12 Εκφραστικά τατουάζ λουλουδιών γαρύφαλλου με εικόνες το 2021

Γαρύφαλλο λουλούδι τατουάζ σχεδιασμού

Γνωρίζατε ότι τα γαρίφαλα παίζουν ουσιαστικό ρόλο στον πρώιμο Χριστιανισμό; Ναί! Τα γαρίφαλα θεωρήθηκαν ότι ήταν λουλούδια που μεγάλωσαν από τα πεσμένα δάκρυα της Μαρίας κατά τη σταύρωση του Ιησού. Τα τατουάζ λουλουδιών γαρύφαλλου έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχετίζονται επίσης με θαυμασμό, ευγνωμοσύνη, στοργή και συναισθήματα αγάπης, η οποία είναι μια όμορφη άνθιση.

Διαβάστε παρακάτω για να περάσετε από τα καλύτερα τατουάζ λουλουδιών γαρύφαλλου που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την τελική επιλογή για την επόμενη τέχνη τατουάζ σας.

12 καλύτερα σχέδια τατουάζ λουλουδιών γαρύφαλλου:

Η Μαρία θεωρείται ένα αρχέτυπο για την αγάπη της μητέρας σύμφωνα με τον Χριστιανισμό και τα τατουάζ με λουλούδια Γαρύφαλλο εκφράζουν συσχέτιση για ισχυρή αγάπη. Σας παρουσιάζουμε τα όμορφα σχέδια που μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε:

1. Απλό τατουάζ γαρύφαλλο με όνομα:

Τατουάζ γαρύφαλλο με ένα όνομα

Εάν είστε οπαδός της έκφρασης αγάπης για τον σύντροφό σας με τη μορφή ενός λεπτού και όμορφου τατουάζ, αυτό το σχέδιο λουλουδιών γαρύφαλλου μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή. Το κοκκινωπό-ροζ λουλούδι είναι γεμάτο με γραμμές δίνοντας στο λουλούδι ένα ρεαλιστικό φινίρισμα με πράσινα φύλλα στο κάτω μέρος. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του τατουάζ είναι ότι το όνομα είναι χαραγμένο αντί για το στέλεχος, προσθέτοντας μια προσωπική πινελιά.

2. Μαύρο και γκρι τατουάζ γαρύφαλλο:

Γκρι γαρύφαλλο τατουάζ

Το μαύρο και το γκρι είναι κλασικοί συνδυασμοί χρωμάτων στα τατουάζ που επιλέγονται συχνά από άτομα που δεν ενδιαφέρονται για πάρα πολλά χρώματα. Το έντονο μαύρο περίγραμμα με τις γκρι σκιές κάνει αυτό το τατουάζ αξέχαστο ακόμα κι αν είναι μικρό. Αυτό το τατουάζ είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία και είναι μια απλή επιλογή για τους πρωτοεμφανιζόμενους. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε το σχέδιο χρησιμοποιώντας και μερικά χρώματα, και αυτό το σχέδιο και φαίνεται το καλύτερο όταν είναι χαραγμένο στον καρπό, τα δάχτυλα.

3. Κόκκινο γαρύφαλλο λουλούδι τατουάζ στο αντιβράχιο:

Γαρύφαλλο τατουάζ λουλουδιών στο αντιβράχιο

Αυτό το ανοιχτό κόκκινο τατουάζ γαρύφαλλο είναι μια τέλεια επιλογή όταν θέλετε να εκφράσετε τον θαυμασμό για τον εαυτό σας ή για κάποιον άλλο. Η χρήση χρωμάτων δίνει στο απλό τατουάζ ένα μοναδικό νόημα ανεβάζοντας την ομορφιά του τατουάζ σε άλλο επίπεδο. Το πράσινο φύλλωμα προσθέτει μια αντίθεση σε όλο το μοτίβο δίνοντάς του μια ρεαλιστική αίσθηση. Αυτό το τατουάζ φαίνεται καλύτερα όταν είναι χαραγμένο στον πήχη, τον αγκώνα, την πλάτη, το μοσχάρι και συνήθως προτιμάται από γυναίκες.

