12 όμορφες και καλύτερες ιδέες χρωματισμού μαλλιών Balayage

Έχετε ακούσει ποτέ για μαλλιά balayage; Ναι, καλά το άκουσες. Αυτά τα χρώματα μαλλιών balayage είναι αρκετά μοντέρνα αυτή τη στιγμή, δεδομένης της μεταμορφωμένης και μοντέρνας εμφάνισης που μπορεί να σας δώσει αμέσως. Υπάρχουν διάφοροι τύποι και χρώματα σε σχέση με αυτά τα χτενίσματα balayage. Δεδομένης της μακράς πιθανής λίστας χρωμάτων, εδώ σας παρέχουμε έναν οδηγό για τα καλύτερα κατάλληλα και μοντέρνα μαλλιά balayage τώρα. Αυτά, ωστόσο, απαιτούν επαγγελματική αριστεία από τους στυλίστες του σαλούν για να δουλέψουν στα μαλλιά σας. Ο σωστός τόνος του χρώματος μπορεί να φωτίσει εύκολα την εμφάνισή σας. Θα σας μεταμορφώσουν αμέσως και θα σας κάνουν να δείχνετε εξαιρετικά κομψές και μοντέρνες.

Εδώ είναι οι καλύτερες επιλογές για χρώμα μαλλιών balayage αυτή τη στιγμή. Δεδομένων των συστάσεών μας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης δοκιμάσει σωστά την υγεία των μαλλιών σας πριν πάτε για αυτές τις επιλογές δεδομένου ότι η φροντίδα των μαλλιών πριν και μετά καθιστά ένα σημαντικό συστατικό για τα μαλλιά να φαίνονται λαμπερά και κομψά.

Χρώμα μαλλιών Balayage: Ποιο μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα και πώς να το κάνετε?

Ας δούμε εδώ 12 διαφορετικά χρώματα μαλλιών balayage. Αυτός ο εκτενής οδηγός θα σας δώσει μια καλή ιδέα για το πώς θα φαίνονται και αυτά για διάφορα μήκη μαλλιών, δηλαδή, balayage κοντά μαλλιά, balayage μακριά μαλλιά και balayage μεσαία μαλλιά.

1. Κόκκινο χρώμα μαλλιών Balayage:

Εδώ είναι το πρώτο δημοφιλές χρώμα μαλλιών balayage. Αυτά τα κόκκινα μαλλιά balayage είναι αρκετά μοντέρνα αυτή τη στιγμή και είναι δημοφιλή δεδομένου του τρόπου που φαίνονται έξυπνα και μοναδικά και επίσης χαρίζουν την τσιριχτή αίσθηση. Αυτό το χρώμα είναι υπέροχο σαν balayage σε σκούρα μαλλιά. Ας πάμε συνεπώς για να δούμε πώς αυτά τα κόκκινα μαλλιά balayage μπορούν να φαίνονται σε κοντά, μεσαία και μακριά μαλλιά.

Κόκκινο Balayage σε κοντά μαλλιά:

Κόκκινο Balayage σε κοντά μαλλιά

Δείτε πώς μπορούν να φαίνονται τα κόκκινα ίσια μαλλιά balayage με κοντό μήκος. Αν θέλετε να έχετε ένα άνετο χτένισμα και θέλετε ένα σκίτσο χρώματος που δίνει μια ρετρό εμφάνιση τίποτα από αυτό το κόκκινο μαλλί balayage μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα. Δοκιμάστε το για μια λαμπερή και υπέροχη εμφάνιση.

Κόκκινο Balayage σε μεσαία μαλλιά:

Κόκκινο Balayage σε μεσαία μαλλιά

Έχετε μαλλιά μεσαίου μήκους; Έτσι μπορεί να φαίνεται το balayage bob με μεσαία μαλλιά με κόκκινο χρώμα. Αυτό δίνει τόσο λαμπερή και γυαλιστερή όψη στα μαλλιά εάν έχετε καλή ρουτίνα περιποίησης μαλλιών. Φαίνεται κυματιστό και λείο και το χρώμα θα σας ταιριάζει απόλυτα αν θέλετε κάτι που είναι κατάλληλο για τις γιορτές.

Κόκκινο Balayage σε μακριά μαλλιά:

Κόκκινο Balayage σε μακριά μαλλιά

Τώρα εδώ είμαστε με balayage μακριά μαλλιά. Εάν έχετε μακριά ίσια ή μακριά κυματιστά μαλλιά, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτού του είδους τα κόκκινα μαλλιά balayage για μια μοντέρνα εμφάνιση. Αυτές οι λωρίδες του κόκκινου μπορούν να αναμειχθούν με λίγη λάμψη στο χρώμα για να δώσουν μια έντονη και μοναδική εμφάνιση όταν τελειώσουν.

Δείτε πώς μπορείτε να ξέρετε αν τα κόκκινα μαλλιά balayage μπορούν να σας ταιριάζουν καλύτερα:

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες κάτω των 38 ετών μπορούν καλύτερα να δοκιμάσουν αυτό το στυλ.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Δοκιμάστε αυτό το είδος τολμηρού χτενίσματος balayage τους χειμώνες.
 • Κατάλληλος τύπος μαλλιών και προσώπου: Αυτά τα κόκκινα μαλλιά balayage μπορούν να ταιριάζουν καλύτερα σε εκείνους με στρογγυλά και οβάλ πρόσωπα μόνο με κυματιστά ή ίσια μαλλιά.
 • Τέλεια περίσταση και στολή: Αυτού του είδους τα στυλ μπορούν να ταιριάζουν καλύτερα όταν φοριούνται με δυτικά απλά τοπ και φορέματα για πάρτι τη νύχτα ή μουσικά φεστιβάλ.

