60 Υπέροχα ονόματα μωρών Ashlesha Nakshatra με τις έννοιές τους

Αναρωτιέστε πώς θα ονομάσετε το νεογέννητο μωρό σας; Για όσους πιστεύουν στην ινδουιστική μυθολογία και πεποιθήσεις, η ευθυγράμμιση των αστεριών και οι σεληνιακοί αστερισμοί παίζουν σημαντικό ρόλο στην ονομασία του παιδιού. Εάν το παιδί σας γεννιέται με την Ashlesha Nakshatra, έχουμε ονόματα μωρών Ashlesha Nakshatra για να σας βοηθήσουμε εδώ. Σε αυτή τη σειρά, μιλάμε για το αστέρι, τα χαρακτηριστικά και τα ιδανικά ονόματα κάτω από το nakshatra.

ashlesha nakshatra ονόματα μωρών

Ας προχωρήσουμε λοιπόν και να βρούμε περισσότερα σχετικά με τα ουσιαστικά, όμορφα και μοντέρνα ονόματα Ashlesha Nakshatra για αγοράκια και κοριτσάκια.

Ashlesha Nakshatra και χαρακτηριστικά:

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στην Ashlesha Nakshatra είναι γνωστό ότι είναι πάντα εν κινήσει, με θαρραλέα στάση. Είναι γνωστό ότι είναι γενναίοι, παίρνουν τις περιπέτειες στα σοβαρά και επίσης είναι επιρρεπείς σε επιλογές που είναι ανεπιθύμητες ή προκλητικές. Όσοι γεννήθηκαν κάτω από την Ashlesha Nakshatra έχουν κρίσεις θυμού και είναι γνωστό ότι είναι επίσης καλοί ταξιδιώτες. Το nakshatra κυμαίνεται από 16,40 έως 30 μοίρες στο ζώδιο του Καρκίνου ή του Καρκάτα.

Το σύμβολο της Ashelesha Nakshatra είναι ένας τροχός ή ένα κουλουριασμένο φίδι και το διαιτητικό είναι το naga. Το ζώδιό τους είναι το ζώδιο του καρκίνου και το σύμβολο των ζώων είναι μια αρσενική γάτα. Τώρα, ας προχωρήσουμε και εξερευνήσουμε ονόματα για μωρά Ashlesha Nakshatra.

Αρχικά γράμματα/συλλαβές Ονόματα Ashlesha Nakshatra:

Ποιες είναι οι σωστές συλλαβές για να ξεκινήσουν τα ονόματα Ashlesha Nakshatra; Αυτά τα μωρά που γεννήθηκαν κάτω από την Ashlesha Nakshatra μπορούν να ονομάζονται από τα αρχικά ή αρχικά γράμματα των Di, Dee, Du, De, Do, Me, Da.

Ashlesha Nakshatra Μωρά με τα νοήματά τους 2020:

Ας ξεκινήσουμε και να εξερευνήσουμε τα πανέμορφα, μοντέρνα, χαριτωμένα και ουσιαστικά ονόματα μωρών Ashlesha Nakshatra για αγόρια και κορίτσια.

Ashlesha Nakshatra Ονόματα μωρών αγοριών:

1. Dayakar:

Το Dayakar είναι αρκετά κοινό όνομα στα ινδικά νοικοκυριά ήδη. Το όνομα σημαίνει κάποιον που είναι συμπονετικός και γεμάτος έλεος. Λέγεται ότι το Dayakar είναι επίσης ένα εναλλακτικό όνομα για τον Λόρδο Σίβα.

2. Dayal:

Το όνομα Dayal στα σανσκριτικά και στις νότιες ινδικές γλώσσες μεταφράζεται σε καλόκαρδο άτομο και ψυχή. Η άλλη εναλλακτική ορθογραφία είναι το Dayaal. Αυτό είναι ένα υπέροχο αρσενικό όνομα Ashlesha Nakshatra.

3. Deekshith:

Το όνομα Deekshit προέρχεται από τη σανσκριτική γλώσσα, που σημαίνει κάποιος που είναι προετοιμασμένος και πολύ αποφασισμένος να κάνει εργασίες ή να ολοκληρώσει μια εργασία.

