16 φοβερά σχέδια τατουάζ λουλουδιών Dahlia το 2021

Σχέδια τατουάζ λουλουδιών Dahlia

Υπάρχει μια αύξηση στον αριθμό των ανθρώπων που έχουν την τάση προς το body art. Τα σχέδια τατουάζ λουλουδιών Dahlia συμβολίζουν την αξιοπρέπεια, τη δημιουργικότητα, την αλλαγή και τη δύναμη, που χρονολογούνται από τη βικτοριανή εποχή. Η χρήση διαφοροποιημένων χρωμάτων και παραλλαγών στη διάταξη καθιστά επίσης ένα λουλούδι Ντάλια ένα από τα πιο αγαπημένα σχέδια μεταξύ των λάτρεις του τατουάζ.

Ονομάστηκε από έναν βοτανολόγο του 18ου αιώνα που ονομάζεται Anders Dahl, αυτό το λουλούδι είναι επίσης το εθνικό λουλούδι του Μεξικού. Ας περάσουμε από αυτό το άρθρο για μερικά από τα καλύτερα τατουάζ λουλουδιών Dahlia που μπορείτε να δοκιμάσετε.

16 καλύτερα σχέδια τατουάζ λουλουδιών Dahlia:

Οι χρωματικές παραλλαγές και τα στρώματα του λουλουδιού Ντάλια το καθιστούν ένα από τα αγαπημένα τατουάζ για τους ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη του σώματος. Σας παρουσιάζουμε τα αριστουργήματα που μπορείτε να κάνετε τατουάζ, δημιουργώντας ένα καλειδοσκοπικό αποτέλεσμα.

1. Τατουάζ λουλουδιών Dahlia στο αντιβράχιο:

Τατουάζ λουλουδιών Dahlia στο αντιβράχιο

Αυτό είναι ένα φανταστικό κόκκινο τατουάζ ντάλια με λίγο κίτρινο στο κέντρο και πράσινο φύλλωμα, δίνοντάς του μια ζωντανή εμφάνιση. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε λατρεύει τα λουλούδια ντάλια μόλις μπορέσετε να αποκτήσετε τις σκιές και η τοποθέτηση αυτού του σχεδίου έχει οριστικοποιηθεί. Αυτό το τατουάζ φαίνεται εντυπωσιακό χαραγμένο στο χέρι, τον ώμο, το πίσω μέρος του λαιμού. Μόλις αποφασίσετε επιτόπου, αυτό το τατουάζ μπορεί να ποικίλει από μικρό έως μεσαίο μέγεθος.

2. Τατουάζ λουλουδιών Dahlia με ένα όνομα:

Τατουάζ λουλουδιών Dahlia με ένα όνομα

Το όμορφο και περίπλοκο κορδόνι που γίνεται σε αυτό το τατουάζ ντάλια φαίνεται εκπληκτικό. Τα μοναδικά σχέδια γύρω από το λουλούδι το αναδεικνύουν και προσθέτουν στην ομορφιά του σχεδίου. Οι άνθρωποι που θαυμάζουν την ομορφιά και την τέχνη μπορούν να επιλέξουν αυτό το σχέδιο τατουάζ ανεξάρτητα από το φύλο. Μπορείτε να προσθέσετε ένα όνομα στο στέλεχος του τατουάζ δίνοντάς του μια προσωπική και συναισθηματική πινελιά. Αυτό το τατουάζ φαίνεται καλύτερα όταν είναι χαραγμένο σε μεσαίο ή μεγάλο μέγεθος.

3. Εκτεταμένο τατουάζ Dahlia Shoulder:

Εκτεταμένο τατουάζ Dahlia Shoulder

Πολλοί από εμάς έχουν μεγάλη εμπειρία στο να κάνουν τατουάζ και αυτός ο σχεδιασμός τατουάζ είναι μια τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν εκτεταμένα και περίπλοκα μοτίβα. Η Ντάλια σκιάζεται σε κόκκινο και μαύρο, δίνοντάς της ένα φυσικό αποτέλεσμα λόγω οφθαλμών και φύλλων και του λουλουδιού. Ο ώμος είναι το τέλειο σημείο για να χαράξεις αυτό το τατουάζ αφού μπορείς να καμαρώνεις την ομορφιά του, και αυτός ο σχεδιασμός είναι περισσότερο επικεντρωμένος στις γυναίκες.