4. Λεπτό τατουάζ λουλούδι γαρύφαλλο:

Γαρύφαλλο Τατουάζ λουλουδιών

Αυτό το ασπρόμαυρο τατουάζ λουλούδι γαρίφαλου αποτυπώνει τις όμορφες λεπτές γραμμές και μοτίβα του λουλουδιού. Το τολμηρό και μαύρο περίγραμμα δικαιολογεί πλήρως κάθε περίπλοκη λεπτομέρεια του σχεδίου και είναι κατάλληλο και για τα δύο φύλα, ανεξάρτητα από την ηλικία. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε το σχέδιο χρησιμοποιώντας διαφορετικά χρώματα της επιλογής σας. Η ομορφιά του τατουάζ εμφανίζεται όταν είναι χαραγμένη σε μικρό ή μεσαίο μέγεθος.

5. Μωβ τατουάζ γαρύφαλλο στο μπράτσο:

Τατουάζ γαρύφαλλο στο μπράτσο

Το μοβ είναι ακόμη ένα χρώμα που βρίσκεται ευρέως στα τατουάζ λουλουδιών γαρύφαλλου που απεικονίζουν τη φυσική τους ομορφιά. Το λεπτό πράσινο στέλεχος, τα φύλλα και οι οφθαλμοί ανυψώνουν υπέροχα τα μοβ άνθη. Αυτό το τατουάζ φαίνεται εξαιρετικό όταν το χαράξετε στο χέρι, τον ώμο, τη γάμπα ή το πίσω μέρος του λαιμού σας. Αν και αυτός ο σχεδιασμός είναι κατάλληλος τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες, τα νεαρά κορίτσια τείνουν περισσότερο προς αυτά.

6. Γυαλιστερό τατουάζ λουλούδι γαρύφαλλο κοντά στο κόκαλο του γιακά:

Flower Tattoo Near The Collar Bone

Αυτό είναι ένα τέλειο τατουάζ λουλούδι γαρίφαλου για όσους αγαπούν τα λεπτά και ελκυστικά σχέδια. Η λεπτή δομή και οι γοητευτικοί συνδυασμοί χρωμάτων όχι μόνο κάνουν το τατουάζ να ξεχωρίζει, αλλά συνδυάζεται και με το σώμα σας χωρίς να προκαλεί μεγάλη φασαρία. Αν και ροζ και πράσινα χρώματα χρησιμοποιούνται σε αυτό το τατουάζ, φαίνεται επίσης εκπληκτικό σε μονόχρωμο τόνο. Αυτοί οι τύποι σχεδίων προτιμούνται συνήθως από τα κορίτσια και φαίνονται εκθαμβωτικοί σε μικρά μεγέθη.

7. Μάτσο τατουάζ κόκκινου γαρύφαλλου στο πλάι:

Κόκκινο γαρύφαλλο τατουάζ στην πλευρά

Εδώ είναι ένα όμορφο και μοναδικό τατουάζ γαρύφαλλο που είναι χαραγμένο σε μια δέσμη. Όλα τα πέταλα λουλουδιών είναι παρόμοια και έρχονται σε διαφορετικά ύψη, δίνοντας ορατότητα σε κάθε λουλούδι. Αυτό το τατουάζ είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες στις νεότερες δημογραφικές ομάδες. Παρόλο που ο χρήστης έχει επιλέξει την πλευρά του στήθους για αυτό το σχέδιο, μπορείτε να το χαράξετε στο πίσω μέρος του λαιμού, του ώμου, του αντιβραχίου και φαίνεται καλύτερα σε μεσαίο έως μεγάλο μέγεθος.

8. Geometric Carnation Tattoo Black and White:

Τατουάζ γαρύφαλλο μαύρο και άσπρο

Τα γεωμετρικά μοτίβα που προστίθενται στα παραδοσιακά τατουάζ τους δίνουν μια μοντέρνα πινελιά δημιουργώντας μια νέα εμφάνιση εντελώς. Αυτό το τατουάζ γαρύφαλλο είναι ένα όμορφο μείγμα στυλ και κομψότητας και είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία. Αν και το τατουάζ είναι εντελώς σε ασπρόμαυρο χρώμα, μπορείτε να το αναδημιουργήσετε σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς της επιλογής σας. Αυτός ο σχεδιασμός φαίνεται καλύτερος όταν γίνεται σε μεσαίο μέγεθος.

