30 απλές και εύκολες χειροτεχνίες για παιδιά το 2021

Όλοι γνωρίζουμε τι είναι η τέχνη και είναι ο καλύτερος τρόπος να σκοτώσουμε το χρόνο. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ότι μπορεί να είναι μια πολύ καλή δεξιότητα που μπορείτε να την διδάξετε στα παιδιά σας, από την παιδική ηλικία. Πιστεύεται ότι τα παιδιά έχουν πολλές χειροτεχνικές δραστηριότητες στο σχολείο τους, αλλά δεν το δίνουν πραγματικά σημασία. Θυμάμαι ακόμα τις μέρες της παιδικής ηλικίας όταν μου έδωσαν τόσες πολλές χειροτεχνίες που αφορούσαν, ράψιμο, χαρτοποιία, τοιχοποιία και πολλά άλλα.

Απλές και εύκολες χειροτεχνίες για παιδιά:

Ας δούμε λοιπόν τι χειροτεχνίες μπορεί να κάνει καλύτερα ένα παιδί, μερικές από τις κορυφαίες 30 χειροτεχνίες για παιδιά είναι,

1. Κρεμαστό σκάφος τοίχου:

Κρεμαστό σκάφος τοίχου

Το κρεμαστό τοίχου είναι το είδος της τέχνης όπου ένα άτομο χρειάζεται να φτιάξει οτιδήποτε μπορείτε να κρεμάσετε στον τοίχο, αυτό είναι μια καλή ιδέα χειροτεχνίας για παιδιά, μπορείτε να φτιάξετε έναν τοίχο που κρέμεται από απλά χρωματιστά φύλλα και κάποιο διακοσμητικό υλικό στο οποίο μπορείτε να κολλήσετε του αρέσουν τα λουλούδια ή οι μικρές δημιουργικές μπάλες, τότε απλά πρέπει να κάνετε έναν βρόχο έτσι ώστε να κρέμεται στον τοίχο.

2. Ράψιμο χειροτεχνίας:

Ραφή χειροτεχνίας

Όταν το παιδί σας μεγαλώνει, θα πρέπει να του μάθετε να είναι ανεξάρτητο και να του είναι γνωστά μικρά πράγματα, γι ‘αυτό μια από τις καλύτερες δραστηριότητες χειροτεχνίας για παιδιά είναι η ραφή, όχι η απλή ραφή που κάνει το παιδί σας να μάθει διαφορετικές ραφές όπως βρόχο, σταυρό και πολλά άλλα , εάν στο παιδί σας δοθεί κάποια σχολική δραστηριότητα δώστε προσοχή και φτιάξτε μια τέχνη από ραφές.

3. Popsicle Stick Craft:

Popsicle Stick Craft

Κάθε παιδάκι του αρέσει το popsicle και αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι, όταν τα παιδιά τελειώσουν το popsicle να έχουν μαζί τους το ραβδί και ένας εύκολος τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα ζωάκια είναι να βάψουν τα παιδιά να ζωγραφίσουν τα μπαστούνια και στη συνέχεια να κάνουν το πρόσωπο των ζώων σαν ελέφαντα, τίγρη και άλλα και κολλήστε αυτά τα ζώα στο ραβδί, αυτό το εύκολο σκάφος για παιδιά θα τα κάνει να μάθουν για τα ζώα και αυτό μπορεί να διατηρηθεί στο δωμάτιό τους.

4. Χειροτεχνία πιάτων:

Χάρτινη πλάκα χειροτεχνίας

Το σκαλοπάτι για να κάνετε το παιδί σας να μάθει για τη βιοτεχνία είναι αυτές οι εύκολες χειροτεχνίες για παιδιά, σε ένα απλό χάρτινο πιάτο το παιδί μπορεί να φτιάξει ένα λαγουδάκι καθώς το χάρτινο πιάτο είναι το πρόσωπό του και κάνει τα αυτιά από χρωματιστό χαρτί και μάτια και μύτη. Αυτό είναι ένα εύκολο σκάφος και δεν απαιτεί πολλή ενέργεια, ώστε τα παιδιά να μπορούν να μάθουν εύκολα.

5. Animal Craft:

Χειροτεχνία ζώων

Μόνο στην παιδική ηλικία τα παιδιά «θέλουν» να γνωρίζουν τα πάντα για τα ζώα και τα πράγματα και κάθε παιδί έχει ένα δικό του αγαπημένο ζώο, εδώ είναι μια χειροτεχνία για τα παιδιά που πρέπει να κάνετε είναι να επικολλήσετε το μπαστούνι παγωτού και να κάνετε το σχήμα και το χρώμα του ζώου αυτά ή βαφή. Ένα που γίνεται εύκολα είναι το ντόντο να τα βάψει κίτρινα και να κάνει μάτια και μύτη και το παιδί σας μπορεί να το κρατήσει στο τραπέζι του.