4. Deenath:

Το Deenath είναι ένα νέο και μοναδικό όνομα αυτή τη στιγμή. Σημαίνει Λόρδος Βισνού. Εάν θέλετε ένα όνομα με παραδοσιακή σημασία και όμως αγαπάτε ένα σπάνιο όνομα, αυτό μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

5. Deepak:

Το Deepak είναι ήδη ένα κοινό όνομα, ωστόσο είναι μια κλασική και διαχρονική επιλογή που δεν μπορεί ποτέ να βγει από την τάση. Αυτό το όνομα είναι αρκετά νεανικό στην προφορά επίσης. Deepak σημαίνει φως και επίσης λαμπρότητα.

6. Deepansh:

Το όνομα Deepansh προέρχεται από τη λέξη deep, που σημαίνει φως. Deepansh σημαίνει ένα μέρος του φωτός. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μας ονόματα Ashlesha Nakshatra για αγόρι.

7. Deependra:

Εδώ είναι ένα άλλο όνομα παραλλαγής της λέξης Deep. Deependra σημαίνει άρχοντας ή Θεός των φώτων. Είναι ήδη ένα υπέροχο και συνηθισμένο όνομα αγοριού.

8. Deepjay:

Αυτή είναι μια μοναδική και σπάνια επιλογή ονόματος αγοριού. Ενώ το όνομα προέρχεται από τη γλώσσα Χίντι, Deepjay σημαίνει κάποιος που έχει ένα όμορφο όνομα. επίσης, από την άλλη πλευρά, σημαίνει ένα άτομο που κερδίζει τα πάντα.

9. Deeraj:

Επίσης μπορεί να γραφτεί ως Dheeraj. σημαίνει άτομο που έχει υπομονή και παρηγοριά. Αυτά τα ονόματα μωρών της Ashlesha Nakshatra είναι και πάλι ένα δημοφιλές όνομα αλλά υπέροχο.

10. Deewakar:

Το Diwakar ή Deewakar είναι ξανά ένα ινδικό όνομα, ειδικά στις πολιτείες της Νότιας Ινδίας. Deewakar σημαίνει Sunλιος.

11. Dayada:

Dayada σημαίνει ένα άτομο που κληρονομεί. Είναι ένα νέο όνομα και μια σύγχρονη επιλογή για γονείς που θέλουν μια μοναδική και αναζωογονητική επιλογή ονόματος.

12. Dayashankar:

Το όνομα Dayashankar είναι ένα άλλο όνομα για τον Λόρδο Σίβα. Σημαίνει ελεήμων Κύριε Σίβα. Είναι ένα παραδοσιακό όνομα με μυθολογική σημασία.

13. Deelip:

Deelip σημαίνει κάποιος που έχει μεγάλη καρδιά ή προστάτη. Είναι μια ουσιαστική και ταυτόχρονα μοναδική επιλογή ονόματος για αγοράκια.

14. Deependu:

Το όνομα Deependu είναι νέο. Ενώ προέρχεται από τις σανσκριτικές και χίντι γλώσσες, σημαίνει λαμπερό φεγγάρι ή λάμψη.

15. Βαθύ:

Deepit, ή επίσης γραμμένο ως Deepith, σημαίνει ένα άτομο που είναι παθιασμένο και πάντα εύφλεκτο. Αυτό είναι ένα υπέροχο και χαριτωμένο όνομα μωρού με μοναδική σημασία.

16. Deepthanshu:

Deepthansu σημαίνει ήλιος. Ενώ το όνομα είναι μακρύ, έχει έναν συμβατικό και παραδοσιακό ήχο με ακόμα όμορφο νόημα.

17. Dayanidhi:

Το Dayanidhi είναι ένας θησαυρός ή ένα σπίτι ευσπλαχνίας. Το όνομα γίνεται με δύο λέξεις, daya και Nidhi. Αυτό προέρχεται από τα σανσκριτικά.

18. Dayasagar:

Το Dayasagar είναι και πάλι ένα πολύ κοινό όνομα, ωστόσο το νόημά του είναι διαχρονικό και πάντα κλασική επιλογή. Ντάγια Σάγκαρ σημαίνει κάποιος που έχει θάλασσα ευσπλαχνίας.

19. Doondi:

Τα ονόματα Doondi είναι μια πολύ μοναδική και σύγχρονη επιλογή ονόματος. Το Doondi είναι ένα άλλο όνομα για τον Λόρδο Σίβα. Τώρα, αυτό είναι ένα νέο και σπάνιο όνομα Ashlesha Nakshatra 4th pada.