2. Μωβ μαλλιά Balayage:

Αυτό το μοβ χρώμα μαλλιών balayage ταιριάζει καλύτερα σε εκείνες τις γυναίκες που θέλουν λίγο ιδιοτροπία και αταξία στο χτένισμά τους. Εάν πρόκειται να τολμήσετε και να έχετε μια funky εμφάνιση, τότε αυτό το μοβ balayage μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μωβ Balayage σε μακριά μαλλιά:

Μωβ Balayage σε μακριά μαλλιά

Εάν έχετε μακριά μαλλιά, τότε αυτό είναι το ενδεχόμενο αυτό το μοβ χρώμα balayage να σας φαίνεται. Αυτά τα μαλλιά φαίνονται λαμπερά και λεία, δεδομένων των επισημάνσεων balayage που γίνονται ανάμεσα στις ραβδώσεις χρωματισμού. Το μοβ χρώμα για μακριά μαλλιά μπορεί να σας ταιριάζει λεία και καλύτερα αν έχετε ήδη κυματιστά και πιο σκούρα μαλλιά.

Μωβ Balayage με μεσαία μαλλιά:

Purpule Balayage σε μεσαία μαλλιά

Σε περίπτωση που έχετε μεσαία μαλλιά, έτσι μπορεί να σας φαίνεται το μεσαίο κοντό ξανθό balayage. Οι γυναίκες που λατρεύουν να φαίνονται σπασμωδικές και μοναδικές μπορούν να δοκιμάσουν αυτού του είδους τα μοβ μαλλιά balayage μεσαίου μήκους. Αυτό μπορεί να είναι καλύτερο για εκείνους που θέλουν εντελώς να δοκιμάσουν κάτι νέο και funky.

Μωβ Balayage σε κοντά μαλλιά:

Μωβ Balayage σε κοντά μαλλιά

Τώρα, αυτή είναι η δυνατότητα εάν έχετε πιο κοντά μαλλιά και μπορείτε να πάτε με ανοιχτό μοβ μαλλιά balayage. Εάν τα αρχικά σας μαλλιά είναι πιο ανοιχτά (όχι μαύρα), τότε μπορείτε να πάτε με αυτή τη σκιά πιο ανοιχτό μοβ balayage. Αυτό είναι δροσερό και φαίνεται ζεστό επίσης, χωρίς αμφιβολία.

Δείτε πώς μπορείτε να δείτε εάν τα μοβ μαλλιά balayage μπορούν να σας ταιριάζουν καλύτερα ή όχι:

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Φορέστε αυτού του είδους τα έντονα χρώματα στους μουσώνες.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες κάτω των 35 μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χρώμα μαλλιών.
 • Κατάλληλος τύπος μαλλιών και προσώπου: Αυτό το μοβ balayage είναι εντελώς καλό με όλους τους τύπους μαλλιών, αλλά με οβάλ και διαμαντένιο πρόσωπο μόνο.
 • Κατάλληλη περίσταση και στολή: Οι γυναίκες θα πρέπει να φορούν μόνο δυτικά έξυπνα μπλουζάκια και σορτς ή φούστες για να φαίνονται υπέροχα σε αυτό. Φορέστε τέτοιου είδους στυλ όταν υπάρχουν βραδινές εκδηλώσεις ή θεματικά πάρτι ή χορεύετε εκτός βραδιών.

3. Ροζ χρώμα μαλλιών Balayage:

Θέλετε μια πιο κοριτσίστικη εμφάνιση στον εαυτό σας, αλλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι μοναδικό; Στη συνέχεια, αυτά τα ροζ μαλλιά balayage μπορούν να ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς. Αυτό το χρώμα είναι καλύτερο για balayage ανοιχτό καστανά μαλλιά και χρυσά χρώματα πρωτότυπα μαλλιά.

Ροζ Balayage σε μεσαία μαλλιά:

Pinka Balayage σε μεσαία μαλλιά

Σε περίπτωση που έχετε κυματιστά μαλλιά μεσαίου μήκους, τότε αυτό είναι το χρώμα ροζ balayage που μπορεί να σας ταιριάζει καλά. Αυτό είναι εντελώς ήπιο και θηλυκό που θα σας δώσει μια γοητευτική εμφάνιση στον εαυτό σας. Αυτή η τεχνική χρώματος μαλλιών balayage μπορεί να γίνει για όσους θέλουν περισσότερο το συνηθισμένο χρώμα και δείχνουν με μια ιδιορρυθμία και συστροφή.

Ροζ μαλλιά Balayage σε μακριά μαλλιά:

Ροζ Bakayage σε μακριά μαλλιά

Όσοι έχουν μακριά μαλλιά μπορούν να επιλέξουν αυτή τη ροζ παραλλαγή του χρώματος balayage. Αυτό είναι απαλό ροζ και το χρώμα του μωρού έγινε πιο έντονο κοντά στις άκρες της ουράς και πιο ανοιχτό κοντά στο στέμμα και τις ρίζες των μαλλιών. Αυτό δίνει μια νέα και διαφορετική εμφάνιση.

