9 Τρομακτικά τατουάζ θανάτου με εικόνες

Τα τατουάζ θεωρούνται ο τρόπος έκφρασης αγάπης ή οποιουδήποτε άλλου συναισθήματος με καλλιτεχνικό τρόπο. Τα τατουάζ θανάτου είναι συμβολικά τατουάζ που σηματοδοτούν είτε την αρχή του τέλους ενός ταξιδιού στη ζωή σας. Τα τατουάζ μπορούν να δημιουργηθούν με μια σκοτεινή πλευρά ή κάτι που δείχνει αγάπη και ζωή πέρα ​​από το θάνατο.

Τατουάζ θανάτου με εικόνες

Φρικτά τατουάζ θανάτου για γυναίκες και άνδρες:

Τα τατουάζ θανάτου που αναφέρονται εδώ θα σας δώσουν μια εικόνα για τα διαφορετικά τατουάζ που μπορούν να γίνουν και τι αντιπροσωπεύουν.

1. Τατουάζ θανάτου:

Τατουάζ θανάτου

Αυτό το τατουάζ θανάτου έχει ένα συμβολικό χέρι με ένα τριαντάφυλλο. Στη συνέχεια, ο σκελετός του χεριού γίνεται περίπλοκα και δείχνει την τεχνογνωσία του καλλιτέχνη στον τομέα. Μπορείτε να κάνετε τατουάζ σε οποιοδήποτε λουλούδι, αλλά ένα τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγάπη και τη ζωή.

2. Τατουάζ θανάτου και χρόνου:

Τατουάζ θανάτου και χρόνου

Αυτό το τατουάζ που αντιπροσωπεύει τον θάνατο γίνεται με κρανίο και ρολόι. Ο χρόνος του θανάτου ή ο χρόνος που χτυπάει μέχρι ο θάνατος απεικονίζεται σε αυτό το τατουάζ. Μπορείτε να έχετε την ώρα του θανάτου στο ρολόι για να καθορίσετε κάποια ακριβή ώρα που θα θέλατε ή μπορεί να είναι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

3. Τατουάζ κρανίου:

Τατουάζ κρανίου

Ο θάνατος του τατουάζ με κρανίο είναι πολύ συνηθισμένος και αυτό χρησιμοποιείται από πολλούς ανθρώπους. Μπορείτε να επιλέξετε το κρανίο να φαίνεται απλό ή φρικτό σύμφωνα με την επιλογή σας. Το κρανίο μπορεί να είναι ήπιο ή να φαίνεται ήπιο.

4. Death Dagger Tattoo:

Τατουάζ θανάτου στιλέτο

Αυτή είναι μια πολύ καλλιτεχνική απόδοση του Σατανά με το στιλέτο του θανάτου. Το τατουάζ έχει την εικόνα του Σατανά καλυμμένη με μια λευκή ρόμπα και κρατά ένα στιλέτο. Το φεγγάρι πίσω είναι επίσης ένα άλλο σύμβολο του θανάτου.

5. Till Death Tattoo:

Μέχρι το τατουάζ του θανάτου

Αυτό είναι ένα άλλο δροσερό τατουάζ που μπορείτε να έχετε για να δείξετε την αγάπη σας στους αγαπημένους σας. Οι λέξεις «μέχρι θανάτου» μπορούν να ενσωματωθούν στα χέρια, τα χέρια, τα πόδια σας κ.λπ. Οι λέξεις είναι καλλιτεχνικά τατουάζ και αποτελούν μια υπέροχη προσθήκη στη συλλογή τατουάζ σας.

6. Τατουάζ Life after Death:

Τατουάζ ζωή μετά θάνατον

Εδώ είναι ένα τατουάζ ζωής μετά θάνατον που είναι επίσης πολύ συμβολικό. Αυτό το τατουάζ καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια και μπορεί να τοποθετηθεί στο χέρι ή στα πόδια. Υπάρχουν ένα κρανίο και ένας αετός στην παράσταση που το κάνουν πολύ κομψό.

7. Death Life Tattoo:

Τατουάζ ζωής θανάτου

Αυτή η υπέροχη ερμηνεία των λέξεων «θάνατος» και «ζωή» είναι κάτι που θα ευχαριστήσει πολλούς λάτρεις του τατουάζ. Οι λέξεις είναι τατουάζ το ένα πάνω στο άλλο με ανάποδο τρόπο. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τη μία λέξη από πάνω και την άλλη από κάτω.

8. Μανίκι Death Tattoo:

Μανίκι Death Tattoo

Αυτό είναι για πολύ σοβαρούς λάτρεις του τατουάζ. Εδώ ολόκληρο το χέρι είναι τατουάζ με ένα συγκεκριμένο σχέδιο και γι ‘αυτό ονομάζεται μανίκι. Το τατουάζ θανάτου εδώ έχει πολλές σκηνές που αντιπροσωπεύουν το τατουάζ του θανάτου σε όλο το χέρι. Ο βραχίονας είναι καλυμμένος με τατουάζ μαύρης μελάνης και κάνει να φαίνεται ότι το έχει φορέσει το άτομο.

9. Partners Tattoo:

Τατουάζ συνεργατών

Αυτό είναι ένα υπέροχο τατουάζ που συμβολίζει την αγάπη ακόμη και μετά το θάνατο. Το τατουάζ περιλαμβάνει ένα ανθρώπινο χέρι και ένα σκελετό χέρι που κρατιούνται μεταξύ τους. Μπορείτε να κάνετε αυτό το υπέροχο τατουάζ στη μνήμη οποιουδήποτε αγαπημένου προσώπου που έχει πεθάνει.

Το τατουάζ Death είναι κάτι που προτιμάται από μια πολύ ξεχωριστή πελατεία. Η ποικιλία των τατουάζ που διατίθενται για το θέμα του θανάτου είναι τεράστια και αυτό καθιστά πολύ δύσκολη την επιλογή ενός συγκεκριμένου σχεδίου. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η λίστα τατουάζ θα σας δώσει μια ιδέα για τα διάφορα σχέδια και στη συνέχεια μπορείτε να ενσωματώσετε κάτι που αγαπάτε περισσότερο σε αυτά τα σχέδια για να το κάνετε προσωπικό.