15+ πιο δημιουργικά σχέδια τατουάζ με όπλα με εικόνες!

Ένα από τα πιο περιζήτητα σχέδια για τατουάζ είναι τα όπλα! Ναί! Το διάβασες, σωστά! Οι περισσότεροι άνθρωποι, ιδιαίτερα εκείνοι που αγαπούν το οπλοστάσιο και τα όπλα, λατρεύουν να χαράσσουν στο σώμα τους τα αγαπημένα τους τουφέκια. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν κακές σκέψεις ή σχέδια για φόνο. Τα όπλα συνδέονται πάντα με κακές σκέψεις και κακές πράξεις. Ωστόσο, τα όπλα συμβολίζουν επίσης την αυτοπροστασία, την ασφάλεια των αγαπημένων τους προσώπων και αντιπροσωπεύουν ακόμη και το πραγματικό πνεύμα μάχης, γι ‘αυτό σας φέρνουμε μερικά από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ όπλων για να διαλέξετε.

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Gun

Gun Tattoo Σημασία και σημασία:

Τα τατουάζ με όπλα είναι μια συνηθισμένη μέθοδος για να επισημάνετε την εξέγερση ή τους παράνομους τρόπους. Επιλέγεται τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Τα όπλα συνήθως δημιουργούν εικόνες από πιστόλια και περίστροφα στο μυαλό μας, αλλά ανάλογα με την ιδιοφυία και τη δημιουργικότητα του κατασκευαστή τατουάζ. τα τατουάζ με όπλο μπορούν να ποικίλουν με αρκετές εκατοντάδες τρόπους. Μπορείτε να κάνετε το όπλο σας να μοιάζει με κινούμενο σχέδιο ή να είναι καλλιτεχνικό ή ακόμα και να του δώσετε μια ρεαλιστική εμφάνιση και μπορείτε να επιλέξετε να πάρετε ένα πιστόλι, περίστροφο ή ένα παλαιό όπλο ως τατουάζ που επιλέξατε. Μπορείτε να το κάνετε έγχρωμο ή να το διατηρήσετε σε μονόχρωμη ή να προσθέσετε άλλα διακοσμητικά σε αυτό. η επιλογή εναπόκειται σε εσάς. Διαβάστε παρακάτω για να εξερευνήσετε τις καλύτερες ιδέες όπλων τατουάζ.

Σχέδια και ιδέες για τατουάζ Gun

Καλύτερες εικόνες τατουάζ Gun με συμβολισμό:

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα σχέδια όπλων τατουάζ για κορίτσια, άνδρες και γυναίκες, μαζί με το νόημα και τις εικόνες τους για να κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη.

1. Gun Rose Tattoo:

Gun Rose Tattoo

Τι νομίζετε ότι μιλά αυτό το τατουάζ; Ο τρόπος που ο χρήστης έχει μόνο γνήσιο ρομαντισμό και ότι η αγάπη είναι προς τα όπλα; Θα μπορούσε. Ωστόσο, ένα άλλο υπονοεί ότι καλύπτεται πίσω από αυτό το τατουάζ. Έχουμε ένα πυροβόλο όπλο που σημαίνει κάτι επικίνδυνο, δροσερό, ακόμη και άγριο. Σε εκείνο το σημείο, έχουμε τα τριαντάφυλλα που είναι η εικόνα της αριστείας. Επίσης, επιτέλους, έχετε τις λέξεις “Intimate romance”. Πιθανότατα, αυτό το τατουάζ συμβολίζει πώς η αριστεία της στοργής μπορεί να είναι επικίνδυνη και ακόμη και επικίνδυνη.

 • Καλύτερο για: Το Guns and Roses είναι ένα μοντέρνο σχέδιο τατουάζ όπλου κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, που έχουν την πιο απαλή πλευρά των τριαντάφυλλων και στη συνέχεια τη σκληρή πλευρά των όπλων!
 • Προτιμώμενο μελάνι: Αυτό το όπλο με τατουάζ λουλουδιών γίνεται καλύτερα σε ροζ ή κόκκινο μελάνι για τα τριαντάφυλλα και μαύρο για όπλα!
 • Οπου: Η καλύτερη ιδέα τοποθέτησης για αυτό το τατουάζ είναι στον ώμο και τα χέρια.
 • Μέγεθος: Ένα μεσαίου μεγέθους τατουάζ είναι ιδανικό για να τραβήξετε τέλεια όλες τις λεπτομέρειες
 • Απόχρωση δέρματος: Μπορείτε να κάνετε αυτό το τατουάζ εάν έχετε ανοιχτόχρωμους και ανοιχτούς τόνους δέρματος.

