9 καλύτερα μαθήματα γιόγκα εκμάθησης στη Noida με λεπτομέρειες

Οι σύγχρονοι καιροί μάς έχουν πληγώσει και η γρήγορη φύση του τρόπου ζωής μας επηρεάζει με τόσο τρομερούς τρόπους. Η γιόγκα, μια πανάρχαια ινδική πειθαρχία του νου και του σώματος, είναι ο τέλειος τρόπος για να απαλλαγείτε από τον εαυτό σας. Τα μαθήματα γιόγκα στη Noida είναι πολλά και προσφέρουν διάφορες σχολές γιόγκα για μάθηση. Η δύναμη της γιόγκα είναι απίστευτη. με ακριβείς στάσεις και σωστή αναπνοή, η γιόγκα σε κάνει να είσαι σε φυσική κατάσταση μαζί με τη διοχέτευση της ψυχικής σου υγείας.

Η γιόγκα σας εισάγει επίσης στο διαλογισμό και αυτό βοηθά να αποκτήσετε τον έλεγχο του μυαλού και να κάνετε μια περιορισμένη ζωή. Σας βοηθά να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε. Είναι η τέλεια αποτοξίνωση. Σε μια πόλη τόσο καλά σχεδιασμένη όσο η Yoga Noida, είναι πράγματι εύκολο να ξεκινήσετε το ταξίδι σας γιόγκα. Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας για φυσική κατάσταση μαζί με την εύρεση της εσωτερικής σας ηρεμίας, διαβάστε περισσότερα για να μάθετε το πρώτο στούντιο γιόγκα στη Noida.

Τα καλύτερα μαθήματα γιόγκα εκμάθησης στη Noida με λεπτομέρειες

Τελευταία και κορυφαία μαθήματα γιόγκα στη Noida:

1. Foundationδρυμα Amritam Yoga, Τομέας 50:

Βρίσκεται στον Τομέα 50, το ritδρυμα Amritam Yoga είναι ένα από τα καλύτερα κέντρα γιόγκα στη Noida. Προσφέρουν ένα πλήρες πρόγραμμα αναζωογόνησης που σας μαθαίνει πολλά για τη γιόγκα και σας βοηθά να πετύχετε τους φυσικούς σας στόχους. Μαζί με τη γιόγκα, έχουν επίσης πρόγραμμα διαλογισμού και φυσικής αποτοξίνωσης. Το Shirodhara είναι μια σπάνια και αρχαία ινδική επιστήμη μασάζ και αποτοξίνωσης, η οποία βρίσκεται εδώ. Αν θέλετε να θεραπεύσετε τη σωματική και ψυχική σας ιδιοσυγκρασία και να ζήσετε μια μακρά υγιή ζωή, αυτό το κέντρο γιόγκα πρέπει να επισκεφθείτε. Τα μαθήματα γιόγκα τους στη Noida ανοίγουν πόρτες στις 6 το πρωί κάθε μέρα της εβδομάδας!

 • Διεύθυνση: B-4, κάτω ισόγειο, Κοντά στην Κεντρική Αγορά, Πύλη Νο-9, Απέναντι από το Ravi Noody Play School, Τομέας -50 Noida (U.P)-201301.
 • Επικοινωνία: 099907 71734, +911204133941
 • Δικτυακός τόπος: http://www.amritamyoga.com/

2. Ινστιτούτο Soham Institute of Yoga Sciences, Τομέας 61:

Αυτό το κέντρο γιόγκα στη Noida είναι μια χώρα θαυμάτων για τους λάτρεις της γιόγκα! Έχουν τα πάντα μαθήματα γιόγκα, μαθήματα διαλογισμού, θεραπεία γιόγκα, μαθήματα γιόγκα για παιδιά, όλα αυτά. Οι εκπαιδευτές σε αυτό το στούντιο γιόγκα είναι εξαιρετικά καταρτισμένοι και έχουν αξιολογηθεί ως χρήσιμοι και γνήσιοι. Αυτό το στούντιο γιόγκα προσφέρει προγεννητικά μαθήματα γιόγκα επίσης στη νοΐδα. Η γιόγκα είναι εξαιρετικά επωφελής για τις έγκυες γυναίκες και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να ζητήσετε τα μαθήματά σας στο σπίτι! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σηκώσετε το τηλέφωνο. Προσφέρουν επίσης εταιρικά μαθήματα, οπότε μπείτε τώρα για δωρεάν μαθήματα γιόγκα στη δοκιμαστική τάξη Noida τώρα! Οι ώρες λειτουργίας αυτού του στούντιο γιόγκα είναι από τις 6 το πρωί έως τις 9 το πρωί, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