6. Cotton Craft:

Cotton Craft

Οι βαμβακερές χειροτεχνίες είναι οι απλές χειροτεχνίες για παιδιά από βαμβάκι που μπορείτε να κάνετε πρόβατα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε το παιδί σας να μαζέψει το μπαστούνι παγωτού ή τα κλαδιά από τον περιβάλλοντα χώρο και στη συνέχεια μερικά κομμάτια μπαλονιών, να κολλήσει τα κομμάτια του βαμβακιού στο ραβδί κάποιο στρογγυλό σχήμα στους βαμμένους μίσχους ή το ραβδί, στη συνέχεια κάντε μάτια και μικρή μύτη, τότε παίρνετε ένα πρόβατο.

7. Sand Craft:

Σκάφη άμμου

Λοιπόν, είναι συνήθεια κάθε παιδιού να μαζεύει την άμμο από την παραλία ή οπουδήποτε πηγαίνει να παίξει, ένα καλό πράγμα που μπορεί να κάνει το παιδί σας είναι να κάνει κάποια τέχνη άμμου, όπως σε ένα φύλλο χαρτιού η άμμος μπορεί να κολλήσει με κάποια λουλούδι φτιαγμένο πάνω του με το κάλυμμα φιστικιού. Αυτό είναι ένα πολύ καλό σκάφος για παιδιά που μπορεί επίσης να πλαισιωθεί και να διατηρηθεί.

8. Υφασμάτινη Καρφίτσα:

Υφασμάτινη χειροτεχνία

Στα παιδιά αρέσει να παίζουν με μικρά παιχνίδια που έχουν, οπότε γιατί να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να φτιάξουν ένα δικό τους, από υφασμάτινη καρφίτσα το καλύτερο που μπορεί να φτιάξει ένα παιδί είναι ένα ελικόπτερο παιχνιδιών, απλά πρέπει να βάψει την υφασμάτινη καρφίτσα και να προσθέσει μερικά μπαστούνια για να του δώσω μερικά φτερά, τότε ένα μικρό ελικόπτερο είναι φτιαγμένο τέλεια. Αυτές είναι οι υπέροχες χειροτεχνίες για παιδιά και επίσης νέες χειροτεχνίες.

9. Doll Craft:

Κούκλα χειροτεχνία

Κάθε κορίτσι λατρεύει να παίζει με κούκλες, οπότε γιατί να μην τους αναγκάσετε να μάθουν πώς να κάνουν χειροτεχνία με κούκλες, αυτή η υπέροχη δουλειά χειροτεχνίας για παιδιά είναι διασκεδαστική ιδέα για να τους μάθετε. Αυτές οι κούκλες μπορούν να κατασκευαστούν από διαφορετικά πράγματα είτε από χάρτινες κούκλες είτε από αυτήν που μπορείτε να φτιάξετε κούκλες από ύφασμα και να γεμίσετε σφουγγάρι ή βαμβάκι σε αυτό. Φτιάχνοντας μια κούκλα από χαρτόνι, τραβήξτε και πονέστε την κούκλα και κόψτε την.

10. Pin Wheel Craft:

Pin Wheel Craft

Ο τροχός καρφιτσών είναι οι μικροί ανεμιστήρες που κυλούν όταν φυσάει ο άνεμος, ένα παιδί τρέχει με έναν τροχό καρφίτσα στο χέρι του που τον κάνει να κινείται με τον άνεμο, αυτό μπορεί να είναι μια τέχνη για τα παιδιά καθώς πρέπει απλά να φτιάξετε στρογγυλό ανεμιστήρα από ρολό χαρτιού και κολλήστε το σε ένα στέλεχος ή κάποιο κλαδί και μετά διακοσμήστε το. Αυτό είναι ένα εύκολο σκάφος για μικρά παιδιά καθώς ο ανεμιστήρας πρέπει να έχει στρογγυλό σχήμα για να κινείται εύκολα.

11. Dragon Fly Craft:

Dragon Fly Craft

Αυτή η υπέροχη χειροτεχνική εργασία για παιδιά είναι ένα καταπληκτικό πράγμα, τα παιδιά μπορούν να κάνουν τον δράκο να πετάξει από το χέρι τους το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εκτυπώσετε με το χέρι σε ένα φύλλο χαρτί και στη συνέχεια να το κόψετε και να το επικολλήσετε σε ένα ραβδί παγωτού ή κλαδί τότε δώστε του μάτια και αυτιά και είστε έτοιμοι με μια δροσερή τέχνη.