2. Tribal Gun Tattoo Designs:

φυλετικά σχέδια τατουάζ όπλο

Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε το όπλο σας να φαίνεται καλλιτεχνικό και όχι ρεαλιστικό επιλέγοντας να αποκτήσετε ένα περίγραμμα φυλών. Σημειώνει το σχήμα του όπλου και κάνει το τατουάζ να φαίνεται δημιουργικό αλλά όχι ρεαλιστικό. Μερικοί άνθρωποι κάνουν το τατουάζ όπλο μελανωμένο για τυπικούς λόγους, ενώ άλλοι μπορεί να το κάνουν για μεμονωμένους λόγους. Άλλα άτομα φορούν το τατουάζ πυροβόλων όπλων αφού τους αρέσει η διαμόρφωση. Σε κάθε περίπτωση, τα τατουάζ με όπλα φαίνονται απίστευτα όταν γίνονται με ακρίβεια και σε μεγάλο σημείο ενδιαφέροντος. Εδώ σε αυτή τη φωτογραφία, μπορείτε να δείτε πόσο όμορφο είναι το σχέδιο τατουάζ.

 • Καλύτερο για: Αυτός ο απλός σχεδιασμός τατουάζ όπλου είναι κατάλληλος για γυναίκες, που προτιμούν να δίνουν μια καλλιτεχνική και θηλυκή εμφάνιση στο τατουάζ
 • Προτιμώμενο μελάνι: Το τατουάζ γίνεται καλύτερα με μελάνι μαύρου χρώματος
 • Οπου: Η καλύτερη ιδέα τοποθέτησης για αυτό το τατουάζ είναι στον ώμο και τα χέρια.
 • Μέγεθος: Ένα μεσαίου μεγέθους τατουάζ φαίνεται εκπληκτικό στα σώματα των όμορφων κυριών
 • Απόχρωση δέρματος: Μπορείτε να κάνετε αυτό το τατουάζ εάν έχετε μεσαίες, ελαφριές και ανοιχτές αποχρώσεις του δέρματος.

3. Guns Tattoo Designs On Waist for Women:

Guns Tattoo Designs On Waist for Women

Τα τατουάζ Gun έχουν διαφορετικές τυπικές προεκτάσεις. Για παράδειγμα, τα τατουάζ με όπλα για κορίτσια μπορεί να μιλούν για κίνδυνο και υποδεξιότητα. Ωστόσο, κατά κανόνα, οι συνέπειες είναι διακριτικές και τα πυροβόλα όπλα δεν χρειάζεται να συνδέονται με κάτι απαίσιο. Τα όπλα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να μιλήσουν για σεβασμό και ασφάλεια. Τι πιστεύετε ότι μιλούν αυτά τα δύο όπλα σε αυτή τη φωτογραφία; Μπορεί να είναι σε θέση να «επιδιώκει την ειρήνη με κάθε κόστος;».

 • Καλύτερο για: Αυτό είναι ένα από τα μοναδικά τατουάζ όπλου για τις γυναίκες που τους αρέσει να σκοτώνουν το παιχνίδι με τα αγαπημένα τους όπλα να μελανώνονται στο σώμα τους.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Το τατουάζ γίνεται με μελάνι μαύρου χρώματος
 • Οπου: Το πλευρικό σώμα είναι το καλύτερο μέρος για να είναι ορατά αυτά τα όπλα στη σειρά
 • Μέγεθος: Επιλέξτε μεσαίου μεγέθους σχέδια για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση
 • Απόχρωση δέρματος: Μπορείτε να κάνετε αυτό το τατουάζ εάν έχετε μεσαίες, ελαφριές και ανοιχτές αποχρώσεις του δέρματος.

