9 modernia muotoilua leikattuja villapaitoja naisille

Rajattu villapaita on muunnelma klassisesta villapaidasta. Ne ovat lyhyitä ja yleensä vyötärön yläpuolella. Niissä on pitkät hihat ja ne sopivat hyvin talveksi. Voit valita tässä luetelluista upeista tyyleistä saadaksesi täydellisen rajatun puseron.

Moderni leikattu villapaita

Paras leikattu villapaita kuvilla:

Löydämme täältä mainitut 9 parasta naisten villapaitaa.

1. Painettu leikattu villapaita:

Painettu leikattu villapaita

Painettu ulkoasu on erittäin rento ja ainutlaatuinen. Pusero sopii täydellisesti farkkuihin ja hameisiin. Tässä painetussa puserossa on leveä valkoinen reunus neule- ja hihapäissä. Tämä tilava villapaita on seksikäs ja silmiinpistävä ja sopii erinomaisesti opiskelijoille.

2. Plain Cropped Villapaita:

Tavallinen leikattu villapaita

Crop -pusero on toinen seksikäs asu, jota voit käyttää talveksi. Tämä tavallinen pusero on lyhyt ja siinä on pitkät hihat. Crop -puserossa ei ole rakenteellista reunaa, joten näyttää siltä, ​​että yläosa on juuri leikattu. Tämä antaa puserolle ylivoimaisen ilmeen.

3. pyöreä kaula -aukkoinen musta leikattu villapaita:

Pyöreä kaula -aukkoinen leikattu villapaita

Pyöreäkauluksinen villapaita on ihana vaate, jota voidaan käyttää rentoihin retkiin. Musta pusero näyttää upealta ja muodikkaalta. Löysät hihat antavat hobo -ilmeen, ja tämä yhdistettynä farkkuihin tai jopa verryttelyhousuihin ovat suuri muotinäytös. Kokeile tätä silmiinpistävää villapaitaa muodin eteen.

4. V -kaulan harmaa leikattu villapaita:

V -kaula -aukkoinen leikattu villapaita

Harmaa on upea ja monipuolinen väri, joka sopii hyvin miehille ja naisille. Tämä harmaa pusero on syvä V -aukkoinen pusero, jossa on ohuet reunat. Neulottu yläosa on ohut, joten se sopii erinomaisesti myös leutoihin talviin. Tyyli on muodollinen, joten se voidaan yhdistää farkkujen ja pitkän kaulakorun kanssa.

5. Multi Stitch White Cropped Villapaita:

Multi Stitch Cropped Villapaita

Useita neulompeleitä puserossa on loistava sisustuselementti. Tässä valkoisessa puserossa on ristikko ja muut neulontaompeleet. Tämä antaa puserolle silmiinpistävän ilmeen. Multi-ommel villapaidat ovat erittäin suosittuja ja ne tarjoavat sinulle upean valikoiman kuvioita.

6. Ribbed leikattu villapaita:

Ribbed Cropped villapaita

Neulepuserossa etsitään usein kaarevaa ulkonäköä. Tämä ribbineulottu neulepusero on täydellinen väriltään ja tyyliltään. Figuuri sopiva villapaita on harmaata ja vaaleanpunaisia ​​raitoja. Tämä villapaita sopii täydellisesti arkivaatteisiin tai puolivapaaseen pukeutumiseen.

7. sumea leikattu villapaita:

Fuzzy Cropped Villapaita

Näytä söpöltä ja hienolta sumeassa villapaidassa, joka käyttää sumeaa villaa. Tämä on villaa, jossa on sumua ja joka näyttää löysältä puuvillalta. Tämä on todella hyvä pusero nuorille tytöille ja saatavilla olevat värit sopivat heille täydellisesti. Yhdistä ne farkkuihin tai lyhyisiin hameisiin näyttääksesi hurjalta.

8. Kaapelineulottu punainen leikattu villapaita:

Kaapelineulottu leikattu villapaita

Valitse tämä upea punainen pusero seuraavaa retkeä varten. Tässä silmiinpistävässä puserossa on paksu kaapelikangas keskellä ja hihat. Kaapelineulosompeleen lisäksi siinä on myös joustinommel. Nämä kaksi tikkiä tekevät tästä villapaidasta silmiinpistävän. Punainen väri on syvä ja tumma ja tekee siitä täydellisen lisäyksen villakokoelmaasi.

9. Turtle Neck Cropped Villapaita:

Turtle Neck -leikattu villapaita

Kilpikonnapaita on aina loistava valinta. Tämän suloisen leikatun puseron keskellä on päivänkakkara. Se on valmistettu sumeasta villasta ja tämä antaa puserolle mukavan ilmeen. Mustavalkoinen yhdistelmä on myös loistava valinta. Yhdistä tämä valkoinen hame tai farkut näyttääksesi seksikkäältä ja tyylikkäältä.

Leikatut villapaidat ovat loistava muoti -ilmoitus. Neuleet ovat eri tyylejä, kuten tavallinen, painettu, V-kaula, kilpikonna-kaula, pyöreä kaula jne. Voit valita seksikkäistä tai söpöistä tyyleistä.