12. Χειροτεχνία καμβά:

Χειροτεχνία καμβά

Μια νέα ιδέα είναι η χειροτεχνία του καμβά που μπορούν να κάνουν τα παιδιά σας, απλά πάρτε έναν καμβά και κόψτε το αλφάβητο που θέλει, μπορεί να είναι το πρώτο γράμμα του ονόματός τους και στη συνέχεια να το καλύψετε με μάλλινο νήμα διαφορετικών χρωμάτων και Εδώ μπορείτε να πάτε με μια απλή χειροτεχνία για παιδιά που μπορεί να κρατηθεί στο τραπέζι τους.

13. Sea Shell Craft:

Sea Shell Craft

Τα κοχύλια της θάλασσας είναι το αναμνηστικό που συλλέγει κάθε παιδί όταν επισκέπτεται μια παραλία ή ένα μέρος με άμμο, μια εύκολη ιδέα χειροτεχνίας για τα παιδιά είναι ότι μπορείτε να φτιάξετε μια τέχνη από αυτό το κέλυφος της θάλασσας, το μόνο που πρέπει να κάνει το παιδί σας είναι να ζωγραφίσει αυτό το κέλυφος και κάνει μικρά μάτια και αυτιά, ώστε να φαίνεται ελκυστικό και επίσης ένα μικρό ζώο θα φτιαχτεί από αυτό.

14. Χειροτεχνία ανεμιστήρων χαρτιού:

Χειροτεχνία ανεμιστήρων

Οι καλύτερες ιδέες χειροτεχνίας για παιδιά είναι ο ανεμιστήρας χαρτιού, ο οποίος είναι φτιαγμένος από απλό χαρτί, διπλώνοντάς τον σε σχήμα ανεμιστήρα και στη συνέχεια απλά κολλώντας μερικά διακοσμητικά αντικείμενα ή μια μικρή εικόνα ζώου σε αυτό. Πριν φτιάξετε αυτόν τον απλό ανεμιστήρα χαρτιού, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε χρωματιστό φύλλο είτε να το βάψετε έτσι ώστε να φαίνεται δροσερό. Διπλώστε το χαρτί σε μονή περιττή βάση για να φτιάξετε έναν ανεμιστήρα χαρτιού από αυτό.

15. Spinner Craft:

Spinner Craft

Εδώ είναι μια ενδιαφέρουσα χειροτεχνία για τα παιδιά, είναι ο κλώστης, για να φτιάξετε ένα κλώστη θα χρειαστείτε ένα χαρτόνι, τότε απλά πρέπει να κόψετε το χαρτόνι σε στρογγυλό σχήμα και να κάνετε μια μικρή τρύπα στο κέντρο του και στη συνέχεια να προσθέσετε απλά ένα βρόχο για να κρατήσετε το περιστρεφόμενο και να το γυρίσετε. Το spinner είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος παιχνιδιού.

16. Σκάφη φύλλων:

Φύλλο χειροτεχνίας

Στα παιδιά αρέσει να παίζουν με φύλλα όταν επισκέπτονται ένα πάρκο, οπότε γιατί να μην πάρουν χαρτί και κόλλα για να κάνουν κάτι παραγωγικό από αυτά τα φύλλα, μια καλή χειροτεχνική δραστηριότητα για τα παιδιά είναι ότι μπορούν να επικολλήσουν τα φύλλα σε διαφορετικά σχήματα για να φτιάξουν κάποιο ζώο έτσι, θα μάθουν επίσης.

17. Wall Craft:

Χειροτεχνία τοίχου

Λοιπόν, εδώ είναι μια εύκολη χειροτεχνία για τα παιδιά, καθώς τους αρέσει να διακοσμούν το δωμάτιό τους και την πόρτα του δωματίου, αυτό που μπορούν να κάνουν τα παιδιά είναι να πάρουν ένα φύλλο χαρτόνι και να φτιάξουν μια πόρτα όπου τα παιδιά εκτυπώνουν με το χέρι σε αυτό το φύλλο και κάποια ωραία φράση γραμμένη σε αυτό για να φαίνεται πιο ελκυστικό, για παράδειγμα ένα απόσπασμα όπως “σάρωση για εισαγωγή”. Δεν θα σαρώνει πραγματικά αλλά τελικά θα το κάνει να φαίνεται ελκυστικό και λόγω του χαρτονιού θα φαίνεται τρισδιάστατο.