4. Gun and Snake Tattoo Design on Side for Men:

Gun and Snake Tattoo Design on Side for Men

Τα όπλα και τα φίδια είναι δύο πράγματα που δεν πρέπει να τα μπερδέψεις. Προσθέστε ένα μήνυμα όπως «μην με πατάτε» και το νόημά σας δεν θα μπορούσε να είναι σαφέστερο! Φαίνεται δροσερό και είναι μια καταπληκτική ιδέα. Πολλά άτομα πιστεύουν ότι το τατουάζ όπλου σχετίζεται με αρνητικές επιπτώσεις. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η κατάσταση. Το τατουάζ πυροβόλου όπλου μπορεί να μεταδώσει τόσο θετική όσο και αρνητική σημασία. Αυτό είναι ένα από τα πιο εξαιρετικά σχέδια τατουάζ όπλο με φίδι.

 • Καλύτερο για: Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ όπλου για γυναίκες, οι οποίες θέλουν να προειδοποιούν τους ανθρώπους να μην τα βάζουν με αυτές, και αν το κάνουν, οι επιπτώσεις θα είναι σοβαρές!
 • Προτιμώμενο μελάνι: Το τατουάζ γίνεται με μελάνι μαύρου χρώματος
 • Οπου: Μπορείτε να το πάρετε μελανωμένο στο πλάι σώμα ή ακόμα και στο πίσω μέρος
 • Μέγεθος: Επιλέξτε μεσαίου μεγέθους σχέδια για να φαίνεται το μήνυμα καθαρό
 • Απόχρωση δέρματος: Μπορείτε να κάνετε αυτό το τατουάζ εάν έχετε ανοιχτόχρωμους και ανοιχτούς τόνους δέρματος.

5. Skull Tattoo Gun on Leg:

Πιστόλι τατουάζ κρανίου στο πόδι

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν δεν είστε πολύ σοβαρό άτομο και ψάχνετε για ένα funky και όχι εκφοβιστικό τατουάζ, αυτό μπορεί να είναι μια καλή ιδέα. Μπορείτε να κάνετε ένα όπλο να πυροβολεί σε ένα κρανίο και να δώσετε σε όλο το τατουάζ ένα καρτούν παρά μια ρεαλιστική εμφάνιση. Μπορείτε να το κάνετε έγχρωμο και να προσθέσετε μερικά άλλα στοιχεία για να το κάνετε πιο ελκυστικό. Ο συνδυασμός του κρανίου με ένα τατουάζ όπλο είναι μια τόσο καταπληκτική ιδέα για πάντα.

 • Καλύτερο για: Αυτά τα τρελά τατουάζ όπλων για άνδρες δείχνουν την εσωτερική σατανική πλευρά σας. Το κρανίο αντιπροσωπεύει τον θάνατο με καρτούν τρόπο. Έτσι, μπλέξτε με το άτομο και ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε ο ίδιος τον Θάνατο!
 • Προτιμώμενο μελάνι: Το τατουάζ γίνεται με μελάνι μαύρου χρώματος
 • Οπου: Οι ώμοι και τα χέρια είναι τα τέλεια σημεία για αυτό το σχέδιο τατουάζ
 • Μέγεθος: Επιλέξτε ένα σχέδιο μεγάλου μεγέθους για καλύτερη ορατότητα
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ φαίνεται υπέροχο αν έχετε μεσαίους ή ανοιχτούς τόνους δέρματος.

6. Σέξι τατουάζ όπλων στους μηρούς:

Σέξι τατουάζ όπλων στους μηρούς

Ως επί το πλείστον, όταν οι κυρίες παίρνουν τατουάζ μηρών ή πλευρικών όπλων, τα κάνουν μέσα σε μια καλτσοδέτα. Ωστόσο, αυτό δεν απαιτείται γενικά. Ένα όπλο μπορεί, σε κάθε περίπτωση, να διατηρήσει την εικόνα και τη στιβαρότητά του όταν δεν είναι μέσα σε έναν ιμάντα. Οι ιμάντες χρησιμοποιούνται γενικά για να προσθέσουν μια πινελιά γυναικείας στο έντονο τατουάζ τους. Όπως και να έχει, μπορείτε επίσης να κάνετε το όπλο σας θηλυκό συμπεριλαμβάνοντας ένα συγκεκριμένο παράδειγμα.

