Κορυφαία 9 σχέδια και σημασίες τατουάζ μασονικών

Σήμερα τα μασονικά τατουάζ είναι αρκετά δημοφιλή και πολλοί άνθρωποι τα δοκιμάζουν συνδυάζοντάς τα με άλλα παραδοσιακά σχέδια ή σχέδια κρανίου. Αυτά είναι αρκετά καλλιτεχνικά όταν αυτά γίνονται σωστά από επαγγελματίες καλλιτέχνες. Μπορείτε επίσης να κάνετε κάτι τέτοιο. Αυτά μπορούν να γίνουν σε σκιασμένες ή πολύχρωμες μορφές με λουλούδια.

Τεκτονικά σχέδια και σημασίες τατουάζ

Τα καλύτερα σχέδια και σημασίες μασονικού τατουάζ:

Παρακάτω είναι τα κορυφαία 9 σχέδια μασονικών τατουάζ και εικόνες που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε.

1. Gray Ink Masonic Tattoo On Man Chest:

Γκρι Ink Masonic Tattoo On Man Chest

Μπορείτε να δοκιμάσετε τέτοιου είδους τατουάζ εύκολα. Αυτά επίσης δεν είναι εξαιρετικά μεγάλης κλίμακας και ως εκ τούτου αυτά είναι ευκολότερα στον αθλητισμό. Αν σας αρέσουν αυτοί οι τύποι συμβολικών καλλιτεχνικών προτύπων, τότε μπορείτε να τα δοκιμάσετε από έναν επαγγελματία καλλιτέχνη. Αυτά γίνονται επίσης με το σύμβολο ενός ματιού. Μπορείτε να δώσετε αυτά τα διάφορα εφέ. Συνήθως, αυτά είναι με τρισδιάστατα στυλ και έρχονται σε μαύρα και σκιασμένα μοτίβα, αλλά αν θέλετε να αθληθείτε με κάτι πολύχρωμα, μπορείτε επίσης να προσθέσετε αντίστοιχα μοτίβα σε αυτά. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια μασονικών τατουάζ για άνδρες.

2. Σχεδιασμός 3D Masonic Tattoo:

3D Masonic Tattoo Design

Αυτό είναι ένα άλλο τρισδιάστατο μασονικό σχέδιο που δείχνει το μάτι και επίσης υπάρχει ένα πολύ καλλιτεχνικό αποτέλεσμα της σκισμένης σάρκας που γίνεται επαγγελματικά. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε. Αυτό έχει τη σωστή σκίαση και τα εφέ σκίασης και επομένως αυτά φαίνονται αρκετά καλλιτεχνικά.

3. Skull Masonic Tattoo Design:

Skull Masonic Tattoo Design

Αυτή είναι μια άλλη μορφή τατουάζ κρανίου που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αυτό γίνεται στην μετωπική θέση του σώματος. Αυτό γίνεται με το σχεδιασμό ενός κρανίου. Υπάρχει επίσης το χέρι και το μάτι που τραβιέται μέσα στο χέρι. Αυτά μπορούν να γίνουν με μολύβι και σκιασμένα στυλ όπως είναι στην παραπάνω εικόνα ή αυτά μπορούν επίσης να γίνουν με χρώματα ανάλογα με την καταλληλότητά σας. Θα πρέπει να το συζητήσετε με τον καλλιτέχνη σας και να λάβετε σωστά την καθοδήγηση.

4. Σχεδιασμός ασιατικού μασονικού τατουάζ:

Ασιατικό μασονικό σχέδιο τατουάζ

Αυτό γίνεται σε ασιατική μορφή και αυτός ο σχεδιασμός γίνεται στο μετωπικό τμήμα του σώματος. Μπορείτε να κάνετε κάτι τέτοιο και μπορείτε επίσης να κάνετε σχετικές εκτυπώσεις με λουλούδια και άνθη κερασιού σε οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας στα χέρια, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Αυτά είναι αρκετά καλλιτεχνικά και αν γίνουν σωστά μπορεί να έχουν 3D εφέ.

5. Πολύχρωμο μασονικό σχέδιο τατουάζ:

Πολύχρωμο μασονικό σχέδιο τατουάζ

Αυτό είναι ένα πολύχρωμο μασονικό σχέδιο που έχει γίνει στην μπροστινή θέση του σώματος. Μπορείτε να κάνετε παρόμοια στυλ στο σώμα σας και μπορείτε επίσης να προσθέσετε κρανία σε αυτό και τα σύμβολα των ματιών και να έχετε μερικές καρδιές στο πλάι μαζί με φτερά και άλλα σχέδια.

6. Masonic Tattoo Design On Hand:

Masonic Tattoo Design On Hand

Αυτό είναι το τατουάζ στο χέρι που γίνεται με το μάτι πάνω του. Αυτό γίνεται σε μορφή στυλ μολυβιού και μπορείτε επίσης να το αθληθείτε με μεγάλη ευκολία.

7. Masonic Symbol Tattoo Design:

Masonic Symbol Tattoo Design

Αυτό είναι ένα μασονικό σύμβολο που έχει γίνει σε μια απόχρωση πρασινωπό-μαύρου. Μπορείτε επίσης να κάνετε κάτι τέτοιο αν θέλετε ένα μικρό σχέδιο.

8. Floral Format Masonic Tattoo Design:

Floral Format Masonic Tattoo Design

Αυτό γίνεται σε floral μορφή με τα σύμβολα και το σχέδιο που μπορείτε να κάνετε στο σώμα σας αν θέλετε κάτι που είναι κοριτσίστικο. Αυτό είναι επίσης αρκετά πολύχρωμο και επομένως θα μπορείτε να το αθληθείτε με πολύ ευκολία. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια μασονικού τατουάζ για γυναίκες.

9. Masonic Tattoo Design On Neck:

Masonic Tattoo Design On Neck

Αυτό είναι ένα μασονικό σχέδιο που μπορείτε να κάνετε σε μεγάλη κλίμακα. Αυτό γίνεται στην πλάτη του ατόμου που το αθλείται. Αυτό έχει επίσης σωστή σκίαση και οι αποχρώσεις γίνονται επίσης σωστά. Μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι τολμηρό σαν αυτό αν θέλετε να αθληθείτε με αυτά τα σχέδια. Θα πρέπει να λάβετε τις οδηγίες σχετικά με τη θέση όπου θέλετε να γίνει αυτό από τον καλλιτέχνη.