17 loistavaa ja trendikästä nenätapamallia

Maan päällä itsensä kaunistaminen on ollut kaikkien naisten suurin viehätys, ja intialaiset naiset eivät ole poikkeus. Intian nenälävistyksen perinne on ollut pitkä asia yli tuhansien vuosien ajan. Aina nenälävistys on ollut tärkeä kauneusjärjestelmä naisille ympäri maailmaa. Joissakin kulttuureissa sitä pidettiin myös merkittävänä koruna naimisissa olevalle naiselle. Tärkeydestään huolimatta nenätappien mallit eivät ole aina yhtä houkuttelevia kuin nykyään. Sen jälkeen kun vartalon lävistyksistä on tullut trendi, trendikkäitä ja tyylikkäitä nenätappeja on todistettu ratkaisevan tärkeänä.

uusin-nenä-pin-muotoilu

Nykyään viimeisimmät nenätappimallit olivat paljon kauempana kuin ne yksinkertaiset kiviset nastat tai tavalliset tapit. Tällaisista nenäpisteistä on tullut erottamaton osa intialaisen naisen elämää, koska niiden oli tarkoitus olla symbolinen esitys intialaisesta kulttuurista. Monien monivuotinen inspiraation lähde, nenätapit ovat voittaneet toukokuun sydämet, jotka tunnetaan monipuolisuudestaan, tyylikkäästä ulkoasustaan ​​ja monimutkaisesta asiantuntemuksestaan. Koristetaide on aina tarkoitettu vain naisille. Katso tästä joitakin houkuttelevimpia uusimpia nenätappien malleja, joissa jumalallisuus ja esteettinen olemus ovat ennallaan!

Uusimmat nenätappimallit:

Tässä on 15 uusinta nenätapin mallia seuraavasti.

1. Kultainen kukka -nenätappi timanteilla:

Kultainen kukka -nenätappi timanteilla

Tämä muotoilun hieno nenä on inspiroitu luonnon kauneudesta. Avoimet terälehdet symboloivat vaurautta ja osallisuutta. Tämä kultainen nenätappi saa sinut näyttämään täydelliseltä intialaiselta diivalta ja timantit lisäävät kimallusta kasvoillesi. Yhdistä se rikas Kanjeevaram saree häät ja valmistaudu varastamaan show.

2. kultainen Patti -nenätappi Ganesha -suunnittelussa:

Kultainen Patti -nenätappi Ganesha -suunnittelussa

Jos haluat lisätä hieman draamaa muutoin perinteiseen ulkoasuun, tämä Gold Patti -nenätappi on aivan täydellinen. Pieni rubiini Ganesh -mallissa koristaa nenääsi ja saa sinut näyttämään miljoonalta dollarilta. Tämä nenätappi ei vain lisää muotia, vaan myös symboloi intialaista kulttuuria.

3. ruusukullattu hopeinen nenätapin muotoilu:

Ruusukullattu hopeinen nenätapin muotoilu

Ruusukullatussa hopeisessa nenätappimallissa on yksinkertainen tanko ja kuulanokka, joka on valmistettu 18 karaatin kullatusta sterlinghopeasta. Tässä nenätapissa on L -muotoinen tanko, joka helpottaa asettamista, ja sitä voidaan säätää.

4. Ainutlaatuiset nenärenkaat ruuvisuunnittelulla:

Ainutlaatuiset nenärenkaat ruuvisuunnittelulla

Kauniissa räätälöidyssä keltakultaisessa nenätapissa on ruuvi, ja siinä oli kaunis ja aito timantti, jossa on EFG -väri ja SI -kirkkaus. Se on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön. Tämän nenätapin käyttäminen sopii kaikkiin naisten asuihin tekemällä heistä persoonallisen kauneuden.

5. 925 Solid Silver Antiquated Nenä Pin Design:

925 Solid Silver Antiquated Nenä Pin Design

925 massiivihopeaa vanhentunutta nenätappia on perinteinen malli, jossa on nostril -ruuvi, jota voidaan säätää vaatimusten mukaisesti. Tämä on langan tyyppinen nenätappi. Jos haluat kokeilla uutta muotoilua, aloita tämän nenätapin suunnittelun kanssa, joka on todella arvokas.

6. Perinteinen 925 kiinteä hopea vanhentunut nenätappi nenäruuvilla:

Perinteinen 925 kiinteä hopea vanhentunut nenätappi nenäruuvilla

Perinteinen 925 Solid Silver Antiquated Nose Pin with Nostril Screwed nenätappi on kaunista hopealangatyyppistä muotoilua. Tämä on suosituin kaikkien nenätappimallien joukossa etnisen ilmeen vuoksi.

7. valkoinen helmi kivi nastoitettu uusin muotoilu nenä pin:

Valkoinen helmi kivi nastoitettu uusin muotoilu nenätappi

Tämä valkoisen jalokivin nastoitettu viimeisin muotoiltu nenätappi on käsintehty muotoilu, johon on kiinnitetty jalokivi ja jonka halkaisija on noin 9 × 9 mm ja pää 16 × 2 mm. Tämä on kevyt ja pitkäikäinen helppoon käyttöön.

8. Kiinteä hopea kukkaklipsi nenätapissa:

Kiinteä hopea kukkaklipsi nenätapissa

Hopea kukkapidike nenätapissa on mahtava muotoilu, joka houkuttelee paljon ihmisiä. Se on hieno käsintehty jalokivistä, jotka lisäävät ylimääräistä kauneutta henkilölle, joka käyttää tätä.