 • Καλύτερο για: Αυτό το ανεστραμμένο τατουάζ με όπλο είναι ένα από τα πιο κλασικά σχέδια κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Είναι περίπλοκα σχεδιασμένο για να αποκαλύπτει την τρυφερή φύση του ατόμου που μοιάζει με σκληρό καρύδι έξω.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Το τατουάζ γίνεται με μελάνι μαύρου χρώματος
 • Οπου: Αυτός ο σχεδιασμός είναι ιδανικός για να γίνει στο πίσω μέρος των ώμων
 • Μέγεθος: Αυτό είναι ένα μεγάλο σχέδιο τατουάζ όπλων
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ φαίνεται υπέροχο αν έχετε μεσαίους ή ανοιχτούς τόνους δέρματος.

7. Σχέδια τατουάζ καπνίσματος τατουάζ στο χέρι:

Σχέδια τατουάζ καπνίσματος τατουάζ στο χέρι

Το όπλο καπνίσματος είναι μια άλλη τυπική αλλά φανταστική αναπαράσταση ενός όπλου. Τα όπλα συμβολίζουν τη δίψα για δύναμη και δύναμη. Τα όπλα καπνίσματος συμβολίζουν τη βία περισσότερο από τα κανονικά πιστόλια. Δείχνει ότι η σφαίρα έχει πυροβοληθεί και δεν υπάρχει δυνατότητα ανάκτησής της τώρα. Αυτό είναι ένα μοντέρνο και όμορφο σχέδιο τατουάζ όπλου στα χέρια.

 • Καλύτερο για: Ένα τατουάζ καπνιστού όπλου αντιπροσωπεύει ότι το όπλο έχει χρησιμοποιηθεί πρόσφατα και είναι ακόμα στη ζέστη. Γι ‘αυτό παρακαλώ μείνετε μακριά από τους άνδρες και τις γυναίκες που έχουν αυτό το τατουάζ στο σώμα τους!
 • Προτιμώμενο μελάνι: Το μαύρο μελάνι είναι το καλύτερο για αυτό το τατουάζ
 • Οπου: Τα μανίκια και οι πήχεις είναι οι καλύτερες ιδέες τοποθέτησης για αυτό το σχέδιο
 • Μέγεθος: Επιλέξτε ένα σχέδιο μεγάλου μεγέθους για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι λεπτομέρειες εμφανίζονται καλά
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ φαίνεται υπέροχο αν έχετε μεσαίους ή ανοιχτούς τόνους δέρματος.

8. Guns and Roses Tattoo with Words:

Guns and Roses Tattoo με λέξεις

Τα σχέδια τατουάζ όπλου επιλέγονται από ανθρώπους για διάφορους λόγους. Μπορεί να έχει προσωπικό νόημα, ή να συμβολίζει τον γενικό παράνομο που αντιπροσωπεύει ένα όπλο, ή οι άνθρωποι να το επιλέξουν απλώς και μόνο επειδή φαίνεται καλό. Όταν οι άνθρωποι κάνουν τατουάζ με όπλο για προσωπικούς λόγους, γενικά επιλέγουν να προσθέσουν μερικές λέξεις για να κάνουν το νόημα πιο εμφανές.

 • Καλύτερο για: Αυτό είναι ένα άλλο σχέδιο τατουάζ Guns and Roses που συνοδεύεται από ένα μικρό εμπνευσμένο απόσπασμα. Αυτό είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Το μαύρο μελάνι είναι το καλύτερο για αυτό το τατουάζ
 • Οπου: Οι ώμοι και τα χέρια είναι τα καλύτερα μέρη για να κάνετε μελανωμένο αυτό το τατουάζ
 • Μέγεθος: Επιλέξτε ένα σχέδιο μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους για να εμφανιστεί καθαρά το μήνυμα
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ φαίνεται υπέροχο αν έχετε ανοιχτούς τόνους δέρματος.

