15 χαριτωμένα σχέδια οικογενειακών τατουάζ με εικόνες!

Ο οικογενειακός δεσμός είναι ο ισχυρότερος όταν κάθε άτομο είναι πρόθυμο να θυσιάσει τα πάντα για τον άλλο. Η οικογένεια είναι ο πιο ιερός δεσμός που έχουν οι άνθρωποι πριν από την αρχική πεποίθηση ότι ο γάμος είναι ιερός. Η οικογένεια θα είναι πάντα εκεί για εσάς, ανεξάρτητα από το πόσο άσχημο πρόβλημα βρίσκεστε. Στο τέλος της ημέρας, αν όλοι όσοι εμπιστευόσασταν έπρεπε να σας εγκαταλείψουν, η οικογένειά σας θα ήταν ακόμα εκεί για να σας στηρίξει και να σας δώσει την υποστήριξη πρέπει να σε επαναφέρει στα πόδια σου.

Χαριτωμένα σχέδια τατουάζ οικογένειας

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποδείξουν ότι τα άτομα είναι έτοιμα να παραμείνουν ο ένας για τον άλλον σε ό, τι κάνουν, είτε παίρνουν, κάνουν ναρκωτικά ή οτιδήποτε άλλο. Τα τατουάζ χρησιμοποιούνται για να υποσχεθούν ότι το άτομο είναι πλήρως αφιερωμένο στη συγκεκριμένη οικογένεια. Ομοίως, μπορούν να υπογράψουν σε διαφορετικά άτομα ότι κάποιος είναι μέλος της οικογένειας. Εδώ, όταν κάποιος δει αυτό το τατουάζ, θα συνειδητοποιήσει ότι το άτομο είναι ένα από αυτά.

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ για την οικογένεια:

Το να κάνετε ένα οικογενειακό τατουάζ αναγνωρίζει τον δεσμό που έχετε και, ως εκ τούτου, είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσετε την αγάπη και την εκτίμησή σας ο ένας για τον άλλον. Παρακάτω δίνονται μερικά παγκοσμίου φήμης οικογενειακά σχέδια τατουάζ και εικόνες για να διαλέξετε:-

1. Τατουάζ ευγνωμοσύνης:

Τατουάζ Ευγνωμοσύνης

Μερικοί άνθρωποι θα ήθελαν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Θεό που τον ευλόγησε με την οικογένεια, δημιουργώντας το όνομα της οικογένειας και την ημερομηνία γέννησής του, που ήταν η ημερομηνία που εισήχθη στην οικογένεια. Υπάρχει μια γνωστή ρήση ότι η λατρεία για μια οικογένεια είναι το πιο αξιοσημείωτο δώρο της ζωής. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πράγματα, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από αυτό το γεγονός της ζωής. Η οικογένεια, εκτός από την ουσιαστική μονάδα της κοινωνίας, είναι επίσης το κύριο σχολείο όπου ο καθένας από εμάς παίρνει τα θεμελιώδη μαθήματα της ζωής. Μοιάζει με έναν καβγά που μας κρατάει προσγειωμένους και μας δίνει ποιότητα.

2. Συμβολικό τατουάζ οικογένειας:

Συμβολικό τατουάζ οικογένειας

Ένα από τα μοναδικά οικογενειακά σχέδια τατουάζ για άνδρες και γυναίκες μπορεί να αντιπροσωπεύει μια γενιά των προγόνων. Αυτά τα σύμβολα μπορεί να είναι χαρακτήρες γραμμένοι σε ορισμένες γλώσσες κωδικοποίησης, οι οποίοι μπορεί να είναι είτε η σανσκριτική γλώσσα είτε τα παραδοσιακά ιαπωνικά σύμβολα ή οποιοδήποτε άλλο σύμβολο προγόνων ή παραδοσιακές γλώσσες.

3. Περιγραφή Τατουάζ:

περιγραφή-τατουάζ

Συνήθως, τα τατουάζ της οικογένειας θα συνδέονται με λέξεις, κάτι που προφανώς περιγράφει μια οικογένεια. Μερικοί άνθρωποι θα ήθελαν να σχεδιάσουν τα οικογενειακά σχέδια τατουάζ στην πλάτη τους με τεράστιες περιγραφές για την οικογένειά τους, ενώ άλλοι θα έχουν ένα εμπνευσμένο οικογενειακό απόσπασμα μελανωμένο σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός τους. Η προσθήκη υπέροχων χρωμάτων στο τατουάζ θα το κάνει σίγουρα κέντρο έλξης και θα δοξάσει την εμφάνισή του σε εκατομμύρια πτυχώσεις. Αυτή είναι η περίφημη λέξη των οικογενειακών σχεδίων τατουάζ.

4. Μουσικό Τατουάζ:

Μουσικό Τατουάζ

Αυτά τα σχέδια τατουάζ με το όνομα της οικογένειας χρησιμοποιούνται για να προσφέρουν φόρο τιμής σε έναν χαμένο συγγενή, είτε αδελφό είτε αδελφή είτε κηδεμόνα. Θα έχουν ένα μουσικό όργανο με το όνομα του ατόμου που έχει αποσυρθεί από την οικογένεια. Θα υπάρξουν επίσης κάποιες μουσικές αρμονίες για να εμφανιστούν ως μια μελωδία αφιερωμένη στο μέρος που έχει λήξει. Αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εάν το άτομο ήταν ερμηνευτής ή εάν είχε απίστευτο ενθουσιασμό για τη μουσική. Το οικογενειακό τατουάζ πιστεύεται ότι είναι ένα εξαιρετικό αφιέρωμα σε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας. Επισημαίνοντας μια βασική περγαμηνή και γραφή, αυτό το μουσικό τατουάζ είναι υπέροχο και μπορείτε να το προσαρμόσετε με το όνομα του συγγενή σας. Το μικρό του μέγεθος το καθιστά ιδανικό για σειρές όπως ο κάτω βραχίονας.

5. Τατουάζ Ancestral Tree:

Τατουάζ Ancestral Tree

Αυτά θα σχεδιαστούν με ένα τυπικό δέντρο, με τα ονόματα των συγγενών πάνω και κάτω από τα κλαδιά. Κατά κανόνα, το επώνυμο της οικογένειας, το οποίο είναι το όνομα του πατέρα, ως επί το πλείστον, θα εμφανίζεται κατά μήκος του στελέχους. Οι ρίζες μπορεί να έχουν οικογενειακό όνομα. Η έκταση της οικογένειας θα βασιστεί στο μέτρο αυτού του γενεαλογικού δέντρου. Τα οικογενειακά τατουάζ είναι λιγότερο ατομικά και προορίζονται βασικά για να δείξουν πλήρη δέσμευση και λατρεία σε μια συγκεκριμένη οικογένεια ή συγκέντρωση. Το τατουάζ προορίζεται για την προώθηση της συντροφικότητας και της αδελφότητας, γι ‘αυτό και γίνεται αιώνιο στο δέρμα του χρήστη..

6. Anchor Family Tattoo For Girls:

Anchor Family Tattoo For Girls

Το τατουάζ άγκυρας συμβολίζει το γεγονός ότι η οικογένειά σας είναι η άγκυρά σας. Χωρίς οικογένεια, κανείς δεν θα μπορούσε να καταλάβει τον κόσμο πλήρως. Η οικογένειά σας σας δείχνει τρόπους και μέσα για να επιβιώσετε, να διατηρήσετε τη γη σας, να εργαστείτε σκληρά και να κερδίσετε τα προς το ζην για τον εαυτό σας από την παιδική σας ηλικία. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν στη συνέχεια να μεταδοθούν στα παιδιά σας. Είναι ένα από τα καλύτερα οικογενειακά σχέδια τατουάζ για κορίτσια.

7. Κέλτικο Οικογενειακό Δέντρο:

Κέλτικο Οικογενειακό Δέντρο

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το γενεαλογικό δέντρο είναι η κληρονομιά του καθενός. η μόνη διαφορά με αυτό το σχέδιο είναι ότι οι κέλτικοι κόμβοι δείχνουν τον δεσμό που μοιράζεστε με γενιές μελών της οικογένειας.

8. Τατουάζ Eternity Family:

Eternity Family Tattoos

Ο αιώνιος κόμπος δείχνει τον δεσμό ή τον κόμπο που μοιραζόμαστε με την οικογένειά μας. Είναι ένα από τα πιο διάσημα σχέδια τατουάζ που υπάρχουν σήμερα στον κόσμο. Είναι ένα από τα διάσημα οικογενειακά σχέδια τατουάζ για γυναίκες.

9. Cross Family Tattoo:

Cross Family Tattoo

Αυτός ο σχεδιασμός είναι ένα πολύ ακριβές τατουάζ για να γίνει από έναν νέο πατέρα. αυτό το σχέδιο είναι ένα τέλειο τατουάζ για να γιορτάσετε τη γέννηση του παιδιού σας. Θα σας θυμίζει για πάντα τη συγκεκριμένη ημέρα και θα δείξει στο παιδί σας την αγάπη σας γι ‘αυτό.

10. Πρώτα η οικογένεια:

Οικογένεια πρώτα

Αυτό το τατουάζ συμβολίζει ότι πάνω από όλα, η οικογένεια έρχεται πρώτη. Ανεξάρτητα από το τι κάνετε και πού βρίσκεστε, θα ασχολείστε πάντα με αυτό που χρειάζεται η οικογένειά σας πρώτα από οτιδήποτε άλλο, και αυτή η ιδέα είναι πάντα πάνω από την μομφή. Αυτό θα βοηθήσει τους ανθρώπους να έχουν μια εικόνα για το πόσο πραγματικά αγαπάτε την οικογένειά σας.

