Torkar nagellack snabbare – huskurer, tips och tricks

Nagellack torkar snabbare tips-tricks-idéer

Utan tvekan är nymålade naglar ett riktigt blickfång, ser välskötta ut och betonar det feminina. Alla som gillar att måla naglarna vet att torkning kan ta lång tid. Torktiden kan ta upp till 20 minuter, beroende på färg. Ironiskt nog, när du har ont om tid, stöter du fingrarna någonstans och du kan omedelbart börja reparera bristerna eller till och med måla över från början. I denna artikel erbjuder vi dig några huskurer, tips och tricks som din nyligen applicerade Torka nagellack snabbare kommer.

1. Torka nagellacket snabbare – applicera ett tunt lager

Nagellack torkar snabbare, tunt lager-applicera-rött nagellack

Försök att dra mjuka penseldrag med lite nagellack över naglarna. Två tunna rockar torkar mycket snabbare än en tjock, klibbig päls. För att ta bort det överflödiga lacket från borsten, stryk det längs flaskans hals. Detta säkerställer att du applicerar rätt mängd lack och att önskat resultat uppnås enkelt och snabbt.

2. Torka nagellack snabbare – använd kallt vatten

Nagellack torkar snabbare kallvatten isvattenskål

Ett tillgängligt hemmedel som faktiskt påskyndar torkningen är isvatten. När nagellack utsätts för kalla temperaturer torkar det snabbare. Doppa helt enkelt de målade naglarna i en skål med kallt vatten. Med hjälp av några isbitar i vattnet kan du försöka frystorka färgen i 2-3 minuter. Det applicerade nagellacket bör torkas ungefär en halv minut i förväg, annars blir ytan vågig eller tappar sin glans och ser matt ut.

Som ett alternativ till isvatten kan du hålla fingrarna under rinnande vatten. Strålen får inte vara för stark, annars skadas toppskiktet.

Du kan torka ditt nagellack snabbare genom att kort hålla händerna i frysen. Denna metod har dock också nackdelar, eftersom vissa färger blir porösa och splittras snabbare på grund av den starka exponeringen för kyla.

3. Torka nagellack snabbare genom att föna

Nagellack torkar snabbare hårtork kalla luft tips idéer

Om du trycker på för länge kan du föna dina målade naglar. Torkning accelereras genom föning. Om du väljer denna metod, då helst med kall luft. Hårtorkens varma luft mjukar upp nagellacket och tappar sin glans.

4. Överrockar

nagellack-torkning-snabbare-hem-botemedel-tips-tricks

Även den mest kreativa och genomarbetade manikyren är inte helt klar utan en topplack. Marknaden erbjuder rätt topplack för alla krav. Ett lager snabbtorkande topplack gör faktiskt underverk. Det ger dina naglar en blank och skyddande finish. Topcoats förkortar torkprocessen avsevärt. Resultatet: en perfekt manikyr på kort tid.

5. Hårspray, alkoholfri deodorant eller matlagningsspray

nagellack-snabbare-torkning-hårspray-alkoholfri-deodorant

Även om det låter konstigt kan nagellack torkas snabbare med hårspray eller alkoholfri deodorant. Spraya naglarna på ett avstånd av 20 cm. Den önskade effekten uppnås efter 2-3 minuter och färgen stelnar.

En burk matlagningsspray fungerar på samma sätt som hårspray. När du har applicerat topplacken kan du spraya dina naglar med matlagningssprayen. Låt det sitta i några minuter, tvätta sedan händerna av oljan.

6. Nagellack torkar snabbare med torr spray

nagellack-snabbare-torkning-torr-spray-alkoholfri-deodorant

Och om du har bråttom hjälper en snabbtorkande spray naturligtvis också. Den torra sprayen stöder optimalt snabbtorkning av de målade naglarna. Det ger också naglarna en lysande glans. Använd denna spray som de andra sprayerna som nämnts tidigare. Och så torkar ditt önskade nagellack snabbt på nolltid.

7. Nagellack torkar snabbare med droppar

nagellack-snabbare-torkning-dropp-pipett-mandel-olja-vitamin-e

En annan lösning som hjälper till att torka dina naglar snabbare är de snabbtorkande dropparna. Tack vare pipetten kan Express-Dry-Drops appliceras exakt och rent. Enligt tillverkaren torkar nagellacket sedan inom 60 sekunder och dina naglar sköts med E -vitamin och mandelolja.

8. Minitork

nagellack-snabbare-torkning-mini-nageltork-luft

Istället för att vifta med händerna och blåsa på dem kan mini -nageltorken hjälpa till att påskynda torkningen av nagellacket. Nagellacktorkaren blåser luft på dina naglar så fort du helt enkelt trycker på bottenplattan med handen. Den här enheten är kompakt och därför bekväm att ta med dig när du reser.

9. Kan du torka nagellack med en UV -lampa??

nagellack-snabbare-torkning-uv-lampa-ljus-led

Tyvärr kan normalt nagellack inte torkas under en UV -ljushärdande enhet, inte heller kan en LED -enhet användas för detta. Dessa är avsedda för härdning av geler som innehåller så kallade polymerer. Till skillnad från UV -geler består normalt nagellack av nitrocellulosa.

Torka nagellack snabbare

nagellack-snabbare-torkning-nagellack-flaska-röd-lack

Vi hoppas verkligen att våra tips och tricks ger användbar information om hur du får ditt nagellack att torka snabbare.

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara