Κορυφαία 9 μέρη του μήνα του μέλιτος στις Μαλδίβες

Οι Μαλδίβες είναι μια ομάδα νησιών στον Ινδικό Ωκεανό που είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για μήνα του μέλιτος για σχεδόν όλα τα ζευγάρια. Τα απομονωμένα νησιά, οι αστραφτερές λευκές παραλίες, η αφρώδης άμμος, οι κοραλλιογενείς ύφαλοι και η γαλαζοπράσινη ζωή το καθιστούν έναν ζωντανό παράδεισο στη γη! Μπορείτε να το θεωρήσετε τον τέλειο προορισμό για το μήνα του μέλιτος αν θέλετε μερικές εξαιρετικές συνεδρίες κατάδυσης ή μια ήρεμη υποχώρηση σε μερικά αποκλειστικά σπα! Ανάλογα με τη διάθεση και την επιλογή σας, εδώ είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για μήνα του μέλιτος στις Μαλδίβες:

Οι καλύτερες φωτογραφίες από μέρη του μέλιτος στις Μαλδίβες:

1. Manta Point:

Μήνες του μέλιτος στις Μαλδίβες - Manta Point

Το Manta Point είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μέρη του μήνα του μέλιτος στις Μαλδίβες. Είναι ένα καταδυτικό σημείο όπου μπορείτε να δείτε χιλιάδες ακτίνες μάντα. Αφού περιστρέφονται πάνω από τους κοραλλιογενείς υφάλους και καθαρίζονται, γλιστρούν στα ρηχά νερά για να τρέφονται με πλαγκτόν. Αν επισκεφθείτε τις Μαλδίβες, μην παραλείψετε να χάσετε αυτήν την καταπληκτική εμπειρία κατάδυσης.

2. Νησί Αλίμαθα:

Μέρη του μέλιτος στις Μαλδίβες

Βρίσκεται στην ανατολική ακτή των Μαλδίβων, μπορείτε να επισκεφθείτε αυτόν τον προορισμό για κάθε είδους υδάτινη δραστηριότητα. όπως καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Οι λαμπερές παραλίες περιβάλλονται από καταπράσινα τοπία και εκπληκτικές γραφικές εξοχές.

3. Bluetribe Moofushi:

Μήνες του μέλιτος στις Μαλδίβες - Bluetribe Moofushi

Αυτό το σημείο κατάδυσης είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για μια μυριάδα θαλάσσιων σπορ. συμπεριλαμβανομένων των καταδύσεων, κολύμβησης με αναπνευστήρα, ιστιοσανίδας, καγιάκ και πετάλου. Μπορείτε επίσης να δείτε μια ποικιλία από φάλαινες, ακτίνες μάντας και ψάρια ενώ απολαμβάνετε μια ρομαντική κρουαζιέρα ή έναν περίπατο στην ακτογραμμή.

4. Utheemu Ganduvaru:

Μήνες του μέλιτος στις Μαλδίβες - Utheemu Ganduvaru

Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στις ιστορικές Μαλδίβες, επισκεφθείτε το νησί Utheemu. Το Utheemu Ganduvaru ήταν η επίσημη κατοικία του σουλτάνου Mohamed Thankurufaan, ο οποίος ήταν διάσημος για τις ηρωικές του πράξεις και την άφθονη προσφορά του στις αρχαίες Μαλδίβες.

5. Hukuru Miskiiy:

Χώροι του μέλιτος στις Μαλδίβες - Hukuru Miskiiy

Το παλιό τζαμί της Παρασκευής είναι ένας ακόμη από τους διάσημους προορισμούς του μήνα του μέλιτος στις Μαλδίβες. Αυτό είναι το παλαιότερο τζαμί στο νησί και έχει εξαιρετικούς εσωτερικούς χώρους σχεδιασμένους με κοραλλιογενείς πέτρες και έργα τέχνης αρχαίων αραβικών γραμμάτων. Υπάρχουν επίσης υπέροχοι τάφοι στη μνήμη διαφόρων Σουλτάνων και ηγεμόνων αυτού του νησιού.

6. Το Εθνικό Μουσείο:

Μήνες του μέλιτος στις Μαλδίβες - Το Εθνικό Μουσείο

Αν ψάχνετε για ιστορικά μέρη για επίσκεψη στις Μαλδίβες για μήνα του μέλιτος, τότε προφανώς μπορείτε να σκεφτείτε το Εθνικό Μουσείο. Αυτό το μουσείο στεγάζει όλα τα αρχαία αντικείμενα των Μαλδίβων που μιλούν για την πλούσια ιστορική κληρονομιά του νησιού.

7. HP Reef:

Μήνες του μέλιτος στις Μαλδίβες - HP Reef

Αυτό είναι ένα ακόμη διάσημο σημείο κατάδυσης στις Μαλδίβες. Βρίσκεται στο North Male Atoll, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για όμορφους κοραλλιογενείς υφάλους και μια ποικιλία από πολύχρωμα ψάρια. Αν είστε θαυμαστής της φύσης και λάτρης της πλούσιας χλωρίδας και πανίδας του ωκεανού, τότε αυτό είναι το μέρος!

8. efφαλος Μπανάνας:

Μήνες του μέλιτος στις Μαλδίβες - Μπανάνα efφαλος

Προερχόμενη από το σχήμα της σαν μπανάνα, ο Μπανάνα efφαλος είναι ένας ακόμη θρυλικός προορισμός για μήνα του μέλιτος στις Μαλδίβες. Εκτείνοντας έως και 300 μέτρα από Βορρά προς Νότο και βρίσκεται στο Βόρειο Μάλε, θα εκπλαγείτε από την ποικιλία των υδρόβιων ζώων εδώ. Αυτό περιλαμβάνει- το Napoleon Wrasse, Banner Fish, Moray Eels, κλπ.

9. Sun Island Resort and Spa:

Μήνες του μέλιτος στις Μαλδίβες - Sun Island Resort and Spa

Αυτό το τροπικό σημείο που βρίσκεται στην Ατόλη του Νότου Άρι θεωρείται από πολλούς το καλύτερο μέρος στις Μαλδίβες για μήνα του μέλιτος. Διακοσμημένο με απέραντο πράσινο, όμορφα λουλούδια και λιμνοθάλασσες, αυτό το θέρετρο σας προσφέρει μια εμπειρία διαμονής σε πραγματικό χρόνο!

Όταν επιλέγετε τις Μαλδίβες ως προορισμό για μήνα του μέλιτος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα λυπηθείτε. Κάθε σας πάθος θα γίνει πραγματικότητα ανάμεσα στα διάσπαρτα νησιά, τις ήρεμες ακτές ή τα υπέροχα θέρετρα. Η καλύτερη εποχή για να ταξιδέψετε σε αυτά τα νησιά είναι τον Νοέμβριο και τον Απρίλιο. Αυτή είναι η περίοδος που δεν υπάρχει μεγάλη βροχή και μπορείτε να εξερευνήσετε αυτό το γαλήνιο καταφύγιο στο έπακρο!