9. A Plain Old Antique Revolver Tattoos:

A Plain Old Antique Revolver Tattoo

Μπορείτε να κάνετε το τατουάζ σας ένα απλό παλαιό πιστόλι με όλα τα σχέδιά του χαραγμένα πάνω του. Μπορείτε να το πάρετε σε μονόχρωμο ή να το κάνετε χρωματιστό. Γενικά, οι άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν τατουάζ όπλα στα χέρια, τις πλευρές ή τα πόδια τους. Μερικές φορές το κάνουν και στη μέση τους. Αυτό είναι ένα από τα παλιά σχολεία σχέδια τατουάζ κορίτσι.

 • Καλύτερο για: Αυτό είναι ένα από τα πιο αισθησιακά σχέδια τατουάζ όπλων για κορίτσια και γυναίκες που είναι αρκετά τολμηρά για να τα καμαρώνουν στο σώμα τους.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Φτιάξτε αυτό με μαύρο μελάνι
 • Οπου: Η κάτω κοιλιακή περιοχή, κοντά στο ναυτικό, είναι το τέλειο σημείο για αυτό το σχέδιο
 • Μέγεθος: Επιλέξτε ένα σχέδιο μεγάλου μεγέθους για να ρίξετε μια ματιά στο όπλο
 • Τόνος δέρματος: ΤΤο τατουάζ του φαίνεται υπέροχο αν έχετε ανοιχτούς τόνους δέρματος.

10. Σέξι σχέδια τατουάζ Gun στα πόδια:

Σέξι σχέδια τατουάζ όπλων στα πόδια

Οι πιο αδιάκοπες καταστάσεις για τατουάζ όπλων είναι πραγματικά τα πόδια, τα χέρια και η μεσαία πλευρά. Ο σκοπός πίσω από αυτό είναι επειδή τα όπλα είναι μακρύτερα από ό, τι είναι ψηλά. Αυτός είναι ο λόγος που τα περιγράμματα τατουάζ πυροβόλων όπλων τοποθετούνται σε στενές, μακριές ζώνες του δέρματος. Όσον αφορά το περίγραμμα του τατουάζ πυροβόλου όπλου, μπορείτε να επιλέξετε σχεδόν οτιδήποτε. Η καμπυλότητα φαίνεται εξαιρετικά καλά στις λαβές των όπλων. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια άλλη εικόνα εκτός από το όπλο.

 • Καλύτερο για: Οι γυναίκες που είναι πάντα σε εγρήγορση και έτοιμες μπορούν να επιλέξουν αυτό το τατουάζ ως συμβολική ερμηνεία της στάσης τους.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μελάνι μαύρου χρώματος με νότες ροζ
 • Οπου: Η περιοχή γύρω από τον μηρό είναι η καλύτερη για αυτό το σχέδιο
 • Μέγεθος: Ένα όπλο μεγάλου μεγέθους φαίνεται καλό και δίνει την ψευδαίσθηση ενός πραγματικού όπλου κρυμμένο μέσα στην κάλτσα σας
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ φαίνεται υπέροχο αν έχετε ανοιχτούς τόνους δέρματος.

11. Two Guns Tattoos on Back:

Δύο όπλα τατουάζ στην πλάτη

Όπλα με αγγελικά φτερά εκφράζουν ένα είδος ειρήνης για τον πόλεμο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λόγους πολέμου και καταστροφής, αλλά τα όπλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την προστασία και τη διατήρηση της ειρήνης! όπλα με αγγελικά φτερά επιθυμούν να απεικονίσουν αυτήν την πλευρά των όπλων. Αυτά τα όπλα είναι εξαιρετικά κατασκευασμένα με όλες τις λεπτομέρειες για να δώσουν μια ρεαλιστική γωνία.

