Dessa syskonord, citat och dikter kommer att beröra brodern eller systern

Syskon är bästa vänner. Det är de du har känt längst och bäst och som alltid är vid din sida när det blir tufft … även om bråk är oundvikliga och helt normala då och då. Oavsett om du har en eller flera systrar eller en eller flera bröder, kommer du säkert att uppskatta dem. Så det är normalt att du vill säga några fina ord till henne, honom eller henne då och då. Syskonord är perfekta för detta.

Syskonord, citat och visdom

Syskonord - Syskonskärlek är magisk och speciell

Oavsett om du letar efter syskonord för ett specifikt tillfälle som en födelsedag eller bara vill säga att jag älskar och uppskattar dig utan någon egentlig anledning, spelar det ingen roll. Är du inte den typen av människor som avslöjar sina känslor personligt och verbalt? Citat, talesätt och andra typer av fina ord är det perfekta sättet att äntligen säga vad du känner. Och det fungerar också skriftligt på ett kort, i ett brev, via Whatsapp eller via e -post.

Syskonskärlek är den vackraste kopplingen som finns

Syskonstäv - bröder och systrar är mer än bara blodsläktingar

Så om du letar efter vackra och känslomässiga uttalanden om syskonkärlek eller om du vill ha citat för att väcka syskon, har du kommit till rätt ställe. I det följande har vi ett urval av ord för syskon som du kan använda vid alla tillfällen. Oavsett om syskonord är korta eller längre, sentimentala eller roliga och humoristiska, kärleksfulla eller sarkastiska, hittar du rätt för både systrar och bröder.

Syskon är aldrig ensamma – ord som bekräftar det

Syskonord - Syskon förstår varandra utan ord

Om du vill att visdom ska hälsa på syskon kan du få dem att tänka. Särskilt när din bror eller syster befinner sig i en svår situation är visdom och uttalanden om solidaritet eller citat om solidaritet ett bra sätt att ge tröst och styrka. Syskon är som bärare som alltid stöttar dig och också, eller framför allt, finns där för dig i svåra tider.

Sammanhållning är typiskt för syskon och ord kan lova det

Syskonord - En sann koppling visar sig i sammanhållning

Kändisar och kända människor är ofta idoler som vi ser upp till. Därför är kända citat för syskon mycket populära. De kan skickas som en morgonhälsning eller läggas till dina födelsedagsönskningar på gratulationskortet. Visa din syskonskärlek genom ord som du gillar och som du tror också kommer att accepteras positivt av din bror eller syster.

Systerord, dikter och citat

Syskon - jag ler varje dag för att du är min syster

Den relation som Schestern har till varandra är något alldeles speciellt. En syster kan vara din bästa vän för livet. Om du har turen att ha en sådan relation med din syster kan du göra henne lycklig genom att skicka eller ge offert för världens bästa syster. Oavsett om du letar efter uttalanden för din storasyster eller om du behöver uttalanden för din lillasyster, har du valet mellan något sentimentalt som får dig att gråta och något humoristiskt som får dig att le.

Syskon säger - systrar är ett skyddsnät och finns alltid där för varandra

Du kan tacka din syster med ett ordspråk. Om hon har stått dig på sistone eller om du bara vill tacka henne utan anledning är “Sis Sprüche” perfekta. Garanterat att värma ditt hjärta direkt. På så sätt kan du också lova henne att du alltid kommer att finnas där för henne, oavsett vad.

Dikt till min syster

Syskonord och dikt om syskonkärlek

Bästa syster uttalanden är vanligtvis korta. Om du föredrar något mer detaljerat istället, men inte riktigt kan hitta på något själv, är färdiga dikter mycket lämpliga. Och vilken kvinna är inte intresserad av poesi? Liksom syskon kan de vara känslomässiga eller roliga. Med en dikt, berätta för din syster att jag alltid finns där för dig, även när du är säker på att hon redan vet det.

