Κορυφαία 9 σπιτικά σταφύλια προσώπου

Σπιτικά πακέτα προσώπου σταφυλιών

Τα σταφύλια είναι ευεργετικά για το δέρμα. Ας μάθουμε μερικές συνταγές πακέτων σταφυλιών για να δοκιμάσουμε στο σπίτι.

Συσκευασίες προσώπου σταφυλιών:

Εδώ είναι τα 9 καλύτερα σπιτικά πακέτα σταφυλιών ως εξής.

1. Πακέτο προσώπου μήλων και σταφυλιών:

Πακέτο προσώπου μήλων και σταφυλιών

Τόσο τα σταφύλια όσο και τα μήλα είναι καλές πηγές αντιοξειδωτικών και ως εκ τούτου αυτό το πακέτο προσώπου κάνει θαύματα στο δέρμα. Κόψτε ένα μήλο και βάλτε λίγες από τις φέτες στο μπλέντερ μαζί με λίγα σταφύλια. Τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια πολτή πάστα. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο και το λαιμό σας και αφήστε το να δράσει για μισή ώρα. Ξεπλύνετε με δροσερό νερό.

2. Πακέτο προσώπου ακτινίδιο και σταφύλι:

Συσκευασία προσώπου ακτινίδιο και σταφύλι

Ένα ακτινίδιο έχει βιταμίνη C, E, K μαζί με αντιοξειδωτικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σπιτικό πακέτο προσώπου για υγιές και λαμπερό δέρμα. Σε ένα μπλέντερ, ρίξτε μερικά σταφύλια μαζί με μερικές φέτες ώριμο ακτινίδιο. Θυμηθείτε να συμπεριλάβετε τους μαύρους σπόρους του ακτινιδίου καθώς περιέχουν ωμέγα 3 έλαια. Προσθέτουμε μια κουταλιά γιαούρτι και τα ανακατεύουμε. Όταν το μείγμα αναμειχθεί καλά, χρησιμοποιήστε τις άκρες των δακτύλων σας για να το εφαρμόσετε στο πρόσωπο και το λαιμό σας. Αφήστε το για 20 λεπτά πριν το ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σπιτικά πακέτα σταφυλιών.

3. Πακέτο προσώπου γιαουρτιού και σταφυλιού:

Πακέτο προσώπου γιαουρτιού και σταφυλιού

Αυτή είναι μια πολύ απλή συνταγή που γίνεται με εύκολα διαθέσιμα υλικά. Θα χρειαστείτε σταφύλια, γιαούρτι και χυμό λεμονιού. Σε ένα μίξερ, φτιάξτε έναν πολτό από λίγα σταφύλια και στη συνέχεια προσθέστε μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι μαζί με μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού εάν έχετε λιπαρό δέρμα. Εάν όχι, μπορείτε να αποκλείσετε το χυμό λεμονιού. Τα ανακατεύουμε καλά. Όταν μετατραπεί σε πάστα, εφαρμόστε το μείγμα στο δέρμα σας και αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

4. Μάσκα προσώπου με μέλι και σταφύλι:

Μάσκα προσώπου με μέλι και σταφύλι

Αυτή είναι μια ακόμη απλή και εύκολη συνταγή που εξασφαλίζει καθαρό δέρμα με τακτική χρήση. Σε ένα μπλέντερ, φτιάξτε πολτό από μερικά σταφύλια. Μεταφέρετε τον πελτέ σταφυλιού σε ένα μπολ και προσθέστε μια κουταλιά της σούπας βιολογικό μέλι σε αυτό. Ανακατέψτε το καλά και απλώστε το στο πρόσωπό σας με τα δάχτυλά σας. Αφήστε το για 20 λεπτά πριν το ξεπλύνετε. Είναι η καλή μάσκα σταφυλιών για όλους τους τύπους δέρματος.

5. Συσκευασία προσώπου με φράουλες και σταφύλια:

Πακέτο προσώπου με φράουλες και σταφύλια

Αν έχετε θαμπό και άψυχο δέρμα, αυτό είναι το πακέτο προσώπου για εσάς. Οι φράουλες έχουν σαλικυλικό οξύ και τα σταφύλια έχουν άλφα υδροξύλιο που βοηθούν στην ανανέωση και αναζωογόνηση του θαμπού δέρματος. Πολτοποιήστε μερικές φράουλες και σταφύλια. Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μέλι και ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το μείγμα στο πρόσωπο και το λαιμό σας και αφήστε το να ξεκουραστεί για 20 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Είναι ένα από τα καλύτερα πακέτα σταφυλιών.

6. Μάσκα προσώπου από σανδαλόξυλο και σταφύλι:

Μάσκα προσώπου από σανδαλόξυλο και σταφύλι

Πολτοποιήστε μερικά σταφύλια και φτιάξτε έναν πολτό από αυτό. Στη συνέχεια, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας σκόνη σανταλόξυλου, δύο κουταλιές της σούπας ροδόνερο και δύο σταγόνες χυμό λεμονιού εάν το δέρμα σας είναι λιπαρό. Τα ανακατεύουμε καλά για να σχηματιστεί μια πάστα. Απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό σας και αφήστε το να δράσει για 20 λεπτά. Όταν τελειώσετε, ξεπλύνετε με δροσερό νερό. Είναι η καλύτερη μάσκα προσώπου σταφυλιού.

7. Παπάγια και πακέτο προσώπου σταφυλιού:

Παπάγια και πακέτο προσώπου σταφυλιού

Αυτό το πακέτο προσώπου συνιστάται για ξηρό τύπο δέρματος. Σε ένα μπλέντερ, πολτοποιήστε μερικά σταφύλια και φτιάξτε έναν πολτό από αυτό. Στη συνέχεια, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μέλι και μια κουταλιά της σούπας πολτό παπάγιας σε αυτό. Βεβαιωθείτε ότι η παπάγια είναι ωραία ώριμη. Προσθέστε ροδόνερο στο μείγμα όπως απαιτείται και ανακατέψτε καλά για να σχηματιστεί μια πάστα.

8. Μάσκα προσώπου γάλακτος και σταφυλιού:

Μάσκα προσώπου γάλακτος και σταφυλιού

Πολτοποιήστε μερικά σταφύλια και φτιάξτε τους πολτό. Στη συνέχεια, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, ½ κουταλιά της σούπας γάλα και ½ κουταλιά σόδα και ανακατέψτε καλά για να σχηματιστεί μια πάστα. Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων σας, κάντε μασάζ στο μείγμα στο δέρμα σας και αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Αυτή η συνταγή είναι ένα φυσικό καθαριστικό προσώπου.

9. Πακέτο προσώπου καρότου και σταφυλιών:

Πακέτο προσώπου καρότου και σταφυλιώνΘα χρειαστεί να εξαγάγετε το χυμό ενός καρότου για να φτιάξετε αυτό το πακέτο προσώπου. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε λίγα πολτοποιημένα σταφύλια ή πολτό σταφυλιών, μια κουταλιά της σούπας ξινή κρέμα, μία κουταλιά της σούπας αλεύρι ρυζιού και μια κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​χυμό καρότου. Τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μια λεία πάστα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το μείγμα ομοιόμορφα στο δέρμα σας και αφήστε το για μισή ώρα πριν το ξεπλύνετε. Είναι ένα από τα κορυφαία σπιτικά πακέτα σταφυλιών.