Ροζ Balayage Bob με κοντά μαλλιά:

Ροζ Bakayage σε κοντά μαλλιά

Όσοι θέλουν να γίνουν λίγο πιο πειραματικοί μπορούν να πάνε με μια τόσο πιο σκοτεινή παραλλαγή του ροζ balayage. Αυτό πηγαίνει με λίγο ροζ πινελιά στα μαλλιά με πιο κοφτερά άκρα. Όσες γυναίκες θέλουν να φαίνονται funky και τολμηρές μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ. Αυτό απαιτεί πολλά κότσια για να το δοκιμάσετε, αλλά αξίζει τον κόπο αν έχετε αυτοπεποίθηση.

Εδώ είναι για να δείτε αν το ροζ balayage μπορεί να σας ταιριάξει:

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Το καλοκαίρι είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε αυτήν την παραλλαγή balayage.
 • Κατάλληλος τύπος μαλλιών και προσώπου: Οι γυναίκες με στρογγυλό και διαμαντένιο πρόσωπο μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ με κάθε τύπο μαλλιών.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες κάτω των 30 ετών είναι κατάλληλες μόνο για αυτό το πιο σκούρο ροζ στυλ. Ωστόσο, μπορείτε να πάτε με μια ελαφρύτερη ροζ παραλλαγή πλακιδίων ηλικίας 40 ετών.
 • Κατάλληλη περίσταση και στολή: Φορέστε casual ρούχα με αυτό το στυλ ή μακρύ φόρεμα σύμφωνα με την επιλογή balayage μαλλιών. Πηγαίνετε για περιστασιακές εξόδους κοριτσιών με φίλους ή βραδιές ταινιών.

4. Χρώμα μελιού Balayage Hair:

Έχετε ακούσει ποτέ για το χρώμα των μαλλιών του μέλι balayage; Λοιπόν, αυτό είναι απολύτως φυσικό και νέο στην αγορά της μόδας. Εκείνες οι νεαρές και οι γυναίκες που θέλουν πολύ να δοκιμάσουν το πόδι τους στον κόσμο του balayage αλλά είναι δύσπιστες μπορούν να το δοκιμάσουν.

Honey Balayage σε κοντά μαλλιά:

Μέλι Χρώμα Balayage κοντά μαλλιά

Εάν έχετε πιο κοντά μαλλιά με φυσικά πιο ανοιχτό χρώμα μαλλιών, τότε αυτό το μέλι balayage μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα. Οι γυναίκες που θέλουν να δείχνουν φυσικές και κομψές μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ. Αυτό είναι εντελώς απλό και κομψό επίσης, το οποίο ταιριάζει καλύτερα σε εκείνους που δεν θέλουν πολύ σκληρά και έντονα χρώματα.

Honey Balayage σε μεσαία μαλλιά:

Μέλι Χρώμα Balayage Medium Hair

Τώρα ακόμα κι αν έχετε μαλλιά μεσαίου μήκους, τότε αυτό το μέλι-χρυσό balayage είναι απόλυτα κατάλληλο για εσάς. Αυτό ταιριάζει καλύτερα σε μικρές ηλικιακές ομάδες και γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν τον καθημερινό τρόπο ζωής. Αυτό δεν θα σας κάνει να ξεχωρίσετε αλλά θα σας κάνει να δείχνετε κομψές και μοντέρνες.

Honey Balayage για μακριά μαλλιά:

Μέλι Χρώμα Balayage Μακρυμάλλη

Εάν έχετε μακριά μαλλιά, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το μακρύτερο χρώμα μαλλιών με μέλι balayage. Αυτό φαίνεται αρκετά φυσικό και δεν μολύνει να φαίνεται ότι είναι χρωματισμένο με την τεχνική μαλλιών balayage. Ωστόσο, δεν φαίνεται και πολύ κομψό; Εάν έχετε ήδη έναν πιο ανοιχτό τόνο μαλλιών ή καστανά μαλλιά, μπορείτε να το δοκιμάσετε.

Μάθετε αν το balayage μελιού μπορεί να σας ταιριάξει ή όχι μέσω αυτών των συμβουλών:

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χρώμα.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Τα καλοκαίρια και οι μουσώνες είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε αυτό το balayage μελιού.
 • Κατάλληλος τύπος μαλλιών και προσώπου: Οποιοσδήποτε τύπος προσώπου και τύπος μαλλιών μπορεί να δοκιμάσει αυτό το ευέλικτο balayage μαλλιών.
 • Κατάλληλη περίσταση και στολή: Φορέστε αυτό το ευέλικτο balayage μαλλιών με καθημερινά καθημερινά casual και δυτικά ρούχα για κολέγια ή γραφεία όπως εσείς επιθυμείτε καθώς μπορεί να ταιριάζει σε όλους το καλύτερο.

5. Ανοιχτό καφέ μαλλιά Balayage:

Εάν έχετε πιο σκούρα καστανά ή χρυσά μαλλιά σε φυσικό χρώμα, αλλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι απαλό, τότε αυτά τα ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά είναι απολύτως καλό για εσάς. Αυτό μπορεί να είναι εντελώς εξαιρετικό και κομψό, αλλά απλό και σύγχρονο για εσάς.

