9 Κομψή και κομψή Slim Fit Kurta πιτζάμα για άνδρες

Οι νέοι σήμερα έχουν επίγνωση της υγείας και της σωματικής τους διάπλασης. Πολλοί από αυτούς πηγαίνουν τακτικά στο γυμναστήριο για να αναδείξουν το καλύτερο στη σωματική τους διάπλαση. Μια κανονική εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να κρύβει μη κολακευτικές φυσικές πτυχές κάτω από μια καλή προσαρμοσμένη περικοπή. Μια λεπτή εφαρμογή από την άλλη αναδεικνύει τις φυσικές πτυχές του σώματος. Όσοι έχουν καλή φυσική κατάσταση γυμναστήριο ή επιλέγουν διαφορετικά ρούχα με λεπτή εφαρμογή για να τονίσουν το σώμα τους. Αν και ένα προσαρμοσμένο κοστούμι κάνει έναν άντρα να φαίνεται πιο όμορφο, μια λεπτή εφαρμογή κούρτα πιτζάμα αναδεικνύει το καλύτερο στους άνδρες.

Τελευταία και ελκυστικά σχέδια πιτζάμας Slim Fit Kurta για Gents in Fashion:

Ας πρέπει να δούμε την καλύτερη πιτζάμα λεπτή εφαρμογή κούρτα.

1. Πυτζάμα Black Slim Fit Kurta:

Πυτζάμα Black Slim Fit Kurta

Το μαύρο είναι χρώμα δύναμης και πάθους. Τίποτα δεν ταιριάζει σε έναν άντρα όπως το μαύρο χρώμα. Ένας καλοφτιαγμένος άνδρας με κούρτα με λεπτή εφαρμογή είναι μια κυνόσοψη όλων των ματιών. Αναδείξτε ένα μαύρο slim fit κούρτα για άνδρες αν έχετε ό, τι χρειάζεται για να το μεταφέρετε.

2. Πυτζάμα Blue Slim Fit Kurta:

Πυτζάμα Blue Slim Fit Kurta

Το μπλε είναι το χρώμα όλων των εποχών. Συμβολίζει την ευφυΐα, την ειρήνη, την ηρεμία και την συμπόνια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μπλε είναι το αγαπημένο χρώμα των περισσότερων ανδρών. Μια slim fit κούρτα πιτζάμα σε μπλε χρώμα και συγκεκριμένα σε τζιν είναι must have για όλους τους άνδρες.

3. Maroon Slim Fit Kurta πιτζάμα:

Πιτζάμα Maroon Slim Fit Kurta

Το καστανό είναι σκούρο κόκκινο χρώμα με αποχρώσεις του καφέ και φαίνεται καλό στους περισσότερους άντρες από το κόκκινο. Μια λεπτή πιτζάμα κουρτά σε καφέ χρώμα συμβολίζει την αυτοπεποίθηση, το θάρρος και το πάθος. Ένα καφέ κουρτά σε απλό, μοτίβο ή εκτυπώσεις σε συνδυασμό με churidar σε παρόμοιο ή αντίθετο χρώμα λειτουργεί για όλα τα είδη κοινωνικών συγκεντρώσεων.

4. Bronze Slim Fit Kurta πιτζάμα:

Πιτζάμα Bronze Slim Fit Kurta

Το χάλκινο είναι ένα αντρικό χρώμα. Αντιπροσωπεύει την ωριμότητα και τη γη. Μια χάλκινη slim fit κούρτα πιτζάμα για άνδρες είναι ένα must have ντουλάπα. Φορέστε αυτήν την πιτζάμα κουρτά σε οποιαδήποτε επίσημη, ημιεπίσημη περίσταση ή σε πάρτι με στιλ.

5. Γκρι Slim Fit Kurta πιτζάμα:

Πυτζάμα Grey Slim Fit Kurta

Το γκρι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε κάθε άντρα και αναδεικνύει το δροσερό πηλίκο. Ένα γκρι slim fit kurta είναι μια απόλυτη δήλωση στυλ. Έχει καλή αντίθεση με μια μαύρη πιτζάμα σε οποιοδήποτε στυλ και μπορεί να φορεθεί για κάθε περίσταση χωρίς πολλή σκέψη.

6. Βιολετί ή μοβ πυτζάμα Kurta:

Πυτζάμα Violet ή Purple Kurta

Βιολετί ή μοβ είναι το χρώμα της οικογένειας. Δεν είναι περίεργο που το διαμάντι Kohinoor έχει ιώδες χρώμα. Το βιολετί χρώμα συμβολίζει το μεγαλείο και την εμφάνιση. Φορέστε μια βιολετί κουρτά λεπτή εφαρμογή σε κάθε περίσταση και ξεχωρίστε ανάμεσα στη θάλασσα των χρωμάτων. Λειτουργεί καλά με χρυσό ή μαύρο παντελόνι dhoti ή churidar.

7. Pink Kurta πιτζάμα:

Πιτζάμα Pink Kurta

Το ροζ θεωρείται κανονικά ένα θηλυκό χρώμα. Αλλά ένα ανοιχτό ροζ είναι η σωστή απόχρωση για έναν άντρα. Το ροζ συμβολίζει την ευαισθησία και την ηρεμία. Φορέστε ένα ροζ κουρτά με πιτζάμα και σακάκι Nehru σε χρώματα αντίθεσης και κάντε στιλ δήλωση σε κάθε περίσταση.

8. Κίτρινη ή χρυσή πιτζάμα Kurta:

Κίτρινη ή χρυσή πυτζάμα Kurta

Το κίτρινο χρώμα είναι ένα εξωτερικό χρώμα που από μόνο του συμβολίζει την αρρενωπότητα. Ένα ανδρικό κουρτά με λεπτή εφαρμογή σε κίτρινο χρώμα σε συνδυασμό με λευκό churidar ή λινό παντελόνι είναι το μόνο που μπορείτε να φορέσετε σε ένα υπαίθριο πάρτι ή ένα πικνίκ.

9. Κοστούμι Green Pathani:

Κοστούμι Green Pathani

Μια λεπτή φόρμα πατάνι σε πράσινο χρώμα, ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους άνδρες. Το πράσινο χρώμα σημαίνει αρμονία και ανθεκτικότητα. Συνδυάστε ένα πράσινο κοστούμι πατάνι με ένα λευκό μοτζάρι για κάθε παραδοσιακή ή κοινωνική τελετή.

Το slim fit cut είναι τοστ της σεζόν. Φορέστε το για να δείξετε ότι είστε πειθαρχημένοι για να διατηρήσετε μια εκπληκτική σωματική διάπλαση. Μια πιτζάμα κουρτά σε λεπτή εφαρμογή είναι ένας θανατηφόρος συνδυασμός για έναν σύγχρονο άντρα με παραδοσιακή καρδιά.