15 μοναδικά και καλύτερα δώρα αρραβώνων με εικόνες

Η ημέρα αρραβώνα ενός ζευγαριού είναι μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής τους εκτός από την ίδια την ημέρα του γάμου. Είναι λοιπόν απαραίτητο να τους δώσουμε ένα κατάλληλο δώρο. Πάρτε μια ιδέα από αυτές τις εκπληκτικές ιδέες δώρων και κάντε την επιλογή σας.

Χαριτωμένες και ασυνήθιστες ιδέες δώρων αρραβώνων για νεόνυμφο ζευγάρι:

Ας πρέπει να δούμε τα υπέροχα δώρα αρραβώνων για αρραβώνα φίλων.

1. Εξατομικευμένη εκτύπωση:

Κάτι που μπορείτε να κάνετε δώρο για έναν αρραβώνα είναι αυτή η εξατομικευμένη εκτύπωση αρραβώνα που βασίζεται στο θέμα του ταξιδιού. Αυτή η εκτύπωση έχει τα ονόματα του ζευγαριού και την ημερομηνία του αρραβώνα τυπωμένα σε χάρτη. Αυτό το υπέροχο δώρο αρραβώνων είναι υπέροχο για το ζευγάρι.

2. Στολίδια αρραβώνων:

Επιλέξτε αυτήν την ιδέα δώρου αρραβώνων για τον φίλο σας. Αυτό το υπέροχο στολίδι μπορεί να κρεμαστεί και τους θυμίζει το έτος του αρραβώνα τους. Το στολίδι μπορεί να τυλιχτεί με κορδέλες.

3. Δαχτυλίδι:

Για την ημέρα του αρραβώνα είναι υπέροχο να δώσετε στο ζευγάρι ένα δαχτυλίδι. Αυτό το δαχτυλίδι θα κρατήσει το δαχτυλίδι. Μπορεί να είναι χαραγμένο με τα ονόματα των ζευγαριών. Αυτό είναι ένα υπέροχο δώρο αρραβώνων για ζευγάρια.

4. Ζευγάρι Κούπες Μπύρας:

Δοκιμάστε αυτές τις υπέροχες κούπες μπύρας που είναι χαραγμένες με διασκεδαστικές λέξεις. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο αρραβώνων για ζευγάρια που λατρεύουν το πάρτι. Οι τέλειες λέξεις κάνουν τις κούπες ελκυστικές.

5. Νυφικό κουτί δαχτυλιδιών:

Κάντε δώρο στη νύφη να είναι ένα δροσερό κουτί με νυφικά την ημέρα του αρραβώνα της. Θα είναι ενθουσιασμένη για την ξεχωριστή μέρα. Αυτό το δώρο αρραβώνα για εκείνη θα την κάνει ευτυχισμένη και χαρούμενη. Πάρτε αυτό για τη νύφη σας ως δώρο αρραβώνων.

6. Ζεύγη Coasters:

Πάρτε μερικές παραγγελίες για το ζευγάρι με ημερομηνίες αρραβώνα που αναφέρονται σε αυτό. Αυτό είναι φτιαγμένο από ποιοτικά ξύλα, ώστε να φαίνεται πολύτιμο. Αυτές οι ιδέες δώρων αρραβώνων για ζευγάρια είναι χαριτωμένες καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι μαζί.

7. Προσαρμοσμένα μαξιλάρια:

Δοκιμάστε μερικά προσαρμοσμένα μαξιλάρια το ένα για το άλλο που είναι παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό. Αυτά τα μαξιλάρια «Του» και «Εκείνης» είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρετε το χιούμορ στο δωμάτιο. Αυτό λοιπόν θα μπορούσε να είναι το δώρο σας για αρραβώνα στον σύντροφό σας.

8. κουμπαράς γάμου:

Ένα δημιουργικό δώρο για αρραβώνα θα ήταν ένας κουμπαράς για τον επερχόμενο γάμο. Το να δώσετε στο ζευγάρι ένα μέρος για να κρατήσει τα χρήματά του για το γάμο είναι πραγματικά μια καλή ιδέα. Επιλέξτε να προσαρμόσετε προσαρμοσμένα τον κουμπαρά. Βοηθά να προτείνετε σε έναν λαό να δωρίσει λίγα χρήματα για κοινωνική εργασία ή υποστήριξη ορφανοτροφείου, σίγουρα θα λάβετε καλές κριτικές για αυτό το είδος δώρου την ημέρα του αρραβώνα.

9. Πλάκα αρραβώνων:

Ένα μικρό αναμνηστικό του αρραβώνα είναι μια μεγάλη υπενθύμιση της όμορφης ημέρας. Η πλάκα αρραβώνων μπορεί να έχει χαραγμένες κάποιες ρομαντικές γραμμές. Μπορείτε να πάρετε την πλάκα σε γυαλί ή μέταλλο. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτήν την προσαρμοσμένη πλάκα και στην διαδικτυακή πύλη, βάλτε μια εικόνα αρραβωνιασμένου ζευγαριού σε αυτό το δώρο, ώστε να φαίνεται επίσης ελκυστικό.