 • Διεύθυνση: C-11, Near Shopprix Mall, Sector 61, Noida, Uttar Pradesh 201301
 • Επικοινωνία: 08368342800
 • Δικτυακός τόπος: http://sohumyogastudio.com/

3. Pranava Yoga Academy, Sector 37 and Sector 76:

Δύο κορυφαίες τοποθεσίες της Noida έχουν αυτόν τον υπέροχο χώρο για εκμάθηση γιόγκα, την Pranava Yoga Academy. Προσφέρουν μαθήματα στα στούντιο τους μαζί με ατομική εκπαίδευση στο σπίτι. Αναμφίβολα, ένα από τα καλύτερα και πιο γνωστά μέρη για να μάθετε την εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα στη Noida. Η ισορροπημένη διατροφή είναι το κλειδί για τη φυσική κατάσταση και αυτή η ακαδημία γιόγκα σας προσφέρει διαχείριση και συμβουλές διατροφής που θα βοηθήσουν τη ζωή σας να επανέλθει. Κλείστε ένα ραντεβού με έναν ειδικευμένο γιόγκι και ξεκινήστε το ταξίδι της φυσικής κατάστασης και της υγείας.

 • Διεύθυνση: Sector 37 – Arun Vihar Amar Public School Campus, Near Chinmaya Mission, Sector 37, Noida Κοντινότερος σταθμός του μετρό: Noida Golf Course Sector 76: JM Orchid Sector 76 Noida Gautam Budha Nagar Uttar Pradesh.
 • Επικοινωνία: 9650996490, 9650422526
 • Δικτυακός τόπος: https://pranavayoga.co.in/

4. The Yoga Guru India, Sector 15 A:

Το Yoga Guru είναι ευρέως διαδεδομένο στην πόλη και έχει πολλά υποκαταστήματα που βρίσκονται στον τομέα 15 A, Sector 26, Sector 50, Sector 18, κ.λπ. Ένα από τα καλύτερα μαθήματα γιόγκα στη Noida, αυτό το μέρος προσφέρει διάφορα είδη μαθημάτων στην περιοχή της ολιστικής θεραπείας. Γιόγκα, διαλογισμός, power yoga στο noida, εταιρικά μαθήματα είναι μερικά από τα παραδείγματα. Εάν ασκείστε γιόγκα για λίγο και θέλετε να ασχοληθείτε με τη διδασκαλία, ελέγξτε τον δάσκαλό τους γιόγκα στο πρόγραμμα Noida. Μαθήματα εγκυμοσύνης για γιόγκα και μαθήματα γιόγκα εγκυμοσύνης στο noida προσφέρονται επίσης καθώς είναι αποτελεσματικά και βοηθούν στην ανάπτυξη της υγείας της μητέρας και του παιδιού. Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά στη ζωή σας και να έχετε μια υγιή περιστροφή στη ζωή σας, γίνετε μέλος της γιόγκα Guru India.

 • Διεύθυνση: Τομέας 15Α – Δευτ. 15A Club, Noida, India Sector 26 -Gangotri Hall, RW & CS Sec 26, Noida Sector 50 -Neelgiri Hills Public School, Sec. 50, Noida, Ινδία.
 • Επικοινωνία: 098102 69806, 098102 69806,
 • Δικτυακός τόπος: http://theyogaguru.com/contact-us/our-centers/

5. Kailash Institute of Naturopathy Ayurveda and Yoga, Greater Noida:

Lookάχνετε για μαθήματα γιόγκα στο Greater Noida; Βρέθηκε το τέλειο. Το ινστιτούτο Kailash yoga στη Noida έχει ένα εντατικό πρόγραμμα γιόγκα μαζί με άλλους κλάδους θεραπείας όπως η Naturopathy και η Ayurveda. Αυτό το μέρος ειδικεύεται στη θεραπεία παθήσεων με γιόγκα και Αγιουρβέδα. Προσφέρονται θεραπείες για άτομα που πάσχουν από διαβήτη, θυρεοειδή, αρτηριακή πίεση, άσθμα, παχυσαρκία κλπ. Η γιόγκα είναι ο πιο φυσικός τρόπος για να ανακουφιστείτε από το στρες. Προσφέρουν δωρεάν μαθήματα για άτομα με μειονεκτική θέση. Εάν χρειάζεστε πλήρη αναζωογόνηση, αυτό το μέρος πρέπει να επισκεφθείτε. Βοηθούν επίσης τους ανθρώπους που καταπολεμούν την κατάθλιψη και άλλες ψυχικές ασθένειες. Οι ώρες λειτουργίας των μαθημάτων εδώ είναι από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, κάθε μέρα της εβδομάδας.