 • Καλύτερο για: Τα σχέδια τατουάζ όπλου στην πλάτη με φτερά είναι τα καλύτερα για άνδρες που επιθυμούν να επιλέξουν την ειρήνη παρά τον πόλεμο. Είχαν αρκετή βία και επιθυμούσαν να διαδώσουν φιλικότητα.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Τόσο τα όπλα όσο και τα φτερά είναι καλύτερα να γίνονται με μελάνι μαύρου χρώματος
 • Οπου: Η πλάτη είναι η καλύτερη ιδέα τοποθέτησης για αυτό το σχέδιο
 • Μέγεθος: Ο σχεδιασμός μεγάλου μεγέθους φαίνεται τέλειος στο πίσω μέρος για να εμφανιστούν όλες οι λεπτομέρειες
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ φαίνεται εκπληκτικό αν έχετε ανοιχτόχρωμους και ανοιχτούς τόνους δέρματος.

12. Gun Tattoo Designs on Hip With Ribbons For Girls:

Gun Tattoo Designs on Hip

Αυτό το είδος σχεδιασμού τατουάζ είναι γενικά για κορίτσια. Μπορείτε να το πάρετε στα πόδια ή στα χέρια σας. Δείχνει ένα όπλο που κρατιέται στη θέση του από μια κορδέλα. Για να το κάνουν πιο θηλυκό, τα κορίτσια κάνουν την κορδέλα ροζ. Εάν οι τύποι επιλέξουν αυτό το σχέδιο, αντικαθιστούν γενικά την κορδέλα με μια ζώνη από σφαίρες. Αυτό είναι επίσης ένα σύμβολο για ένα τατουάζ αγάπης όπλο.

 • Καλύτερο για: Αυτό είναι και πάλι ένα καλύτερο τατουάζ όπλου που έχει σχεδιαστεί για κορίτσια που φαίνονται χαριτωμένα και αθώα εξωτερικά, αλλά είναι φωτιά στο εσωτερικό
 • Προτιμώμενο μελάνι: Αυτό το τατουάζ χρησιμοποιεί μαύρο και κόκκινο μελάνι
 • Οπου: Μπορείτε να κάνετε αυτό το τατουάζ μελανωμένο στην περιοχή των μηρών για μια αισθησιακή εμφάνιση
 • Μέγεθος: Ένας σχεδιασμός μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους φαίνεται πολύ καλός για χειρισμό!
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ φαίνεται εκπληκτικό αν έχετε ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος.

13. A Gun and Roses Tattoo Design for Girls:

Σχέδιο τατουάζ Gun and Roses για κορίτσια

Τα όπλα συνήθως συνδέονται με αστυνομικούς, κυνηγούς επιδομάτων, στρατιώτες, κυνηγούς, εγκληματίες κ.ο.κ. Τα πυροβόλα όπλα συνεπάγονται πάντα σφαίρες που δεν αποτυγχάνουν ποτέ να οδηγήσουν σε αιματοχυσία ή καταστροφή. Έτσι, η κατασκευή ενός όπλου με τριαντάφυλλα και αγκάθια μοιάζει με μια εύστοχη αναπαράσταση της καταστροφικής ομορφιάς που διαθέτει ένα όπλο.

 • Καλύτερο για: Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή σχέδια τατουάζ όπλων για άντρες που τους αρέσει να αποκαλύπτουν τα μικτά χαρακτηριστικά αγάπης και μίσους τους
 • Προτιμώμενο μελάνι: Η ιδέα χρησιμοποιεί μελάνια μαύρου και κόκκινου χρώματος
 • Οπου: Αυτός ο σχεδιασμός γίνεται καλύτερα στην πλάτη, το λαιμό και τους ώμους
 • Μέγεθος: Μόνο ένα σχέδιο μεγάλου μεγέθους μπορεί να δικαιώσει αυτό το όμορφο τατουάζ
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ είναι κατάλληλο εάν έχετε ανοιχτούς τόνους δέρματος

14. Pistol Holder Gun Tattoo On Thigh:

Pistol Holder Gun Tattoo On Thigh

Μερικές νεαρές κυρίες στοργούν να κάνουν τα τατουάζ τους στο ακόλουθο επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο, αντί να βάλουν ένα όπλο στο λουράκι, παίρνουν μια γνήσια θήκη όπλου και ένα όπλο/όπλο. Αυτό το τατουάζ φαίνεται πρακτικό και είναι καινοτόμο. Μια νεαρή κοπέλα μπορεί να φαίνεται αξιαγάπητη, ωστόσο μπορεί να αποδείξει τη δύναμή της με ένα τατουάζ με αυτόν τον τρόπο, καθώς τα πυροβόλα όπλα δεν είναι ασφαλή και επειδή είναι δύσκολο να κάνεις τατουάζ σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο. Στις γυναίκες αρέσει να είναι γυναίκες.