9. monivärinen jalokivi nastoitettu nenärengas:

Monivärinen jalokivi nastoitettu nenärengas

Tämä monivärinen nenärengas, jossa on erivärisiä jalokiviä, on päällystetty kultaisella metallilla, joka houkuttelee enimmäkseen suuria ihmisiä. Tämän nenätapin käyttäminen tarkoittaa perinteistä uskoa, että käyttäjä saa onnea ja viehätystä elämässään.

10. Käsintehty perinteinen nenäpään leikattu nenätapin muotoilu:

Käsintehty perinteinen Nostril Clipped Nenä Pin Design

Käsintehty perinteinen sieraimeen leikattu nenätappisuunnittelu on tehty klassiseksi, ja siinä on monimutkainen muotoilu, joka päättyi hienostuneeseen taideteokseen. Tämä tuo tyylikkään hapettuneen hopeanpidikkeen lävistämättömille nenärenkaiden käyttäjille, joiden etninen muotoilu koristaa heidän kauneuttaan.

11. Kiinteä hopea sininen safiiri nastoitettu kukka lävistetty nenätappi:

Kiinteä hopea sininen safiiri nastoitettu kukka lävistetty nenätappi

Yllään tämä sininen safiiri nastoitettu kukka lävistetty nenä pin muotoilu ihailla aitoutta heimojen korut kaikkein herkkä ja hieno muoto, jossa on upea ulkonäkö ja hopeaa heimojen suunnittelu.

12. Klassinen käsintehty kukka lävistetty nenätapin muotoilu:

Klassinen käsintehty kukka lävistetty nenätappi

Kukka -lävistetty nenätappi on klassisesti käsintehty tuote, jossa on ammattitaitoisten käsityöläisten monimutkainen ja kaunis käsityö. Tämä on tyylikäs pala, joka antaa käyttäjille tyylikkään ilmeen ja saa heidät seisomaan ainutlaatuisina väkijoukon edessä.

13. 925 Solid Silver Studded Rose -värinen nenätappi:

925 Solid Silver Studded Rose -värinen nenätappi

Yllä oleva nenätappi oli nastoitettu ruusunvärisellä nastalla ja valmistettu 925 kiinteästä sterlinghopeametallista..

14. Etninen vanhentunut ruuvin nenätapin muotoilu:

Etninen vanhentunut ruuvikärjen muotoilulla

Tämä ruuvikuvioinen vanhentunut nenätappi on yksi suosituista etnisistä kokoelmista, joita oli käytetty muinaisista ajoista lähtien. Tämä on perinteinen heimojen muotoilu heimokulttuurinsa perusteella.

15. Punaiset lasikivet, joissa on ketjun nenätappi:

Punaiset lasikivet ketjun nenätapilla

Nämä nenäpultit on suunniteltu ja valmistettu kullatusta messingistä ja koristeltu palalla erittäin kauniita punaisia ​​lasikiviä ketjulla. Tämän nenätapin käyttäminen tekee naisista kiiltävämpiä ja houkuttelevampia.

16. Jumalatar Kaali Mata 925 hopea lävistetty nenätappi:

Jumalatar Kaali Mata 925 hopea lävistetty nenätapin muotoilu

Jumalatar Kaali Mata hopealeikkaus on vanhanaikainen intialainen nenäpiirakka. Tämä lanka -nenätappi on perinteinen hopeanvärinen nenätappi, musta ruosteinen viimeistely. Nämä nenätapit on kuvattu naisella, jota ihaillaan suuresti hänen kauneudestaan ​​ja hän on voiton jumalatar, joten tämän nenätapin käyttäminen antaa kauniin ilmeen. Niitä on saatavana koossa L: 14,50 mm, L: 12,65 mm.

17. Perinteinen kiinteä hopea kukkaklipsi nenätapissa:

Perinteinen kiinteä hopea kukkaklipsi nenätapissa

Kompakti hopeanvärinen kukkapidike nenätapissa on perinteinen muotoilu intialaisesta suuresta leikatusta nenätapista, nenäpuristin nenätappi. Tämä klassinen käsintehty ja kaunis työ tehtiin korkeasti koulutettujen käsityöläisten toimesta. Tämä sopii yksinomaan tyylikkäisiin hapettuneisiin hopealeikkeisiin lävistämättömälle nenälle, etninen muotoilu. Koko on saatavana lähinnä P: 16 mm, L: 13 mm tai noin 1,6 cm x 1,3 cm.

Nenätapin käyttämisen perinne ei ole uusi, mutta se otettiin käyttöön ja sitä levitettiin kauan ennen alkukantaista aikaa ja siitä lähtien alkuperäiskansojen nenätapit ovat erottaneet Intian korusopimuksen pitkälti muista. Inspiraation saaneet taitavat käsityöläiset muuttivat taitavasti metallit, kuten kullan, hopean, messingin, kuparin, timantin sekä jalokivet ja puolijalokivet..

Nykyään voit saada lukuisia muotoiltuja nenätappeja, jotka varmasti koristavat ulkonäköäsi, ja nenätappien lajikkeet ovat poikkeuksellisen erinomaisia, joita lukuisat tuntijat arvostavat suuresti. Etnisyys ja nykyaikainen muoti yhdistettiin niin hyvin näihin nenätappimalleihin, joissa tämän jalokiven katsoja houkuttelee tämän erittäin houkutteleva ulkonäkö. Voit valita erilaisia ​​tyylejä heimoista trendikkäisiin, jotka korufriikit ovat omaksuneet.