyvning. De extra djupa halsringningarna ser inte alls billiga ut, förutsatt att du sätter dina bröst i rampljuset. Som ett undantag kan bh: n utelämnas från denna halsringning. För att undvika bröstblixt kan du använda dubbelsidig tejp. Stylisternas allroundverktyg håller tyget där det hör hemma och skyddar det från oönskade intima glimtar. Även de som har större bröst som inte stöds tillräckligt av tejpen behöver inte klara sig utan XXT -klyvningen. En dyk-bh med sin mycket låga bro och djupa V-formade urringning är ett bra val i dessa fall. Det är bättre att undvika push-up bh med mycket djupa urringningar, annars ser det snabbt billigt ut.

Dessa luftiga utseende är dock inte bara riktigt vackra genom att välja rätt underkläder. God hudvård är också viktigt. Små finnar och torra hudområden ser inte riktigt bra ut i någon topp. Med en peeling och en näringsrik kroppslotion kan du få din nacke, dekolleté och axlar i toppform. Så våren blir ännu vackrare.