15 πιο πρόσφατα σπιτικά χριστουγεννιάτικα χειροτεχνήματα που μπορείτε να φτιάξετε σε 5 λεπτά

Για τα επερχόμενα Χριστούγεννα, οι γιορτές λατρεύουν να διακοσμούν το σπίτι τους με μοναδικές δημιουργικές χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες. Το να δίνουμε δώρα τα Χριστούγεννα και τη διακόσμηση του σπιτιού μας αυτή την ημέρα θα είναι μια μεγάλη ανάμνηση για όλους μας. Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή διασκέδασης και χαράς. Μπορείτε να κάνετε πολλές χειροτεχνικές δραστηριότητες για να κάνετε το σπίτι σας φωτεινό και όμορφο για την εποχή.

Εύκολες χριστουγεννιάτικες ιδέες χειροτεχνίας για παιδιά και ενήλικες:

Ας βρούμε εδώ με τις 15 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ιδέες χειροτεχνίας για παιδιά και ενήλικες.

1. Γλειφιτζούρι ταράνδων:

Εδώ είναι ένας πολύ χαριτωμένος τρόπος για να δώσετε γλυκά στα παιδιά τα Χριστούγεννα. Κόψτε τις πράσινες τομές σε σχήμα ταράνδου και κάντε μια τρύπα για τη μύτη. Κολλήστε το γλειφιτζούρι στο κόψιμο και κολλήστε το με ταινία. Αυτές γίνονται οι υπέροχες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνικές δραστηριότητες. Αφήστε τα παιδιά σας να σας βοηθήσουν να φτιάξετε αυτές τις χειροτεχνίες μαζικά.

2. Δέντρα Candy Stick:

Candy Stick Trees

Φτιάξτε υπέροχα δέντρα καραμέλας που είναι βαμμένα κόκκινα ή πράσινα. Στη συνέχεια, κολλήστε τα για να σχηματίσουν σχήμα τριγώνου. Μπορείτε επίσης να το διακοσμήσετε με μικρά πομπόν. Αυτό κάνει μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιδέα χειροτεχνίας που μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο. Αυτό θα είναι μια καλή επιλογή για να διακοσμήσετε τον τοίχο την ημέρα των Χριστουγέννων.

3. Διασκέδαση με χάντρες:

Χάντρες Διασκέδαση

Αυτό το χριστουγεννιάτικο σκάφος για παιδιά είναι τόσο εύκολο που θα το λατρέψουν πολύ. Χρειάζεται κόκκινες και πράσινες χάντρες που τοποθετούνται σε πράσινα πινέλα μπουκαλιών. Αυτό το σκάφος είναι καλό για τα παιδιά, καθώς μπορούν να διαμορφώσουν τα πινέλα σε μπαστούνια και να διακοσμήσουν το σπίτι με αυτό. Χειροποίητα πράγματα όπως αυτό θα είναι μια καλή επιλογή πάντα.

4. Κρεμάστρα καπακιού:

Κρεμάστρα καπακιού

Εδώ είναι ένας καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα καπάκια βάζων. Προσθέστε λίγα μπιχλιμπίδια και στη συνέχεια ενώστε τα καπάκια για να σχηματίσετε ένα σχήμα δέντρου. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως στεφάνι. Αυτή η ιδέα χριστουγεννιάτικης χειροτεχνίας για παιδιά είναι πολύχρωμη και φαίνεται υπέροχη στην πόρτα του σπιτιού σας. Όταν οι επισκέπτες έρχονται στο σπίτι σας εκείνη τη στιγμή, δίνει θετική αίσθηση κατά την είσοδό σας στο σπίτι.

5. Βούρτσα Άγιου Βασίλη:

Βούρτσα χρωμάτων Santa

Αυτή είναι μια τόσο διασκεδαστική και πολύχρωμη δραστηριότητα που τα παιδιά θα απολαύσουν. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο πινέλο και στη συνέχεια χρωματίστε τη λαβή με κόκκινο χρώμα με λευκές κουκίδες. Προσθέστε μικρές μαύρες κουκίδες για τα μάτια και ένα κόκκινο πομπό για τη μύτη. Αυτές είναι οι πολύ εύκολες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες. Δεν χρειάζονται άλλα σκληρά πράγματα κατά την κατασκευή αυτού του σκάφους. αυτός θα είναι ένας απλός τρόπος για να φτιάξετε αυτό το σκάφος.

6. Τάρανδος Ρόλος Τουαλέτας:

Φτιάξτε τους ταράνδους του Άη Βασίλη χρησιμοποιώντας αυτές τις εύκολες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες για παιδιά. Οι τάρανδοι κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας ρολά τουαλέτας που είναι βαμμένα σε καφέ χρώμα. Μπορείτε να προσθέσετε κέρατα και μάτια μαζί με ένα κόκκινο πομπό. Αυτή η συλλογή ταράνδων θα φανεί καλή μαζί με έναν ωραίο Άγιο Βασίλη σε έλκηθρο. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε αυτές τις χειροτεχνίες με τη δημιουργικότητά σας, δοκιμάστε αυτό το σκάφος για να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.

7. Θήκη κεριού από γυαλί κρασιού:

χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες από ποτήρι κρασί

Αφήστε τα παιδιά να χρωματίσουν τα ποτήρια κρασιού σε θέματα Χριστουγέννων. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα ανατρέψετε και να βάλετε κεριά στη βάση. Αυτό το υπέροχο στοιχείο διακόσμησης θα φανεί εκπληκτικό σε ένα σπίτι. Επιλέξτε αυτήν τη χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα χειροτεχνίας για την επόμενη περίοδο των διακοπών σας. Αυτό φαίνεται αστείο αλλά δίνει μεγαλύτερη προσοχή κατά τη διακόσμηση.

