Eturauhassyövän oireet ja syyt

Eturauhassyöpä on syöpä, joka hyökkää ja vaikuttaa miehiin. Eturauhanen on pieni saksanpähkinän kokoinen elin, joka sijaitsee miehen lisääntymisjärjestelmässä, yksinomaan virtsaputkessa ja käsittelee virtsan poissulkemista kehosta. Eturauhasella on keskeinen rooli sekä miehen lisääntymisjärjestelmän että hänen jätejärjestelmänsä toiminnassa. Vaikka on yleisesti tiedossa, että eturauhassyöpä vaikuttaa yleensä yli 60 -vuotiaisiin, ei ole harvinaista, että nuori parikymppinen mies, joka on parikymppinen, ei saa tätä syöpää. On olemassa useita alkoholin syitä, jotka kaikki johtavat eturauhassyöpään sairastuneen miehen kuolemaan. Se on hidas rakentuminen vuosien varrella. Tutkimukset ovat osoittaneet, että vaikka se on havaittu nuoremmilla miehillä, se on melko harvinaista alle 40 -vuotiailla miehillä.

Eturauhassyöpä on lähes varma kuolema, koska tässä vaiheessa keho vaikuttaa ikään. Yli 60 -vuotiaana mies alkaa vähentää bakteerien torjuntaa, kun valkosolut vähenevät. Vanhuuteen liittyy monia sairauksia, joista eturauhassyöpä on yksi vakavimmista.

Eturauhassyövän oireet ja syyt:

Tämä artikkeli kertoo sinulle, mitkä ovat eturauhassyövän pääasialliset syyt ja oireet, joiden avulla voit tietää, mikä on tilasi, kun tämä syöpä hyökkää.

Eturauhassyövän syyt:

Alla on muutamia eturauhassyövän syitä, jotka auttavat selventämään tämän taudin vaikutuksia:-

1. Vanhuus:

Vanhuudella on monia vaikutuksia kehoomme. Luumme heikkenevät, voimamme alkavat heikentyä, emme enää tunne, että voisimme juosta tuon ylimääräisen mailin. Fyysisten rajoitusten ohella vanhuus tuo mukanaan myös ongelmia, kuten sydän- ja hengitysvaikeuksia. Vanhuus tuo mukanaan myös eturauhasongelman, eturauhasta esiintyy yleensä vanhemmilla ihmisillä, koska se koskee virtsarakon toimintahäiriöitä. Jos sinulla on vaikeuksia virtsata, tarkista itsesi kahdesta asiasta: yksi on munuaiskivi ja toinen eturauhassyöpä.

2. Alkoholi:

Virkistysalkoholi ei aiheuta tätä ongelmaa. Liiallinen alkoholinkäyttö vuosien varrella vaikuttaa vahvasti eturauhassyöpään. Tämä johtuu siitä, että alkoholi poistuu kehostasi virtsateiden kautta, joten jos nautit liikaa alkoholia vanhassa iässäsi, olet vaarassa järkyttää eturauhasesi, mikä voi aiheuttaa kaasua alueella ja sen jälkeen haavaumia, joita seuraa eturauhassyöpä.

3. lihavat miehet:

Lihavilla miehillä on myös riski saada eturauhassyöpä, koska kehon ylimääräinen rasva vaikuttaa jo ja aiheuttaa rasitusta kehon elimille. Ja vanhuudessa, kun kehosi ei pysty toimimaan kuten ennen lihavuuteen, voi aiheuttaa jotain niin kohtalokasta kuin eturauhassyöpä, joten pysy terveenä pysyäksesi turvassa.

4. Eturauhasen ongelmat:

Jos mies kärsii jo eturauhasen ongelmista, on melko selvää, että hän voi myös kehittää eturauhassyövän oireita. Tämä on yksi luonnollisimmista syistä, jotka voidaan helposti arvata. Yleensä eturauhassyövän aikana kasvain alkaa kehittyä eturauhasessa, ja tämä on yksi syy vaikean eturauhassyövän leviämiseen. Sen pitäisi havaita ja päästä eroon nyrkkipaikasta vain ikään kuin se leviää, jolloin se voi tehdä miehen todella sairaaksi.