Ανοιχτό καφέ Balayage για κοντά μαλλιά:

Ανοιχτό καφέ Balayage για κοντά μαλλιά

Σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε κοντά μαλλιά, τότε αυτό το καφέ ξανθό balayage είναι καλό. Αυτό το στυλ προσθέτει λίγο περίεργο και στιλ στο κανονικό χτένισμα για τη συνηθισμένη καθημερινή ζωή. Αυτό είναι το καλύτερο για την επαγγελματία γυναίκα που είναι σε πολυάσχολο πρόγραμμα αλλά θέλει να αφιερώσει χρόνο στη μόδα και το στυλ στη ζωή τους

Ανοιχτό καφέ Balayage σε μεσαία μαλλιά:

Ανοιχτό καφέ Balayage για μεσαία μαλλιά

Αυτή η παραλλαγή ανοιχτό καφέ μαλλιών balayage είναι η καλύτερη αν θέλετε να δείχνετε απλή και απλή. Αυτή είναι μια παραλλαγή του καφέ που έχει μερικές χρυσές ραβδώσεις στο μεταξύ προσθέτοντας στην κομψότητα. Το χρώμα balayage δεν φαίνεται πολύ με τολμηρό τρόπο εδώ και είναι για γυναίκες που αγαπούν την απλότητα.

Ανοιχτό καφέ Balayage για μακριά μαλλιά:

Ανοιχτό καφέ Balayage για μακριά μαλλιά

Οι γυναίκες που θέλουν να επικεντρωθούν στην τάση και το στυλ αλλά δεν θέλουν να γίνουν πολύ τολμηρές είναι καλό να πάνε σε αυτό το μακρύ μαλλί με καφέ balayage. Αυτό είναι εντελώς δροσερό, θηλυκό και χαριτωμένο. Εάν ασχολείστε με τον κόσμο και τον χώρο της μόδας, αυτό πιθανώς να σας ταιριάζει καλύτερα.

Δείτε πώς μπορείτε να ταιριάξετε τα καστανά μαλλιά balayage για εσάς:

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Φορέστε αυτό το στυλ για τα καλοκαίρια στα καλύτερά του.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας μπορούν να το δοκιμάσουν εντελώς.
 • Κατάλληλος τύπος μαλλιών και προσώπου: Οποιοσδήποτε τύπος προσώπου και μαλλιών μπορεί να δοκιμάσει αυτό το ευέλικτο ανοιχτό καφέ μαλλί balayage.
 • Κατάλληλη περίσταση και στολή: Οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν μοντέρνα μακριά φορέματα και φορέματα για πάρτι ή εκδηλώσεις. Επιπλέον, αυτό είναι επίσης καλό για μια ανώτερη επίσημη γυναίκα με επίσημα φορέματα.

6. Caramel Color Balayage Hair:

Αν έχετε σκούρα καστανά μαλλιά ή μαύρα μαλλιά φυσικά, τότε αυτά τα μαλλιά καραμέλας balayage είναι η καλύτερη εφαρμογή για εσάς. Είναι εύκολο να μεταμορφωθεί και ταιριάζει σχεδόν σε κάθε είδος γυναίκας και προτιμήσεων εύκολα.

Caramel Balayage με κοντά μαλλιά:

Caramel Balayage με κοντά μαλλιά

Αυτό είναι καθημερινά καθημερινό στυλ για αρκετές γυναίκες. Είτε σε στυλ κολλεγίου είτε σε γραφείο, και αυτό το καραμέλα balayage σε μαύρα μαλλιά είναι εύκολο να γίνει, εύκολο στη συντήρηση και δεν απαιτεί πολλές προσπάθειες. Φορέστε αυτό το στυλ αν θέλετε ένα πολύ απλό με ήπιο balayage.

Caramel Balayage με μεσαία μαλλιά:

Καραμέλα Balayage σε μεσαία μαλλιά

Οι γυναίκες που κάνουν επαγγελματική καριέρα πιθανόν να δοκιμάσουν αυτήν την τάση. Αυτό φαίνεται εντελώς κομψό, χαριτωμένο και κομψό. Οι γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν φιλικά χρώματα μαλλιών balayage μπορούν να δοκιμάσουν γρήγορα αυτήν την παραλλαγή καραμέλας balayage. Είναι κομψό, κομψό, μοντέρνο και μοναδικό ταυτόχρονα.

Caramel Balayage σε μακριά μαλλιά:

Caramel Balayage σε μακριά μαλλιά

Αυτό είναι καλό για κορίτσια κολλεγίων. Τα νεαρότερα κορίτσια που θέλουν να επικεντρωθούν σε δηλώσεις στυλ αλλά δεν τους αρέσει να ξεπερνούν τα έντονα, μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το καραμέλα balayage με στυλ ανταύγειας. Εάν έχετε μαύρα μαλλιά, αυτό μπορεί να σας φαίνεται εντελώς και δεν χρειάζεται να το σκεφτείτε δύο φορές πριν τα αποκτήσετε καθόλου.

Δείτε πώς μπορεί να ταιριάξει καλύτερα αυτό το καραμέλα balayage:

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Γυναίκες ηλικίας κάτω των 35 ετών μπορούν να ταιριάξουν καλύτερα σε αυτό το balayage.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Φορέστε το όποια εποχή θέλετε όπως σας ταιριάζει όλη την ώρα.
 • Κατάλληλος τύπος μαλλιών και προσώπου: Όσοι έχουν οποιοδήποτε τύπο προσώπου και κυματιστά μαλλιά μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το balayage.
 • Κατάλληλη περίσταση και στολή: Οι γυναίκες μπορούν να φορούν επίσημα ρούχα ή casual μοντέρνα ρούχα ανάλογα με την περίσταση. Αυτό το balayage ταιριάζει τόσο σε επαγγελματικούς χώρους όσο και σε κομψές εκδηλώσεις εξίσου.

