12 πιο πρόσφατα σχέδια αψίδας για να στολίσετε το σπίτι σας το 2021

Εάν είστε άτομο με το μάτι για τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα σχέδιο αψίδας δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα. Μια αψίδα προχωρά στην έξαρση της αισθητικής επίδρασης του δωματίου. Από ενσωματωμένες καμάρες που συνδέουν διαφορετικά δωμάτια ή κάποια ανθρωπογενή χαρακτηριστικά που προσθέτουν μια μοναδική γοητεία στον ταπεινό σας χώρο. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει μερικά απλά και καλύτερα σχέδια καμάρας για το σπίτι με εικόνες.

Τελευταία σχέδια αψίδας για το σπίτι

Τα καλύτερα σχέδια αψίδας για το σπίτι στην Ινδία:

Ακολουθούν τα 12 απλά και μοντέρνα σχέδια καμάρας μας που μπορείτε να ενσωματώσετε στο σπίτι σας, χαρίζοντάς του ένα κομψό αλλά αριστοκρατικό φινίρισμα.

1. Τελευταία σχέδια αψίδων για το Hall:

Τελευταία σχέδια αψίδων για το Hall

Το Hall είναι ο χώρος στο σπίτι σας που αντιπροσωπεύει τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Η όμορφη λευκή αψίδα ομορφαίνει το δωμάτιο και ξεχωρίζει από το φωτεινό χρυσό χρώμα του τοίχου. Η άνω περιοχή της αψίδας έχει ένα κομψό σχέδιο με ένα δεσμευτικό μοτίβο στη μέση. Υπάρχουν δύο πλευρές σε αυτό το σχέδιο αψίδας, δημιουργώντας έναν μοναδικό χώρο ενδιάμεσα.

2. Σχέδιο αψίδας κουζίνας:

Σχέδιο αψίδας κουζίνας

Πρόκειται για ένα απλό σχέδιο αψίδας που καλύπτει την είσοδο στην κουζίνα. Είναι επίσης μια από τις κοινές επιλογές σχεδιασμού που συναντάται σε πολλά νοικοκυριά. Παρόλο που ο σχεδιασμός είναι απλός, το υλικό που χρησιμοποιείται δημιουργεί ένα τρισδιάστατο εφέ που ανυψώνει την καμάρα σε μεγάλο βαθμό. Το ανοιχτό χρυσό χρώμα των τοίχων φαίνεται όμορφο με τα λευκά έπιπλα της κουζίνας.

3. Σχέδια αψίδας για τραπεζαρία:

Σχέδια αψίδας για τραπεζαρία

Αυτό είναι ένα σχέδιο αψίδας στην είσοδο της τραπεζαρίας, δίνοντάς σας μια τέλεια θέα του τόπου. Το τρούλο της αψίδας έχει σχήμα ημικύκλου σε λευκό χρώμα, σε αντίθεση με τη χρωματική παλέτα του δωματίου. Τα κομψά έπιπλα τραπεζαρίας φαίνονται όμορφα και ταιριάζουν με το λευκό χρώμα της καμάρας. Το ξύλινο δάπεδο κάνει την αψίδα να ξεχωρίζει όμορφα.

4. Σχεδιασμός αψίδας για σαλόνι:

Σχέδιο αψίδας για σαλόνι

Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα αψίδας καθιστικού που προσθέτει αποτελεσματικά την τάξη και το στυλ στο δωμάτιο. Είναι επίσης ένα από τα κοινά μοτίβα που θα βρείτε σε πολλά διαμερίσματα ή μεμονωμένα κτίρια. Το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του σχεδίου είναι οι ξύλινες αποθήκες με γυάλινες πόρτες εκατέρωθεν της αψίδας. Η χρήση αυτών των αποθηκευτικών χώρων για την εμφάνιση διακοσμητικών μπορεί να είναι μια επιλογή, καθώς βρίσκεται στο σαλόνι.

5. Σχεδιασμός Αψίδας Μπαλκονιού:

Μπαλκόνι Αψίδα Σχεδιασμός

Τα μπαλκόνια είναι ένα συνηθισμένο θέαμα σε πολλά διαμερίσματα. Ο μικρός σχεδιασμός αψίδας μπορεί να είναι μια κατάλληλη επιλογή για το μπαλκόνι σας και οι δύο κολώνες στο πλάι δημιουργούν ένα σύμβολο παρόμοιο με το ωμέγα. Σε αντίθεση με τις τυπικές καμάρες που συναντάτε στα σπίτια, αυτός ο σχεδιασμός καμάρας μπαλκονιού όχι μόνο φαίνεται μοναδικός αλλά και κομψός. Ο συνδυασμός χρωμάτων έρχεται σε αντίθεση με τις μαύρες πόρτες.

6. Σχέδιο αψίδας Pooja Room:

Σχέδιο αψίδας Pooja Room

Ένα δωμάτιο ακριβώς για να τοποθετήσετε μια θεότητα της επιλογής σας είναι τυπική πρακτική και κατέχει μια ιδιαίτερη θέση σε πολλά νοικοκυριά. Αν και οποιοδήποτε υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτόν τον χώρο, το μάρμαρο είναι η πρώτη επιλογή για πολλούς. Ο περίπλοκος σχεδιασμός στο μάρμαρο μοιάζει με αυτόν που βρίσκουμε στους ναούς. Δεν φαίνεται μόνο όμορφο, αλλά προσθέτει μια μοναδική ουσία στο σπίτι σας, δημιουργώντας μια γαλήνια ατμόσφαιρα.

