9 Φοβερές ιδέες χειροτεχνίας κροκοδείλων για παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά

Κάντε τη μάθηση για τη ζούγκλα διασκεδαστική για τα παιδιά με αυτές τις υπέροχες χειροτεχνίες κροκοδείλων. Οι ιδέες χειροτεχνίας που περιλαμβάνονται εδώ προορίζονται για παιδιά και μπορούν να διακοσμηθούν με διασκεδαστικούς τρόπους.

Καλύτεροι επιτήδειοι κροκόδειλοι για παιδιά και παιδιά προσχολικής ηλικίας:

Εδώ είναι μερικές επιλεγμένες χειροτεχνίες κροκοδείλων, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις κορυφαίες 9 χειροτεχνίες,

1. Πλέξτε έναν κροκόδειλο:

Πλέξτε έναν Κροκόδειλο

Αυτό το πονηρό σκάφος κροκοδείλων είναι πολύ ενδιαφέρον για παιδιά και ενήλικες. Ο κροκόδειλος γίνεται με ύφανση σε χρωματιστές λωρίδες χαρτιού. Η εμφάνιση είναι πολύ εκπληκτική. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χειροποίητα μάτια. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χρώμα σύμφωνα με την επιλογή σας.

2. Διπλωμένος Κροκόδειλος:

Διπλωμένος Κροκόδειλος

Αυτές οι ιδέες χειροτεχνίας κροκοδείλων χρησιμοποιούν μια τεχνική διπλώματος δύο κομματιών χαρτιού μεταξύ τους. Αυτό δημιουργεί κυματιστό μοτίβο και εφέ σαν ελατήριο. Ο διπλωμένος κροκόδειλος είναι μια μεγάλη τέχνη για παιδιά. Οι χειροτεχνίες κροκοδείλων με πράσινο χρώμα προσδίδουν στη φύση και την άγρια ​​όψη ενώ κάνουν αυτό το σκάφος ως ξεχωριστό ζώο.

3. Κουκλοθέατρο κροκόδειλου:

Κουκλοθέατρο κροκόδειλου

Αυτή η υπέροχη μαριονέτα είναι φτιαγμένη από σάκους από πράσινο χαρτί. Το εξωτερικό είναι διακοσμημένο με μάτια χειροτεχνίας και η πτυχή της τσάντας είναι κολλημένη με κόκκινο χαρτί. Μπορείτε να κάνετε λευκά δόντια που είναι αιχμηρά επίσης. Η χειροτεχνία από κροκόδειλο είναι καλή για ένα πάρτι με θέμα τη ζούγκλα. Αυτό το μοναδικό σκάφος για το πάρτι γενεθλίων των παιδιών σας, φαίνεται αστείο και σίγουρα μπορεί να κάνει ένα χαμόγελο στα παιδιά.

4. Ρούχα Κροκόδειλος:

Ρούχα Κροκόδειλος

Φτιάξτε αυτόν τον πραγματικό κροκόδειλο χρησιμοποιώντας μια απλή καρφίτσα ρούχων. Ο πείρος των ρούχων βάφεται πράσινος και στη συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε πράσινη λωρίδα χαρτιού που είναι διπλωμένη. Προσθέστε μερικά μάτια χειροτεχνίας για μια χαριτωμένη εμφάνιση. Αυτές οι εκπληκτικές δραστηριότητες χειροτεχνίας κροκοδείλων θα κρατήσουν όλα τα παιδιά χαρούμενα. Πάρτε αυτό το σκάφος και δώστε ένα δείγμα δώρου στον φίλο σας, αυτό το διακοσμητικό ως εκθετήριο στο δωμάτιο.

5. Κροκόδειλος από κουτί αυγών:

Κροκόδειλος από χαρτοκιβώτιο αυγών

Επαναχρησιμοποιήστε παλιά κουτιά αυγών για να φτιάξετε αυτήν την εκπληκτική τέχνη και τέχνη κροκόδειλου. Το κουτί αυγών πρέπει να είναι βαμμένο πράσινο. Μπορείτε να προσθέσετε χειροποίητα μάτια στη δεύτερη γραμμή του κουτιού αυγών. Αυτό το χαριτωμένο σκάφος είναι καλό και για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Τα παιδιά μπορούν να το δοκιμάσουν στο σπίτι τους, δίνοντας μοναδική εμφάνιση στο δίσκο αυγών τους.

6. Φολιδωτός Κροκόδειλος:

Κεφαλής Κροκόδειλος

Αυτό το εύκολο σκάφος κροκοδείλων για παιδιά είναι αρκετά απλό και διασκεδαστικό. Τα παιδιά πρέπει να σπάσουν το πράσινο χαρτί για να δημιουργήσουν τις ζυγαριές του κροκόδειλου. Διακοσμήστε τον κροκόδειλο με μάτια και λαμπερά δόντια για να φαίνεται ο κροκόδειλος φοβερός. Αυτό μπορείτε να φτιάξετε στον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε να δώσετε τον πιασάρικο τρόπο να δημιουργήσετε αυτό το σκάφος.

7. Crazy Crocodile Craft:

Crazy Crocodile Craft

Αυτές οι χειροτεχνίες κροκοδείλων για παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι κατασκευασμένες από φυσαλίδες. Πρέπει να τυλίξετε το περιτύλιγμα φυσαλίδων και στη συνέχεια να το βάψετε πράσινο. Τα μάτια και τα πόδια μπορούν να προστεθούν για να φαίνεται χαριτωμένο. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διδάξετε στα παιδιά τα ζώα. Αυτή η τέχνη είναι η απλή μέθοδος για να δώσετε ένα μάθημα για τα ζώα στα παιδιά σας.

8. Candy Stick Crocodile:

Κροκόδειλος Candy Stick

Εδώ είναι ένα πολύ εύκολο σκάφος κροκοδείλου για νήπια που μπορεί να γίνει γρήγορα. Πάρτε ένα απλό καραμέλα και βάψτε το πράσινο. Στη συνέχεια, τυλίξτε το μπαστούνι στο κέντρο με πράσινο πινέλο μπουκαλιών για το σώμα και τα πόδια του κροκόδειλου.

9. Κροκόδειλος καπέλα:

Κροκόδειλος Καπέλα

Φτιάξτε αυτό το υπέροχο σκάφος κροκοδείλων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πάρτι. Τα καπέλα γίνονται εύκολα και μπορούν να δοθούν ως δώρα επιστροφής για πάρτι γενεθλίων. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λάστιχο στο τέλος του καπέλου.

Οι χειροτεχνίες από κροκόδειλους είναι υπέροχα θέματα για ζώα για παιχνίδι. Μπορείτε να τα φτιάξετε σε διάφορα στυλ.

Πηγή εικόνων: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.