Dikt istället för att säga “systerhjärta”

Dikt om systern - syster, jag älskar dig

Korta tal om systrar är ingalunda det enda sättet att hälsa på syskon och göra dem glada med fina ord. Men du kan också kombinera talesätt och dikter för den bästa systern. Till exempel märka ett kort med en vacker dikt och stäng tankarna med ett talesätt. Omvänt kan syskonord också fungera som en introduktion. Vara kreativ! Din syster förtjänar det.

Syster citat och visdom

Citat om Elizabeth Fishels syster - systrar är din spegel och motsvarighet

Istället för att skriva ner eller skicka vackra ord till systrar kan du, som redan nämnts, välja citat från kända skådespelare, poeter, musiker, politiker och andra kändisar. I princip är citat visdom som stimulerar tanken. Känner du två systrar eller bror och syster som just fallit ut? Påminn honom eller henne om vikten av syskon. Använd citat, visdom eller talesätt om världens bästa syster.

Syskonord - en systers hand håller dig hårt i svåra tider

Min syster är bäst: Om du också har insett det, anser dig själv ha tur, för nuförtiden blir familjens värde tyvärr mindre och mindre viktigt. Det är desto viktigare att upprätthålla denna fantastiska relation. Ordspråk för systrar är bara början eller lite som du kan använda för detta ändamål. Gör så mycket du kan med din syster och fortsätt med det fantastiska sällskapet.

Syskonord för systern

Syskonord - systrar är en liten bit av barndomen

Kom ihåg och resa tillbaka i tiden genom att prata om roliga eller vackra upplevelser. I slutändan är och kommer alltid syskon att vara en liten barndom som aldrig går förlorad. Syster kärlek säger perfekt packa detta band i ord.

Älskar dig syster uttalanden

Jag älskar dig systerord - en evig vän och mer än bara familj

Min lillasyster säger

Lillasyster säger till födelsedagen - Oavsett hur gammal du är, du förblir den lilla

Käraste systerord

Syskonord - En syster ger glädje och kärlek till evigheten

Du är min systers ordspråk

Vi är systrar, jag älskar dig som ett talesätt för lill- eller storasyster

Systrar älskar ordspråk

En syster förstår dig, tror på din framtid och accepterar dig för den du är

Systrar säger roligt

Du tror att jag är galen; du borde träffa min syster

Syster älskar ord

En syster är ... Så snart hon kommer in i ditt liv är hon där för att stanna

Födelsedagsord för syster

Syskonord för födelsedag med virkade hjärtan som bakgrund

Födelsedagen är speciell inte bara för din syster, utan också för dig. Det är trots allt den dag då den ”gavs” till dig och den kom in i ditt liv. Så talesätt för lillasyster är mycket lämpligt denna stora dag. Säg bara grattis lillasyster och lägg till ett kort födelsedagsord för systern.

Födelsedagshälsning till systern - du börjar bli gammal, men jag finns alltid där för dig

Är du lillasyster eller bror och vill tacka din storasyster för allt hon gjort för dig? Ta ett av våra syskonord för storasysterns födelsedag. Så födelsedagsord för systern till brorsan eller systern är ett bra alternativ om du letar efter vackra födelsedagsönskningar till systern. Hitta några fina födelsedagsönskningar i vårt galleri!

Roligt födelsedagsord – det kommer bli jättekul

Roligt talesätt för systerns födelsedag - Det kommer att bli jätteroligt

Skål till födelsedagsbarnet

Grattis på födelsedagen, syster, heja på dig, du är speciell

Brors ord

Säger om bror - Det finns fördelar med att vara syster, men det finns bara nackdelar med att vara syster

Knappast någon tjej vill inte ha en storebror. Han är den stora beskyddaren som alltid försvarar och skyddar sin lillasyster. Detsamma gäller naturligtvis också om du har en storebror som pojke. Om du däremot har en lillebror, kommer du säkert att känna den ansvarskänsla som känns gentemot honom. Den djupa vänskapen med en bror är så med en syster i evighet. Säg det till honom med hjälp av syskonord.