11. Οικογενειακά πουλιά:

Οικογενειακά πουλιά

Αυτό το τατουάζ συμβολίζει μια οικογένεια τριών πουλιών. Τα πουλιά συμβολίζουν μια παραδοσιακή τριμελή οικογένεια, μια μητέρα, έναν πατέρα και ένα παιδί. Αυτή είναι μια παραδοσιακή οικογένεια και δείχνει ότι οι οικογένειες μπορεί να είναι μικρές αλλά δεν αποδυναμώνουν το δεσμό. Ο δεσμός είναι τόσο δυνατός όσο ήταν πάντα. Η οικογένεια των τριών τατουάζ πουλιών είναι εξαιρετικά διάσημη και έχει υιοθετηθεί από κύριες μητέρες που μόλις απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

12. Celtic Family Tattoo Design:

Celtic Family Tattoo Design

Κέλτικ σημαίνει το μοτίβο του τατουάζ με κόμπους. Επομένως, οι κόμποι συμβολίζουν τον δεσμό που οι οικογένειες υφαίνουν μεταξύ τους. Η απόκτηση ενός κελτικού σχεδίου θα δείξει ότι έχετε αποδεχτεί την κληρονομιά σας και τώρα θέλετε να μοιραστείτε την κληρονομιά σας με τον κόσμο.

13. Infinity Family Tattoo:

Infinity Family Tattoo

Αυτό είναι ένα πολύ θηλυκό σχέδιο και μπορεί να υιοθετηθεί από την κόρη και τη μητέρα. Για μια μητέρα, η οικογένειά της είναι το πιο σημαντικό πράγμα για αυτήν. Μια μητέρα θα έκανε τα πάντα για την οικογένειά της, ειδικά τα παιδιά της. Αυτό το τατουάζ θα επιτρέψει στη μητέρα να δείξει στην οικογένειά της πόσο σημαντική είναι για αυτήν. Ακριβώς όπως η οικογένεια είναι ελλιπής χωρίς τη διατροφή της μητέρας, μια γυναίκα γίνεται αναγκαστική όταν επιτυγχάνει όλα τα στάδια της γυναικείας κουκούλας από την κόρη στη μητρότητα.

14. Ρωμαϊκά αλφάβητα τατουάζ:

Τατουάζ ρωμαϊκών αλφαβήτων

Επιπλέον, ορισμένες οικογένειες χρησιμοποιούν τα ρωμαϊκά γράμματα για να αποδείξουν ότι ανήκουν σε μια συγκεκριμένη οικογένεια. Αυτό χρησιμοποιείται γενικά για να αποδείξει ότι κάποιος είναι μέρος αυτής της οικογένειας. κατά κανόνα, δεν υπάρχει μεγάλη αφοσίωση στη δεδομένη οικογένεια. Έτσι, όταν διαφορετικά άτομα βλέπουν τον αριθμό, συνειδητοποιούν ότι αυτό το άτομο είναι ένα από αυτά.

15. Σιλουέτα οικογενειακού δέντρου:

Οικογενειακό δέντρο σιλουέτα

Το γενεαλογικό δέντρο, με απλά λόγια, είναι η κληρονομιά σας. Σας δίνει έναν λεπτομερή απολογισμό των προγόνων σας, του αίματος σας. Το αίμα σας το μοιράζονται οι πρόγονοί σας, κάνοντάς τα όλα μέρος της οικογένειάς σας. Η κληρονομιά σας είναι η προσωπική σας ιστορία, και επομένως το να κάνετε ένα τατουάζ οικογενειακού δέντρου δείχνει ότι έχετε αποδεχτεί πλήρως την κληρονομιά σας ως αυτό που είστε.

Περισσότερα σχέδια τατουάζ:

Οικογενειακά σχέδια τατουάζ 1

Οικογενειακά σχέδια τατουάζ 2

Οικογενειακά σχέδια τατουάζ 3

Οικογενειακά σχέδια τατουάζ 4

Οικογενειακά σχέδια τατουάζ 5

Οικογενειακά σχέδια τατουάζ 6

Οικογενειακά σχέδια τατουάζ 7

Οικογενειακά σχέδια τατουάζ 8

Οικογενειακά σχέδια τατουάζ 9

Οικογενειακά σχέδια τατουάζ 10

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Τα σχέδια τατουάζ με επώνυμο αποδίδουν εξαιρετική σημασία και σημαίνουν ποικιλομορφία σε κάθε άτομο που μολύνεται με μια οικογενειακή εικόνα. Ορισμένα οικογενειακά τατουάζ είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα στους άνδρες και εκφράζουν τη λατρεία και την παρέα που αποτελεί κομμάτι του οικογενειακού δεσμού. Εάν σκέφτεστε να κάνετε ένα τατουάζ για να σέβεστε τα μοναδικά άτομα σε όλη τη ζωή σας, τότε τα παραπάνω οικογενειακά σχέδια τατουάζ για άνδρες και γυναίκες θα ήταν η απόλυτη επιλογή.