Πώς να φορέσετε ένα Nauvari Saree και βήματα

Δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τον εύκολο τρόπο να φορέσετε ένα saree Nauvari μόλις δοκιμάσετε. Μόλις τελειώσει και ξεσκονιστεί, ο παραδοσιακός τρόπος να φορέσετε ένα έθνικ ινδικό saree σε στιλ Maharashtrian δεν θα σταματήσει ποτέ να σας στοιχειώνει με την ομορφιά του.

Διαφέρει από τα αντίστοιχά του στο ότι δεν υπάρχει μεσοφόρι και συνήθως μοιάζει με το πώς ένας άντρας φοράει το ντότι του. Προφανώς υπάρχουν ομοιότητες όπως το παλού που καλύπτει την προτομή.

πώς να φορέσετε ένα saree Nauvari

Το μήκος ενός saree Nauvari είναι μεγαλύτερο από τα συμβατικά με το κανονικό μήκος των 6 μέτρων. Εκτείνεται γύρω στα 8-9 μέτρα και είναι μοντέρνο αλλά εύκολο να τραβηχτεί από όλους. Έτσι, ακόμα κι αν δεν έχετε φορέσει ποτέ ένα saree σε όλη σας τη ζωή, περιμένετε αυτό να σας κάνει να δείχνετε το καλύτερο θηλυκό σας ποτέ. Το πώς να φορέσετε ένα saree Nauvari δεν είναι πολύ δύσκολο να τυλίξετε το κεφάλι σας.

Βήματα για το πώς να φορέσετε ένα Nauvari Saree:

Μιλώντας για το οποίο, η ακόλουθη ανάλυση βήμα προς βήμα θα διευκολύνει την κατανόηση:

1. Ξεκινήστε να φοράτε παντελόνια ή σορτς ποδηλασίας, καθώς δεν χρησιμοποιείται μεσοφόρι και πρέπει ακόμα να μπαίνετε στις πιέτες.

2. Στη συνέχεια, βάλτε το απλό άκρο του saree και γυρίστε το saree από δεξιά προς τα αριστερά. Συνεχίστε να μαζεύετε μέχρι να φτάσετε στο σημείο από το οποίο ξεκινήσατε για πρώτη φορά. Δέστε έναν κόμπο που θα ασφαλίσει τις πιέτες στη θέση τους.

3. Στη συνέχεια, πάρτε το pallu (τυχαίνει να είναι το διακοσμητικό άκρο του saree που σκοπεύετε να φορέσετε για την ημέρα). Συνεχίζοντας όμως, σηκώστε το παλού στον αριστερό σας ώμο και στη συνέχεια τυλίξτε το και φέρτε το κατευθείαν στον δεξί σας ώμο.

4. Το τέταρτο στάδιο αυτών των εύκολων βημάτων «πώς να φορέσετε το saree Nauvari» θα ήταν να αρχίσετε να φτιάχνετε ό, τι απομένει από το saree μετά το πάτημα. Θα πρέπει να κρατήσετε τις πιέτες σε αναμονή, έτσι ώστε να μην χαλαρώνει ή να πέφτει όταν περπατάτε. Τυλίξτε τις πιέτες που κρατάτε σε ένα ενισχυτικό (μοιάζει με μια δομή πτυσσόμενης μπανάνας όπου όλες οι πτυχώσεις τυγχάνουν σταθερά τοποθετημένες) χρησιμοποιώντας μόνο το αρχικό στρώμα.

Δείτε περισσότερα: Φορέστε Silk Sarees &  Πώς να φορέσετε βαμβακερές σαρίδες

5. Αφήστε ό, τι φτιάχνετε από τις πτυχώσεις της πιέτας και απλώστε το μπροστά. Στη συνέχεια, πιάστε το κέντρο της πιέτας μεταξύ των ποδιών σας και, στη συνέχεια, τραβήξτε το στο πίσω μέρος προς τη μέση σας και, τέλος, κάντε μια μικρή πιέτα και βάλτε το πίσω από το μεσοφόρι σας γύρω από τη μέση σας.

6. Το τελευταίο βήμα της διαδικασίας είναι να δέσετε ένα «kaccha» που πρέπει να είναι από μπροστά. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε τη μερίδα κοντά στα πόδια- του saree φυσικά. Διπλώστε το όλο σε ένα στρώμα και βάλτε το στη μέση σας. Αφήστε το όμορφο περίγραμμα του sau Nauvari να φανεί μπροστά, έτσι αναδεικνύει αποτελεσματικά τη συγγενή ομορφιά του ρούχου.

Όσο ξεκάθαρο και αν είναι, είναι προφανές ότι είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τρόπους να πειραματιστείς με την ινδική εθνική ενδυμασία είναι να δοκιμάσεις το saree Nauvari. Αυτό το άρθρο σχετικά με το πώς να φορέσετε βήματα saree Nauvari θα σας διευκολύνει. Εκτός αυτού, το saree μπορεί πάντα να συνδυαστεί με ένα παραδοσιακό σε σχήμα φεγγαριού «bindi» και μια καπνιστή ρουτίνα μακιγιάζ ματιών.

Για να γίνεις η ιδανική Ινδή γυναίκα που σε κάνει να μιλάς για την πόλη ή να αφήνεις το saree σου να αποτελέσει παράδειγμα για τους άλλους, αυτός είναι ο μόνος δρόμος.

Από πολύ παλιά, το saree Nauvari ήταν το μόνο στυλ saree που ορκίστηκε η γυναίκα Maharastrian, μέχρι την εμφάνιση του στυλ του Marathi, ακολουθώντας προσεκτικά αυτό το στυλ ως έμπνευση.