Du är min brors ord

Syskon säger roligt - Min bror är min största tillgång, men får mig ofta att gräsmatta

Om du vill kombinera syskonens ord med några egna ord, kom ihåg: Framför allt, betona din brors goda poäng och styrkor. Om du vill skicka ett roligt meddelande istället kan du också nämna dess särdrag och svagheter. Se dock till att det inte blir offensivt. Kombinationer av båda är också väl mottagna och kan sättas ihop för längre texter.

Bästa brors ord

Syskonord - Det finns ordning med min bror, han är min älskling

Ord från syster till bror

Alla har en plats i mitt hjärta, men min bror har två och tre platser

Syskon uttalanden för bror

En kort dikt från systern till brodern med ett hjärta av neonlampa

Min lillebrors ord

Syskonord - min bror är den bästa presenten som mina föräldrar gav mig

Ordstäv storebror

Säg tack till broderns hjärta med ett vackert talesätt för bröder

Min storebror säger

Tack för att du är min storebror, även om vi bråkar mycket

Världens bästa bror säger

Tack till brodern - jag skrattar mer och gråter mindre på grund av dig

För du är min lillebrors ord

Syskonord för bröder, systrar och tvillingar

Bröder säger

Säger idé - brodern är en välsignelse som alltid skyddar dig

Sammanhållning mellan bröder

Bröder är inte samma sak, men de står tillsammans i varje situation

Bröder är som … ordspråk

Storebröder är som skyddsänglar som alltid finns där när du behöver dem

Syskon säger – bröder citat

Citat om bror - barndomen är den tid då du ger din bror mässling

Kända personligheter uppskattar också sin bror, varför många citat har skapats som är tillägnade denna viktiga familjemedlem. Brors ord och citat är riktiga komplimanger som du kan smickra ditt älskade brorhjärta med. Oavsett om det är liten eller storebror, kommer citat via Whatsapp garanterat att glädja honom.

Roligt citat om bröder - vilka konstiga varelser bröder är

Syskonord – bröder håller alltid ihop

Citat om brödernas enhet - du lämnar inte den andra ensam i mörkret

Min bror är min bästa vän

Min bror är min bästa vän på engelska som syskonord

Dikt för broderns hjärta

Brorsdikt och syster - stanna som du är, för så är allt underbart

Du kanske tror att en man kan tycka att en dikt är ostlik, men var inte så säker. Du kommer att bli förvånad över hur några fina ord i denna form kan beröra honom. Så om du inte bara letar efter enkla ord för bror, utan vill säga lite mer, är en dikt för bror precis rätt idé.

Du kan lita på din bror

Min brorsdikt - jag kan lita på dig

Syskonord – födelsedagsord för bror

Skriv grattis till ett kort till din systers födelsedag

Brors stora dag närmar sig och du undrar hur du kan behaga honom med några fina ord utöver gåvan? Istället för att bara gratulera honom, berätta för honom hur mycket du hedrar och älskar honom. Detta fungerar oftast bäst och lättast i skrift. För detta kan du ta ord för brorsan på födelsedagen.

Vackra födelsedagsord för bror

Årets bästa födelsedag är min brors födelsedag

Du känner din bror bäst, så du borde också kunna bedöma vilken typ av syskonord som är bäst – om det är mer roligt och humoristiskt är roliga födelsedagsord för bror idealiska. Eller föredrar du att smälta ditt hjärta? Det är helt upp till dig!

Födelsedagsord broder rolig

Säger för din brors födelsedag - Alla gillar att komma till din fest

Bror och syster säger

Det finns inget vackrare än bror och syster, inget band håller tätare

Storebror, lillasyster säger

Storebror säger - jag behöver ingen superhjälte

Kärleksfulla och roliga brorsyster säger

Säg tack till brodern med några fina ord

Storasyster lillebror säger

Syskonord - du är min bror och bästa vän

Syskonord för tvillingar

Säger för tvillingar - dubbla kaoset, två gånger glädjen

Det är välkänt att tvillingar har ett särskilt nära förhållande. Tvillingar är oskiljaktiga och tar nästan varje steg i livet tillsammans. Letar du efter födelsedagsord för tvillingar kan du använda våra syskonord på ett fantastiskt sätt. Har du turen att ha tvillingar som syskon? Eller har du en tvilling själv? Ordspråk för tvillingsystrar, tvillingbröder och tvillingar är idealiska för att uttrycka din kärlek.