4. Τατουάζ λουλουδιών Dahlia:

Τατουάζ λουλουδιών Dahlia

Αυτό το κόκκινο τατουάζ ντάλια με φύλλα είναι ένα άλλο σχέδιο που γυρίζει τα κεφάλια όταν είναι όμορφα φτιαγμένο. Τα δύο ζευγαρωμένα τατουάζ ντάλια με μπουμπούκια και πράσινα φύλλα δίνουν σε αυτό το τατουάζ μια φυσική εμφάνιση, ζωντανεύοντας το σχέδιο. Αυτό το τατουάζ φαίνεται φανταστικό στην περιοχή των ώμων, στην πλάτη, στον δικέφαλο, το μοσχάρι και είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες κάθε ηλικίας. Εάν είστε λάτρεις του λουλουδιού ντάλια, αυτό το τατουάζ μπορεί να είναι η σωστή επιλογή.

5. Black and White Dahlia Tattoo:

Μαύρο και άσπρο τατουάζ Dahlia

Το μαύρο τατουάζ ντάλια με φυσικές σκιές είναι ένας τέλειος τρόπος για να αναπαραστήσετε όμορφα την καλλιτεχνική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Αυτό το τατουάζ ταιριάζει καλά με οποιαδήποτε στολή και είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Για να εκφράσετε τη μαγευτική εμφάνιση αυτού του σχεδίου, μπορείτε να το κάνετε σε μικρό έως μεσαίο μέγεθος. Η χρήση τολμηρών περιγραμμάτων σε συνδυασμό με γκρι αποχρώσεις μέσα στα πέταλα δημιουργεί ένα φυσικό τατουάζ λουλουδιών.

6. Κομψό τατουάζ Dahlia στο στομάχι:

Κομψό τατουάζ Dahlia στο στομάχι

Οι γκρι και μαύρες σκιές σε αυτό το όμορφο τατουάζ λουλουδιών Ντάλια μοιάζουν με ένα έργο τέχνης. Ο σχεδιασμός ομορφαίνεται περαιτέρω προσθέτοντας ένα καμπύλο σχέδιο γύρω από την κάτω πλευρά του λουλουδιού με σταγόνες μαργαριταριών. Δεδομένου ότι ο σχεδιασμός είναι σχετικά εκτεταμένος, φαίνεται φανταστικός όταν είναι χαραγμένος στο στομάχι, στο οστό του κολάρου και στην πλάτη. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε αυτό το τατουάζ προσθέτοντας μερικά χρώματα της επιλογής σας. Οι έφηβοι συνήθως προτιμούν τέτοιου είδους σχέδια.

7. Red And Purple Dahlia Tattoo On The Leg:

Κόκκινο και μοβ τατουάζ Dahlia στο πόδι

Αν θέλετε να καμαρώνετε το τατουάζ σας, ο φωτεινός συνδυασμός σχεδίου τατουάζ κόκκινου και μοβ ντάλια μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή. Οι όμορφες και πολύχρωμες σκιές αυτού του σχεδίου θα ανατρέψουν τα βλέμματα. Συνδυάζεται με κάθε ρούχο που εντείνει την εμφάνισή του και τείνει περισσότερο προς γυναίκες όλων των ηλικιών. Για να αυξήσετε περαιτέρω το σχέδιο, μπορείτε να το χαράξετε στο μοσχάρι, τον ώμο, το αντιβράχιο και φαίνεται το καλύτερο όταν γίνεται σε μεσαίο έως μεγάλο μέγεθος.