7. Μαλλιά Golden Balayage:

Το χρυσό balayage παρατηρείται κυρίως στις δυτικές χώρες, δεδομένου του τρόπου με τον οποίο τα μαλλιά τονίζονται έντονα. Εάν έχετε φυσικά ανοιχτό καστανά μαλλιά, τότε αυτό το χρυσό balayage μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα. Δοκιμάστε αυτό αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο και εξαιρετικά κομψό.

Golden Balayage σε κοντά μαλλιά:

Golden Balayage σε κοντά μαλλιά

Εάν έχετε κοντά μαλλιά και είστε σε έφηβες ή νεότερες ηλικιακές ομάδες, τότε αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο για εσάς. Φορέστε το για να δείχνετε μοντέρνα και κομψά, καθώς και στο καθημερινό σας στυλ. Εδώ βλέπουμε ότι το πάνω τμήμα κορώνας γίνεται με σκούρες αποχρώσεις του balayage και το χρυσό balayage έγινε πιο ελαφρύ προς τα κάτω..

Golden Balayage σε μεσαία μαλλιά:

Golden Balayage σε μεσαία μαλλιά

Αν θέλετε να δείχνετε καυτή και σέξι, τότε αυτό το χρυσό balayage με μεσαία κυματιστά μαλλιά μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα. Δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό το σούπερ εξωτικό στυλ για νέες γυναίκες εκεί έξω που μπορούν να καμαρώνουν την ομορφιά τους σε αυτό το στυλ. Επιπλέον, αν έχετε μαύρα μαλλιά, αυτό το balayage μπορεί να είναι λίγο δύσκολο αλλά πολύ κομψό εγγυημένο

Golden Balayage με μακριά μαλλιά:

Golden Balayage σε μακριά μαλλιά

Αυτή η παραλλαγή του χρυσού balayage με μακριά μαλλιά είναι η καλύτερη για γυναίκες που έχουν μακριά μαλλιά και θέλουν να φαίνονται θηλυκές και κοριτσίστικες. Είναι μια πολύ απλή εμφάνιση αλλά πολύ μοντέρνα και φιλική. Δοκιμάστε αυτό το lookout αν θέλετε να πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο με τις μεθόδους styling σας αλλά θέλετε να δείχνετε κομψές.

Δείτε αν αυτό το χρυσό balayage μπορεί να ταιριάζει καλύτερα με αυτές τις συμβουλές:

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα 20 είναι κατάλληλες για αυτό το στυλ.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Φορέστε το για τους χειμώνες και τους μουσώνες στα καλύτερα του.
 • Κατάλληλος τύπος μαλλιών και προσώπου: Οποιοσδήποτε τύπος προσώπου και τρίχας μπορεί να δοκιμάσει εντελώς αυτά τα χρυσά μαλλιά balayage εύκολα.
 • Τέλεια περίσταση και στολή: Διαμορφώστε το ανάλογα για κολέγια ή περιστασιακές ταινίες ή βραδινές εξόδους. Φορέστε μοντέρνα, αλλά και casual φορέματα ή γουέστερν τοπ για να δείχνετε στιλάτα.

8. Σοκολάτα Καφέ Χρώμα Μαλλιά Balayage:

Εάν έχετε φυσικά το μαύρο χρώμα ή τα ανοιχτό καστανά μαλλιά, τότε αυτό το σοκολατένιο καφέ balayage είναι ένα καλό και ασφαλές στοίχημα για να το δοκιμάσετε. Η γυναίκα που έχει μια πιο ανοιχτή έκδοση αυτού του χρώματος μαλλιών μπορεί να το δοκιμάσει ως κάτι νέο και κομψό

Σοκολάτα καφέ Balayage με κοντά μαλλιά:

Σοκολάτα Καφέ Balayage με κοντά μαλλιά

Αυτό είναι εντελώς κομψό και μοντέρνο χτένισμα νέας εποχής για να το δοκιμάσετε. Αυτό μοιάζει σχεδόν με μαύρο χρώμα balayage, αλλά έχει μια σταθερή διαφορά στο να έχει αυτή τη σοκολάτα καφέ απόχρωση. Οι γυναίκες που ασχολούνται με συγκεκριμένα επαγγελματικά τμήματα μπορούν να το δοκιμάσουν για κομψή εμφάνιση.

Σοκολάτα καφέ Balayage με μεσαία μαλλιά:

Σοκολάτα Καφέ Balayage με μεσαία μαλλιά

Αν θέλετε τη μοντέρνα και girly εμφάνιση, τότε μπορείτε να πάτε για αυτό το μεσαίο μαλλί σοκολάτα balayage. Όσοι έχουν πολύ ανοιχτόχρωμο και λευκό δέρμα μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το σκούρο σοκολατένιο καλαμπόκι balayage, καθώς μπορεί να τους ταιριάζει καλύτερα από άλλα. Αυτή είναι μια εύκολη και ασφαλής επιλογή για να δοκιμάσετε αν θέλετε να δείχνετε απλή αλλά κομψή.

Σοκολάτα καφέ Balayage με μακριά μαλλιά:

Σοκολάτα Καφέ Balayage με μακριά μαλλιά

Όσοι έχουν φυσικά πιο ανοιχτόχρωμο μέλι ή χάλκινα μαλλιά μπορούν να δοκιμάσουν αυτά τα μακριά σοκολατένια καστανά μαλλιά balayage. Αυτό θα τους ταιριάζει περισσότερο και είναι μοναδικό και νεότερο επίσης. Είναι απλό και όμως πολύ υπέροχο και κομψό με τον τρόπο του.

