15 Καλύτερα Σανσκριτικά Σχέδια Τατουάζ για να Τιμήσουν τη Γλώσσα!

Τα σανσκριτικά ονομάζονται «Μητέρα όλων των γλωσσών» και έχουν μεγάλη σημασία μεταξύ των άλλων ινδικών γλωσσών. Όλα τα μεγαλύτερα έπη όπως η Ραμαγιάνα, η Μαχαμπαράτα και οι Βέδες είναι γραμμένα στα σανσκριτικά και λέγεται ότι είναι η γλώσσα του θεϊκού. Γραμμένο με γραφή Devanagari, τα σανσκριτικά άνοιξαν το δρόμο για την ανακάλυψη πολλών ινδικών γλωσσών. Το να παίρνεις σανσκριτικά εισαγωγικά, μάντρα και άλλα σύμβολα που είναι μελανωμένα στο σώμα θεωρείται πλέον της μόδας. Κάθε λέξη ή μοτίβο που χρησιμοποιείται σε αυτά τα τατουάζ είναι ισχυρή στον ήχο της και έχει μεγάλη συμβολική σημασία. Αυτό το άρθρο θα διερευνήσει τα πιο δημιουργικά σχέδια τατουάζ στα Σανσκριτικά και ιδέες για εξωραϊσμούς στο τατουάζ σας.

Γιατί τα σανσκριτικά τατουάζ είναι τόσο δημοφιλή?

Καλύτερα Σανσκριτικά σχέδια τατουάζ

Με μόνο το 1% του ινδικού πληθυσμού να γνωρίζει τη σανσκριτική γλώσσα, πολλά κράτη έχουν αρχίσει να διαδίδουν ευαισθητοποίηση για να προστατεύσουν τη γλώσσα από την εξαφάνιση. Αυτό έκανε πολλούς καλλιτέχνες να αναπτύξουν δημιουργικές μορφές έκφρασης της αγάπης και του σεβασμού τους για αυτήν την αρχαία γλώσσα. Σύμβολα όπως το Om, τα Mandalas και τα Chakras χρησιμοποιούνται ευρέως ως σχέδια τατουάζ σε όλο τον κόσμο. Είναι επίσης εκπληκτικά καλό να ακούτε ότι η γοητεία του Ινδού με τα κινέζικα και εξωτικά τατουάζ λέξεων που γράφονται αντικαθίστανται σιγά -σιγά από σανσκριτικές γραμματοσειρές, ονόματα και σημαντικά αποσπάσματα από ινδικά έπη.

Διαφορετικά σχέδια τατουάζ σανσκριτικών με έννοιες:

Τα σανσκριτικά τατουάζ είναι διάσημα στην Ινδία και σε όλο τον κόσμο, ειδικά στις αμερικανικές χώρες. Οι διάφορες γραμματοσειρές με καμπύλες το κάνουν πιο ελκυστικό με ένα όμορφο νόημα. Ακολουθούν τα 17 καλύτερα σχέδια και σημασίες τατουάζ για Σανσκριτικά για άνδρες και γυναίκες που μπορείτε να αξιοποιήσετε.

1. Σανσκριτικό σχέδιο τατουάζ μητέρας:

Σανσκριτική μητέρα σχέδιο τατουάζ

Ένα τατουάζ με μια μόνο λέξη στα Χίντι και μια εικόνα πίσω από αυτό είναι ένα κοινό αλλά εξαιρετικό σχέδιο τατουάζ στα Σανσκριτικά. Η εικόνα βοηθά τους ανθρώπους που δεν έχουν καμία γνώση στα σανσκριτικά να καταλάβουν πιο εύκολα το νόημά της. Κάνει επίσης το τατουάζ πιο ελκυστικό και δελεαστικό.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Αυτός ο σχεδιασμός με μοναδικά γράμματα επηρεάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες που αγαπούν περισσότερο τη μητέρα τους!
 • Προτιμώμενο μελάνι: Η βάση μπορεί να διατηρηθεί κόκκινη με νότες μαύρου
 • Οπου: Κάντε το στο πλάι του καρπού σας
 • Μέγεθος: Ένα μικρό σχέδιο μοιάζει με γούρι
 • Απόχρωση δέρματος: Ταιριάζει σε ανοιχτούς τόνους δέρματος