Födelsedagsönskningar för tvillingsyster

Syskon födelsedagsord - Var som du är, allt gott för din födelsedag

Säger för tvillingarnas födelsedag

Roligt talesätt för tvillingar till födelsedag

Fler syskonord om bröder och systrar

Tack till systerhjärtat - du delar glädje och kärlekssmärta med mig

Kul att du säger det där

Lite tid med syskon är bra för själen

Brodern är en vän

Bröder är vänner som vi får av naturen

Om jag kunde välja den bästa systern …

Om jag kunde välja den bästa systern i världen, skulle jag välja dig

Du ger mig styrka

Även när vi bråkar är du där, kära syster, med styrka på dåliga dagar

När bror och syster skakar hand

När bror och syster skakar hand - vackra syskonord

Utan syskonens lojalitet vore livet trist

Livet skulle bli sorgligare och sorgligare utan syskon

Vi är systrar

Roligt talesätt för systrar - Om jag är arg på någon, så är du också

Syskon finns där för varandra och håller ihop 

Syskon står sida vid sida i bra och svåra tider

Roligt citat – “När systern har bråttom …”

Systercitat - Om din syster ser misstänksam ut, har på sig dina kläder i hemlighet

En bror och en syster, världen vet inget mer lojalt

Landskap som tapet med talesätt om bror och syster

Syskon är normala tills de träffas

Roliga syskonord på engelska - Du är normal tills de träffas

Syskonord – Syskonstid är bra för själen

Det är trevligt att du finns som ett talesätt till dina syskon

En syster är mer än bara en vän

Systrar är eviga vänner, glädje för hjärtat och kärlek utan slut

En syster finns där för alltid

Systrar är som en bästa vän som du aldrig kan bli av med oavsett vad du gör fel

Även om de kan vara irriterande älskar man syskon oerhört mycket

Systrar och bröder är de enda som blir upprörda över och fortfarande älskar oändligt

Min syster, min bästa vän, min själsfrände

Lillasyster säger - Hon är min själsfrände

Systrar lär sig allt in i minsta detalj

Jag kan hålla hemligheter för mig själv, men min syster kommer alltid att veta

Syskonord – Roligt talesätt till den älskade systern

Humoriskt talesätt för systern - Kan jag få din topp

Storasyster är de små livvakten

Bakom varje lillasyster finns en stor som du hellre inte ska bli arg på

En relation som kommer att vara för evigt

Syskonord - vad är bättre i världen än ett förhållande som varar för alltid

En brors hjärta behöver starka nerver

Syskonord som en hälsning till bror i vardagen eller vid ett speciellt tillfälle

Min syster har den bästa systern

Syskonord som skämt - min syster har den bästa systern

Humoristiska syskonord

Syskon säger som ett skämt - systrar är som tjocka lår, de håller ihop

En sann bror

Syskonord - Min glans kommer inte av sig själv, kan bara vara från min bror

Systrar är som chokladflis i kex

Syskonord - I livets kakor är systrarna chokladchipsen

Den goda eller den dåliga systern?

Syskonord - jag vet inte om jag är den goda eller den dåliga systern

Syskon är olika, men på något sätt också desamma

Syskon är smidda av samma järn och ändå olika

Syskon säger om vänskap

Syskon är vänner - blå orkidé som bakgrund

Vi är syskon!

Syskon är aldrig ensamma och håller ihop - ord att skicka

Syskon stannar för alltid

Vänskap och älskare förändras, men syskon stannar för alltid

Syskonord som rör sig till tårar

Om du saknar en flickvän kan du alltid lita på din syster

De äldre syskonens engagemang

Det är en plikt att ta hand om lillasyster, hur irriterande hon än är

Min bror finns för alltid i mitt hjärta

Du är min bror - ord som berör även mäns hjärtan

Syskonord – Rötterna är desamma, oavsett hur livet går

Oavsett var syskon går, har de alltid samma rötter