Δείτε πώς μπορείτε να ταιριάξετε τα μαλλιά καφέ σοκολάτας balayage για τον εαυτό σας:

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Οι χειμώνες είναι καλύτερο να δουλέψουν σε αυτό το χρώμα χτενίσματος.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το ευέλικτο χτένισμα.
 • Κατάλληλος τύπος μαλλιών και προσώπου: Τετράγωνο, στρογγυλό και οβάλ πρόσωπο με κυματιστά και ίσια μαλλιά είναι κατάλληλα για αυτό το στυλ.
 • Τέλειο φόρεμα και περίσταση: Φορέστε το για οποιαδήποτε εκδήλωση ή περίσταση, καθώς είναι αρκετά ευέλικτο και ταιριάζει όλες τις ώρες. Φορέστε με έξυπνα και μοντέρνα δυτικά ρούχα, όπως φορέματα και φούστες.

9. Σκούρο καφέ μαλλιά Balayage:

Αυτά τα σκούρα καφέ μαλλιά balayage είναι για κάποιον που έχει πιο ανοιχτό χρώμα μαλλιών φυσικά. Όσοι θέλουν να το πάρουν σκούρο και δεν το προτιμούν για να πάει σε μαύρο χρώμα, μπορούν να το δοκιμάσουν εύκολα.

Σκούρο καφέ Balayage με κοντά μαλλιά:

Σκούρο καφέ Balayage με κοντά μαλλιά

Αν θέλετε να πάρετε αυτό το χρώμα και σε μεσήλικες με κοντά μαλλιά, αυτό φαίνεται εντελώς μοντέρνο και κομψό. Αυτό το νευρικό ύφος μπορεί εύκολα να επιτευχθεί με ασφάλεια χωρίς πολύ φασαρία δεδομένου ότι ταιριάζει στην πλειοψηφία των γυναικών εκεί έξω. Είναι ένα πολύπλευρο και μοναδικό στυλ.

Σκούρο καφέ Balayage με μεσαία μαλλιά:

Σκούρο καφέ Balayage με μεσαία μαλλιά

Όσες γυναίκες θέλουν να το δοκιμάσουν με μεσαία μαλλιά μπορεί να μοιάζουν με αυτό το στυλ. Είναι γλυκό και αρκετά απλό στυλ, φαίνεται ελκυστικό και κομψό. Αυτό το χαριτωμένο στυλ μπορεί να επιτευχθεί από μια γυναίκα νεότερων ηλικιακών ομάδων τόσο για την απλότητα όσο και για το πηλίκο στιλ.

Σκούρο καφέ Balayage με μακριά μαλλιά:

Σκούρο καφέ Balayage με μακριά μαλλιά

Αν θέλετε μια πιο σκούρα εκδοχή με πιο μακριά μαλλιά, τότε έτσι μπορεί να φαίνεται. Μια γυναίκα που θέλει να το κάνει να φαίνεται εξαιρετικά μοντέρνο και κομψό, μπορεί να το δοκιμάσει. Μια νεότερη γυναίκα μπορεί να δοκιμάσει αυτό το στυλ αν πρόκειται να γίνει απλή αλλά έξυπνη και νευρική.

Δείτε πώς μπορείτε να δείτε αν το σκούρο καφέ balayage μπορεί να σας ταιριάζει:

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: φορέστε το σε μουσώνες και χειμώνες στα καλύτερα του.
 • Κατάλληλος τύπος μαλλιών και προσώπου: Οι γυναίκες με οποιοδήποτε τύπο προσώπου και μαλλιών μπορούν να δοκιμάσουν εντελώς αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες σε μεγαλύτερη ηλικία μπορούν να δοκιμάσουν κοντό balayage με καφέ χρώμα και η νεότερη γυναίκα μπορεί να δοκιμάσει οποιοδήποτε μήκος μαλλιών.
 • Τέλειο φόρεμα και περίσταση: Οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν casual δυτικά ρούχα σε ντυμένες φούστες για να φαίνονται υπέροχα σε αυτό έξυπνα. Αυτά είναι κατάλληλα για δροσερές εκδηλώσεις ή εργάσιμες ώρες.

10. Γκρι μαλλιά Balayage μαλλιά:

Το γκρι χρώμα των μαλλιών balayage είναι νέο στην αγορά και στην τάση αυτή τη στιγμή. Αυτό δεν είναι πολύ ευέλικτο και κατάλληλο για όλους, και ωστόσο, είναι μοναδικό με τον τρόπο του. Ας δούμε πώς αυτό μπορεί να ταιριάζει σε διαφορετικές γυναίκες με διαφορετικούς τρόπους.

Γκρι Balayage με κοντά μαλλιά:

Γκρι Balayage με κοντά μαλλιά

Οι γυναίκες μεγαλύτερων ηλικιακών ομάδων που θέλουν να δοκιμάσουν και να κάνουν κάτι έξυπνο μπορούν να ασχοληθούν γρήγορα με αυτό το στυλ. Αυτό είναι πολύ ωραίο να το δοκιμάσετε και μπορεί να κάνει ένα άτομο να φαίνεται νεανικό και λαμπερό εύκολα, αν πρόκειται για μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες. Αυτό είναι νέο τώρα και μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος επίσης

Γκρι Balayage με μεσαία μαλλιά:

Γκρι Balayage με μεσαία μαλλιά

Αυτή η τεχνική επισήμανσης balayage με το γκρι χρώμα είναι και πάλι νέα στην τάση. Εάν οι γυναίκες της μέσης ηλικίας ασχολούνται με το στυλ και την τάση της μόδας, τότε αυτή μπορεί να είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για να δοκιμάσουν. Θα σας κάνει εντελώς κομψή και νευρική και υπέροχη εμφάνιση.

