Striplac nagellack: Här är allt du borde veta om den senaste nageltrenden!

Våra händer är vårt telefonkort och välskötta naglar är ett absolut måste för varje kvinna. Oavsett om det är ljust och färgstarkt eller ganska enkelt och elegant – vi älskar alla en vacker manikyr som avrundar vårt utseende och understryker vår stil. Men alla nagelsalonger är för närvarande stängda tills vidare och vi måste ta hand om våra händer själva. Problemet – tills vi kan beundra den perfekta nageldesignen tar det ofta mycket ansträngning, tålamod och naturligtvis tid. Nagellacket appliceras felfritt och bara 2 dagar senare börjar det skala av igen – låter detta scenario bekant för dig? Du har säkert hört talas om Shellac – favoriten som borde säkerställa en långvarig manikyr, men tyvärr är den inte så lätt att ta bort. Ett nagellack som torkar på några sekunder, håller i cirka 3 veckor och sedan lätt kan avlägsnas – Striplac nagellack är det senaste utseendet i skönhetsvärlden och anses inte vara årets lackrevolution för ingenting. I vår artikel förklarar vi vad nageltrenden handlar om och hur du kan använda Striplac!

Striplac nagellack set för hem nagellack färger trender 2021

Striplac är också känt som avskalbart nagellack och utvecklades av nagelkonstnären Alessandro. Nageltrenden lovar oss en manikyr som inte bara torkar på rekordtid, utan också ser lika felfri ut som om vi hade unnat oss ett besök på nagelsalongen. Striplac är ett utmärkt alternativ till konventionellt nagellack och är nu en av de absoluta favoriterna hos alla fashionistas och trendgivare.

Vad är egentligen Striplac nagellack?

Striplac nagellack instruktioner för att måla korta naglar

Perfekt målade naglar som håller upp till 3 veckor utan flis – låter bara för bra för att vara sant, eller hur? Men det är precis vad Striplac nagellack lovar oss. Det är det perfekta valet för alla som inte har tid och energi att måla om naglarna var 3-4: e dag. Vi är inte alls förvånade över att Striplac är så populärt. Den täcker med bara ett lager och torkar under LED -lampan på mindre än 60 sekunder. Men det är inte allt! Borttagning är också en bris – inga lösningsmedel krävs, eftersom Striplac nagellack helt enkelt skalas av nageln. Den består av en flexibel och elastisk plast som lätt kan tas bort utan att skada naglarna.

Kan du använda Striplac själv hemma??

Striplac nagellack instruktioner för hem nagellack trender 2021

Måste vi gå till nagelsalongen för att få en vacker manikyr? Inte ens i närheten! Striplac nagellack är perfekt för alla som gör sina egna naglar, men ändå inte vill klara sig utan ett välskött och vackert utseende. Striplac är superenkel att använda och är därför idealisk för alla nybörjare. Cirka 15 minuter, ett valfritt nagellack och en UV -lampa – det är allt du behöver för de perfekta naglarna hemma! Allesandro startkit finns nu både online och i alla välsorterade apotek och innehåller allt du behöver för Striplac nagellack. Du behöver bara beställa nagellackfärgerna separat, men oroa dig inte – de kostar inte mycket mer än ett bra nagellack.

Nagellackfärger trender 2021 Striplac nagellack

Från djupröda till mjuka pastellnyanser – färgpaletten är otroligt mångsidig, så att det finns något för alla smaker. Vi måste dock nämna att Striplac inte får appliceras på gelnaglar! Och det är så enkelt:

  • Ta först bort nagellackrester och avfetta naglarna med en rengöringsdyna.
  • Fila sedan naglarna i önskad form och skär av nagelbanden om det behövs.
  • Applicera ett tunt lager baslack och låt naglarna torka helt under UV -lampan i 60 sekunder.
  • Måla nu naglarna i den valda färgen och låt den härda i ytterligare 60 sekunder under UV -lampan. Om det behövs kan du upprepa detta steg och applicera ytterligare ett lager nagellack.
  • Applicera slutligen överlacken som avslutning och låt torka igen i 60 sekunder. Och voilà – du kan se fram emot din perfekta manikyr!

Striplac nagellack är så lätt att ta bort

Måla dina naglar själv Striplac nagellack instruktioner

Som regel sägs att Striplac håller i upp till 3 veckor. Men om du vill bli av med det på förhand eller om det börjar skala av i kanterna kan det enkelt tas bort inom några minuter. Du har två alternativ att välja mellan. Du kan använda Striplac med den som ingår i startpaketet Skala av aktivatorn ta bort genom att applicera medlet på naglarnas sidor, låt det vara på i cirka 20-30 sekunder och långsamt skala bort färgskiktet bit för bit. Om det behövs kan du fortfarande applicera lite Peel Off Activator och fortsätta skala bort det tills du har tagit bort nagellacket helt. Det går dock snabbare med det Blötlägg vätskan, Metoden liknar mycket den klassiska nagellackborttagaren. Applicera helt enkelt lösningsmedlet på en bomullstuss, håll ner det på naglarna så kan du skala av nagellacket från Striplac.

Naken nagellack trender Striplac nagellack