 • Καλύτερο για: Ένα άλλο μοναδικό σχέδιο στην ιδέα της θήκης όπλου, που ταιριάζει καλύτερα στα κορίτσια που είναι πάντα έτοιμα να πετύχουν τον στόχο τους
 • Προτιμώμενο μελάνι: Η ιδέα χρησιμοποιεί μελάνια μαύρου και ροζ χρώματος
 • Οπου: Αυτός ο σχεδιασμός γίνεται καλύτερα στους μηρούς
 • Μέγεθος: Μόνο ένα σχέδιο μεγάλου μεγέθους μπορεί να δικαιώσει αυτό το όμορφο τατουάζ
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ είναι κατάλληλο εάν έχετε ανοιχτούς τόνους δέρματος

15. Σχέδια τατουάζ 3D Gun:

Σχέδια τατουάζ 3D Gun

Θέλετε να δώσετε στους ανθρώπους γύρω σας ένα πραγματικό σοκ της ζωής τους; Πάρτε αυτό το τρισδιάστατο όπλο μελανωμένο και βγάλτε το πουκάμισό σας για να παραλύσει το πλήθος από το φόβο. Αυτή είναι η ρεαλιστική εμφάνιση αυτής της εικόνας. Έχει δοθεί ένα απίστευτο εφέ σαν στη ζωή χρησιμοποιώντας την εικόνα ενός χεριού που κρατά ένα πιστόλι. Αυτό αποκαλύπτει μια βαθύτερη έννοια του πόσο το άτομο πληγώνεται από τις ενέργειες κάποιου και δεν αντέχει άλλο τον πόνο.

 • Καλύτερο για: Αυτό είναι το καλύτερο κατάλληλο για άνδρες που έχουν καλά τονισμένα σώματα και μπορούν να φέρουν αυτό το φοβερό σχέδιο χωρίς κόπο.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Η ιδέα χρησιμοποιεί μελάνια μαύρου και ροζ χρώματος
 • Οπου: Αυτός ο σχεδιασμός γίνεται καλύτερα στην περιοχή του στήθους
 • Μέγεθος: Επιλέξτε ένα σχέδιο μεγάλου μεγέθους για να αποτυπώσετε τη ρεαλιστική αίσθηση αυτού του σχεδίου
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ είναι κατάλληλο εάν έχετε ανοιχτούς τόνους δέρματος

16. Σχέδια τατουάζ Finger Gun:

Σχέδια τατουάζ Finger Gun

Θυμάστε τα παιδικά σας χρόνια όταν χρησιμοποιούσαμε τα δάχτυλά μας για να σχηματίσουμε όπλα παιχνιδιών; Τώρα μπορείτε να ξαναζήσετε αυτές τις αναμνήσεις, χαράζοντας αυτό το μικρό όπλο στα δάχτυλά σας. Αυτή είναι μια πολύ δημιουργική ιδέα και ένα από τα νέα όπλα τατουάζ που φαίνονται εκπληκτικά. Αυτό δεν είναι μόνο για τα κορίτσια, αλλά ακόμη και οι άντρες παίρνουν αυτά τα υπέροχα όπλα χαραγμένα στα δάχτυλά τους.

