15 Tyylikästä David Beckhamin tatuointimallia

David Robert Joseph Beckham on entinen englantilainen jalkapalloilija, joka on voittanut liigamestaruuksia noin neljässä maassa. Hän on yksi maailman halutuimmista julkkiksista, naimisissa Victoria Beckhamin kanssa ja hänellä on neljä lasta.

David Beckhamilla on noin kolmekymmentäkaksi tatuointia, joita monet toimittajat ja kirjailijat ovat kehuneet ja arvostelleet. Beckham väittää arvostavansa jokaista tatuointia ja sanoo, ettei hän katu, että hänellä on edes yksi niistä.

beckhamin tatuointimallit

David Beckhamin tatuoinnit ja merkitykset:

David Beckhamin tatuointimallit ovat hienoimpia tunnusmerkkejä, joten lue tarkemmin hänen kuumista (ja joskus kyseenalaisista) hihatatuoinnista ja kaikista David Beckhamin tatuointivaikutuksista. Tässä on joitain parhaista Beckhamin tatuointimalleista, jotka on kirjoitettu Beckhamiin, ja se on värjätty seuraaviin kappaleisiin.

1. David Beckhamin rannetatuointi- Rakkaus ja linnut:

David Beckhamin tatuointi on painettu hänen vasemman kätensä musteella, ja siinä on käsikirjoituksella kirjoitettu ”Kiintymys”, jonka lähellä on pääskynen kuva. Tämä tatuointi värjättiin vuonna 2011, ja David Beckhamin tatuoinnin merkitys puhuu kuvasta perheen rakkaudesta ja luotettavuudesta.

David Beckhamin rannetatuointi- Rakkaus ja linnut

On selvää, että uuden jäsenen viimeisin lisäys Beckham -perheeseen, pikkutyttö Harper Seven, vahvistaa David Beckhamin tatuoinnin. Victoria otti valokuvan David Beckhamin tatuoinnista twiitillä: “Harper rakastaa isän uutta ihailun tatuointia. X VB. ” Pääsy on tunnettu tatuointimalli, joka ulottuu merenkulkijoille, jotka käyttivät tatuointeja puhuakseen matkan pituudesta. Beckhamin tilanteen kannalta pääskynen tatuointi puhuu ihailusta ja omistautumisesta hänen ihanaa perhettään kohtaan.

2. 99 Tatuointisuunnittelu David Beckhamin sormella:

99 tatuointisuunnittelua David Beckhamin sormella

Davidin tatuointi sisältää numeron ”99”, joka on painettu selkeästi tummaan tekstityyliin oikealla sormella, ja se symboloi sitä, mitä David sanoo ”oli kunnollinen vuosi minulle”. Vuonna 1999 David meni naimisiin 16 -vuotiaan merkittävän toisensa Victorian kanssa, ja samana vuonna David auttoi lisäksi Manchester Unitedia Euroopan kolminkertaiseksi, voittamalla Valioliigan, FA Cupin ja UEFA Mestarien liigan yksinäisenä kautena. Koska hänen lapsensa ovat nyt aikuisia ja hän jäi eläkkeelle jalkapallouraltaan, se antaa käsityksen siitä, että David Beckham saattaa tuntua hieman nostalgiselta!

3. David Beckham Hand Tattoo -Victoria and Love:

David Beckham Hand Tattoo -Victoria and Love

David Beckham paljasti toisen käden tatuoinnin mennessään Global Fundiin ja British Fashion Party -tapahtumaan Uusi laajennus Davidin tatuointien kerääntymiseen on muuttumassa erottamattomaksi “Adoration” tatille, jonka hän on värjännyt vasemmalla kädellään, mutta sisältää myös hänen merkittävät muut nimensä “Victoria” oikealla painettu muste antaa hienon käsikirjoitustekstityypin vieressä olevan kuvan niellä. David Beckhamin tatuointi värjättiin alle kaksi viikkoa sen jälkeen, kun brittiläinen malli ja jalkapallotähti ilmestyivät valtavan uuden tatuoinnin hänen keskikohtaansa, jonka hän ilmeisesti sai värillisellä tatuointikupongilla, jonka Victoria antoi hänelle 38. syntymäpäivänään.

4. David Beckhamin hihatatuointisuunnittelu-ainutlaatuinen “Praye For Me”:

David Beckhamin hihatatuointisuunnittelu-ainutlaatuinen

Beckhamilla oli sanat “Petition God for Me”, joka oli painettu hänen oikean ranteensa ulkopuolelle sumujen ja erilaisten kuvien joukosta, jotka muodostavat David Beckhamin hihatatuoinnin. On selvää, että David Beckhamin käsivarretatuointi sai alkunsa hänen törmäyksestään siirtyessään Manchester Unitedista. ja se värjättiin toisen “tyypillisen” kappaleen rinnalle, jotka molemmat heijastavat “syvää kuohuntaa, jota hän tuntee mennessään L.A.” Toinen osa David Beckhamin hihatatuoinnista sisältää temppeliritarin, jota symboloi selkeä punainen risti.

5. Roomalaiset numerotatuointi oikealla ranteella:

Oikean ranteen roomalaiset numerotatuointi

Tämä tatuointi tehtiin vuonna 2006. Victorian kanssa pidetyn salaisen seremonian jälkeen Beckham päätti saada käsiinsä vastaavia tatuointeja. Nämä roomalaiset numerotatuoinnit merkitsivät seremonian päivämäärää, joka oli 8. toukokuuta 2006. Niitä pidetään myös erittäin merkittävinä.

