Top 9 syitä polvikipuun

Lihasongelmista yksi, joka on nykyään varsin yleinen erityisesti keski -ikäisten ihmisten keskuudessa, on polvikipu. Polvikipuja esiintyy usein myös 40–55-vuotiailla naisilla. Ei ole väliä mitä, polvikipu on ehdottomasti yksi epämiellyttävistä ja epämiellyttävistä ongelmista, joita voit käydä läpi. Kuitenkin tehokkaiden ja näkyvien hoitojen noudattamiseksi sinun on tiedettävä hyvin oireiden lisäksi myös perussyistä. Hyvä tieto polvikivun syistä voi myös auttaa suuresti estämään tilanteen.

Syyt polvikipuun

Kaikille niille, jotka haluavat saada ideoita polvikipuista, tässä alla olevassa oppaassa on joitain sairauteen liittyviä tärkeimpiä ja taattuja syitä. Tutustu heihin hyvin tietääksesi lisää.

Polvikivun syyt:

1. Jännetulehdus:

Jalkojen jänteen turvotus, joka tunnetaan myös nimellä jännetulehdus, on yksi huippuluokan syistä, joka liittyy suoraan säännöllisesti polvikivun ongelmiin. Yleensä tämä arkuus ja tulehdus johtuvat jänteiden liiallisesta käytöstä.

2. Akuutit vammat:

Repeytyneet nivelsiteet ja murtuneet luut ovat joitakin esimerkkejä akuuteista vammoista polven alueella, jotka voivat helposti johtaa polvikipuihin. Se on jotain, joka aiheuttaa sairauden äärimmäisellä tavalla.

3. Dislocation:

Yleinen kohtaus, joka nähdään monilla ihmisillä, on luun dislokaatio. Se voi tapahtua missä tahansa kehon osassa, mukaan lukien polvi. Polven tapauksessa, kun patella eli kolmiomainen luu, joka peittää alueen, luistaa, aiheutuu dislokaatio ja siksi se aiheuttaa kipua polvessa.

4. Kipu lonkassa tai jalassa:

Mikä tahansa alavartalon alueista, kuten lonkka tai jalka, voi olla jatkuvan paineen ja kivun alla. Ammattilaisten mukaan kipu näillä alueilla voi johtaa samaan myös polvessa. Tämä johtuu yksinomaan siitä, että kävelet eri tyylillä välttääksesi lonkka- ja jalkakipuja, jotka johtavat polven jännitykseen.

5. Bursiitti:

Bursa on lääketieteellinen termi, jota käytetään nestepussiin, joka toimii enemmän kuin pehmuste nivelissä suojaamaan niitä vaurioilta tai onnettomuuksilta. Tämä esiintyy myös polvessa. Liiallinen käyttö, putoaminen ja taipuminen voivat aiheuttaa bursan ärsytystä sekä turvotusta ja kipua. Tästä seuraa myös polvikipua.

6. Medial Plica -oireyhtymän ongelmat:

Kudosten taitto, joka tunnetaan myös nimellä plica nivelissä, voi usein kohdata ärsytystä polvien liiallisen käytön ja liiallisen paineen vuoksi, mikä aiheuttaa turvotusta ja kipua.

7. Tietyt sairaudet:

Esimerkiksi niveltulehdus on nykyään yksi yleisimmistä ongelmista etenkin naisten keskuudessa, mikä aiheuttaa polvikipua. Se johtuu yksinomaan luiden välisestä raosta, joka pienenee jatkuvan paineen vuoksi ja aiheuttaa kitkaa. Tietyt infektiot voivat myös johtaa samaan polvikivun ongelmaan tulehduksen ja arkuuden vuoksi, jonka infektiot tuovat mukanaan.

8. Illiotbial Band -oireyhtymä:

Kova kudos, illiotbiaalinen nauha alkaa lonkasta ja kulkee sääriin. Alueen liikakäyttö voi myös aiheuttaa ärsytystä, turvotusta ja tulehdusta alueella, mikä johtaa moniin ongelmiin, mukaan lukien polvikipu. Se on yksi tunnetuista syistä polviongelmiin tunnettujen ammattilaisten mukaan.

9. hakeutuneet luut:

Usein käy niin, että kaikenlaiset vammat voivat johtaa luiden tai muuten ruston halkeiluun. Nämä voivat jälleen juuttua niveliin ja johtaa luun jäätymiseen. Se aiheuttaa turvotusta ja kipua polvessa.