 • Καλύτερο για: Αυτό το απλό πιστόλι τατουάζ μπορεί να μελανωθεί τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες
 • Προτιμώμενο μελάνι: Η ιδέα χρησιμοποιεί μαύρο μελάνι
 • Οπου: Αυτός ο σχεδιασμός γίνεται καλύτερα στα δάχτυλα
 • Μέγεθος: Ένα πιστόλι μικρού μεγέθους είναι ιδανικό για να ταιριάζει με το μέγεθος των δακτύλων
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ είναι κατάλληλο εάν έχετε ανοιχτόχρωμους ή ανοιχτούς τόνους δέρματος

17. Σχέδια τατουάζ Gun στο στήθος:

Σχέδια τατουάζ Gun στο στήθος

Αυτός ο τρελός σχεδιασμός στήθους όπλου σας θυμίζει ταινία Gangster. Η εικόνα γίνεται επιμελώς με όλες τις λεπτομέρειες όπως σφαίρες, τουφέκια, ακόμη και κρανίο. Έχει ακόμη και επιγραφές που λένε: “Born a Warrior and Die a Legend”. Αυτός ο σχεδιασμός είναι πραγματικά θρυλικός, καθώς φαίνεται εκπληκτικός με τέτοιο επίπεδο λεπτομέρειας. Αυτό είναι κατάλληλο για ισχυρούς και ανθεκτικούς άνδρες που μπορούν να φέρουν αυτό το εκπληκτικό τατουάζ στο καλά τονισμένο σώμα τους.

 • Καλύτερο για: Αυτό το τατουάζ όπλου Gangster είναι καλύτερο για άνδρες
 • Προτιμώμενο μελάνι: Η ιδέα χρησιμοποιεί μαύρο μελάνι
 • Οπου: Αυτός ο σχεδιασμός γίνεται καλύτερα στο στήθος
 • Μέγεθος: Μια εικόνα μεγάλου μεγέθους είναι ιδανική για την κάλυψη όλων των λεπτομερειών
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ είναι κατάλληλο εάν έχετε ανοιχτόχρωμους ή ανοιχτούς τόνους δέρματος

Περισσότερα σχέδια τατουάζ:

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Gun με εικόνες 1

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Gun με εικόνες 2

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Gun με εικόνες 3

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Gun με εικόνες 4

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Gun με εικόνες 5

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Gun με εικόνες 6

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Gun με εικόνες 7

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Gun με εικόνες 8

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Gun με εικόνες 9

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Gun με εικόνες 10

Πρόσθετες συμβουλές για να διατηρήσετε την κομψότητα των σχεδίων τατουάζ Gun:

Αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε ένα τέλειο τατουάζ όπλο χωρίς να λείπει το σημάδι:

 • Τα τατουάζ με όπλα συνήθως συμβολίζουν τη βία και την κακή φύση, αν και δεν το εννοείτε. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε καταλήξει σε στοιχεία όπως τα λουλούδια για να μεταφέρετε το νόημα σας.
 • Μπορείτε επίσης να επιλέξετε vintage μοντέλα τουφέκια και πιστόλια για μια αντίκα των τατουάζ σας.
 • Επιλέξτε ένα αρκετά καλό μέγεθος τατουάζ όπλου για να αποκαλύψετε πλήρως τις λεπτομέρειες.
 • Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο καλλιτέχνης σας είναι καλός γνώστης των τρισδιάστατων τατουάζ εάν σχεδιάζετε για ένα. Κρατήστε όντως φωτογραφίες από όπλα τατουάζ της επιλογής σας για να διασφαλίσετε ότι θα πάρετε αυτό που θέλετε.

Τελικές σκέψεις:

Ελπίζουμε αυτά τα τατουάζ να έχουν θέσει σημαντικούς στόχους για εσάς! Μερικές από αυτές είναι τόσο δημιουργικές που έχουν πάρει το διαδίκτυο από τη θύελλα, γι ‘αυτό θέλαμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τις καλύτερες από αυτές τις εικόνες με το συμβολικό νόημα και την καταλληλότητά τους. Το σύνθημά μας είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε το τέλειο τατουάζ Gun των ονείρων σας. Λάβετε υπόψη ότι για να κάνετε ένα τατουάζ Gun μελανωμένο, δεν χρειάζεται να έχετε όπλο αλλά να έχετε τις ιδιότητες αυτού του σύγχρονου όπλου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με καλό τρόπο αν χρειαστεί. Η αναμονή σας για το τέλειο τατουάζ φαίνεται να έχει τελειώσει, οπότε προχωρήστε και επισκεφτείτε το αγαπημένο σας σαλόνι για να μελάνετε!