Γκρι Balayage με μακριά μαλλιά:

Γκρι Balayage με μακριά μαλλιά

Αυτό το γκρι balayage με μακριά μαλλιά είναι κατάλληλο για γυναίκες σε αναπτυσσόμενη ηλικιακή ομάδα. Ωστόσο, δεν προτιμούν πολλοί αυτό το στυλ δεδομένου του τρόπου με τον οποίο χτυπά με νέο στυλ και χρώμα που είναι αρκετά τολμηρό και νέο. Δοκιμάστε αυτό το στυλ αν θέλετε να είστε εντελώς φωτεινοί και δυνατοί με νέο στυλ και θέλετε να ξεχωρίζετε.

Δείτε πώς μπορείτε να δείτε αν αυτό το στυλ σας ταιριάζει καλύτερα:

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Οι εποχές του χειμώνα και των μουσώνων είναι οι καλύτερες για αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες από 40 έως 60 ετών μπορούν να δουλέψουν σε αυτό το στυλ σε διαφορετικά μήκη για να δείχνουν κομψές.
 • Κατάλληλος τύπος μαλλιών και προσώπου: Κάθε σχήμα προσώπου και τύπος μαλλιών μπορεί να δοκιμάσει αυτό το στυλ, εκτός από τα σγουρά μαλλιά.
 • Τέλειο φόρεμα και περίσταση: Φορέστε αυτό το στυλ μόνο με μοναδικά και casual δυτικά ρούχα για στιγμές στυλ ή περιστασιακές εξόδους.

11. Μαύρα χρωματιστά μαλλιά Balayage:

Τα μαύρα μαλλιά Balayage μπορεί να φαίνονται φυσιολογικά και συνηθισμένα για τους περισσότερους από εσάς, αλλά είναι αρκετά νέα και επιθυμητά για όσους δεν έχουν μαύρα φυσικά φυσικά μαλλιά. Αυτό είναι ένα από τα πιο περιζήτητα χρώματα μαλλιών balayage, που μπορεί να σας κάνει να δείχνετε μοντέρνα.

Balayage Μαύρο με κοντά μαλλιά:

Balayage Μαύρο με κοντά μαλλιά

Το μαύρο balayage με κοντά μαλλιά δεν είναι κάτι καινούργιο στην τάση και ωστόσο, είναι επιθυμητό για εκείνες τις γυναίκες που έχουν πιο ανοιχτά καστανά ή μελί χρώματος μαλλιών. Οι γυναίκες που αγαπούν τα σκούρα μαλλιά προτιμούν αυτό το χτένισμα πολύ. Είναι εντελώς άξιο και κομψό αυτή τη στιγμή.

Μαύρο Balayage με μεσαία μαλλιά:

Balayage Μαύρο με μεσαία μαλλιά

Το μαύρο balayage με το μεσαίο χτένισμα είναι εδώ για να μείνει και είναι από τα πιο αειθαλή στιλ που έχουμε συναντήσει. Αυτό είναι ευέλικτο και κομψό που μπορεί να ταιριάζει σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και προτιμήσεις. Είναι απλό, κομψό και επίσης πολύ νευρικό.

Μαύρο Balayage με μακριά μαλλιά:

Balayage Μαύρο με Μακρυμάλλη

Το μαύρο balayage με μακριά μαλλιά είναι το πιο κατάλληλο για νεότερες γυναίκες ηλικιακές ομάδες για εκείνους που θέλουν να παραμείνουν κομψές και φωτεινές. Οι γυναίκες που θέλουν να γίνουν νευρικές και μοντέρνες αλλά θέλουν πιο σκούρο χρώμα μαλλιών προτιμούν γενικά το μαύρο balayage. Ωστόσο, αυτό γίνεται ως επί το πλείστον από γυναίκες στις δυτικές χώρες που έχουν πιο ανοιχτά χρώματα μαλλιών όπως το μέλι ή οι καραμέλες.

Εδώ είναι για να δείτε αν το μαύρο balayage μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα:

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Κάθε εποχή είναι καλό να πάει σε αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλος τύπος μαλλιών και προσώπου: Οι γυναίκες με οποιοδήποτε τύπο προσώπου και κυματιστά ή ίσια μαλλιά μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Φορέστε το για γυναίκες στα 20 για μακρύ και μεσαίο μαύρο balayage και πιο κοντά μαλλιά για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.
 • Τέλειο φόρεμα και περίσταση: Φορέστε casual σε μοντέρνες δυτικές φούστες και φορέματα για να δείχνετε υπέροχα εδώ. Φορέστε τα για βραδιές ραντεβού, εκδηλώσεις ή πάρτι.

12. Μαλλιά Balayage με χρώμα τέφρας:

Το καφέ καφέ balayage είναι τώρα νέο στην τάση. Εάν έχετε αποχρωματισμένα μαλλιά ή έχετε πιο καστανά μαλλιά και θέλετε να γίνετε κάτι νέο και funky, τότε το ash balayage είναι καινούργιο για δοκιμή τώρα.

Ash Balayage για κοντά μαλλιά:

Ash Balayage για κοντά μαλλιά

Οι γυναίκες που είναι σε μεσήλικες ομάδες και θέλουν να γίνουν κομψές ή σε τομείς της τέχνης και της μόδας μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ. Αυτό είναι καλό για εκείνες τις γυναίκες που έχουν πιο ανοιχτό χρώμα μαλλιών ή μαύρο/καφέ χρώμα μόνο. Ωστόσο, δεδομένης των αρκετών παραλλαγών τέφρας balayage, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια κατάλληλη παραλλαγή για τον εαυτό σας.

