8 καλύτερα τουριστικά μέρη Chhattisgarh για επίσκεψη

Το Chhattisgarh θεωρείται ένα εξαιρετικό μέρος για τον τουρισμό καθώς έχει το τέλειο μείγμα πολιτισμού, ιστορίας, τέχνης και φυσικού περιβάλλοντος. Τα παρθένα δάση και οι γραφικοί καταρράκτες είναι μερικά από τα καλύτερα πράγματα που θα βρείτε εδώ, αν και το μεγαλύτερο μέρος της φυσικής ομορφιάς εδώ παραμένει ανεξερεύνητο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια υπέροχη κάμερα, μερικοί στενοί φίλοι και τα αεροπορικά σας εισιτήρια για να έρθετε στο Chhattisgarh και να ζήσετε μερικά από τα καλύτερα πράγματα στον κόσμο.

Τουριστικά μέρη Chhattisgarh για επίσκεψη:

Σε περίπτωση που σχεδιάζετε, εδώ είναι μερικές προτάσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποια μέρη πρέπει να επισκεφθείτε.

1. Καταρράκτες Chitrakote:

chhattisgarh-τουριστικά-μέρη

Όταν επισκέπτεστε το Chhattisgarh, το πρώτο μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε είναι οι καταρράκτες. Είναι δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί και ιδανικά σημεία πικνίκ για όλους τους επισκέπτες του. Ο καταρράκτης Chitrakote εδώ είναι απολύτως λαμπρός και εκπληκτικός. Ο μεγάλος όγκος νερού που εκτοξεύεται στα βράχια είναι σίγουρα ένα υπέροχο θέαμα. Αυτά είναι τα καταπληκτικά τουριστικά μέρη του Χάτισγκαρ για επίσκεψη.

2. Εθνικά πάρκα Indravati:

indravati-national-parks_chhattisgarh-τουριστικά μέρη

Η περιοδεία σας στο Chhattisgarh θα ήταν ελλιπής μέχρι να επισκεφθείτε το Εθνικό Πάρκο Indravati. Αυτό το μέρος είναι υπέροχο, όμορφο και πολύ φυσικό. Τα δέντρα, οι θάμνοι και τα ζώα και το φυσικό περιβάλλον είναι σίγουρο ότι θα σας κάνουν να λατρέψετε αυτό το μέρος. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να μάθετε πολλά για την άγρια ​​ζωή της Ινδίας.

3. Ιερό Achanakmar:

achanakmar-sanctuary_chhattisgarh-τουριστικά-μέρη

Το Ιερό Achanakmar σας προσφέρει την εμπειρία μιας ζωής. Έχει μια μεγάλη ποικιλία ζώων και φυτών που θα σας εντυπωσιάσουν. Εάν δεν έχετε δει ποτέ τίγρη και ελπίζετε να τη δείτε, επισκεφτείτε αυτό το πανέμορφο μέρος και απολαύστε την υπέροχη θέα και τη γραφική ομορφιά. Ένα ταξίδι σε αυτό το μέρος δεν θα σας προκαλέσει ποτέ τύψεις.

4. Ναός Ratanpur:

ratanpur-Temple_chhattisgarh-τουριστικά μέρη

Οι ναοί είναι τα κορυφαία αξιοθέατα κάθε πόλης που επισκέπτεστε στην Ινδία, ειδικά το Ρατανπούρ. Η αρχιτεκτονική και το στυλ αυτού του ναού είναι λαμπρά. Έχει χιλιάδες επισκέπτες και κάθε χρόνο και είναι ίσως ένα από τα καλύτερα μέρη για να πάτε. Σε περίπτωση που επισκέπτεστε την Ινδία για πρώτη φορά, αυτός ο ναός θα αντικατοπτρίσει έντονα τον πολιτισμό και την παράδοση της ινδουιστικής θρησκείας. Αυτός είναι ο καλύτερος τουριστικός προορισμός στο Χάτισγκαρ.

5. Παλάτι Kawardha:

kawardha-palace_chhattisgarh-τουριστικά-μέρη

Το παλάτι Kawardha βρίσκεται στο Raipur του Chhattisgarh. Είναι πολύ μακριά από την καθημερινή ταραχώδη ζωή και είναι ένα εξαιρετικό μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία και την ηρεμία της γαλήνιας ατμόσφαιρας. Υπάρχουν επίσης αρκετά ξενοδοχεία αν θέλετε να περάσετε μερικές ημέρες.

6. Kailash Nagar:

Όταν βρίσκεστε σε περιοδεία στο Chhattisgarh, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το Kailash Nagar. Έχει προσελκύσει πολλούς ταξιδιώτες για αρκετές δεκαετίες και εξακολουθεί να αποτελεί σημαντική τοποθεσία για τους τουρίστες. Οι κορυφές μοιάζουν περιπετειώδεις και μοιάζουν σχεδόν με την καμπούρα ενός βοδιού. Το Kailash Nagar έχει επίσης ιστορική σημασία και το ταξίδι σε αυτό το μέρος είναι σίγουρο ότι θα σας ανταμείψει.

7. Ναός Gandheshwar:

Ναός Gandheshwar

Ένας άλλος ναός που έχει λάβει μεγάλη εκτίμηση είναι ο ναός Gandheshwar του Bhopal. Η αρχιτεκτονική αυτού του ναού είναι εντυπωσιακή και οι πυλώνες είναι καλά διαμορφωμένοι. Είναι επίσης πολύ καλά σχεδιασμένο. Περιτριγυρισμένος από αρκετά όμορφα καταπράσινα δέντρα και θάμνους, ο ναός φαίνεται πανέμορφος από απόσταση και είναι επίσης ένα ιδανικό μέρος για διαλογισμό και λατρεία. Αυτά είναι τα ιστορικά τουριστικά μέρη του Τσατίσγκαρ.

8. Σπήλαια Kutumsar:

kutumsar-caves_chhattisgarh-τουριστικά-μέρη

Τα σπήλαια του Chhattisgarh είναι αρχαία και πολύ ενδιαφέροντα. Υπάρχουν αρκετά από αυτά. Ωστόσο, το καλύτερο μπορεί να είναι μόνο τα σπήλαια Kutumsar. Είναι σχεδόν μια γιορτή στο μάτι. Το να έρθετε σε αυτό το μέρος θα είναι σίγουρα πολύ διασκεδαστικό καθώς μπορείτε να τραβήξετε μερικές λαμπρές φωτογραφίες και να τραβήξετε αξέχαστες αναμνήσεις. Τα σπήλαια είναι ιστορικά σχετικά και είναι αρκετά δημοφιλή στους τουρίστες και τους ταξιδιώτες.