8. Περίπλοκο μαύρο τατουάζ λουλούδι Dahlia:

Περίπλοκο μαύρο τατουάζ λουλούδι Dahlia

Αυτό είναι ένα άλλο τατουάζ μαύρης μελάνης Dahlia με ένα τριαντάφυλλο, προσθέτοντας πιο φυσικά στοιχεία στο σχέδιο. Αυτό το μακρύ τατουάζ φαίνεται εντυπωσιακό στο αντιβράχιο, το μοσχάρι, το πίσω μέρος του λαιμού, ανεβάζοντας την ομορφιά του χρήστη. Όλη η δομή έχει μαύρο περίγραμμα και είναι γεμάτη με γκρι αποχρώσεις δίνοντας στο σχέδιο μια ρεαλιστική αίσθηση. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε το σχέδιο χρησιμοποιώντας κάποια χρώματα και οι γυναίκες συνήθως επέλεξαν αυτά τα είδη τατουάζ.

9. Τατουάζ Dahlia On The Waist:

Τατουάζ Dahlia στη μέση

Αν θέλετε να αναδείξετε τα καμπύλα μέρη του σώματός σας, αυτό το τατουάζ Dahlia στη μέση σας μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή. Αν και ο σχεδιασμός είναι σχετικά συνηθισμένος, τα σχέδια στο λουλούδι και τα φύλλα το κάνουν να ξεχωρίζει. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια άλλη έκδοση χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας. Ο χρήστης έχει προσθέσει μια προσφορά είτε για υλοποίηση είτε παραλείπει σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Αυτό το τατουάζ είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες κάθε ηλικίας.

10. Simple Dahlia Tattoo Black and White:

Απλό τατουάζ Dahlia μαύρο και άσπρο

Αυτό το τατουάζ Dahlia είναι η καλύτερη επιλογή για άτομα που αγαπούν να κάνουν ένα κοντό τατουάζ μελάνι. Η ομορφιά του λουλουδιού αποτυπώνεται σε ολόκληρο το σχέδιο κομψά χωρίς να πιάνει πολύ χώρο. Αυτό το τατουάζ φαίνεται το καλύτερο όταν είναι χαραγμένο στον αστράγαλο, το λαιμό, τον καρπό. Μπορείτε να παίξετε με μερικά χρώματα για να επανασχεδιάσετε το τατουάζ δίνοντάς του μια νέα εμφάνιση. Κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες κάθε ηλικίας, μπορείτε να ανεβάσετε το μοτίβο όταν γίνεται σε μικρό μέγεθος.

11. Τατουάζ Dahlia And Butterfly On The Thigh:

Τατουάζ Dahlia And Butterfly στο μηρό

Αυτό το μπλε και το μοβ είναι ένας τέλειος συνδυασμός, το t εκφράζει την ομορφιά του λουλουδιού Dahlia. Η πεταλούδα στην κορυφή είναι ένα μπόνους, που ομορφαίνει ακόμα περισσότερο το τατουάζ. Οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες του δίνουν μια ρεαλιστική αίσθηση, επομένως είναι μία από τις δημοφιλείς επιλογές των γυναικών. Αυτό το τατουάζ φαίνεται εξαιρετικά ελκυστικό όταν είναι χαραγμένο σε μεσαίο μεγάλο μέγεθος και κατά προτίμηση στο μηρό ή τους δικέφαλους.

12. Χαριτωμένο σχέδιο τατουάζ Dahlia:

Χαριτωμένο σχέδιο τατουάζ Dahlia

Αυτό το τατουάζ ντάλια αντιπροσωπεύει τη γνήσια ουσία του λουλουδιού χωρίς να κάνει πολύ φασαρία. Η τυχαιότητα του σχεδιασμού το κάνει να ξεχωρίζει, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές διαθέσιμες ανθοσυνθέσεις. Τα φωτεινά ροζ πέταλα σε συνδυασμό με τα πράσινα φύλλα είναι μικρά αλλά κομψά, δίνοντας μια συναρπαστική ατμόσφαιρα. Αυτά τα είδη τατουάζ προτιμούνται συνήθως από τα κορίτσια και φαίνονται καλύτερα όταν είναι χαραγμένα στον ώμο σε μικρό μέγεθος.