 • Διεύθυνση: 26, Knowledge Park – 1, Greater Noida – 201308, Uttar Pradesh, Ινδία.
 • Επικοινωνία: 0120-2321000, 2327900
 • Δικτυακός τόπος: http://www.kailashnaturopathy.com/contact.aspx

6. The Yoga Hutt, Τομέας 27:

Ένας καλύτερος τρόπος ζωής έρχεται με επίγνωση, αποδοχή και διορθώσεις. Η γιόγκα είναι η τέλεια τροποποίηση που χρειάζεται η ταραχώδης ζωή σας. Στο yoga Hutt, το μυαλό και το σώμα μπορούν να χαλαρώσουν εντελώς με σωστή προπόνηση και προσωπική προσοχή. Προσφέρουν μαθήματα γιόγκα για γυναίκες και παιδιά. Έχουν επίσης μαθήματα power yoga στο noida. Η γιόγκα δύναμης είναι ένας σύγχρονος κλάδος όπου οι ρυθμικές κινήσεις και η άσκηση αναπνοής διδάσκονται για την επίτευξη των στόχων φυσικής κατάστασης. Αν ψάχνετε για μια αισιόδοξη μέθοδο άσκησης, η γιόγκα δύναμης είναι μία από τις καλύτερες επιλογές. Πηγαίνετε για ένα μάθημα οποτεδήποτε μεταξύ 6.30 π.μ. και 8 π.μ. και ξεκινήστε το ταξίδι σας προς μια ευτυχισμένη ζωή.

 • Διεύθυνση: B 108, Κοντά στο Σχολείο Kidzee, Τομέας 27, Noida, 201301
 • Επικοινωνία: +919152641821

7. Καλλιτεχνική Γιόγκα Bharat Thakur, Τομέας 41:

Ένας από τους πιο διάσημους ασκούμενους γιόγκα, ο Μπαράτ Τακούρ, ίδρυσε το ίδρυμά του σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο θεσμός ασχολείται με την αρχαία έννοια της γιόγκα. Διάφορα στυλ γιόγκα διδάσκονται εδώ, μαζί με διαλογισμό. Έχουν επίσης εικονική και διαδικτυακή εκπαίδευση για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να μάθετε γιόγκα στη Noida στο σπίτι με τη δική σας άνεση στο διαδίκτυο! Μαθήματα κατάρτισης εκπαιδευτικών είναι διαθέσιμα μαζί με προγράμματα απώλειας βάρους. Σε αυτό το κέντρο γιόγκα προσφέρεται μια ολιστική προσέγγιση για τη θεραπεία του σώματος και του μυαλού σας. Βρίσκεται στον Τομέα 41, είναι εύκολα προσβάσιμο για ένα γρήγορο μάθημα σε μια μέρα έξω.

 • Διεύθυνση: I-67, Road Dadri, Sector 41, Noida-201303, απέναντι από το νοσοκομείο καλής θέλησης. Δίπλα στο σταθμό του μετρό Γήπεδο Γκολφ,
 • Επικοινωνία: 18001021000
 • Δικτυακός τόπος: http://www.artisticyoga.com/

8. Yogathon, Τομέας 19:

Το μόνο μέρος στη Noida που διδάσκει Aquayoga! Ναι, μια σύγχρονη περιστροφή στη γιόγκα που χρησιμοποιεί υδάτινα σώματα για να εξερευνήσει νέα φυσικά και ψυχικά όρια μέσα στη γιόγκα. Η άσκηση σε υδάτινο σώμα βοηθά στη χαλάρωση των μυών και εμπλουτίζει την υγεία των άκρων και των αρθρώσεων. Μαζί με την Aqua yoga, η γιόγκα παρέχει στη συνέχεια υπηρεσίες όπως power yoga, εταιρικά μαθήματα. Έχουν επίσης μαθήματα Zumba. Έχει κριθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα στούντιο γιόγκα στη Noida, το οποίο αναφέρει την ποιότητα των εκπαιδευτών και την εκπαίδευση. Αν θέλετε μια διασκεδαστική ρουτίνα προπόνησης, μπείτε στο γιόγκαθον και αλλάξτε τη ζωή σας ενώ περνάτε καλά. Αυτό το μέρος είναι ανοιχτό 24 ώρες, επτά ημέρες της εβδομάδας.