20. Deeptiman:

Το Deeptiman είναι μια νέα επιλογή ονόματος για πολλούς Ινδιάνους της Βόρειας Ινδίας. Σημαίνει διάσημο πρόσωπο. Ενώ η προέλευση δεν είναι γνωστή ή καθορισμένη ακόμη, σίγουρα κάνει μια νέα επιλογή ονόματος.

21. Deekshin:

Το Deekshin είναι ξανά μια νέα επιλογή ονόματος. Σημαίνει κάποιον που ξεκινά ένα έργο. Αυτή είναι μια σπάνια επιλογή ονόματος ιδανική για σύγχρονους γονείς που προτιμούν ένα μοναδικό όνομα.

22. Deerkharoma:

Αυτό είναι ένα πολύ παραδοσιακό όνομα που προέρχεται από μυθολογικά κείμενα. Το Deerkharoma είναι ένα από τα Καουράβα. Πρόκειται για μοναδικά ονόματα Ashlesha Nakshatra 3rd pada.

23. Dayaram:

Dayaram σημαίνει τη συμπόνια του Ram. Πήρε το όνομά του από την αγάπη για τον Lord Ram και είναι μια σύγχρονη νέα επιλογή ονόματος, αλλά με παραδοσιακό νόημα.

24. Deepesh:

Το Deepesh προέρχεται από δύο λέξεις, Deep και eesh, που σημαίνει Κύριος του φωτός. Είναι μια άλλη παραλλαγή ονόματος με βαθιά, ωστόσο, είναι μια σχετικά νέα επιλογή με μοντέρνο ήχο.

25. Deeprup:

Deeprup ή Deebrub σημαίνει πλούτος. Το όνομα προέρχεται από τις τοπικές ινδικές γλώσσες και είναι μια σύντομη και ουσιαστική σύγχρονη επιλογή για αγοράκι.

Ashlesha Nakshatra Baby Girl Name:

26. Dayanitha:

Επίσης μπορεί να γραφτεί ως Dayanita. το όνομα σημαίνει κάποιος που είναι ευγενικός, τρυφερός και ήπιος. Αυτή είναι μια νέα και μοντέρνα επιλογή ονόματος για τους γονείς αυτή τη χιλιετία.

27. Debasree:

Debashree ή Debasri και Debasree είναι επιλογές ονόματος κοριτσιού της Βόρειας Ινδίας. Σημαίνει μετάξι.

28. Deeksha:

Deeksha σημαίνει κάποιος αποφασισμένος και επίσης σημαίνει μύηση. Αυτό το γυναικείο όνομα Ashlesha Nakshatra είναι μια χαριτωμένη και υπέροχη επιλογή ονόματος κοριτσιού, κυρίως στις πολιτείες της Νότιας Ινδίας.

29. Ντάγια:

Είναι ένα σύντομο και υπέροχο τετράγραμμο όνομα για ένα κοριτσάκι. Daya σημαίνει έλεος στη σανσκριτική γλώσσα και τις γλώσσες της νότιας Ινδίας.

30. Deekshikha:

Deekshika ή Deekshikha σημαίνει ένα άτομο που μιλάει πάντα. Αυτή είναι μια σπάνια και όμορφη επιλογή ονόματος κοριτσιού

31. Ντίνα:

Το όνομα Deena προέρχεται από τη σανσκριτική γλώσσα, που σημαίνει θεϊκή ή μεγάλη ψυχή. Μεταξύ πολλών ονομάτων για ένα κορίτσι στην Ashlesha Nakshatra, αυτό είναι ένα χαριτωμένο και μοντέρνο.

32. Deepa:

Είναι και πάλι μια κοινή επιλογή ονόματος σε πολλές ινδικές πολιτείες. Deepa, σε αρκετές ινδικές γλώσσες, σημαίνει ελαφριά και λαμπρή. Το όνομα συμβολίζει επίσης την ελπίδα, τη λάμψη και τη λάμψη.

33. Deepabali:

Το Deepabali προέρχεται από τη Βεγγάλη και το βορειοανατολικό τμήμα της Ινδίας, που σημαίνει μια σειρά ή σειρά λαμπτήρων και φώτων. Μια άλλη παραλλαγή για το όνομα είναι Deepali.

