9 εκπληκτικά χειροτεχνία και ιδέες για αγελάδες για παιδιά και παιδιά προσχολικής ηλικίας

Οι χειροτεχνίες αγελάδων είναι μια άλλη υπέροχη χειροτεχνία με θέμα τα ζώα που τα παιδιά απολαμβάνουν να κάνουν. Κάντε αυτές τις υπέροχες ιδέες για να διασκεδάσουν.

Καλύτερες χειροτεχνίες και ιδέες για αγελάδες για παιδιά και παιδιά προσχολικής ηλικίας:

Εδώ είναι μερικές χειροτεχνίες αγελάδων που σίγουρα θα σας αρέσουν,

1. Cow Letterhead Craft:

Cow Letterhead Craft

Βοηθήστε τα παιδιά να φτιάξουν αυτό το χαριτωμένο αγελάδα για σχολικές δραστηριότητες. Αυτό το επιστολόχαρτο έχει την εικόνα μιας αγελάδας στην κορυφή του απλού επιστολόχαρτου. Τα παιδιά μπορούν να διακοσμήσουν την αγελάδα με αυτοκόλλητα και δείκτες.

2. Candy Stick Cow Craft:

Candy Stick Cow Craft

Ένα άλλο δροσερό και απλό σχέδιο είναι η αγελάδα καραμελών. Τα παιδιά πρέπει να στερεώσουν το κεφάλι μιας αγελάδας στο μπαστούνι. Μπορούν επίσης να προσθέσουν χόρτο από πράσινο χαρτί κοντά στο στόμα. Αυτή είναι μια ωραία ιδέα για χειροτεχνία αγελάδας. Εάν έχετε λίγα μπαστούνια παγωτού, τότε μπορείτε επίσης να φτιάξετε αυτό το σκάφος για τα παιδιά σας

3. Ρούχα Pin Cows Craft:

Ρούχα Pin Cows Craft

Αυτό το εύκολο σκάφος σε αγροτικά ζώα είναι φτιαγμένο με αποκοπή από τις αγελάδες. Μπορείτε να βάλετε κάθε αγελάδα να σταθεί χρησιμοποιώντας τέσσερις μανταλάκια. Αυτά είναι χαριτωμένα όπως οι αγελάδες για παιδιά προσχολικής ηλικίας καθώς μπορείτε να χτίσετε μια ολόκληρη αυλή με διαφορετικά ζώα με τον ίδιο τρόπο. Αυτή είναι μια καλή ιδέα για να διακοσμήσετε το τραπέζι σας στο σπίτι.

4. Dancing Cow as Craft:

Χορεύοντας αγελάδα ως χειροτεχνία

Φτιάξτε αυτή τη νόστιμη αγελάδα που χορεύει δείχνοντας τα πόδια της αγελάδας ως λεπτές γραμμές. Τα άλλα μέρη της αγελάδας μπορούν να γίνουν με κόψιμο χαρτιού. Μπορεί να προστεθεί και το γρασίδι. Αυτό είναι ωραίο για παιδιά ως χειροτεχνίες αγελάδων για νήπια. Το αστείο σκάφος δίνει σίγουρα έδαφος στο πρόσωπο των παιδιών σας, δοκιμάστε αυτήν την ιδέα.

5. Τσάντες αγελάδων δώρου επιστροφής:

Τσάντες αγελάδων δώρου επιστροφής

Εδώ είναι ένας καλός τρόπος για να τερματίσετε ένα πάρτι γενεθλίων. Βοηθήστε τα παιδιά να φτιάξουν αυτές τις χαριτωμένες τσάντες επιστροφής διακοσμημένες ως αγελάδες. Η αγελάδα για παιδιά θα είναι δημοφιλής και διασκεδαστική. Μπορούν να κάνουν όσες χρειάζεται για να δώσουν στους φίλους τους μόλις τελειώσει το πάρτι. Αυτή είναι μια καλή και ωραία ιδέα να κάνετε ένα δώρο αυτού του τύπου στο πάρτι γενεθλίων των παιδιών σας.

6. τρισδιάστατη αγελάδα:

Τρισδιάστατη αγελάδα

Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να ανακυκλώσετε ένα παλιό κουτί. Αυτό το κουτί μετατρέπεται σε αγελάδα χρησιμοποιώντας ρολά από χαρτί υγείας ως πόδια. Μπορείτε να προσθέσετε μια τομή στο πρόσωπο και να διακοσμήσετε το κουτί με μαύρες κηλίδες. Αυτά είναι τα διασκεδαστικά έργα αγελάδας που θα απολαύσουν τα περισσότερα παιδιά.

7. Μάσκα αγελάδας:

Φτιάξτε αυτή τη ωραία μάσκα αγελάδας για πάρτι κοστουμιών ή απλά για την ημέρα εκτίμησης της αγελάδας. Το χάρτινο πιάτο είναι διακοσμημένο με μαύρες κηλίδες και κομμένο για τα μάτια. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια κορδέλα. Κάντε ένα ροζ στόμα και γεμίστε το χαμόγελο. Αυτή η τέχνη και η τέχνη των αγελάδων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ασχοληθείτε με τα παιδιά.

8. Καπέλα αγελάδων:

Καπέλα αγελάδων

Αυτή είναι μια ωραία ιδέα για καπέλο πάρτι που όλα τα παιδιά θα λατρέψουν να φορούν. Το καπέλο του κώνου είναι διακοσμημένο με μαύρες κηλίδες και μάτια. Η κορυφή του κώνου είναι βαμμένη μαύρη και στερεώνονται μικρά αυτιά. Ένα ροζ στόμα τελειώνει το άγγιγμα. Οι χειροτεχνίες με μοτίβα αγελάδας είναι απλές διασκέδαση.

9. Χαρτί τουαλέτας ρολό αγελάδα:

Χαρτί Τουαλέτας Roll Cow

Αλλάξτε ένα ρολό χαρτιού υγείας σε μια υπέροχη αγελάδα με μερικά απλά βήματα. Το ρολό είναι διακοσμημένο με λεπτό χαρτί από πάνω που διαμορφώνει τα πόδια και το πρόσωπο μπροστά. Προσθέστε τα στίγματα της αγελάδας για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Αυτή η χειροτεχνία από χαρτί αγελάδας είναι επίσης πολύ δημοφιλής.

Οι χειροτεχνίες αγελάδων είναι ωραίοι τρόποι για να διδάξετε στα παιδιά αυτό το ευπροσάρμοστο ζώο. Φτιάξτε και χειροτεχνία με κεφαλόδεσμο αγελάδας για να φορούν τα παιδιά.

Πηγή εικόνων: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.