18. Match Box Craft:

Match Box Craft

Οι άνθρωποι συνήθως ρίχνουν το κουτί σπίρτου που έχει μείνει στο σπίτι τους, μια ιδέα χειροτεχνίας για τα παιδιά είναι από το κουτί του σπίρτου διαφορετικά ζώα μπορούν να γίνουν όπως η καμηλοπάρδαλη όπου πρέπει να κολλήσετε το κουτί σπίρτου μαζί και να φτιάξετε ένα μακρύ λαιμό από ένα στέλεχος ή κάποιο σκληρό υλικό από χαρτόνι. Και αποκτάς μια όμορφη καμηλοπάρδαλη.

19. Χάρτινα χειροποίητα φανάρια:

Χειροτεχνία φανάρι

Συνήθως στα κορίτσια αρέσει να κάνουν κάτι δημιουργικό και γιατί να μην δώσετε την ευκαιρία στο μικρό σας να βελτιώσει τις δεξιότητές του στο χαρτί, τα φαναράκια από χαρτί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε τις δεξιότητές τους, είναι μια πολύ πονηρή ιδέα για τα παιδιά καθώς αυτά τα φανάρια είναι μια σκληρή δουλειά, δηλαδή πρώτα κόβονται μέσω μιας τεχνικής και μετά στέκονται ψηλά.

20. Χειροποίητα χειροποίητα κεριά:

Χειροποίητη χειροτεχνία κεριών

Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται δύσκολο να φτιάξετε χειροποίητα κεριά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μαζέψετε κερί και να πλάσετε το κερί σε όποιο σχήμα θέλετε, μπορείτε να δώσετε στα παιδιά το καλούπι και να γεμίσουν το κερί και να βάλουν τον κορμό του κεριού αυτό, μπορούν επίσης να το διακοσμήσουν όπως θέλουν, με χαρτί ή έγχρωμο φύλλο, αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα χειροτεχνίας για παιδιά.

21. Σκάφη τροφίμων:

Χειροτεχνία τροφίμων

Εντάξει! Έτσι, κάθε παιδί λατρεύει το φαγητό που θέλει απλώς να δοκιμάσει τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο, οπότε η χειροτεχνία είναι εύκολο να κάνει το παιδί σας να πλάσει τη ζύμη μπισκότων στο σχήμα που θέλει, με αυτόν τον τρόπο θα γίνει επαγγελματίας στη βιοτεχνία τροφίμων. συνεχίζουν να εξασκούν την τέχνη του φαγητού που θα τους κάνει να μάθουν πώς ακριβώς γίνεται. Αυτή είναι η καλύτερη ιδέα χειροτεχνίας για τα παιδιά να αυξήσουν τις ικανότητές τους.

22. Wrist Band Craft:

Wraft Band Craft

Μια καλή ιδέα χειροτεχνίας για παιδιά είναι η χειροτεχνία του χεριού που μπορούν να κάνουν τα παιδιά είναι να φτιάξουν ζώνη καρπού από διαφορετικό υλικό που είναι μικρές χάντρες και χοντρές μάλλινες κλωστές »ή από πτυσσόμενο πλαστικό υλικό. Μπορούν εύκολα να γίνουν μέσα σε λίγα λεπτά, μπορούν επίσης να γίνουν από λάστιχο διπλώστε τα σε σχήμα κύκλου και μετά κολλήστε τα.

23. Clay Craft:

Clay Craft

Σε κάθε παιδί δίνεται πηλός για να παίξει από την παιδική του ηλικία, οπότε η χειροτεχνία είναι μια ωραία ιδέα χειροτεχνίας για τα παιδιά, μπορούν να διαμορφώσουν τον πηλό όπως τους έχει μάθει να φτιάχνουν διαφορετικά πράγματα, είτε πρόκειται για ζώα είτε για ανθρώπινα πρόσωπα, είτε για φρούτα είτε για λουλούδια. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε από πηλό και μπορούν να διδαχθούν στα παιδιά.

24. Πρότυπο σκάφος:

Πρότυπο σκάφος

Τα παιδιά συχνά δίνουν μοντέλα στα σχολεία καλά, εδώ είναι οι καλές χειροτεχνίες για παιδιά για παιδιά, όταν το παιδί σας παίρνει μοντέλο στο σχολείο χωρίς σύγχυση να πάρει μερικά κομμάτια χαρτόνι και να βοηθήσει το παιδί σας να φτιάξει κάποιο μοντέλο από αυτό, ένα καλύτερο είναι το ενυδρείο ψαριών, επικολλήστε χαρτόνι σε 3 πλευρές και βάψτε το μπλε και κολλήστε χειροποίητα ψάρια.

