Sommarmode 2014: accessoarer för en vit outfit

Vit-Outfits -Färgglada -Sandaler- Byxor- Jackor-Väskor- Blusar-Sommar

Sommaren är lika bra som här och många är redo för ljusare nyanser för kläder. Och i stället för att ha flera lager skrymmande kläder kanske de föredrar en vanlig vit skjorta och shorts. Kvinnor gillar också ofta att bära en vit klänning. Sådana varianter av kläder är också bekvämare att ha på varma sommardagar. Ändå kan de se tråkiga ut när de bärs utan tillbehör för sommaren. de Sommarmode 2014 visar lyckligtvis hur du kan krydda somriga vita kläder med halsband, armband eller roliga hattar. Idag har vi några förslag på sommartillbehör som kommer att ge en fin touch till din vita outfit.

Sommarmode 2014- halsband med hängen

Vit-Klänning-Mobiltelefon-Tillbehör-Sommar-Hårtillbehör

Om du vill ha en vit klänning eller skjorta, bör du Sommarmode 2014 ha som modell och välja tillbehör för sommaren som är mer iögonfallande. Ett vanligt halsband, till exempel, kommer inte att sticka ut på en vit skjorta som bas. Därför borde du hellre tillgripa ett halsband med ett vackert hänge, vilket kommer att se mer slående ut och göra din outfit mer intressant. Det fina med den här tanken är att den inte gör dig varmare, så att du fortfarande får tillräckligt med luft under varma dagar.

Flera halsband – enligt sommarmode 2014

Sommartrend-2014-vit-klänning-svart-tights-sommar-mode 2014-flera-kedjor

Om du inte gillar tanken på accenthalsbandet med ett hänge, kanske du föredrar att kombinera flera halsband tillsammans. Du kan bära dem runt halsen i olika längder. Det finns också mönster där flera kombineras med varandra. Men de ser ofta inte exakt likadana ut. Om de bärs korrekt kan de bäras bredvid varandra och representerar därmed fantastiskt sommarmode 2014.

Ett omslagsarmband

Armband-klänning-outfit-accessoarer-i-parken-blommor

När du bär en vit outfit som bas är det svårt att gå över toppen med tillbehören för sommaren. Det är därför wrap -armband ser så bra ut på sommaren också. Chanluus armband, till exempel, är en kombination av pärlor och läder och överträffar kraftigt dina vanliga armband. Dina detaljer är invecklade och vackra. Många kvinnor kombinerar dem med andra armband, vilket ger dem en unik kombination som ingen annan har. Wrap -armband kan dock också bäras ensamma. Den främsta anledningen till att de är så populära är att de kan användas för att presentera reflektionstrenden utan mycket ansträngning.

Färgglada sandaler – för närvarande från sommarmode 2014

Färgglada sandaler-sommar-mode-2014-orange-ficka-gul-tröja

På sommaren är det alltid en bra idé att lägga till lite mer färg på din outfit. Eftersom din vita outfit inte riktigt har någon färg kan du lägga till mer livfullhet med dina skor. Använd färgglada sandaler för att fräscha upp din outfit. Om du inte vågar ha färgglada skor, prova något tvåtonat. Välj till exempel sandaler i en neutral färg med färgglada detaljer.

Siden halsduk – ett bra tillbehör

Vit-klänning-och-färgglad-halsduk-kombinera-sommar-mode-2014

På kvällen eller natten kan du lägga till en halsduk i din vita outfit som tillbehör för sommaren. Detta ger dig det extra lagret till dina kläder utan att känna att du klär dig för vintern. Det finns flera fantastiska halsdukar som du kan kombinera med din vita outfit. Du kan välja något mer neutralt eller mönstrat. I princip kan du använda vad som helst om du bär vit.

 Halmhatt som solskydd

Halmhatt-sommar-mode-2014-Florida-Palms

Om din vita outfit är avsedd för en dag vid poolen eller stranden kan du bära den med en halmhatt. Det är ett glatt tillbehör som också skyddar dig från solen. Och du kan också bära fina solglasögon. Du kommer att se modern ut med liten ansträngning med dessa tillbehör för sommaren.

Elegant i vitt

Vit klänning rhinestones ringblomma armband

Att bära vitt under sommaren är lite logiskt. För att få din vita outfit att se ännu bättre ut, använd fördelarna med dessa tillbehör för sommaren.

Färgglada-smycken-spets-klänning-sommar-mode-2014-rött fick-armband

Champagnefärgad jacka sommar mode läderbälte

Gata-blomkrukor-restaurang-sommar-mode-2014

Färgglada-Fashionabla-Märke-Läder-Väskor-Sommar-Pumps

Satin-klänning-lång-örhängen-sommar-mode-2014-strass