15 καλύτερα σχέδια τατουάζ ρολογιού με εικόνες

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ ρολογιού

Τα τατουάζ, η νέα γοητεία του σύγχρονου κόσμου έχει καταλάβει όλα τα αντικείμενα προσωποποίησης και το έχει μετατρέψει σε μορφή τέχνης με το πιο βασικό από τα στοιχεία που βλέπουμε καθημερινά. Αυτό που ξεκίνησε με εισαγωγικά και λουλούδια τώρα έχει μετατραπεί σε μεγαλύτερο φαινόμενο ενσωματώνοντας τόσο απλά όσο ένα κομοδίνο για να απεικονίσει ένα εσωτερικό νόημα. Υπάρχουν τατουάζ που γίνονται με απόλυτη επιθυμία να γίνει ένα για παράδειγμα, ίσως ένα απόσπασμα ή ένα λουλούδι και στη συνέχεια υπάρχουν άνθρωποι που συνδέονται με τα τατουάζ τους, όπως αυτά τα κλασικά.

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ ρολογιού:

Εδώ είναι μερικά από τα σχέδια τατουάζ ρολογιού που μπορείτε να κάνετε στο σώμα σας.

1. Τατουάζ ρολογιού αγάπης:

Τατουάζ ρολογιού αγάπης

Τα σχέδια τατουάζ ρολογιού θα μπορούσαν να συμβολίζουν μια αέναη λατρεία. Θα μπορούσε να είναι η λατρεία που κάνετε για τους δικούς σας ή τα παιδιά σας (σε αυτήν την περίπτωση, τα ονόματα, τα πρόσωπα ή οι ημερομηνίες γέννησής τους ενδέχεται να ενωθούν). Μια φυσιολογική εικόνα που χρησιμοποιείται για τέτοια σχέδια είναι η καρδιά. Περιστέρια, άνθη, άγιοι αγγελιοφόροι και αστέρια θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν. Τα τατουάζ ρολογιού μπορούν επίσης να συγχωνεύσουν διαφορετικές εμφανίσεις και εικόνες φίλων και συγγενών, οπότε η εστιακή αλληγορία γίνεται μια αέναη λατρεία, χωρίς όρια από το χρόνο. Επιτέλους, τα σχέδια τατουάζ ρολογιού μπορούν να φτάσουν σε έναν τεράστιο αριθμό σχημάτων και να ικανοποιήσουν ξεχωριστές ικανότητες που τροποποιούν την κεντρική του σημασία, ξεκινώντας από το χρονόμετρο που χρησιμοποιείται από το κουνέλι ως μέρος της «Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων» έως μια κλεψύδρα ή ακόμα και ένα ηλιακό ρολόι. Ένα πραγματικά ασυνήθιστο και ασυνήθιστο περίγραμμα τατουάζ, το ρολόι αναμφίβολα θα εμπνεύσει την εκτίμηση στα άτομα που έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν.

2. Σχέδιο τατουάζ ρολογιού πεταλούδας:

Σχέδιο τατουάζ ρολογιού πεταλούδα

Αυτός ο λαμπερός σχεδιασμός τατουάζ ρολογιού για άνδρες και γυναίκες μπορεί να μιλήσει για συναισθήματα όπως αιώνια και παρουσία. Ανεξάρτητα από το πού και σε ποια γωνιά του σύμπαντος ταξιδεύουμε, αλλά ο χρόνος θα παραμείνει σταθερός. Με το ρολόι να συμβολίζει αυτό το εξαιρετικά νόημα, σε πολλά άτομα αρέσει να το κάνουν ως τατουάζ. Υπάρχουν διάφορα στοιχεία που μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα περίγραμμα, για παράδειγμα, πεταλούδες, άνθη, ευλογημένοι αγγελιοφόροι και αστέρια. Με την εμπνευσμένη άποψη, αυτό το τατουάζ μπορεί να εκφράσει τα πιο βαθιά συναισθήματά σας χωρίς λόγια. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ ρολογιού για γυναίκες.

3. The Pocket Ticks:

Η τσέπη χτυπάει

Θυμάστε τα παλιά ρολόγια τσέπης που κρέμονταν από τις τσέπες των παλτών των κυριών και των αρχόντων επιχρυσωμένα με χρυσό με καντράν με ρωμαϊκούς αριθμούς; Βγαλμένο από αυτήν την ιδέα, αυτό είναι ένα κλασικό παλιό ρολόι με τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά όπως και η παραμόρφωση στα πλάγια, τα ασαφή καντράν μας έχουν αφήσει να σκεφτόμαστε ότι τίποτα δεν μένει ποτέ για πάντα. Ωστόσο, το μεγαλείο του τατουάζ έχει δημιουργηθεί αρκετά επιδέξια από τη λαμπρή σκίαση. Είναι ένα από τα όμορφα σχέδια τατουάζ ρολογιού για κορίτσια.