25. Tube Craft:

Tube Craft

Λοιπόν, αυτή η εργασία απαιτεί σκληρή δουλειά, αλλά σίγουρα θα αποδειχθεί η καλύτερη, κάποια στιγμή θα μείνετε με κομμάτια σωλήνα και σωλήνα, ώστε να τα αποθηκεύσετε, αυτό που μπορεί να κάνει το παιδί σας είναι να το καλύψει με φύλλο χαρτιού και στη συνέχεια να κάνει ένα τρίγωνο στρογγυλό ένα και κολλήστε από πάνω του, στη συνέχεια μπορείτε να βάλετε μικρά κεριά σε αυτά και γίνεται χειροτεχνία κεριών, αυτό είναι το πιο δροσερό σκάφος για παιδιά.

26. Watch Craft:

Παρακολουθήστε το Craft

Κάθε παιδί πρέπει να έχει ένα μικρό ρολόι εκτός από το τραπέζι του και το ρολόι χειροτεχνίας είναι ένα πράγμα που το παιδί σας μπορεί να φτιάξει εύκολα. Μια εύκολη ιδέα χειροτεχνίας για παιδιά είναι ότι το ρολόι μπορεί να κατασκευαστεί από CD που δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Στο CD απλά επικολλήστε τους αριθμούς και στο πίσω μέρος του κολλήστε την μπαταρία που μπορείτε εύκολα να βρείτε σε πολυκατάστημα.

27. Button Craft:

Κουμπί χειροτεχνίας

Ξέρετε ότι τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν πολλά πράγματα από κουμπιά όπως μια χελώνα, οπότε το εύκολο σκάφος για τα παιδιά είναι ότι πρέπει απλώς να σχεδιάσουν ένα ζώο σε ένα φύλλο χαρτί και στη συνέχεια να κολλήσουν τα κουμπιά σε αυτό το σχήμα με το ίδιο χρώμα ζώου. Και μπορεί να φυλαχθεί στο παιδικό δωμάτιο.

28. Star Craft:

Star Craft

Τα αστέρια είναι υπέροχα πράγματα και κάθε παιδί επιθυμεί ένα αστέρι κάθε βράδυ, οπότε γιατί να μην φτιάξετε ένα αστέρι, αυτό το υπέροχο σκάφος για το παιδί είναι ότι πρέπει να κόψετε το αστέρι από χαρτόνι, στη συνέχεια να ρίξετε λίγη λάμψη πάνω του και να κάνετε μια τρύπα στην κορυφή από αυτό, ώστε το παιδί να βάλει ένα νήμα μέσα του και να κρεμάσει το αστέρι.

29. Χάντρες Craft:

Χάντρες Craft

Ένα εύκολο σκάφος για τα παιδιά είναι το σκάφος με χάντρες, το μόνο που έχει να κάνει ένα παιδί είναι να μαζέψει τις χάντρες και να τις κολλήσει σε ένα μακρύ σωλήνα ή υπάρχουν λάστιχα στα οποία μπορείτε να βάλετε εύκολα τις χάντρες και να κάνετε χαριτωμένα μικρά πράγματα, το καλύτερο γίνεται την εποχή των Χριστουγέννων μπορείτε να φτιάξετε χριστουγεννιάτικο δέντρο, χαρούμενα και πολλά άλλα πράγματα.

30. Wind Chime Craft:

Wind Chime Craft

Αν και αυτό ακούγεται λίγο δύσκολο για τα παιδιά, αλλά αν το βοηθήσετε αυτό θα είναι δυνατό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φέρετε ένα μικρό στρογγυλό κουτί από κασσίτερο και να βαφτεί και να γίνει μια τρύπα ώστε να κρέμεται και στο σύρμα να προσθέσετε λίγο χάντρες που κάνουν λίγο θόρυβο όταν φυσούν με τον άνεμο. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό έργο χειροτεχνίας για παιδιά που μπορεί να αναπτύξει μια καλή δεξιότητα σε αυτά.

Υπάρχουν πολλές χειροτεχνίες για παιδιά εκεί έξω, τις οποίες ένα παιδί μπορεί να μάθει από την παιδική του ηλικία, μαθαίνοντας και κάνοντας αυτό το σκάφος ένα παιδί όχι μόνο θα σκοτώσει το χρόνο του, αλλά θα ενισχύσει τις ικανότητες και τις δεξιότητές του στον τομέα της χειροτεχνίας.

Πηγή εικόνων: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30.