7. Σχεδιασμός αψίδας υπνοδωματίου:

Υπνοδωμάτιο Αψίδα Σχεδιασμός

Εάν έχετε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με όμορφη θέα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διαμέρισμα με τη βοήθεια ενός ελκυστικού σχεδίου αψίδας. Αυτό το νέο σχέδιο αψίδας στο σπίτι όχι μόνο ομορφαίνει το υπνοδωμάτιό σας, αλλά προσθέτει μια μοναδική κομψότητα στην περιοχή. Μια αψίδα επαναλαμβάνεται με παρόμοιο σχέδιο στα μακριά γυάλινα παράθυρα. Αυτός ο τύπος σχεδίου αψίδας είναι ένας τέλειος τρόπος για να προσθέσετε κομψότητα σε ένα μεγάλο χώρο στο σπίτι σας.

8. Σχεδιασμός αψίδας κόντρα πλακέ:

Σχεδιασμός αψίδας από κόντρα πλακέ

Το κόντρα πλακέ είναι ένα άλλο υλικό που χρησιμοποιείται συνήθως στην κατασκευή πολλών επίπλων για το σπίτι σας. Αυτός ο όμορφος σχεδιασμός από στρογγυλή αψίδα από κόντρα πλακέ είναι ένα τέλειο παράδειγμα τέτοιου μοτίβου. Οι λεπτές γραμμές με μοτίβα στην ξύλινη πλάκα συμβαδίζουν με το ξύλινο δάπεδο δημιουργώντας ένα όμορφο φινίρισμα. Η άνω ημικυκλική περιοχή της αψίδας έχει ένα μοτίβο παρόμοιο με έναν κόμπο που το δένει όμορφα.

9. Ξύλινα σχέδια αψίδας για το σπίτι:

Ξύλινα Σχέδια Αψίδας Σπίτι

Για τους ανθρώπους που θέλουν να προσθέσουν μια βασιλική εμφάνιση στο σπίτι τους, η χρήση ξύλινου σχεδίου αψίδας μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Ο περίπλοκος σχεδιασμός σε αυτές τις ξύλινες πλάκες δημιουργεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο σπίτι σας. Το ξύλινο υλικό ταιριάζει απόλυτα με τις πόρτες και μια άλλη διακόσμηση του σπιτιού δίνοντας στο σπίτι σας ένα παραδοσιακό φινίρισμα.

10. Σχέδια αψίδας τσιμέντου:

Σχέδια αψίδας τσιμέντου

Αυτό είναι ένα άλλο σχέδιο αψίδας του σαλόνι που είναι αρκετά απλό και χρησιμοποιείται συνήθως σε πολλά σπίτια. Δεδομένου ότι είναι ένα κοινό σχέδιο, μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Ο απλός σχεδιασμός της αψίδας από τσιμέντο μπορεί να είναι μια οικονομικά αποδοτική επιλογή που μπορεί να επιλέξει όποιος αγαπά να προσθέσει ένα μοναδικό αλλά απλό μοτίβο στο χώρο σας.

11. Σχέδια Αψίδας TV:

Σχέδια αψίδας τηλεόρασης

Όπως όλοι γνωρίζουμε, πολλές επιλογές αψίδας είναι διαθέσιμες στην είσοδο αρκετών δωματίων στο σπίτι σας. Αυτή είναι μια μοντέρνα επιλογή σχεδιασμού αψίδας που είναι συγκεκριμένη για την τοποθέτηση μιας τηλεόρασης. Το γαλάζιο χρώμα σε όλο το μοτίβο ξεχωρίζει από το ολόλευκο θέμα του σπιτιού δημιουργώντας ένα κομψό αποτέλεσμα. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν αυτά τα σχέδια που ανεβάζουν όμορφα τον απλό χώρο.

12. Σύγχρονος σχεδιασμός αψίδας:

Σύγχρονο σχέδιο αψίδας

Αν ψάχνετε για μια επιλογή πολλαπλών χρήσεων για ένα τόξο, ένα σύγχρονο σχέδιο αψίδας είναι μια τέλεια επιλογή. Σε αντίθεση με τα τυπικά διαθέσιμα σχέδια, αυτό το μοτίβο σας παρέχει χώρο για να τοποθετήσετε διακοσμητικά κομμάτια που αναδεικνύουν όμορφα την εμφάνιση της περιοχής. Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή καμάρας για ένα σαλόνι, καθώς σας βοηθά να εμφανίσετε πράγματα που προωθούν την εμφάνιση του δωματίου σας.

Ένας όμορφος σχεδιασμός αψίδας μπορεί να είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση αν βαριέστε τα συνηθισμένα σχέδια που συνδέουν τοίχους στην αρχιτεκτονική του σπιτιού σας. Με τις κομψές και κλασικές επιλογές που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο, ελπίζουμε ότι μπορείτε να επιλέξετε χωρίς δισταγμό. Μην ξεχάσετε να μας πείτε πώς σας βοήθησε αυτό το άρθρο!