4. Το Ultimate Reminder Tattoo Design:

Ultimate Reminder Tattoo Design

Αυτή η απόλυτη υπενθύμιση ρολογιών εικόνες τατουάζ ενημερώνεται για να θυμόμαστε πάντα ότι ο χρόνος δεν κάθεται για κανέναν. Τα τατουάζ των χρονομετρητών μπορούν να προτείνουν στιβαρότητα, ανοχή, αντοχή μέχρι να εμφανιστεί ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Σε πολλές περιπτώσεις και ιδιαίτερα όταν στριφογυρίζουν ή υποδεικνύονται ότι μαλακώνουν όπως σε έναν πίνακα του Σαλβαδόρ Νταλί, δείχνουν πώς η ιδέα του χρόνου δεν μπορεί να συνδεθεί με μικρά πακέτα, για παράδειγμα, ώρες ή λεπτά και ότι η προσπάθεια ελέγχου του είναι ουσιαστικά μια εξαπάτηση. Ο έλεγχος μας στην εξέλιξη του χρόνου είναι ανύπαρκτος, οπότε δημιουργήσαμε ένα ολόκληρο πλαίσιο για να προσπαθήσουμε και να διαχειριστούμε.

5. Ρολόι τατουάζ στον καρπό:

Ο χρόνος είναι το πιο ζωτικό συστατικό στη ζωή ενός ανθρώπου και ένα ρολόι χρησιμοποιείται για να μετρήσει τον χρόνο, γεγονός που τον καθιστά επιτακτικό gadget. Οι εικόνες των Τατουάζ Ρολόι μιλούν για τη διάθεση και τα συναισθήματα κάποιου, το οποίο είναι το κίνητρο πίσω από το γιατί η χειροτεχνία του τατουάζ διαχειρίζεται τις καρδιές των ατόμων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το μικρό σχέδιο τατουάζ ρολογιού χειρός για άνδρες είναι πολύ αγαπητό λόγω της τυπικής του σημασίας. Έχει μια εξαιρετικά ασυνήθιστη σημασία που το συνδυάζει με τη σημασία του χρόνου.

Ρολόι τατουάζ στον καρπό

Ένα ρολόι ταυτίζεται με έναν εξαιρετικό σκοπό του χρόνου στη ζωή ενός ατόμου, για παράδειγμα, ημερομηνίες γέννησης τυφώνου, αναμνήσεις γάμου, ακόμη και ημερομηνία θανάτου φίλου ή μέλους της οικογένειας. Κατά συνέπεια, τα τατουάζ stash ρολογιών συμβολίζουν τον χρόνο, τη ζωή, το πέρασμα και την ευρωστία και υπενθυμίζουν πάντα στον μεταφορέα την κρισιμότητα του κάθε δευτερολέπτου στη ζωή τους.

6. Η πλευρά της ημισελήνου:

Η ημισέληνος πλευρά

Αυτή είναι μια άλλη έννοια τατουάζ ρολογιού όπου το ρολόι δεν έχει γίνει αποκλειστικά το μόνο θέμα, αλλά για να εξισορροπηθεί το απόσπασμα και η τέχνη ταυτόχρονα επισημαίνεται λίγο από τα δύο. Το απόσπασμα στο πλάι δίνει ένα εξαιρετικά εμπνευσμένο μήνυμα που λέει “απολαύστε τον χρόνο που έχετε γιατί ο χρόνος είναι κλέφτης”. Το ξεθωριασμένο κομμάτι του ρολογιού επισημαίνεται στην άλλη ημισέληνο.

7. Mc-Twisp And The Clock:

Mctwisp και το ρολόι

Θυμηθείτε το λευκό κουνέλι στην Αλίκη σε μια χώρα των θαυμάτων, όπου κυκλοφορεί με ένα παλιό ρολόι τσέπης στο χέρι, με ευχαρίστηση και χοροπηδάει. Αυτή είναι μια πολύ παρόμοια ιδέα όπου ένα κουνέλι που κρατά ένα ρολόι καθώς χτυπάει κάνει το κύριο αξιοθέατο.

8. Το σκοτεινό ρολόι:

Το σκοτεινό ρολόι

Αυτό είναι ένα ακόμη όμορφο τατουάζ ρολογιού που κόβει την ανάσα και αναμιγνύει το σκοτάδι με τον εαυτό του. Ο επιλογέας ρολογιού διαχέεται σε πολλά μικρά πουλιά που ανεβαίνουν στον ουρανό ενώ η βάση του παραμένει στο έδαφος. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ με μαύρο ρολόι για άνδρες.

9. Ρολόι παραμυθιού:

ρολόι παραμυθιού

Σε ένα κρεβάτι από τριαντάφυλλα, ακουμπά ένα ρολόι με φτερά αγγέλου. Μπορεί κανείς ακόμη και να αντικαταστήσει το κρεβάτι των τριαντάφυλλων με σύννεφα. Το βαθύ εσωτερικό νόημα απεικονίζει μια πορεία αφοσίωσης στον παντοδύναμο για να αποφύγει τα αγκάθια των τριαντάφυλλων. Μια ισχυρή ιδέα με τίτλο μέσα σε μικρά έργα τέχνης. Είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ ρολογιού με τριαντάφυλλα.