2. Peace In Sanskrit Tattoos On Neck:

σανσκριτικό τατουάζ στο λαιμό

Η ειρήνη στα σανσκριτικά είναι “Shanti”. Είναι μια αρκετά κοινή λέξη που οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τη σημασία της. Ακόμα και τότε, το σενάριο Devanagari καταφέρνει να κάνει το τατουάζ να φαίνεται εξαιρετικό και όχι απλό. Μπορείτε να γράψετε τη λέξη Shanti μία φορά ή να την επαναλάβετε τρεις φορές, όπως γίνεται στους περισσότερους σανσκριτικούς ύμνους και shlokas. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ στη σανσκριτική γραφή.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Αυτό το τατουάζ στα Σανσκριτικά είναι για όλους τους άντρες και τις γυναίκες που αγαπούν την ειρήνη!
 • Προτιμώμενο μελάνι: Κρατήστε τα γράμματα σε μαύρο χρώμα
 • Οπου: Πηγαίνετε για το πίσω μέρος του λαιμού σας
 • Μέγεθος: Χρησιμοποιήστε μικρότερες γραμματοσειρές για αυτό το σχέδιο
 • Απόχρωση δέρματος: Ταιριάζει σε ανοιχτούς και πιο ανοιχτούς τόνους δέρματος

3. Hope In Sanskrit Tattoo Design On Wrist:

Σανσκριτικό σχέδιο τατουάζ στον καρπό

Η ελπίδα στα σανσκριτικά είναι “asha”. Γραμμένο με το σενάριο Devanagari, αυτό επίσης κάνει ένα εξαιρετικό σχέδιο τατουάζ. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν φαίνεται απλώς καλό αλλά υποδηλώνει και ενάρετα ήθη! Αυτό το απλό τατουάζ πραγματοποιείται ιδιαίτερα στον καρπό ή στο λαιμό. Αυτό το τατουάζ δίνει επίσης ένα εμπνευσμένο μήνυμα ότι κανείς δεν πρέπει να χάνει την ελπίδα στη ζωή ή να χάνει την πίστη του στον Θεό. Αυτό είναι πολύ όμορφα τατουάζ στον καρπό, που αρέσει περισσότερο σε νεαρά κορίτσια και είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ για σανσκριτικά για αρχάριους.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Για άνδρες και γυναίκες που έχουν «Asha» ή ελπίδα στη ζωή τους, αυτό είναι το καλύτερο σχέδιο
 • Προτιμώμενο μελάνι: Ένα βασικό μαύρο είναι καλύτερο
 • Οπου: Χρησιμοποιήστε ένα οριζόντιο σχέδιο στον καρπό
 • Μέγεθος: Διατηρήστε το σε μικρό μέγεθος
 • Απόχρωση δέρματος: Ταιριάζει σε ανοιχτούς και πιο ανοιχτούς τόνους δέρματος

4. Κυκλικό σχέδιο τατουάζ Om επιγραφών:

Κυκλικό σχέδιο τατουάζ Om επιγραφών

Το Om είναι η πιο διάσημη από όλες τις σανσκριτικές λέξεις. Οι διαλογιστές το χρησιμοποιούν παγκοσμίως για να ηρεμήσουν τα νεύρα και να χαλαρώσουν την ψυχή. Αναφέρεται στην κραυγή μάχης του Λόρδου Σίβα. Η λέξη έχει φέρει ειρήνη σε πολλούς άνδρες αλλά και γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Πολλοί σανσκριτικοί ύμνοι ξεκινούν με αυτή τη λέξη, και έτσι πολλοί σχεδιαστές τατουάζ παίρνουν αυτές τις γραμμές και, γράφοντας τις δημιουργικά με κυκλικό τρόπο, καταλήγουν σε εξαιρετικά σχέδια τατουάζ. Αυτό είναι ένα τέτοιο παράδειγμα.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Το τατουάζ σανσκριτικής στυλ Mandala είναι κατάλληλο για γυναίκες που τους αρέσει να προσθέτουν ένα καλλιτεχνικό στοιχείο στο σώμα τους.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Κρατήστε το σε μαύρο χρώμα με την τέχνη Mandala σε κόκκινο
 • Οπου: Κάντε το στην περιοχή της πλάτης σας
 • Μέγεθος: Επιλέξτε ένα σχέδιο μεγάλου μεγέθους
 • Απόχρωση δέρματος: Ταιριάζει σε πιο ανοιχτούς τόνους δέρματος

5. Απλά σχέδια τατουάζ Om σανσκριτικά:

Απλά σχέδια τατουάζ Om σανσκριτικά

Η λέξη Om από μόνη της έχει επίσης μεγάλη δύναμη. Δεν χρειάζεται να προσθέσετε άλλες λέξεις της γραμμής ενός ύμνου σε αυτό ή οποιοδήποτε άλλο είδος εξωραϊσμού. Μόνο η λέξη που δεν είναι παρά ένα γράμμα του σεναρίου Devanagari κάνει ένα εξαιρετικό τατουάζ. Το Om είναι σύμβολο ειρήνης. Σε αυτό το τατουάζ, το σύμβολο Om περιβάλλεται από το Gayatri Mantra. Οι φλόγες που βγαίνουν από το σύμβολο αντιπροσωπεύουν τον ήλιο, έναν από τους ευσεβείς Θεούς του Ινδουισμού. Αυτό είναι επίσης ένα από τα δημοφιλή σανσκριτικά τατουάζ.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Το τατουάζ σανσκριτικό στυλ Ganesha προτιμάται γενικά από άνδρες που συνδέονται έντονα με τον Ινδουισμό
 • Προτιμώμενο μελάνι: Επιλέξτε ένα απλό μελάνι μαύρου χρώματος
 • Οπου: Το πίσω μέρος είναι το καλύτερο σημείο για αυτό το σχέδιο
 • Μέγεθος: Επιλέξτε ένα μέσο για την εικόνα μεγάλου μεγέθους
 • Απόχρωση δέρματος: Ταιριάζει με σιτάρι και ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος

6. Όνομα Σανσκριτικά σχέδια τατουάζ:

Όνομα Σανσκριτικά σχέδια τατουάζ

Ένας άλλος τυπικός σχεδιασμός θα ήταν να κάνετε τατουάζ στο δικό σας ή σε κάποιον κοντά στο όνομά σας στα σανσκριτικά. Θα φαινόταν εξαιρετικό λόγω της ομορφιάς του σεναρίου και δεν χρειάζεται να εκφοβίσει τους άλλους με τις βαριές και υπερβολικά βαθιές επιπτώσεις του. Καθώς γίνεται με έντονο μοτίβο, δίνει μια τρισδιάστατη εμφάνιση στο τατουάζ. Τα σχέδια τατουάζ ονόματος είναι ένα από τα δημοφιλή μικρά σανσκριτικά τατουάζ.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Αυτό το τατουάζ με σανσκριτικό στυλ είναι κατάλληλο για άνδρες που επιθυμούν να πάρουν το όνομα της αγαπημένης τους μελάνης!
 • Προτιμώμενο μελάνι: Πηγαίνετε για ένα πιο τολμηρό μελάνι σε μαύρο χρώμα
 • Οπου: Επιλέξτε την περιοχή του καρπού
 • Μέγεθος: Είναι προτιμότερο ένα σχέδιο μεσαίου μεγέθους
 • Απόχρωση δέρματος: Ταιριάζει με σιτάρι και ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος

7. Βουδιστικά Σανσκριτικά Τατουάζ:

Βουδιστικά Σανσκριτικά Τατουάζ

Σανσκριτικά τατουάζ επιλέγουν αρκετοί μοναχοί. Ένα εξαιρετικό σχέδιο για αυτούς έχει την εικόνα ενός Βούδα που κρύβεται πίσω από έναν σανσκριτικό χαρακτήρα. Ο Βούδας είναι σύμβολο ειρήνης, αγάπης και θυσίας, έτσι συμβολίζει και αυτό το τατουάζ. Το σανσκριτικό σύμβολο συμβολίζει την ειρήνη. Τα όμορφα σχέδια στο σύμβολο το κάνουν πιο ελκυστικό. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια τατουάζ του Βούδα σανσκριτικά για μοναχούς και άλλους ανθρώπους που αγαπούν τον άρχοντα, τον Βούδα.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Αυτό το unisex σχέδιο είναι για εκείνους που είναι οπαδοί των ινδουιστικών και βουδιστικών αρχών.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Επιλέξτε μελάνι μαύρου χρώματος
 • Οπου: Μια ευρεία περιοχή όπως η πλάτη ή το χέρι προσφέρει τη σωστή βάση για αυτό το τατουάζ
 • Μέγεθος: Ο μεγάλος σχεδιασμός μπορεί να βοηθήσει στη σωστή καταγραφή των λεπτομερειών
 • Απόχρωση δέρματος: Ταιριάζει σε σιτάρι και ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος

8. Δημοφιλή Gayatri Mantra Sanskrit Words Tattoo On Shoulder:

Gayatri Mantra Sanskrit Words Tattoo On Shoulder

Το Gayatri mantra είναι ένας από τους πιο ευσεβείς και κοινά γνωστούς σανσκριτικούς ύμνους. Επαναλαμβάνεται σε πολλά προσευχητήρια σε όλη την Ινδία. Το νόημά του, όπως και όλοι οι άλλοι ύμνοι είναι θεϊκό επίσης. Μπορεί να χρωματιστεί με διάφορους καλλιτεχνικούς τρόπους που κάνουν το τατουάζ σας να φαίνεται υπέροχο. Αυτό είναι ένα απλό αλλά τελευταίο σχέδιο τατουάζ Σανσκριτικής με δημιουργικότητα. Το Gayatri Mantra είναι μια από τις καλύτερες σανσκριτικές λέξεις για τατουάζ.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Το Gayatri Mantra είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ για σανσκριτικά για άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να γεμίσουν τον ισχυρό ύμνο στο σώμα τους για θετικές δονήσεις
 • Προτιμώμενο μελάνι: Πηγαίνετε για ένα μαύρο μελάνι
 • Οπου: Η περιοχή κάτω από τους ώμους σας είναι ιδανική για αυτό το τατουάζ
 • Μέγεθος: Πρέπει να επιλεγεί μια εικόνα αξιοπρεπούς μεγέθους για καλύτερη ορατότητα των γραμμάτων
 • Απόχρωση δέρματος: Ταιριάζει με σιτάρι και ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος

9. Σανσκριτικά αποσπάσματα για τατουάζ για τη ζωή:

Σανσκριτικά αποσπάσματα για τατουάζ για τη ζωή

Αυτό το είδος τατουάζ φράσης σανσκριτικής δίνει ένα όμορφο απόσπασμα για τη ζωή. Η έννοια αυτού του τατουάζ είναι “Η ζωή είναι ένας όμορφος αγώνας”. Αυτή η φράση είναι διακοσμημένη με όμορφες καμπύλες και μερικά περιγράμματα σχεδιασμού χέννας. Το σκούρο μαύρο μελάνι του δίνει μια τολμηρή εμφάνιση. Αυτό το τατουάζ μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί στην πλάτη και τους ώμους ή το λαιμό. Ωστόσο, τα κορίτσια γενικά το φέρουν στη μέση τους για να δώσουν στο καμπύλο σχέδιο μια υπέροχη εμφάνιση.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Αν αγαπάτε τη ζωή, αυτό το ουσιαστικό unisex τατουάζ είναι μόνο για εσάς!
 • Προτιμώμενο μελάνι: Αν θέλετε, επιλέξτε ένα μαύρο μελάνι με νότες χρώματος
 • Οπου: Κάντε το σαν καμπύλη γύρω από την περιοχή των πλευρών σας
 • Μέγεθος: Ένας αρκετά μεγάλος σχεδιασμός θα ήταν ιδανικός
 • Απόχρωση δέρματος: Ταιριάζει με σιτάρι και ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος

10. Σανσκριτικά σχέδια τατουάζ Shloka για γυναίκες:

Σανσκριτικά σχέδια τατουάζ Shloka για γυναίκες

Αυτό το είδος της σημασίας σανσκριτικών τατουάζ σχετίζεται με τις ανθρώπινες σχέσεις. Η έννοια του παραπάνω τατουάζ είναι “ή η υποτροφία ή ο θάνατος θα είναι το καταφύγιό μου”. Μπορείτε να κάνετε τις φράσεις να συνδέονται με έλικα και φλόγες. Αυτό δείχνει ότι όποια και αν είναι η κατάσταση, το άτομο προστατεύεται πάντα από τον Θεό. Αυτό το είδος τατουάζ γίνεται γενικά στα χέρια, την πλάτη ή τους ώμους. Αυτό το τατουάζ, όταν είναι μελανωμένο με διαφορετικά χρώματα, φαίνεται επίσης όμορφο. Αυτό το τατουάζ δείχνει μια ευσεβή και φροντιστική σχέση μεταξύ των αδελφών και των αδελφών.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Εάν είστε εργατικός και σχολαστικός άνθρωπος, επιλέξτε αυτό το unisex τατουάζ στα σανσκριτικά
 • Προτιμώμενο μελάνι: Το μαύρο μελάνι θα ήταν τέλειο
 • Οπου: Μπορείτε να επιλέξετε την περιοχή κάτω από το λαιμό, τα χέρια, την πλάτη ή ακόμα και τους ώμους σας
 • Μέγεθος: Επιλέξτε ένα σχέδιο μεσαίου μεγέθους
 • Απόχρωση δέρματος: Ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος

11. Devotional Sanskrit Tattoos For Man:

Devotional Sanskrit Tattoos For Man

Αυτού του είδους οι σανσκριτικές ιδέες τατουάζ κερδίζουν δημοτικότητα μεταξύ των νέων. Αυτό είναι ένα μεγάλο πνευματικό τατουάζ κολάζ που είναι ένας συνδυασμός διαφόρων θρησκευτικών συμβόλων και σανσκριτικών γραμματοσειρών. Αυτό το τατουάζ συμβολίζει την ειρήνη, την αγάπη, τη θυσία, την αφοσίωση, τη δύναμη κ.λπ. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ για άνδρες στα σανσκριτικά.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Ταιριάζει τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες που έχουν συγγένεια με τις ινδουιστικές φιλοσοφίες
 • Προτιμώμενο μελάνι: Γκρι και μαύρες αποχρώσεις
 • Οπου: Πήγαινε για τα χέρια σου
 • Μέγεθος: Επιλέξτε μια εικόνα μεγάλου μεγέθους για να την αναδείξετε
 • Απόχρωση δέρματος: Ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος

12. Trishul With Sanskrit Shloka Tattoo On Hands:

Trishul με τα τατουάζ σανσκριτικά Shloka στα χέρια

Αυτό είναι ένα από τα διάσημα σανσκριτικά τατουάζ. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει το πορτρέτο του προσώπου του Λόρδου Σίβα με το τρίτο του μάτι ανοιχτό, το Trishul, το οποίο είναι το θεϊκό του όπλο και το Mrityunjay Shloka κάτω από αυτό. Ο Λόρδος Σίβα είναι ο απόλυτος καταστροφέας, επομένως αυτό το τατουάζ συμβολίζει τη δύναμη να καταστρέψεις. Οι όμορφες σκούρες και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις το κάνουν πιο ελκυστικό. Αυτό το τατουάζ μεταφέρεται πολύ στην πλάτη και τους ώμους. Αυτοί οι τύποι τατουάζ τα σανσκριτικά εμφανίζονται ευρέως στο Aghoris καθώς ο Λόρδος Shiva είναι η έμπνευσή τους. Το Mrityunjay Shloka, γραμμένο με όμορφες γραμματοσειρές, προσθέτει στην ομορφιά του.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Το τατουάζ Trishul είναι γενικά για άνδρες που είναι ένθερμοι πιστοί του Shiva και πιστεύουν στις δυνάμεις του
 • Προτιμώμενο μελάνι: Πηγαίνετε για βαθύτερες μαύρες αποχρώσεις
 • Οπου: Επιλέξτε τα χέρια σας για αυτό το σχέδιο
 • Μέγεθος: Μια εικόνα μεγάλου μεγέθους μπορεί να προσφέρει την καλύτερη εμφάνιση
 • Απόχρωση δέρματος: Ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος

13. Αυθεντικά Musical Sanskrit Tattoos For Guys:

Αυθεντικά μουσικά σανσκριτικά τατουάζ για παιδιά

Αυτό το είδος τατουάζ σεναρίου σανσκριτικής είναι πολύ μοντέρνο. Αυτό το τατουάζ είναι ένας συνδυασμός σανσκριτικού σεναρίου, μουσικών νότες και μιας κιθάρας. Αυτό το τατουάζ πραγματοποιείται ευρέως από ανθρώπους που είναι λάτρεις της μουσικής και είναι παθιασμένοι με την κιθάρα. Το σανσκριτικό σενάριο σημαίνει επίσης το ίδιο. Οι μουσικές νότες και η γραμμένη σλόκα είναι όμορφα καμπυλωμένες με σκούρο μαύρο μελάνι, καθιστώντας το πιο εντυπωσιακό. Αυτό το τατουάζ μπορεί να φορεθεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες, κυρίως στον καρπό ή στα χέρια. Αυτό το τατουάζ δίνει επίσης ένα μήνυμα ότι η μουσική είχε προηγουμένως εισαχθεί από τους Bhajans και shlokas.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Κατάλληλο για άνδρες, αυτό το τατουάζ μουσικής είναι ένα από τα πιο δημιουργικά σανσκριτικά σχέδια.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Κρατήστε το σε μαύρο χρώμα για καλύτερη προσοχή
 • Οπου: Πηγαίνετε για τα χέρια ή την πλάτη σας
 • Μέγεθος: Μια εικόνα μεγάλου μεγέθους είναι προτιμότερη
 • Απόχρωση δέρματος: Ταιριάζει με σιτάρι και ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος

14. Σανσκριτικό τατουάζ λουλούδι λωτού στο μπράτσο:

Σανσκριτικό τατουάζ λουλούδι λωτού στο μπράτσο

Αυτό το σχέδιο τατουάζ λωτού σανσκριτικά εκτελείται ευρέως από τους αγίους που σχετίζονται με τον ναό Iscon παγκοσμίως. Ο λωτός είναι ένα ευσεβές λουλούδι μεταξύ όλων, το οποίο φαίνεται να κρατιέται στα χέρια τόσο του Shri Krishna όσο και του Shri Radha στους ναούς Iscon. Το σανσκριτικό Shloka μαγεύει το ευσεβές μάντρα “Hare Rama Hare Krishna”, γνωστό και ως μάντρα Μόκσα. Αυτός είναι ένας όμορφος συνδυασμός σανσκριτικής shloka και ινδουιστικού συμβόλου. Ως εκ τούτου, αυτό το τατουάζ συμβολίζει την ειρήνη, την αιωνιότητα και την αγάπη. Αυτό το τατουάζ παρακινεί επίσης κάποιον να εγκαταλείψει τον κόσμο και να συγχωρήσει τον εαυτό του στον θεϊκό κόσμο του Shri Krishna.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Δημοφιλές σχέδιο με όλους τους λάτρεις του Κρίσνα και ταιριάζει τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες
 • Προτιμώμενο μελάνι: Ένα βασικό μαύρο χρώμα θα έκανε
 • Οπου: Κάντε το στα χέρια σας
 • Μέγεθος: Μια εικόνα μεγάλου μεγέθους θεωρείται ιδανική
 • Απόχρωση δέρματος: Ταιριάζει με σιτάρι και ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος

15. Namaste Tattoo Sanskrit:

Σανσκριτικό τατουάζ Namaste στον καρπό

Μια από τις πιο ζεστές ινδικές χειρονομίες είναι το “Namaste”, που σημαίνει “Γεια”. Συνήθως γίνεται διπλώνοντας τα χέρια για να δείξει σεβασμό στο άλλο άτομο. Αυτό το τατουάζ χρησιμοποίησε τη γραμματοσειρά Devanagari και διατηρείται απλό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια εικόνα Namaste για συμβολισμό.

 • Καλύτερο Κατάλληλο για: Το Namaste είναι ένα τατουάζ unisex για όσους εμπνέονται από τις ινδικές αξίες και πρακτικές.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Το μαύρο είναι όμορφο
 • Οπου: Κάντε το σε ορατές περιοχές όπως ο καρπός ή τα χέρια
 • Μέγεθος: Επιλέξτε ένα μήνυμα μεσαίου μεγέθους
 • Απόχρωση δέρματος: Ταιριάζει με σιτάρι και ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος

Πρόσθετες συμβουλές για τα τατουάζ σανσκριτικά:

Αυτές οι συμβουλές σίγουρα θα καθαρίσουν τον αέρα για εσάς:

 • Σανσκριτικά σχέδια τατουάζ έχουν θρησκευτική και πολιτιστική σημασία. Φροντίστε να διατηρήσετε τα σχέδια ακριβώς όπως υποτίθεται ότι είναι.
 • Επίσης, προσέξτε τα μέρη που είναι χαραγμένα. Τα μάντρα και τα σύμβολα δεν πρέπει ποτέ να χαράσσονται κάτω από το επίπεδο της κοιλιάς.
 • Συνιστάται να κατανοήσετε το νόημα και τη σημασία του σχεδίου πριν επιλέξετε ένα.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό εργαλείο μεταφραστή για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε για τη διάταξη και τον τύπο των διατυπώσεων.
 • Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε ένα τατουάζ σανσκριτικής είναι να εκτυπώσετε το σχέδιο και να το εντοπίσετε στο σώμα για ένα τέλειο και ακριβές τατουάζ.
 • Μπορείτε ακόμη να δείτε πολλά φόρουμ σανσκριτικής για να πάρετε δημιουργικές ιδέες και καινοτόμους τρόπους αναπαράστασης αυτών των κομψών τατουάζ.

Τελικές σκέψεις:

Ως Ινδιάνος, δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση υπερηφάνειας από το να κρατάς ένα τατουάζ που αντιπροσωπεύει την πλούσια και λαμπρή κληρονομιά μας. Οι σανσκριτικές λέξεις και άσματα είναι αρκετά ισχυρές και έχουν θετικές δονήσεις στο μυαλό και το σώμα. Φορώντας τα, προσκαλείτε αισιοδοξία στη ζωή σας κάθε φορά που κοιτάτε το σχέδιο. Είναι επίσης όμορφα έργα τέχνης, που φαίνονται εξωτικά και έχουν μια αίσθηση σημασίας. Αν έχετε έντονη συγγένεια με τα ινδικά σχέδια, δεν υπάρχει καλύτερο στοίχημα από το να επιλέξετε σανσκριτικά τατουάζ.