5. Rotu:

Rotu on toinen eturauhasen syövän tärkeimmistä ja mahdollisimmista syistä. Jos tulet afroamerikkalaisesta taustasta, sinulla on suuret mahdollisuudet kehittää eturauhassyövän ongelmia paremmin kuin kukaan muu. Tämä on yksi näkyvimmistä ongelmista miehillä ja yleensä sellaisiin klaaneihin kuuluvilla miehillä. Lähes kahdeksalla miehellä kymmenestä on diagnosoitu eturauhanen ongelmia. Yleensä näillä ihmisillä on huono fyysinen kasvatus ja he ovat helposti riippuvaisia ​​huonoista lääkkeistä (poikkeukset ovat mahdollisia), minkä vuoksi he ovat riippuvaisia ​​alkoholista ja kehittävät erilaisia ​​eturauhassyövän oireita. Kaikista miehistä vähiten eturauhasvaivoja sairastavia miehiä on Aasian ja Latinalaisen Amerikan taustoista.

6. Ruokavalio:

Syöminen pitää pitää ikänsä mielessä. On muutamia asioita, joita sinun on vältettävä kasvaessasi. Tämä on yksi eturauhassyövän riskitekijöistä. Monet miehet eivät noudata terveellistä ruokavaliota. Tämä on yksi syy eturauhassyöpään. Eturauhassyövästä kärsivällä henkilöllä on edessään vakavia ongelmia, kuten henkilön ei pitäisi syödä erittäin raskasta ruokavaliota kasvaessaan. Tämä oire koskee erityisesti miehiä, jotka syövät paljon eläinrasvaa ja muita rikkaita lihatuotteita.

7. Sijainti:

Monet ihmiset eivät ole tietoisia tästä, mutta tämä on itse asiassa yksi tärkeimmistä syistä eturauhassyövän takana. Eturauhassyövästä kärsivän pitäisi syyttää tätä syytä ensinnäkin, koska epähygieenisessä ympäristössä asuminen voi saada hänet helposti sairaaksi ja voi myös johtaa virtsatulehdukseen, joka voi edelleen laukaista eturauhassyövän. Eturauhassyöpää on useampia kuin yksi, mutta jotenkin kaikki liittyvät tähän oireeseen. Aasiassa asuvat ihmiset ovat elävä esimerkki tästä eturauhassyövän syystä. Aasian ihmiset kärsivät eturauhassyövän oireista eniten tästä syystä.

8. Huono elämäntapa:

Elämäntapa tai tapa viettää joka päivä elämäsi voi olla syitä, jotka voivat laukaista eturauhassyövän. Kaikista eturauhassyövän syistä tämä on kaikkein mahdollisin. Henkilö, joka elää huonoa elämäntapaa, kärsii vakavista terveysongelmista, joihin voi kuulua myös eturauhanen ongelmia ja muita ongelmia, kuten virtsatietulehduksia ja jopa vatsavaivoja.

Eturauhassyövän aikana lääkärit suosittelevat kyseistä henkilöä lepäämään jonkin verran, jotta alavatsan osa ja virtsaamiseen osallistuva rauhanen voivat myös olla lepovaiheessa. Tämä auttaa parantamaan ihmistä paljon helpommin ja tehokkaammin.

9. Korkea kalsiumpitoisuus:

Jos henkilö kuluttaa suuria määriä kalsiumia, hän saattaa käydä läpi eturauhassyövän vaiheen. Ihmiset eivät todellakaan tiedä tästä, mutta se on yksi potentiaalisimmista eturauhassyövän syistä. Kalsium voi helposti laukaista eturauhassyövän esiintymisen, ja tämä on yksi niistä perussyistä, miksi henkilö joutuu kohtaamaan vakavia eturauhasongelmia ja joutuu myöhemmin sairaalaan eturauhasen tilan vuoksi. Kaikista esiin nousevista ongelmista eturauhanen ongelmat ovat kaikkein näkyvimpiä.

10. Pienen vesimäärän kulutus:

Jos henkilö kuluttaa vähän vettä, hän kärsii eturauhasen ongelmista. Pienen vesimäärän nauttiminen voi olla yksi eturauhasen ongelmien käsittelyn tärkeimmistä kysymyksistä. Nämä epämukavuudet eivät yleensä poistu, ja se voi viedä huonon käänteen, jonka vuoksi henkilö on ehkä saatettava sairaalaan.

Eturauhassyövän oireet:

Ennen kuin eturauhassyöpä ottaa täydellisen hallinnan eturauhasestasi, on olemassa muutamia oireita, jotka voivat antaa sinulle tarvittavaa tukea ja tietoa antaaksesi itsellesi enemmän aikaa kuin mitä on ennustettu ja joissain tapauksissa paranna itsesi kokonaan, jotkut näistä oireista ovat:-

1. Viivästynyt virtsavirta:

Oletetaan, että sinun täytyy virtsata, mutta kun olet vessassa, virtsan alkaminen vie aikaa, tämä on ensimmäinen eturauhassyövän merkki. Tässä vaiheessa eturauhasen muodostava syöpä vähentää toimintaa, mikä aiheuttaa virtsaamisen viivästymisen. Tämä on varhainen vaihe, joten se on hoidettavissa, vaikkakaan ei kokonaan, se antaa sinulle oikeudenmukaisen taistelumahdollisuuden ennen kuin tauti ottaa kehosi kokonaan.