10. Τατουάζ 3D ρολογιού:

Τρισδιάστατο τατουάζ ρολογιού

Το ισχίο του τατουάζ έχει γίνει τόσο ενημερωμένο και ευρύ σε αυτό το σημείο που η κυριαρχία αυτής της τέχνης έχει οδηγήσει σε ένα επίπεδο όπου οι διαστάσεις κολάζ για να σχηματίσουν ένα φοβερό έργο τέχνης όπως αυτό του τρισδιάστατου τατουάζ που έγινε με ακρίβεια. Οι παλιοί αριθμοί εκπέμπουν μια αίσθηση περασμένης εποχής ενώ τα χέρια που κάνουν κλικ προβλέπουν το πέρασμα του χρόνου.

11. Burning Time Tattoo Design:

Σχέδιο τατουάζ Burning Time

Αυτή είναι η αρχαία έκδοση των εικόνων τατουάζ ρολογιού. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο ευρύ κοινό που δεν βλέπουν πόσο κερδοφόρος είναι ο χρόνος. Στην πραγματικότητα, καταλήγουν να συμμετέχουν σε ασκήσεις που δεν αυξάνουν την αξία της ζωής τους, υποθέτοντας ότι θα αναρρώσουν κάποια στιγμή στο δρόμο. Καταλήγουν να θρηνούν αργότερα όταν ανακαλύπτουν ότι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους και το παρελθόν είναι το σημείο χωρίς επιστροφή για να πραγματοποιήσουν τις επιδιώξεις και τα όνειρά τους. Ως εκ τούτου, αυτό είναι ένα τατουάζ που είναι εξαιρετικά τέλειο για όλους που κατανοούν την εκτίμηση του χρόνου.

12. Τότε Κουκουβάγια και η ώρα της:

Μετά κουκουβάγια και η ώρα της

Δεν χρειάζονται όλα τα ρολόγια ένα μαύρο φόντο για να υποστηρίξουν τη σημασία του, το ίδιο μπορεί να γίνει με τη βοήθεια μιας σειράς χρωμάτων με μια ακόμη πιο ενδιαφέρουσα ιδέα. Για όλους τους ανθρώπους που καίνε το μεσάνυχτο λάδι, εδώ είναι μια φοβερή ιδέα να πείτε την ιστορία σας όλα σε ένα απλό σχέδιο. Η κουκουβάγια, τα βιβλία στα οποία έχει σκαρφαλώσει, το ρολόι στο στήθος της όλα δίνουν αίσθηση?

13. Με μια συστροφή:

Με μια ανατροπή

Και εδώ εννοώ κυριολεκτικά με μια συστροφή, αυτό είναι ένα πολύ θηλυκό σχέδιο τατουάζ ρολογιού που μπορεί κανείς να επιλέξει που έχει ένα μείγμα μουσικής που ξεκινά με μια κιθάρα και τελειώνει με ένα κουλουριασμένο ρολόι που στριφογυρίζει για να σχηματίσει ένα άλλο. Αυτή είναι μια νέα ιδέα με πρόσθετα όπως η λιβελούλα στη μέση ή η σατέν κορδέλα για να φαίνεται το φόντο πιο γεμάτο και απασχολημένο.

14. Το Old Is Gold:

Το παλιό είναι χρυσός

Ξέρετε πώς όλες οι παλιές τάσεις επανέρχονται στη σύγχρονη εποχή για να γίνουν ολοκαίνουργιες τάσεις. εδώ είναι ένα κλασικό παράδειγμα. Το παλιό ρολόι τσέπης γίνεται το επίκεντρο της προσοχής και για να έχει κάποια θηλυκότητα σε αυτό, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το λουλουδάτο με τα φύλλα του και όλα αυτά για να δημιουργήσει μια αίσθηση κομψότητας. Οι ρωμαϊκοί αριθμοί μας πηγαίνουν πίσω στο μονοπάτι της νοσταλγίας, ενώ το μοτίβο φόντου προσθέτει όμφο σε αυτό.

15. Anchor Clock Tattoo:

Anchor Clock Tattoo

Ο αγκυρωμένος σχεδιασμός τατουάζ ρολογιού είναι μια δροσερή επέκταση στο συνηθισμένο περίγραμμα τατουάζ, το Anchors που χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως διαμόρφωση κατοικίδιων ζώων για ναυτικούς και οδηγούς μπορεί να προσθέσει ένα άλλο που σκοπεύει να κάνει το τατουάζ, το οποίο σχετίζεται με τη στιβαρότητα και την ποιότητα.

Το ρολόι είναι μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη εικόνα και μπορεί να ελεγχθεί σε διάφορες επιπτώσεις, ανάλογα με τον τρόπο απόδοσής της. Τα τατουάζ με χρώματα ως επί το πλείστον περιλαμβάνουν ένα πιο ζωντανό ή θετικό πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε εικόνα, επιτρέποντας σε γκρι κλίμακα ή υψηλή αντίθεση να απεικονίζουν πιο γνήσιους τόνους. Παρά το στυλ και τη σκίαση, το ρολόι είναι μια ιδιαίτερη εικόνα του χρόνου, μια αξιοσημείωτη περίοδος ή ένα λεπτό στη ζωή.