15 εξατομικευμένα χαραγμένα δώρα με όμορφα σχέδια

Τα δώρα μπορούν να γίνουν προσωπικά και αξιόλογα όταν είναι χαραγμένα. Η χάραξη είναι η διαδικασία δημιουργίας λέξεων στο μέταλλο ή το ξύλο που έχετε. Αυτός ο τύπος δώρων προσθέτει περισσότερη προσωπική πινελιά, όταν οποιαδήποτε εταιρεία θέλει να κάνει δώρο στους υπαλλήλους της, τότε χρησιμοποιεί αυτό το είδος δώρου, επειδή μπορεί να βάλει το όνομα της εταιρείας της ή το απόσπασμα της εταιρείας της κ.λπ. Ελέγξτε αυτά τα φοβερά χαραγμένα δώρα που μπορείτε να κάνετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Τα καλύτερα χαραγμένα δώρα για αυτόν και αυτήν:

Ας βρούμε εδώ με τα 15 κορυφαία χαραγμένα δώρα σε αυτόν και αυτήν κατά το γάμο και τα γενέθλια.

1. Κιβώτιο καρδιάς:

Κουτί καρδιάς

Εδώ είναι ένα ρομαντικό χαραγμένο δώρο για εκείνη που θα αγαπηθεί πολύ. Το κουτί σε σχήμα καρδιάς μπορεί να χωρέσει μπιχλιμπίδια και αλυσίδες. Η χάραξη που γίνεται στο κουτί είναι συνήθως για το όνομα του ατόμου. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό το κουτί ή μπορείτε να βάλετε μια εικόνα του δέκτη μέσα στο κάλυμμα του κουτιού, φαίνεται υπέροχο και πιασάρικο.

2. Ρολόι τσέπης:

Ρολόι τσέπης

Δώστε αυτό το υπέροχο ρολόι τσέπης ως δώρο αρραβώνων στον υπέροχο σύζυγό σας. Εάν ο σύζυγός σας είναι επιχειρηματίας, τότε αυτό είναι σίγουρα καλή ιδέα για αυτό το δώρο. Αυτό είναι χαραγμένο με ρομαντικές γραμμές σε ένα σενάριο. Το ρολόι μπορεί να φορεθεί σε επίσημες περιστάσεις και είναι τέλειο για να φορεθεί την ημέρα του γάμου.

3. Πέτρες μηνυμάτων:

Πέτρες μηνυμάτων

Οι πέτρες της παραλίας είναι εξαιρετικές ως εκθέματα. Όταν αυτά είναι χαραγμένα με ισχυρές λέξεις, γίνονται εξατομικευμένα χαραγμένα δώρα για όλους. Επιλέξτε τις πέτρες με σημαντικές λέξεις και, στη συνέχεια, δώστε τις σε χαριτωμένα κουτιά. Αυτός ο τύπος εκθέματος θα αυξήσει την αίσθηση της διακόσμησης σε μια αίθουσα ή υπνοδωμάτιο, τα αποσπάσματα βοηθούν στη διατήρηση των καθημερινών σας δραστηριοτήτων σωστά. Αυτοί οι τύποι λίθων είναι σαν υπενθυμίσεις.

4. Ξύλινα Δώρα:

Ξύλινα Δώρα

Ένα άλλο υπέροχο δώρο επετείου είναι το ξύλινο χαραγμένο δώρο που έχει επίσης χαραγμένη την εικόνα του ζευγαριού. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές υπέροχες λέξεις ή ένα μικρό ποίημα στο ξύλινο πλαίσιο. Αυτό είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που θα λατρέψει το ζευγάρι. Μπορείτε να κάνετε ένα τέτοιο δώρο για τους γονείς σας στην επερχόμενη επέτειο γάμου τους, βοηθά να εκφράσετε τις σκέψεις σας στους γονείς σας. Πάρτε αυτό το δώρο για τους γονείς σας ανά πάσα στιγμή.

5. Προσαρμοσμένες αλυσίδες κλειδιών:

Προσαρμοσμένες αλυσίδες κλειδιών

Αποκτήστε μερικές προσαρμοσμένες αλυσίδες κλειδιών που θα είναι χαραγμένες σε μορφή σεναρίου με υπογραφή ή ονόματα. Αυτά τα χαραγμένα δώρα που πουλά η Ινδία είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και μπορείτε να αγοράσετε ένα και στη συνέχεια να το προσαρμόσετε. Επιλέξτε το μέταλλο που θέλετε όπως ασημί, αλουμίνιο ή ορείχαλκο. Θα λάβετε επίσης έκπτωση για μαζική παραγγελία, πάρτε αυτές τις αλυσίδες κλειδιών για όλα τα κλειδιά σας που είναι διαθέσιμα για κανονική χρήση.

6. Προσαρμοσμένη θήκη στυλό:

Προσαρμοσμένη θήκη στυλό

Ένα σετ στυλό είναι ένα δώρο δοκιμασμένο στον χρόνο για άνδρες. Αυτό το χαραγμένο δώρο για άνδρες είναι υπέροχο και χρήσιμο επίσης. Η χαρακτική στην ασημένια θήκη φαίνεται εκπληκτική και εκλεπτυσμένη. Κάντε τις λέξεις απλές και αυτό θα εκτιμηθεί. Αν ο πατέρας σας λατρεύει να γράφει καθημερινές σημειώσεις ή ημερολόγια, τότε αυτό το δώρο θα είναι καλό για να κάνετε δώρο στον μπαμπά σας, πάρτε αυτό το στυλό για τον πατέρα σας στα γενέθλιά του.

