9 καλύτερα τουριστικά μέρη για επίσκεψη στις Μαλδίβες

Οι Μαλδίβες είναι ένα μικρό ειρηνικό σύνολο νησιών στον Ινδικό Ωκεανό. Τα καταγάλανα νερά και οι καθαρές παραλίες με λευκή άμμο παρέχουν το τέλειο σκηνικό για ένα καταφύγιο, μια απόδραση από τη μονοτονία της καθημερινής ζωής στην πόλη. Οι Μαλδίβες είναι ένας τόπος με πλούσιο αυτόχθονο πολιτισμό και όμορφα μέρη για να επισκεφθείτε. Προσφέρει συναρπαστικά θαλάσσια σπορ για τους τουρίστες του. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα μέρη για επίσκεψη στις Μαλδίβες.

1. Diving Bluetribe, Moofushi:

καταδύσεις-bluetribe-moofushi_maldives-τουριστικά-μέρη

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε αν θέλετε να μάθετε καταδύσεις. Ενώ είναι εξαιρετικό για τους δύτες για πρώτη φορά, είναι ένα εξαιρετικό αγαπημένο και στους έμπειρους. οι χελώνες, τα μαντάτα και οι κοραλλιογενείς ύφαλοι που βλέπετε στις βουτιές σας είναι απλά θεαματικοί! Το Bluetribe προσφέρει καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα και άλλα τέτοια θαλάσσια σπορ. Μπορείτε να μείνετε στο Moofushi για 2 έως 3 διανυκτερεύσεις ή να το κάνετε μια ολόκληρη εβδομάδα, αλλά δεν θα βαρεθείτε ούτε για ένα λεπτό.

2. Νησί Αλίμαθα:

alimatha-island_maldives-τουριστικά-μέρη

Η επίσκεψη σε αυτό το νησί θα διαρκέσει μια ολόκληρη μέρα. Τα βράδια γίνεται μια εκπληκτική παράσταση με έναν φανό που φωτίζει τα νερά από μέσα και από τον λιμενοβραχίονα. Η θαλάσσια ζωή αυτής της περιοχής περιλαμβάνει ακτίνες τσιμπήματος, μακρούς καρχαρίες νοσοκόμας, τρεβά και πολλά άλλα συναρπαστικά πλάσματα. Το θέαμα που προσφέρει είναι υπέροχο. Αυτό το νησί είναι ένα άλλο εξαιρετικό μέρος για καταδύσεις ή κολύμβηση με αναπνευστήρα.

3. Μπανάνα efφαλος:

banana-reef_maldives-τουριστικά μέρη

Ο ύφαλος της μπανάνας βρίσκεται στη βόρεια Ατόλη του Μαλέ. Αυτό το μέρος είναι κοντά στο αεροδρόμιο, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια τελευταία στάση εδώ πριν επιστρέψετε, δεν χρειάζεται να κάνετε κράτηση για θέρετρο. Παρέχει εξαιρετικά καταδυτικά αξιοθέατα γεμάτα με πολύχρωμα ψάρια, κοράλλια και άλλα εξαιρετικά θαλάσσια αξιοθέατα. Τα χέλια Moray και το γιγαντιαίο napoleon wrasse είναι μερικά από τα σπάνια θαλάσσια ζώα που μπορείτε να δείτε εδώ.

4. Παραλία Sun Island:

Παραλία Sun Island

Αυτό βρίσκεται στην Ατόλη South Ari. Τα θέρετρα εδώ είναι εξαιρετικά! Πάρτε ένα από τα θαλάσσια μπανγκαλόου ή τα δωμάτια πάνω από αυτά. Λαμπερός κίτρινος ήλιος, χρυσή άμμος, ψάρι και καθαρό μπλε νερό του ωκεανού! Τι άλλο χρειάζεστε για χαλαρωτικές διακοπές εκτός από κάποια καλή παρέα και ένα μπουκάλι παγωμένη μπύρα!

5. Manta Point:

manta-point_maldives-τουριστικά μέρη

Σερφ, καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα – αυτές είναι μόνο μερικές από τις συναρπαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να αναλάβετε εδώ. Το Lankan Manta Point είναι το πιο διάσημο σημείο κατάδυσης εδώ με πολλά ψάρια από ύφαλο, νοσοκόμες καρχαρίες και όμορφα κοράλλια! Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά θέρετρα κοντά στο σημείο Manta, αν θέλετε να έρθετε εδώ κάθε μέρα και να βελτιώνετε τις καταδύσεις σας. Αυτά είναι υπέροχα τουριστικά μέρη για επίσκεψη στις Μαλδίβες.

6. Hukuru Miskiiy (Τζαμί της Παλιάς Παρασκευής):

αρσενικό-Παρασκευή-τζαμί_μαλδίβες-τουριστικά-μέρη

Αυτό είναι ένα παλιό κτίριο που είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σας αν είστε εκτιμητής της εξαιρετικής αρχιτεκτονικής. Παρόλο που οι τοίχοι είναι παλιοί και μερικές από τις μπογιές πρέπει να το επισκεφθείτε για να πάρετε μια αίσθηση του μοναδικού στυλ σχεδιασμού του κτιρίου. Αυτό είναι ένα από τα τουριστικά μέρη στις Μαλδίβες που δεν περιλαμβάνει ψάρια ή παραλίες και όμως καταφέρνει να σας αφήσει εντυπωσιασμένους.

7. HP Reef:

hp-reef_maldives-τουριστικά-μέρη

Αυτό είναι και πάλι στην περιοχή της βόρειας Ατόλης Μαλέ. Μαλακοί κοραλλιογενείς ύφαλοι, Jackfish, χελώνες, Ναπολέοντες – όλα μαζί κάνουν αυτόν τον ύφαλο ένα εξαιρετικό μέρος για βουτιές. Τα ισχυρά ρεύματα το καθιστούν κατάλληλο και για σερφ.

8. Εθνικό Μουσείο:

National-Museum_maldives-τουριστικά μέρη

Το Εθνικό Μουσείο στην πόλη του Μαλέ είναι μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη. Είναι ένα μικρό μέρος, όσον αφορά τα μουσεία, με όχι πάρα πολλά εκθέματα, αλλά τα λίγα που υπάρχουν εδώ είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν την προσοχή σας. Το μέρος σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ιστορία των Μαλδίβων.

9. Hulhumale:

hulhumale_maldives-τουριστικά-μέρη

Το Hulhumale στο Kaafu Atoll, είναι αρκετά κοντά στο αεροδρόμιο. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να μείνουν σε θέρετρο ακριβώς σε αυτό το νησί, το οποίο παρέχει όλες τις εγκαταστάσεις που μπορεί να απαιτήσει κάθε τουρίστας. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για ψάρεμα, σέρφινγκ με αναπνευστήρα ή καταδύσεις. Το νησί όπως και οι υπόλοιπες Μαλδίβες είναι απλά υπέροχο. Αυτό είναι το καλύτερο τουριστικό μέρος για επίσκεψη στις Μαλδίβες.