10. Καλάθι δώρων αρραβώνων:

Ένα υπέροχο καλάθι δώρων αρραβώνων είναι υπέροχο για δώρο στο ευτυχισμένο ζευγάρι. Το καλάθι περιλαμβάνει καλούδια καθώς και προμήθειες για την ημέρα του γάμου. Μπορείτε να προσθέσετε μια κάρτα ή μια ετικέτα σε κάθε στοιχείο για να το κάνετε προσωπικό. Αυτό το καλάθι που μπορείτε να εξατομικεύσετε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας, όπως το κρασί και μια δέσμη σοκολάτας ή φρούτων είναι καλό για δώρο.

11. To Be Bride T Shirt:

Δώστε μια μπάτσελορ μια δροσερή νύφη για να είναι μπλουζάκι την ημέρα του αρραβώνα της. Αυτό το δώρο αρραβώνων για τη νύφη είναι ιδανικό για να φορέσει τις ημέρες από τον αρραβώνα της. Επιλέξτε ιδιόρρυθμες λέξεις που είναι διασκεδαστικές και διασκεδαστικές. Αυτό το λευκό μπλουζάκι μπορείς να κάνεις δώρο στη φίλη σου που θα γίνει νύφη σύντομα, θα της αρέσει αυτό το μπλουζάκι να τραβάει την προσοχή της προσφοράς.

12. Πλαίσιο τέχνης:

Θέλετε να δώσετε κάτι στον αρραβώνα; Δοκιμάστε αυτό το δώρο αρραβώνων για αρραβωνιαστικό, φίλο ή αδελφή που έχει ένα υπέροχο πλαίσιο τέχνης. Η τέχνη είναι φτιαγμένη από βότσαλα μαζί για να σχηματίσουν τη σιλουέτα ενός άντρα και μιας γυναίκας. Αυτό θα είναι η καλή υπενθύμιση για τις καλύτερες αναμνήσεις που περνούν μαζί στη ζωή.

13. Εξατομικευμένη σαμπάνια:

Πάρτε ένα μπουκάλι σαμπάνιας υψηλής ποιότητας ως δώρο για το ζευγάρι. Αυτό το μπουκάλι μπορεί να εξατομικευτεί προσθέτοντας μια δροσερή ετικέτα στο μπουκάλι. Αυτό μπορεί να είναι δώρο επετείου αρραβώνα ή δώρο αρραβώνων για τον καλύτερο φίλο σας. Αυτό θα είναι το πιο ωραίο δώρο την ημέρα του αρραβώνα. εσείς και ο φίλος σας θα γιορτάσετε αυτή τη λειτουργία το βράδυ την ημέρα του αρραβώνα.

14. Καφετιέρα Engagement:

Κάτι πρακτικό για το σπίτι στο οποίο θα μείνει τελικά το ζευγάρι είναι επίσης ένα καλό δώρο αρραβώνα για τη γυναίκα του αρραβωνιαστικού. Το δώρο της καφετιέρας δείχνει ότι θέλετε να ξεκινήσετε μια οικογενειακή ζωή μαζί της. Εάν ο καφές είναι το φλιτζάνι αναψυκτικού της το πρωί, τότε αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Μπορούν να μεταφέρουν αυτήν την καφετιέρα στον πρώτο τους προορισμό εξόρμησης εκτός χειμερινής περιόδου.

15. Εξατομικευμένη μαυροπίνακα:

Πάρτε ένα ρομαντικό δώρο αρραβώνα για κορίτσι και θα ενθουσιαστεί για τη μεγάλη μέρα. Αυτός ο πίνακας κιμωλίας είναι φτιαγμένος για να μετράει τον αριθμό των ημερών μέχρι το γάμο. Είναι εξαιρετικά χαριτωμένο και κάνει ένα εκπληκτικό κομμάτι. Κολλήστε ένα τεχνητό τριαντάφυλλο για να κάνετε την ομορφιά αυτού του δώρου.

Πάρτε μερικά μοναδικά δώρα για την ημέρα του αρραβώνα του φίλου σας. θα πάρετε ιδέα για καλά δώρα σύμφωνα με το αγαπημένο χρώμα των φίλων σας ή τις τάσεις του σχετικά με τα δώρα. Τα εξατομικευμένα δώρα για τον αρραβώνα είναι πολύ ελκυστικά και θα κάνετε αυτήν την ημέρα ξεχωριστή και για εκείνον, πάρτε μερικές φωτογραφίες από την ομάδα σας από το κολέγιο και κάντε ένα καλό κολάζ για να του θυμίσετε ότι όλοι είμαστε πάντα μαζί σας. Τα δώρα αρραβώνων μπορούν να ποικίλουν και μπορείτε πάντα να σκεφτείτε πράγματα που είναι πρακτικά και χρήσιμα για το ζευγάρι. Μπορείτε επίσης να δώσετε πλακέτες, κορνίζες κ.λπ. που τους θυμίζουν την υπέροχη μέρα.