2. Virtsaus tai virtsaaminen:

Tämä tapahtuu useimmiten virtsaamisen jälkeen. Koska kevyt virtsamäärä tulee ulos jonkin aikaa virtsaamisen päättymisen jälkeen. Tämä osoittaa, että eturauhasen läpi kulkeva virtsa on epäsäännöllinen, mikä osoittaa mahdollisen syövän. Hoito on tarpeen tässä vaiheessa tai saatat menettää kyvyn virtsata kokonaan.

3. Polttava tunne:

Voi olla kolme selitystä sille, miksi virtsateesi palaa, kun virtsat. Ensinnäkin on mahdollista, että sinulla on infektio, toiseksi sinulla voi olla munuaiskivi ja kolmanneksi sinulla voi olla eturauhassyöpä. Polttaminen voi johtua virtsan kertymisestä eturauhasessa epäsäännöllisen virtauksen vuoksi. Epäsäännöllinen virtaus aiheuttaa infektion, josta voi kehittyä syöpä.

4. alaselän jäykkyys:

Jäykkyys alaselässä on myös toinen eturauhassyövän oire. On useita tapauksia, joissa eturauhassyövästä kärsivä voi saada varhaisen tarkastuksen ja myös lopettaa tällaisen kivun ja kivun. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä eturauhassyövän esiintymiselle.

5. Siemenneste virtsassa:

Siemenneste virtsassa osoittaa, että lisääntymisjärjestelmän, erityisesti eturauhasen, toiminnassa on vakava epäsäännöllisyys. Vaikka eturauhanen on pieni, sillä on erittäin tärkeä rooli lisääntymisjärjestelmässäsi, ja kun sitä käsitellään, on mahdollista, että järjestelmä vioittuu. Pieni määrä siemennestettä virtsassa osoittaa sinulle, että saatat kärsiä eturauhasesta ja tarvitset lääkäreiden apua välittömästi.

6. Hidas virtsavirta:

Hidas virtsavirta osoittaa, että virtsateissäsi on rasitusta. On tukos, joka estää virtsan virtaamisen kunnolla. Tämä tukos voi olla eturauhasen syöpä. Eturauhassyöpä hidastaa munuaisten ja lisääntymisjärjestelmän toimintaa, joten on erittäin todennäköistä, että jossain vaiheessa sinun on vaikea virtsata vapaasti.

7. Reiden yläkipu:

Vaikea yläreiden kipu on myös toinen eturauhassyövän ongelma. Henkilö kohtaa vakavia vaikeuksia reiden yläosassa eturauhassyövän aikana. Tämä on melko luonnollista ja joskus siihen liittyy väsymystä.

8. Kiire virtsata yöllä:

Henkilö kohtaa virtsaamistarpeen yöllä, jos hän kärsii virtsarauhassyövästä. Monet miehet kokevat tämän, ja tämän voidaan sanoa olevan yksi potentiaalisimmista eturauhassyövän oireista.

9. Veri virtsassa:

Joskus eturauhassyöpä voi aiheuttaa haavaumia virtsateissä. Nämä haavaumat voivat joskus vuotaa verta, joten on aivan normaalia, että eturauhassyöpäpotilas on varovainen siitä, että jossain vaiheessa verta tulee ulos virtsan kanssa. Jos näin käy, lääkäri tarvitaan välittömästi ennen kuin eturauhasellesi aiheutuu lisää vahinkoa. Veri virtsassa on vakava koettelemus, mutta taas on kaksi selitystä. Se voi olla munuaiskivi, joka saa myös virtsaamaan verta. Mutta vanhuudessa eturauhanen on todennäköisempi, joten on aina hyvä olla varovainen.

10. Vaikeus pystyttää:

Jos sinulla on eturauhassyöpä, saatat kohdata myös vakavia vaikeuksia erektiossa. Polttava tai kivulias tunne virtsaamisen aikana on yksi virtsaamisen tärkeimmistä oireista. Kivulias siemensyöksy on yksi näkyvimmistä eturauhassyövän oireista. Tämä on yksi niistä oireista, joiden kautta voidaan havaita, kärsivätkö he eturauhassyövästä vai eivät.