34. Deepakshi:

Το όνομα Deepakshi σημαίνει αυτό με λαμπερά μάτια ή όμορφα μάτια. Το όνομα προέρχεται από δύο λέξεις, Deepa και akshi. Αυτά είναι τα όμορφα ονόματα κοριτσιών για την Ashlesha Nakshatra.

35. Deepana:

Τα ονόματα Deepana είναι μια παραδοσιακή επιλογή ονόματος αλλά κλασική και υπέροχη ηχητική. Deepana σημαίνει φωτίζοντας.

36. Deepashikha:

Deepashika ή Deepashiki σημαίνει φλόγα ή λάμπα. Αυτό το όνομα είναι σπάνιο και δεν βρίσκεται ακόμα συνήθως στην Ινδία, αλλά με υπέροχο νόημα.

37. Deepika:

Το Deepika είναι ήδη ένα κοινό όνομα στην Ινδία. Ωστόσο, είναι κλασικό και όμορφο, που σημαίνει μια μικρή λάμπα ή φως.

38. Deepjyothi:

Το όνομα Deepjyothi προέρχεται από τη σανσκριτική γλώσσα, όπου βαθιά σημαίνει λάμπα και Jyothi σημαίνει φως. Το όνομα συμβολίζει το φως της λάμπας.

39. Deepakala:

Deepakala σημαίνει βραδινή ηλιοφάνεια ή βραδινές ακτίνες. Αυτή είναι μια καλλιτεχνική και δημιουργική, όμορφη επιλογή ονόματος.

40. Deepna:

Το Deepna είναι το εναλλακτικό όνομα της θεάς Lakshmi. Αυτό είναι ένα παραδοσιακό όνομα που σημαίνει επιλογή αλλά με όμορφο, μοναδικό μοντέρνο ήχο.

41. Deepthika:

Deepthika ή Deeptika σημαίνει δέσμη φωτός. Είναι μια σημαντική και συναρπαστική επιλογή ονόματος για όσους προτιμούν ένα υπέροχο και ταυτόχρονα απλό όνομα.

42. Ντίσα:

Deesha στα σανσκριτικά σημαίνει κατεύθυνση ή μονοπάτι. Το όνομα είναι αρκετά σπάνιο και δεν συναντάται συνήθως, αλλά έχει υπέροχη εμφάνιση, καθιστώντας το έτσι μια ιδανική επιλογή για τους σύγχρονους γονείς.

43. Deeshna:

Deeshna σημαίνει προσφορά ή δώρο. Αυτό το όνομα είναι και πάλι μια μοντέρνα επιλογή με όμορφο νόημα.

44. Deetya:

Deetya σημαίνει απαντήσεις στις προσευχές κάποιου. Αυτό είναι ένα μοντέρνο όνομα και πολύ σπάνιο ξανά. Ωστόσο, είναι σύντομο και όμορφο στην προφορά του. Το όνομα προέρχεται από τη σανσκριτική γλώσσα. Μια άλλη ορθογραφική παραλλαγή σε αυτό είναι η Deethya.

45. Deeta:

Το Deeta είναι ένα άλλο όνομα για τη θεά Lakshmi.

46. ​​Deevena:

Deevena σημαίνει ευλογημένη ή ευτυχισμένη ψυχή. Σημαίνει επίσης ένα πρόσωπο που μοιάζει με τη θεϊκή δύναμη.

47. Deevitha:

Η Deevitha μεταφράζεται κυριολεκτικά σε Θεία δύναμη. Αυτό προέρχεται από τη σανσκριτική γλώσσα και είναι μια σαγηνευτική όμορφη επιλογή ονόματος.

48. Deepthi:

Είναι ένα δημοφιλές όνομα και πάλι στην Ινδία, αλλά είναι μια κλασική επιλογή ονόματος. Deepthi σημαίνει φλόγα ή λάμψη και λάμψη. Συμβολίζει επίσης λάμψη, λάμψη και ομορφιά.

49. Deepanwitha:

Deepanwitha σημαίνει φώτα ή λάμπες του φεστιβάλ Diwali. Αυτή είναι μια αρκετά εορταστική επιλογή ονόματος για κοριτσάκια.