8. Διακόσμηση βελανιδιού:

Αυτές οι χειροτεχνίες προσχολικής ηλικίας είναι πολύ εύκολο να γίνουν στο σχολείο ή στο σπίτι. Χρειάζεστε βελανίδια που πρέπει να βάφονται πράσινα. Τα βελανίδια μπορούν στη συνέχεια να διακοσμηθούν από τα παιδιά χρησιμοποιώντας μικρά πομπόν σε διάφορα χρώματα. Κρατήστε τα βελανίδια σε μια μικρή βάση ή σε βαμβακερές βάσεις. Αυτά είναι ωραία και επιλεκτικά είδη χειροτεχνίας για την ημέρα σας.

9. Τάρανδος από φελλό:

Τάρανδος από φελλό

Αυτές οι χριστουγεννιάτικες ιδέες χειροτεχνίας για ενήλικες είναι πολύ δροσερές και χρησιμοποιούν φελλούς κρασιού. Συλλέξτε αρκετούς από τους φελλούς κρασιού και στη συνέχεια ενώστε τους για να σχηματίσετε τους ταράνδους. Μπορείτε να προσθέσετε μια κόκκινη χάντρα για τη μύτη και να κάνετε χειροτεχνία και στα μάτια. Οι φελλοί μπορεί να χρειαστεί να κοπούν στη μέση για τα πόδια. Αυτό το ένα σκάφος είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να φτιάξετε μια χειροτεχνία από τις χρήσιμες συλλογές σκουπιδιών σας.

10. Στολίδια Candy Stick:

Αυτές οι υπέροχες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά στο σπίτι είναι τέλεια στολίδια δέντρων. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν μπαστούνια καραμελών και να τα διακοσμήσουν με μπογιά ή χαρτί για να φτιάξουν Άγιο Βασίλη, Χιονάνθρωπο, Τάρανδο κ.λπ. Όλα τα στολίδια μπορούν να κρεμαστούν σε ένα δέντρο. Συλλέξτε αυτά τα μπαστούνια και κάντε μια καλή τέχνη όπως προαναφέρθηκε, σίγουρα θα έχετε καλά σχόλια.

11. Στεφάνια από χαρτί:

Στεφάνια από χαρτί

Εδώ είναι χειροτεχνίες διακοσμήσεων Χριστουγέννων που μπορούν να γίνουν εύκολα από τα παιδιά. Πρέπει να πάρουν το πράσινο χαρτί και μετά να τα κόψουν σε σχισμές αλλά όχι μέχρι το τέλος. Το μήκος στη συνέχεια ενώνεται για να σχηματίσει έναν κύκλο ή ένα στεφάνι. Στη συνέχεια, μπορεί να διακοσμηθεί με διαφορετικούς τρόπους.

12. Διακοσμήσεις μπουκαλιών κρασιού:

χριστουγεννιάτικες ιδέες χειροτεχνίας με μπουκάλια κρασιού

Μερικές από τις εύκολες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες για ενήλικες είναι διακοσμήσεις μπουκαλιών κρασιού. Αυτά μπορούν να βαφτούν εξωτερικά και στη συνέχεια να τυλιχτούν με σύρμα ή σπάγκο. Μπορείτε να ομαδοποιήσετε τρεις για να σχηματίσετε τη λέξη “JOY” τοποθετώντας κάθε αλφάβητο σε κάθε μπουκάλι κρασί.

13. Χειροποίητο στεφάνι:

Χειροποίητο στεφάνι

Κρατήστε τα παιδιά απασχολημένα κατά τη διάρκεια της περιόδου των εορτών δίνοντάς τους αυτές τις υπέροχες χειροτεχνίες. Αυτό το στεφάνι διακοπών είναι απλό να φτιαχτεί. Τα παιδιά πρέπει να κάνουν αποτυπώματα χεριών και στη συνέχεια να τα τοποθετήσουν σε κύκλο. Κόψτε το και προσθέστε ένα φιόγκο στο κάτω στρώμα. Αυτές είναι οι ωραίες χριστουγεννιάτικες ιδέες για τέχνες και χειροτεχνίες.

14. Χιονάνθρωποι αυγών:

Ιδέες για χειροτεχνίες χιονάνθρωπου

Εδώ είναι μια ωραία χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία φαγητού που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι. Τα αυγά τοποθετούνται το ένα πάνω στο άλλο για να σχηματίσουν χιονάνθρωποι. Προσθέστε καρότα για το καπάκι και βάψτε μικρά μάτια.

15. Xmas Tree Card:

χάρτινη χειροτεχνία χριστουγεννιάτικου δέντρου

Αυτή η χειροτεχνία του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι ένας καλός τρόπος για να μεταφέρετε τις επιθυμίες σας για την περίοδο των διακοπών. Τα παιδιά μπορούν να διακοσμήσουν ένα χάρτινο πιάτο και στη συνέχεια να το τοποθετήσουν σε απόθεμα καρτών. Αυτό θα είναι ένα σταθερό χτύπημα μεταξύ παιδιών και ενηλίκων.

Οι χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες είναι ένας καλός τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας για το φεστιβάλ. Οι χειροτεχνίες μπορούν να είναι για δέντρα, χιονάνθρωποι, Άγιος Βασίλης, τάρανδοι κ.λπ.

Πηγή εικόνων:  2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.