6. Victoria Tattoo vasen käsi:

Victoria Tattoo vasen käsi

Beckhamsin vasemman käden tatuointi tehtiin vuonna 2007. Se on kuuden tuuman tatuointi, jossa näkyy hänen vaimonsa Victoria Beckham. Se oli virkistys yhdestä Victorian valokuvauksesta, josta hän piti paljon. Tatuointisuunnittelu näyttää todellakin tyylikkäältä ja kauniilta.

7. Latinalaisen lauseen tatuointi David Beckhamin oikealla kädellä:

Latinalainen lause tatuointi David Beckhamilla oikealla kädellä

Lisäksi David Beckhamin nähtiin heiluttavan toisella alavartetatuoinnilla, joka oli painettu käsivarteen. David Beckhamin tatuointi vasemmassa sivuvarressaan sisältää ainutlaatuisen latinalaisen lauseen, joka tarkoittaa “Joten rakastan ja vaalia”. Tämä David Beckhamin tatuointisuunnittelu on painettu erityisesti hänen “Victoria” -tatuointinsa (tai tarkemmin sanottuna hänen “Victoria” -tatuointinsa alle).

8. David Beckhamin Ribs Jesus Tattoo:

David Beckhamin Ribs Jesus Tattoo

Tämä tatuointi on tehty vuonna 2010. Se sisältää Jeesuksen muotokuvan matkalla ristille. Se oli kirjoitettu, kun hänen isoisänsä Joe West kuoli. Tämä malli perustui katolisen taiteilijan Matthew R.Brooksin maalaukseen.

9. Jeesus ja Harper -tatuointi David Beckhamin vasemmassa yläreunassa:

Vasen ylävartalo Jeesus ja Harper Tattoo

Tämä tatuointi tehtiin vuonna 2011. Siinä näkyy Jeesuksen muotokuva, joka kerubien avulla näytti Beckhamin haudalta. Nämä kerubit edustivat hänen kolmea poikaansa, ja kun hänen tyttärensä Harper tuli perhekuvaan, hän kaiverrettiin myös hänen nimensä sen yläpuolelle.

10. David Beckhamin alaselän Brooklyn -tatuointi:

Alaselän Brooklyn -tatuointi

Beckhamin alaselän tatuointi oli ensimmäinen kerta, kun hän kävi läpi tuskalliset neulat. Se on tehty vuonna 1999 ja siihen on kirjoitettu Brooklyn. Se on erittäin houkutteleva katsella, on kirjoitettu erittäin tyylikkäästi ja on tehty hänen poikansa, jonka nimi on myös Brooklyn, syntymän jälkeen.

11. David Beckham ja Guardian Angel Tattoo:

Selän ylävartalon suojelusenkeli -tatuointi

Beckhamin yläselän tatuointi on suojelusenkeli, joka tehtiin vuonna 2000. Tämä tatuointi on suunniteltu symboloimaan suojaa hänen poikansa Brooklynin nimeltä, joka on muutaman tuuman hänen yläselänsä alapuolella. Tatuointi sai suuren suosion ja osoitti myös Beckhamin rakkauden poikaansa kohtaan.

12. Victoria Tattoo David Beckhamin vasemmasta kädestä:

Victoria -tatuointi David Beckhamin vasemmalla kädellä

David Beckham päätti tehdä avoimen esittelyn ihailustaan ​​rikoskumppanilleen Victoria Beckhamille saamalla hänen nimensä painetuksi hänen vasempaan käsivarteensa. David Beckhamin alavarren tatuointi oli painettu sanskritin kielellä ja sen oli tarkoitus tutustua vain “Victoriaan”. Valitettavasti se kirjoitettiin väärin nimellä Victoria.

13. Kiinan vasemman kylkiluun tatuointi:

Kiinan vasemman kylkiluun häkin tatuointi

Tämä tatuointi tehtiin vuonna 2008. Se oli kiinalainen aihe, joka tarkoitti ”Kuolema ja elämä ovat määrittäneet tapaamiset. Rikkaus ja kunnia ovat riippuvaisia ​​taivaasta. ” Tämä oli yksi Beckhamin tekemistä tatuoinneista.

14. Enkelin hihatatuointi Beckhamin oikealla kädellä:

Enkelin hihatatuointi Beckhamin oikeassa kädessä

Tämä tatuointi tehtiin vuonna 2004. Saatuaan väitteitä suhteesta Rebecca Loosin kanssa Beckham käytti tätä tatuointia kuvatakseen tunteitaan. Hän sanoi myös, että jokaisella on oma tapa ilmaista ajatuksiaan ja hänen tiensä on tatuointien kautta. Tatuointiin oli myös kirjoitettu ”Moninaisuuden edessä”.

15. Romeo Tattoo David Beckhamin selässä:

Romeo -tatuointi David Beckhamin selässä

Beckhamsin ylävartalon tatuointi kirjoitettiin vuonna 2002, kun hänen poikansa Romeo syntyi vaimostaan ​​Victoria Beckhamista. Tämä tatuointi tehtiin aivan huoltajan yläpuolelle, jota tähän mennessä on tuettu valtavilla siipillä. Tämä malli oli Louis Malloyn luomus, joka on Manchesterissa asuva tatuointitaiteilija.

On selvää, että David Beckhamin rakkaus tatuointeihin on vain ääretön, ja jokainen eri tatuointi. jalkapallotähden käsivarsilla on perusosa David Beckhamin hihatatuointisuunnitelmista ja puhuu hänen elämänsä kriittisestä osasta.