 • Διεύθυνση: A-729, Noida, Τομέας 19, Noida-201301
 • Επικοινωνία: +919152925031

9. Η Τέχνη της Ζωής, Τομέας 41:

Καμία λίστα γιόγκα δεν είναι πλήρης χωρίς το The Art of Living, ένα από τα καλύτερα θεμέλια γιόγκα και διαλογισμού στον κόσμο. Υπάρχουν πολλά προγράμματα για όσους επιθυμούν να μάθουν γιόγκα. Προσφέρουν μαθήματα συντριβής και προγράμματα ευτυχίας για να σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε και να επιστρέψετε στη δουλειά με καθαρό μυαλό. Η γιόγκα είναι εξαιρετικά ευεργετική για να διατηρήσετε τη σωστή ιδιοσυγκρασία και να ελέγξετε την ψυχική σας υγεία. Με τη βοήθεια της γιόγκα, είναι εύκολο να έχετε έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής χωρίς κανένα άγχος. Αν θέλετε να διορθώσετε τη ζωή σας μέσω της διαδικασίας φυσικής κατάστασης και ευεξίας, δείτε το The Art of Living in Noida και γεμίστε την προσοχή σας στην πορεία.

 • Διεύθυνση: No. D-3, Hansraj Tower Main Road, Sector 41, Noida, Uttar Pradesh.
 • Επικοινωνία: 2960- 08046800092
 • Δικτυακός τόπος: https://www.artofliving.org/node/6168

Εκπαιδευτές γιόγκα στη Noida:

 • Μπαράτ Τακούρ
 • Τίνα Κανβάρ
 • 3Yogguru Kamal.
 • Rishikesh
 • Ayush Sengar
 • Dinesh Dagar
 • Ranjeeta
 • Μάγια
 • Pradeep Sharma
 • Σουέτα Σινγκ

Τα προαναφερθέντα ήταν τα καλύτερα μαθήματα γιόγκα στη Noida. Όλοι οι χώροι προσφέρουν ποιοτική εκπαίδευση και θα δείτε μια αλλαγή στην υγεία σας με συνεπή εξάσκηση. Η γιόγκα είναι μια εξαιρετική μορφή αποτοξίνωσης και γεμίζει τις μπαταρίες σας για τον αστικό στρόβιλο που ονομάζουμε ζωή. Εάν πιστεύετε ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο, αφήστε σχόλια στα σχόλια για να μας πείτε τι πιστεύετε και μοιραστείτε το με άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την υγεία με εσάς.

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις:

Q1. Η γιόγκα θεραπεύει πραγματικά τις ασθένειες?

Απάντηση: Ναί. Η γιόγκα είναι γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες που συνοδεύονται από συνεπή και εποπτευόμενη προπόνηση. Η γιόγκα είναι μια μορφή σωματικής άσκησης που περιλαμβάνει ολόκληρο το φυσικό σύστημα μαζί με τη συστηματική συμμετοχή του μυαλού για την ενίσχυση της διαδικασίας. Και η γιόγκα αναβιώνει τις ζωτικές λειτουργίες στο σώμα και σας βοηθά να ανακάμψετε, αλλά να θυμάστε πάντα ότι πρέπει να γίνεται μόνο υπό επίβλεψη.

2. Πρέπει να είμαι κατάλληλος για να κάνω γιόγκα?

Απάντηση: Με τίποτα. Κάνεις γιόγκα για να είσαι σε φόρμα, όχι το αντίστροφο. Το όφελος αυτής της πειθαρχίας είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε να μαθαίνετε χωρίς να έχετε όριο ηλικίας. Εάν είστε σε φόρμα, θα πρέπει να κάνετε γιόγκα για να ενισχύσετε την ευημερία σας. Εάν είστε ακατάλληλοι, είναι απαραίτητο να κάνετε γιόγκα ή διαλογισμό για να γίνετε υγιείς.

3. Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ και προϊόντων κρέατος?

Απάντηση: Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της γιόγκα, τα τρόφιμα που δεν είναι λαχανικά και το αλκοόλ υποτίθεται ότι πρέπει να αποφεύγονται. Εάν είστε αρχάριος, προσπαθείτε να το κόψετε από τη διατροφή σας καθώς προχωράτε σε προχωρημένα επίπεδα, ενδέχεται να μην λάβετε τα εκτιμώμενα οφέλη από την πρακτική σας στη γιόγκα καθώς το αλκοόλ και τα προϊόντα κρέατος διαταράσσουν το εσωτερικό μας σύστημα. Μετά από αρκετή εξάσκηση, δεν θα νιώσετε την ανάγκη να το καταναλώσετε.