Ash Balayage για μεσαία μαλλιά:

Ash Balayage για μεσαία μαλλιά

Η τέφρα balayage για μεσαία μαλλιά είναι καλή μόνο για τη γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση να δοκιμάσει κάτι νέο και κομψό. Αυτό δεν είναι το συνηθισμένο χρώμα και δίνει μεταλλικό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, δυνατό και έντονο και αρκετά funky, τότε αυτό είναι καλό να πάτε.

Ash Balayage με πιο μακριά μαλλιά:

Ash Balayage για μακριά μαλλιά

Αυτή η παραλλαγή τέφρας balayage με πιο μακριά μαλλιά δεν είναι πολύ γνωστή και προτιμάται, αλλά γίνεται μόνο όταν έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη σωστή συντήρησή της. Λάβετε καλές επαγγελματικές συμβουλές σύμφωνα με το χρώμα της παραλλαγής σας για να το δοκιμάσετε. Η μόνη γυναίκα με πιο ανοιχτό δέρμα μπορεί να δοκιμάσει αυτήν την παραλλαγή τέφρας balayage.

Εδώ είναι για να δείτε αν η τέχνη balayage μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα:

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Το καλοκαίρι είναι μια καλή στιγμή για να το δοκιμάσετε.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα μπορεί να δοκιμάσει αυτήν την παραλλαγή όπως επιθυμεί.
 • Κατάλληλος τύπος μαλλιών και προσώπου: Γυναίκες με οβάλ και διαμαντένιο πρόσωπο και οποιοδήποτε τύπο μαλλιών μπορούν να το δοκιμάσουν.
 • Τέλειο φόρεμα και περίσταση: Φορέστε το για ασυνήθιστα θεματικά πάρτι και καλλιτεχνικό ή επαγγελματικό χώρο μόνο με σούπερ casual γουέστερν ρούχα.

Πρόσθετες συμβουλές:

 1. Ενώ έχουμε ακούσει και καταλάβει καλά για τα μαλλιά balayage, εδώ είναι μερικές συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε και να ακολουθείτε για καλά και λαμπερά μαλλιά.
 2. Το χρώμα μαλλιών Balayage πρέπει να επιλεγεί μόνο με τη βοήθεια ειδικών σε σαλούν. Αφού αποφασίσετε τις προτιμήσεις σας, εργαστείτε για να επισκεφτείτε έναν στυλίστα και έναν ειδικό που μπορεί να σας συμβουλεύσει ανάλογα με τον τόνο του δέρματος και τον τύπο των μαλλιών σας.
 3. Βεβαιωθείτε ότι φροντίζετε καλά τα μαλλιά μετά από αυτό. Τα μαλλιά τείνουν να στεγνώνουν και ως εκ τούτου απαιτείται καλή φροντίδα των μαλλιών με θρέψη και ενυδάτωση.
 4. Το σπα μαλλιών απαιτείται τακτικά εάν έχετε μαλλιά balayage. Αυτό είναι σημαντικό για να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά είναι καλά προστατευμένα από την ξηρότητα και επίσης η απαραίτητη θρέψη παρέχεται στα μαλλιά εγκαίρως.

Τα μαλλιά Balayage γίνονται αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο σε διαφορετικές περιοχές παγκοσμίως. Δημιουργεί την τάση και το στυλ αυτές τις μέρες με νέες εμφανίσεις και στυλ με διαφορετικά χρώματα και παραλλαγές. Σύμφωνα με το πηλίκο στυλ, προσωπικές προτιμήσεις χρωμάτων (εάν θέλετε να είναι απλά ή τολμηρά ή κομψά) μπορείτε εύκολα να αποφασίσετε ποιο χρώμα μαλλιών balayage θα θέλατε να δοκιμάσετε περισσότερο. Δοκιμάστε τα και θα χαρούμε να σας ακούσουμε περισσότερο.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις:

Q1. Τα μαλλιά balayage διαρκούν πολύ στα μαλλιά χωρίς επαφές?

Απάντηση: Ανάλογα με τη φύση των μαλλιών σας, κάποιος πρέπει να επισκεφθεί τον χρωματιστή για 14 εβδομάδες κατά μέσο όρο για να κάνει balayage πινελιές και επισημάνσεις. Διαρκεί περισσότερο από άλλα χρώματα και απαιτεί λιγότερες συνεδρίες.

Q2. Πώς να επιλέξετε το καλύτερο χρώμα balayage για τα μαλλιά σας?

Απάντηση: Το χρώμα του balayage εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, εάν θέλετε να το διατηρήσετε φυσικό στο πραγματικό χρώμα των μαλλιών σας, πηγαίνετε πάντα για balayage, το οποίο είναι πιο κοντά στη φυσική σας σκιά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διατηρήσετε ένα φρέσκο ​​χρώμα εύκολα.

Q3. Είναι το balayage κακό και βλαβερό για τα μαλλιά?

Απάντηση: Αρκετοί στιλίστες αναφέρουν ότι το balayage δεν είναι επιβλαβές και κακό για τα μαλλιά σας. Σε σύγκριση με το χημικό χρωματισμό των μαλλιών, το balayage φαίνεται πιο φυσική και ομαλή διαδικασία χωρίς εμπλοκή αμμωνίας. Ως εκ τούτου, είναι λιγότερο επιζήμια από άλλες μεθόδους.