Κορυφαίες 9 ασκήσεις Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Πληροφορίες σχετικά με το πώς να παραμείνετε υγιείς μαζί με συμβουλές και ενημερωτικά βίντεο και περιεχόμενο είναι αρκετά εύκολα διαθέσιμες στο διαδίκτυο κατά την κρίση σας όταν είστε έγκυος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι εκπαιδευτές μαζί με συμπληρωματικά προϊόντα και υπηρεσίες παρέχονται από ένα ευρύ φάσμα εταιρειών. Αυτό ειδικεύεται στη γενική υγεία σας τόσο σωματικά όσο και ψυχικά όταν είστε έγκυος. Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών για να διαλέξετε όχι μόνο θα είναι εύκολο να διατηρήσετε ένα πιο υγιές σώμα αλλά θα δείτε επίσης ότι θα υπάρξει άλμα τόσο στο πνεύμα σας όσο και στη συνολική σας στάση. Υπάρχει μια σειρά από ενημερωτικούς ιστότοπους που διατίθενται στο διαδίκτυο και σας παρέχουν εύκολα ό, τι χρειάζεστε για να παραμείνετε υγιείς ενώ είστε έγκυος. Το Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ένας τρόπος για να κάνετε πράγματα και δεν προκαλεί πίεση στο μωρό σας, το οποίο είναι το καλύτερο μέρος.

Το διαδίκτυο είναι ένα υπέροχο μέρος που γεμίζει με μεγάλο αριθμό εταιρειών. Τόσο μεγάλη όσο και μικρή που θέτουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες της εταιρείας στο διαδίκτυο. Για να μπορούν οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο να περιηγούνται ελεύθερα σε ατελείωτο περιεχόμενο παίρνοντας την απόφαση. Αυτό είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη όσον αφορά την επιλογή της σωστής εταιρείας, προκειμένου να επωφεληθούμε από προϊόντα και υπηρεσίες για να παραμείνουμε υγιείς. Κάνοντας μια μικρή έρευνα, θα είναι πιο εύκολο να βελτιώσετε τα μέσα για να κάνετε Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης χωρίς καμία πρόσθετη επίδραση στο σώμα σας μακροπρόθεσμα.

Ασκήσεις Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Οι καλύτερες ασκήσεις Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης:

Παρακάτω δίνονται μερικές από τις προπονήσεις Pilates για εσάς, προκειμένου να σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε φόρμα και υγιείς ανά πάσα στιγμή.

1. Το Εκατό:

Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Το εκατό είναι μια άσκηση προθέρμανσης για όλους τους λάτρεις του Πιλάτου. Και δεν απαιτεί καμία πρόσθετη τροποποίηση όταν είστε έγκυος. Βοηθά στην ανάγνωση των μυών σας και σας δίνει την απαραίτητη βασική ενέργεια για να πραγματοποιήσετε αυτήν την άσκηση με αντοχή και ετοιμότητα. Κάτι που κανονικά απαιτείται. Το εκατό είναι μια εξαιρετική άσκηση για να ξεκινήσετε καθημερινά και αν γνωρίζετε τι κάνετε είναι μια εξαιρετική άσκηση Pilates από μόνη της συλλογικά για όλους τους μυς του σώματός σας κάνοντας το Pilates ενώ είστε έγκυος πολύ εύκολο να το κάνετε.

2. Roll Up:

Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης 2

Το roll-up είναι υπέροχο για να τεντώσει τη σπονδυλική σας στήλη και σας επιτρέπει να αναπνέετε. Είναι μια εξαιρετική άσκηση που πρέπει να κάνετε όταν είστε έγκυος και σας δίνει όλη την απαραίτητη δύναμη. Πρέπει να συνεχίσετε την περίοδο της εγκυμοσύνης σας με ένα γούστο που δεν έχουν πολλές γυναίκες. Το roll-up είναι μια εξαιρετική προπόνηση του Πιλάτου για τον πυρήνα σας και χαρίζει στο μωρό σας. Όλο το δωμάτιο που χρειάζονται για να αναπνεύσουν κάνοντας Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

3. Κύκλοι με ένα πόδι:

Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης 3

Αυτό λειτουργεί για την οικοδόμηση δύναμης στα πόδια, τους βραχίονες και τους κοιλιακούς σας. Σας διευκολύνω πολύ να αντιμετωπίσετε το βάρος της εγκυμοσύνης σας σε κάποιο χρονικό διάστημα. Είναι ένα πολύ σημαντικό στομάχι και μειώνει την άσκηση στο στομάχι, καθιστώντας το μοναδικό με τον δικό του τρόπο. Κάνοντας αυτό μια από τις καλύτερες ασκήσεις Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

4. Τέντωμα Σπονδυλικής Στήλης:

Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης 4

Και πάλι μια άλλη άσκηση για την ενίσχυση της πλάτης, το τέντωμα της σπονδυλικής στήλης είναι μια πιο περίτεχνη άσκηση που μπορεί να απαιτήσει κάποια τροποποίηση όταν προχωρήσετε βαθύτερα στην περίοδο της εγκυμοσύνης σας επειδή μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές. Εάν τροποποιηθεί ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, δεν υπάρχει καλύτερη άσκηση από αυτήν για να ενισχύσετε την πλάτη και να ανακουφίσετε τον πόνο.

