9 uutta ja tyylikästä suunnittelija -nenätapin mallia naisille

Nenätapit ovat hyvin yleisiä nykyään, erityisesti Intiassa teini -ikäisten ja naisten keskuudessa. Ne lisäävät kauneutta ja tyyliä jo kauniisiin kasvoihin. No eikö niin? Saatavana monenlaisia ​​ja tyylejä, sinulle on paljon vaihtoehtoja. Erityisesti suunnittelijan nenätapeissa kulta tai timantti sekä muut puolijalokivet ovat aina kysyttyjä. Suunnittelijatyyleillä on aina etuja muihin tyyleihin nähden.

Uusimmat ja kauniit suunnittelija -nenätapamallit kuvilla:

Meidän on tarkasteltava 9 suosituinta suunnittelijan nenätapin mallia trendissä:

1. Suunnittelijan kullanastatulppa:

Suunnittelija kultainen nastatulppa

Tämä on yleisin muotoilijan nenäpultin tyyppi. Yksinkertainen mutta tyylikäs, on runsaasti malleja, joista valita. Lisäksi nämä nastat sopisivat kaikkiin kasvotyyppeihin – olivatpa ne sitten pyöreitä, sydämen muotoisia tai neliömäisiä. Joten tämä nenätappi sopii kaikille, joka sopii kaikenlaisiin asuihin.

2. Suunnittelija kultainen nenätappi timantilla:

Suunnittelija kultainen nenätappi timantilla

Tämä suunnittelijan nenätappi voi olla hieman kallis budjetillesi; se näyttää kuitenkin trendikkäältä ja antaa sinulle kauniin ilmeen. Jälleen voit valita kultaisia ​​nenätappeja, joissa on amerikkalaisia ​​timantteja.

3. Suunnittelija Diamond Stud -nenätappi:

Suunnittelija Diamond Stud -nenätappi

Tämä timanttitapin suunnittelija -nenätappi on yksinkertainen mutta tyylikäs. Lisäksi se sopii kaikille kasvotyypeille. Tämä on asia, johon voit mennä, jos olet epävarma. Tämä antaisi ehdottomasti lausunnon ja menisi kaikkiin asuihin.

4. Suunnittelija kulta Vermeil -nenätappi zirkonikivellä:

Suunnittelija kultainen Vermeil -nenätappi zirkonikivellä

Tämä suunnittelija nenärengas on lävistystä ja siinä on zirkonikivet. Se on säädettävä ja saatavana eri tyyleissä ja malleissa. Nämä nenätapit näyttävät aina hyviltä käyttäjälle kasvojen muodosta riippumatta.

5. Suunnittelijan turkoosi nenärengas:

Suunnittelija turkoosi nenärengas

Nyt tämä on kokeellisille, jotka rakastavat etnisiä tyylikkäitä nenätappeja, jotka antavat heille kohteliaisuuksia koko matkan ajan. Arvokkaan jalokiven valitseminen suunnittelijan nenärenkaissa on ehdottomasti fiksu liike. Tämä ilme on suosittu teini -ikäisillä, koska monet haluavat erottua joukosta.

6. Suunnittelijan hopea nastatappi:

Suunnittelija hopea nastatappi

Ripaus etnistä alkuperää ulkonäössäsi ansaitsee varmasti kohteliaisuuksia ja silmiinpistäviä hetkiä. Keskustellessamme suunnittelijan nenätapeista, kuinka voimme jättää hopean taakse? Hopeiset nenätapit ovat nykyään paljon yleisiä ja kysyttyjä, kannattaa ehdottomasti yrittää lisätä kauneutta ulkonäköösi. Sopii parhaiten eettiseen kulutukseen, voit saada paljon lajikkeita hopeisista nenätapeista.

7. Suunnittelijan valkoinen helmi -nenätappi:

Suunnittelija valkoinen helmi -nenätappi

Lyön vetoa, että jokainen nainen rakastaa helmiä, eikö niin? Suunnittelija nenätapit helmissä ovat myös vaihtoehto sinulle, jos haluat näyttää ainutlaatuiselta etkä valita kultaa tai hopeaa. Helmihelmi lisää varmasti viehätystä kasvoillesi ja on erittäin tyylikäs.

8. Suunnittelija Gold Stud -nenätappi jalokivillä:

Suunnittelija kultainen nastatulppa, jossa on jalokiviä

Kullan ja jalokivien yhdistäminen on nykyään yleistä suunnittelijan nenätapeissa. Ne näyttävät erittäin naisellisilta ja tyylikkäiltä samanaikaisesti. Joten jos olet jalokivien rakastaja, voit käyttää näitä nenätappeja saadaksesi jonkinlaisen tyylin.

9. Suunnittelijan kultarengas -nenärengas:

Suunnittelija kultarengas nenärengas:

Vanne korvakorut ovat erittäin suosittuja nykyään. Ne ovat suosittu vaihtoehto teini-ikäisten tyttöjen ja naisten keskuudessa. Tämä nenärengas sopii kaikenlaisiin asuihin – sekä perinteisiin että länsimaisiin. Siirry vanne -tyylisiin nenärenkaisiin ulkoasun personoimiseksi.

Nenän lävistys ja oikean nenätapin valinta on tylsä ​​prosessi. Siitä huolimatta nenätapit lisäävät ulkoasua paljon korostusta ja kauneutta. Valittavana on paljon tyylejä ja lajikkeita kasvosi muodolle ja asuille. Olemme luetteloineet yhdeksän erilaista suunnittelija -nenätappia, joista voit valita.