7. Χαραγμένο Compact for Her:

Χαραγμένο Compact for Her

Ένα χαριτωμένο χαραγμένο γαμήλιο δώρο είναι αυτό το χαραγμένο ασημένιο οβάλ συμπαγές με καθρέφτη. Το compact έχει καθαρό φινίρισμα και είναι ιδανικό για να χαρίσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Χαράξτε ωραίες καρδιές στο compact και το βλέμμα θα ανεβεί σε ρομαντικό. Πάρτε αυτό το δώρο για να εκπλήξετε τον αγαπημένο σας.

8. Εξατομικευμένος τροχός:

Εξατομικευμένη πλάστη

Επιλέξτε έναν απλό πλάστη που γίνεται ξεχωριστός χαράζοντάς τον με λέξεις για τον μπαμπά σας. Αυτό το χαραγμένο δώρο για αυτόν θα αγαπηθεί πολύ, ειδικά αν είναι εξαιρετικός μάγειρας. Μπορείτε επίσης να το χαράξετε στο δικό σας στυλ γραφής. Σίγουρα θα αρέσει στον πατέρα σου αυτό το δώρο για την επόμενη μαγειρική του.

9. Sister Frame:

Sister Frame

Μπορείτε να δώσετε στην αδερφή σας ένα υπέροχο χαραγμένο πλαίσιο για να διατηρήσει τις φωτογραφίες σας. Αυτό το πλαίσιο μπορεί να είναι απλό και η χάραξη να γίνεται στις άκρες του πλαισίου. Μπορείτε να έχετε χαραγμένες τις δικές σας λέξεις ή μπορείτε να επιλέξετε από αυτές που είναι ήδη διαθέσιμες στην αγορά.

10. Χαραγμένα αέρια βολής:

Χαραγμένα πυροβολημένα αέρια

Αυτά τα γυαλιά είναι ειδικά κατασκευασμένα με χάραξη. Τα γυαλιά μπορούν να δοθούν σε παράνυμφοι ή κουμπάρους σας ή απλά χαραγμένα για προσωπική σας χρήση. Δοκιμάστε απλά ονόματα ή αρχικά για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα.

11. Μαχαίρια τσέπης:

Μαχαίρια τσέπης

Οι άντρες λατρεύουν τα μαχαίρια τσέπης και όσο πιο vintage εμφάνιση έχουν τόσο το καλύτερο. Αυτά τα μαχαίρια τσέπης είναι χαραγμένα με τα ονόματα των ανθρώπων. Δοκιμάστε υπέροχο χειρόγραφο σεναρίου στα μαχαίρια για μια δροσερή εμφάνιση.

12. Χαραγμένο κιβώτιο καρτών:

Χαραγμένο κουτί καρτών

Κάντε ένα απλό κουτί παιχνιδιού σαν κιβώτιο καρτών πιο ξεχωριστό, χαράζοντάς το. Η χάραξη μπορεί να είναι λεπτομέρειες του ίδιου του παιχνιδιού ή μπορεί να είναι το όνομα του ατόμου στο οποίο θέλετε να το δώσετε. Η χάραξη των καρτών στο κουτί το κάνει να φαίνεται πολύ μοντέρνο και μοναδικό.

13. Χαραγμένος αναπτήρας:

Χαραγμένος αναπτήρας

Ένας αναπτήρας που χρησιμοποιείται από έναν άντρα μπορεί να γίνει προσωπικός και προσαρμοσμένος παίρνοντας μια χαρακτική του ονόματος πάνω του. Αυτός ο μαύρος αναπτήρας φαίνεται εκπληκτικός με τη χάραξη του ονόματος του συζύγου. Μπορείτε να το δώσετε για γενέθλια ή επέτειο.

14. Ανοιχτήρι μπουκαλιών πορτοφολιού:

Πορτοφόλι ανοιχτήρι μπουκαλιών

Εδώ είναι ένα πολύ μοντέρνο στοιχείο για όλους. Αυτό το ανοιχτήρι μπουκαλιών που μπορεί να φυλαχθεί στο πορτοφόλι είναι ένα ιδιαίτερο δώρο. Μπορείτε να το χαράξετε με ωραίες λέξεις. Το μέταλλο που χρησιμοποιείται σε αυτό το ανοιχτήρι είναι πολύ ανθεκτικό και θα έχει μεγάλη διάρκεια.

15. Χαραγμένα Εργαλεία:

Χαραγμένα Εργαλεία

Δώστε ένα ουσιαστικό πριόνι σε ένα άτομο που αγαπά να δουλεύει με τα εργαλεία του. Αυτό το χαραγμένο πριόνι έχει τις λέξεις από τη Βίβλο και φαίνεται καλό ακόμη και ως εκθετήριο. Το πριόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έτσι είναι επίσης πρακτικό.

Επιλέξτε χαραγμένα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάντε τα να τα λατρέψουν. Τα κουτιά, τα στυλό, τα εργαλεία, τα μενταγιόν κ.λπ. είναι όλα μέρος των χαραγμένων αντικειμένων.