13. Τατουάζ Dahlia Mandala On The Arm:

Τατουάζ Dahlia Mandala On The Arm

Η τέχνη Mandala κερδίζει εξέχουσα θέση στον κόσμο των τατουάζ. Αυτό το τατουάζ συνδυάζει την ομορφιά τόσο της τέχνης της ντάλιας όσο και της τέχνης της μάνταλας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα ένα περίπλοκο και εξαιρετικό σχέδιο. Το σκούρο μαύρο περίγραμμα του τατουάζ με τα γκρι σκιασμένα γεμίσματα δημιουργεί ένα ρεαλιστικό φινίρισμα που σας κάνει να θέλετε να το μελάνετε. Αν και είναι κατάλληλο και για τα δύο φύλα, οι γυναίκες συνήθως προτιμούν τέτοιου είδους σχέδια. Μπορείτε επίσης να το αναδημιουργήσετε χρησιμοποιώντας μερικά χρώματα της επιλογής σας.

14. Tiny Red Dahlia Tattoo:

Tiny Red Dahlia Tattoo

Αυτή είναι μια ακόμη επιλογή για ένα μικρό τατουάζ που τείνει περισσότερο προς τις γυναίκες. Ο κόκκινος-ροζ χρωματικός τόνος του λουλουδιού και το χρυσοπράσινο χρώμα των φύλλων κάνουν το μικρό τατουάζ να φαίνεται όμορφο και ρεαλιστικό. Αυτό το τατουάζ φαίνεται το καλύτερο όταν είναι χαραγμένο στον καρπό, κοντά στο αυτί, το λαιμό, τον αστράγαλο και μικρό μέγεθος. Παρόλο που οι γυναίκες συνήθως προτιμούν αυτό, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για τους άντρες να το πάρουν μελάνι.

15. Fiery Orange Dahlia Tattoo:

Fiery Orange Dahlia Tattoo

Εάν θέλετε να εκπροσωπήσετε ελκυστικά τη φασιστική πλευρά της προσωπικότητάς σας, αυτό το τατουάζ ντάλια μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή. Τα φωτεινά περιγράμματα του λουλουδιού το κάνουν να ξεχωρίζει και είναι γεμάτο με μια πιο ανοιχτή πορτοκαλί απόχρωση, που ομορφαίνει ακόμα περισσότερο το τατουάζ. Μπορείτε επίσης να το αναδημιουργήσετε με άλλες επιλογές χρωμάτων και είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Το καλύτερο μέρος για να χαράξετε αυτό το τατουάζ στον πήχη, τον ώμο ή το πίσω μέρος του λαιμού σας, όπου μπορείτε να επιδείξετε.

16. Παραδοσιακό τατουάζ Dahlia στον αστράγαλο:

Παραδοσιακό τατουάζ Dahlia στον αστράγαλο

Αυτό το τατουάζ ντάλια είναι ένα τέλειο παράδειγμα παραδοσιακού τρόπου να αναπαριστά την ομορφιά του. Τα μικρά και συγχρονισμένα πέταλα με πράσινο φύλλωμα προσθέτουν στη ρεαλιστική αναπαράσταση αυτού του λουλουδιού. Αυτό το τατουάζ είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες και φαίνεται καλύτερα όταν είναι χαραγμένο σε μικρού ή μεσαίου μεγέθους. Αν και το κοκκινωπό-ροζ χρώμα φαίνεται τέλειο, μπορείτε να αναδημιουργήσετε το τατουάζ παίζοντας με άλλες επιλογές χρωμάτων.

Τελικές σκέψεις:

Ο σχηματισμός πετάλων σε δαχτυλίδια που στοιβάζονται μεταξύ τους είναι ένα από τα μοναδικά σχέδια του λουλουδιού Ντάλια που το κάνουν να ξεχωρίζει. Ένα τατουάζ λουλουδιών Dahlia προσθέτει ομορφιά σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας και έρχεται σε διαφορετικά χρώματα, σχήματα και μεγέθη. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, εκφράστε το συναίσθημά σας κάνοντας ένα από τα τατουάζ που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο. Μην ξεχάσετε να μας πείτε πώς σας βοήθησε αυτό το άρθρο!