9. Τατουάζ γαρύφαλλο και πεταλούδα στο μπράτσο:

Πεταλούδα τατουάζ στο μπράτσο

Οι πεταλούδες και τα λουλούδια συμβαδίζουν αφού και τα δύο είναι μια υπέροχη αναπαράσταση της ομορφιάς της φύσης. Το μοβ γαρίφαλο και η μπλε πεταλούδα αλληλοσυμπληρώνονται, ανεβάζοντας το σχέδιο δέκα πτυχώσεις. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του τατουάζ είναι ότι το κάτω μέρος της πεταλούδας είναι φτιαγμένο με κομμάτια παζλ καθιστώντας το ένα ιδιόμορφο σχέδιο. Τα νεαρά κορίτσια και αγόρια συνήθως προτιμούν τέτοιου είδους σχέδια και φαίνεται καλύτερα όταν είναι χαραγμένα σε μεσαίο μέγεθος.

10. Μπλε γαρύφαλλο λουλουδιών τατουάζ:

Μπλε γαρύφαλλο λουλούδι τατουάζ

Αυτό το μπλε τατουάζ γαρίφαλου φαίνεται θεαματικό που σχετίζεται με συναισθήματα αγάπης, περιουσίας και σεβασμού. Σε αντίθεση με τα κοινά χρώματα όπως το ροζ και το κόκκινο, αυτό το χρώμα κάνει το λουλούδι να ξεχωρίζει, δίνοντας στον χρήστη μια κομψή εμφάνιση. Η ομορφιά του λουλουδιού αυξάνεται ακόμη περισσότερο με τη χρήση του λευκού οριακού σε όλο το σχέδιο όμορφα. Αυτό το τατουάζ είναι ουδέτερο ως προς το φύλο και είναι κατάλληλο για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία. Φαίνεται επίσης το καλύτερο όταν το έχετε χαραγμένο σε μικρό έως μεσαίο μέγεθος στον καρπό, στον δικέφαλο μυ, στο λαιμό, στο πίσω μέρος του λαιμού.

11. Πανέμορφο τατουάζ γαρύφαλλο:

Τατουάζ γαρύφαλλο

Αυτό είναι ένα συναρπαστικό τατουάζ λουλουδιών γαρύφαλλου που συμβολίζει κάτι προσωπικό για τον χρήστη. Η χρήση διαφορετικών παραλλαγών χρώματος ζωντανεύει το πλήρες τατουάζ. Η προσθήκη μιας πεταλούδας και μιας μπάντας με γραμμένο έναν μικρό αδερφό μπορεί να συμβολίζει το τατουάζ που έγινε για την ανάμνηση του ατόμου. Αυτοί οι τύποι τατουάζ συχνά αποπνέουν πάθος και είναι κατάλληλοι τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Φαίνεται το καλύτερο όταν γίνεται σε μεγάλο μέγεθος και στον ώμο ή στην πλάτη.

12. Τατουάζ με τριαντάφυλλο και γαρύφαλλο στο μηρό:

Τριαντάφυλλο και γαρύφαλλο λουλούδι τατουάζ στο μηρό

Τα τατουάζ για τους μηρούς είναι ολοκαίνουρια μεταξύ των γυναικών που είναι αρκετά τολμηρές για να αναδείξουν τους καμπύλους μηρούς τους. Το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του τατουάζ είναι ο συνδυασμός γαρίφαλων και τριαντάφυλλων, που συνδυάζονται υπέροχα, δημιουργώντας μια μαγνητική εντύπωση στον θεατή. Αν και μπορείτε να το χαράξετε ασπρόμαυρο, οι ακουαρέλες του δίνουν μια φυσική και ρεαλιστική αίσθηση. Οι νεαρές γυναίκες προτιμούν συνήθως αυτά τα τατουάζ και φαίνεται καλύτερα όταν είναι χαραγμένα στο μηρό ή στην πλάτη.

Τελικές σκέψεις:

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, το λουλούδι γαρίφαλου πιστεύεται ότι προέκυψε από τα δάκρυα της παρθένου Μαρίας. Επιλέξτε ένα από τα σχέδια τατουάζ Carnation λουλουδιών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, το οποίο συχνά σχετίζεται με την τύχη, την αγάπη και το σεβασμό, καθιστώντας το ένα από τα αγαπημένα τατουάζ των εραστών. Επιλέξτε το αγαπημένο σας και μην ξεχάσετε να μας πείτε πώς αυτό το άρθρο σας βοήθησε να κάνετε μια επιλογή.