5. Γοργόνα πλάγια κάμψη:

Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης 5

Αυτό απαιτεί να ξαπλώσετε και να τεντώσετε το σώμα σας σε θέση τόξου ενώ είστε στο πλάι σας. Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι ξαπλώνετε στην αριστερή πλευρά ενώ είστε έγκυος. Είναι πολύ καλό να βοηθάτε στην εγκυμοσύνη σας και ακόμη και να προκαλείτε τοκετό κάνοντας αυτήν την άσκηση δύο σε ένα σπίτι για εσάς και το μωρό σας.

6. Πλευρική κλωτσιά:

Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης 6

Αυτή είναι μια πολύ πιο προληπτική άσκηση. Αυτό απαιτεί από εσάς να ξαπλώσετε στη δεξιά πλευρά κινήστε το πόδι σας σε γωνία 45 μοιρών και, στη συνέχεια, να το διώξετε έξω και να το φέρετε πίσω αργά χωρίς ξαφνική κίνηση. Βοηθά στην ενίσχυση του πυρήνα σας μαζί με τους μύες των ποδιών σας και αν ασκείστε καθημερινά θα σας βοηθήσει να σας δώσει δύναμη. Ότι πρέπει να ασχοληθείτε με τον τοκετό όσο καιρό και αν είναι.

7. Criss Cross:

Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης 7

Αυτή η άσκηση είναι πολύ πιο απλή και απαιτεί να ξαπλώσετε με τα χέρια σας. Πίσω από το κεφάλι και τα γόνατά σας διπλωμένα μαζί με τις κνήμες σας παράλληλα με το πάτωμα για τα καλύτερα αποτελέσματα. είναι μία από τις πιο εύκολες και χαλαρωτικές προπονήσεις Pilates. Ότι μπορεί να βρείτε ποτέ και δεν έχει παρενέργειες στο μωρό σας. Αντίθετα, δίνει στο μωρό σας τον χώρο που χρειάζεται για να μεγαλώσει ώστε να μην ανησυχείτε για τίποτα.

8. Αναπνοή:

Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης 8

Η αναπνοή κατά τη διάρκεια των προπονήσεων Pilates ήταν πάντα μια πολύ σημαντική προσθήκη. Ειδικά όταν είστε έγκυος καθώς επιτρέπει τη ρύθμιση της ροής του αίματος. Αυτό είναι πολύ απαραίτητο για να σας δώσει τη δύναμη και την ενέργεια για να πραγματοποιήσετε αυτές τις ασκήσεις. Μπορείτε να εξασκείτε την αναπνοή σας καθημερινά για τα καλύτερα αποτελέσματα όταν πρόκειται για εσάς και το μωρό σας.

9. Baby Ball:

Pilates κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης 9

Μία από τις πιο προληπτικές προπονήσεις μπορεί να γίνει με το baby ball για τα καλύτερα εφέ. Το baby ball είναι μια μεγάλη μπάλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην ανακούφιση της πίεσης από την εγκυμοσύνη σας. Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να εκτελείτε πολλές ασκήσεις για να παραμείνετε σε φόρμα και υγιείς. Είναι μια αποδεδειγμένη έννοια που χρησιμοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια. Τώρα και σας δίνει την απαραίτητη πρόσθετη δύναμη που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε την εγκυμοσύνη σας σε πολύ ευκολότερη κλίμακα. Το baby ball είναι εύκολο να βρεθεί, οπότε δεν χρειάζεται να ψάξετε για πολύ.

Το Pilates είναι μια πολύ αποτελεσματική προπόνηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό είναι αρκετά αποτελεσματικό για να δώσετε σε εσάς και στο μωρό σας τη δύναμη που χρειάζεστε και οι δύο για να αναπτυχθείτε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης σας. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι πολύ απαραίτητο να παραμείνετε απασχολημένοι και δραστήριοι και εκεί έρχεται η ομορφιά του Pilates που αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στην καθημερινότητά σας.