50. Deempal:

Το Deempal είναι μια σπάνια επιλογή βόρειας Ινδίας για μωρά. Σημαίνει κάποιος με κόκκινα μάγουλα ή χαμογελαστά μάγουλα.

Ονόματα Unisex για τα μωρά Ashelesha Nakshatra:

51. Deepal:

Deepal σημαίνει κάποιος που είναι γεμάτος γοητεία και φως. Αυτό είναι ένα χαριτωμένο και υπέροχο unisex όνομα τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια.

52. Deepu:

Το όνομα Deepu μπορεί να είναι ιδανικό τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια. Σημαίνει λάμψη, φως και λάμψη. Αυτά είναι τα όμορφα ονόματα Ashelsha Nakshatra 1st pada.

53. Dayasara:

Dayasara σημαίνει ένα άτομο που είναι πάντα ευγενικό. Υπονοεί μια ευγενική ψυχή. Αυτό μπορεί να είναι ένα ιδανικό και ταυτόχρονα ουσιαστικό όνομα για κορίτσια και αγόρια.

54. Deepani:

Η Deepani είναι ξανά ιδανική επιλογή ονόματος για αγόρια και κορίτσια. Σημαίνει λαμπρότητα, πάθος και αστραπή.

55. Dayanishee:

Dayanishe σημαίνει ένα πρόσωπο που είναι σαν άγιος. Σημαίνει επίσης μια ελεήμων ψυχή. Αυτή είναι μια παραδοσιακή αλλά σπάνια επιλογή ονόματος για αγόρια και κορίτσια.

Δίδυμα μωρά ονόματα για Ashlesha Nakshatra:

56. Dayakara – Dayalan:

Dayakara σημαίνει Lord Siva και επίσης ένα άτομο που είναι συμπονετικό. Dayalan σημαίνει ένα άτομο με υπερφυσικές δυνάμεις. Αυτές είναι υπέροχες μοντέρνες επιλογές για δίδυμα αγοράκια.

57. Dayanitha – Dayaram:

Dayanitha σημαίνει ένα ελεήμονο κορίτσι. Το Dayaram πάλι είναι το ίδιο νόημα. Αυτές είναι δίδυμες επιλογές ονόματος κοριτσιού και αγοριού. Αυτά είναι υπέροχα ονόματα ashlesha nakshatra Karkataka rashi.

58. Deelip – Deempal:

Deelip σημαίνει προστάτης ή γενναιόδωρο άτομο. Το Deempal είναι το όνομα ενός κοριτσιού που σημαίνει όμορφα μάγουλα. Και οι δύο είναι δίδυμες επιλογές ονόματος αγοριού και κοριτσιού.

59. Deepa Lakshmi – Deepa Kala:

Και τα δύο δίδυμα ονόματα κοριτσιών ξεκινούν με τη λέξη Deepa. Deepa Lakshmi σημαίνει φως και παίρνει επίσης τη θεά Lakshmi. Το Deepa Kala είναι ένα βραδινό φως ή μια σειρά λαμπτήρων.

60. Deeptimoy – Deepthimoyee:

Και οι δύο είναι δίδυμες επιλογές ονόματος αγοριού και κοριτσιού. Deepthimoy σημαίνει λαμπερό. Το ίδιο σημαίνει και το Deepthimoyee.

Με αυτά τα ονόματα μωρών Ashlesha Nakshatra chocies και ιδέες, ελπίζουμε ότι έχετε βρει το σωστό και ιδανικό για το μικρό σας αστέρι. Αυτά είναι ένα ουσιαστικό μείγμα παραδοσιακών και σύγχρονων ονομάτων με υπέροχους συμβολισμούς. Ενημερώστε μας ποιο είναι το αγαπημένο σας. Χαιρόμαστε να μαθαίνουμε νέα σου.

Αποποίηση ευθυνών:

Όλα τα παραπάνω ονόματα έχουν τις έννοιές τους ανάλογα με το πλαίσιο και την ώρα. Αυτές οι έννοιες και τα σύμβολα μπορεί να αλλάξουν σύμφωνα με διαφορετικούς πολιτισμούς, χώρες, περιοχές και γλώσσες. Σας συμβουλεύουμε να πραγματοποιήσετε την εκτεταμένη έρευνά σας προηγουμένως για να κατανοήσετε τις διάφορες ερμηνείες που επισυνάπτονται στο όνομα.