9 Όμορφα σχέδια τατουάζ Shooting Star, ιδέες και νόημα

Τα σχέδια τατουάζ Shooting Star μπορούν επίσης να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για να μελάνετε στο σώμα. Είναι επίσης γνωστό ως αστέρι που πέφτει όπου ένα άτομο επιθυμεί να πέσει αστέρι. Θεωρείται τυχερό να βλέπεις ένα αστέρι να πέφτει, σύμφωνα με την αντίληψη, αλλά το γεγονός είναι ότι είναι ένα μήνυμα από τον Θεό. Το τατουάζ πυροβολισμού αστέρι σημαίνει καλή τύχη. Αντιπροσωπεύει ένα ελεύθερο πνεύμα και κάποιον που είναι μοναδικός.

Τα αστέρια ως περίγραμμα μπορούν να ρυθμιστούν ευφάνταστα με περισσότερη απόφαση καθώς και σκίαση. Αυτοί οι τύποι σχεδίου αρέσουν κυρίως στα κορίτσια, τους φαίνεται καλό όταν σχεδιάζουν στον καρπό τους ή σε οποιοδήποτε ορατό μέρος του σώματος, όπως η πλάτη ή ο λαιμός.

Shooting Star Tattoo Designs, Ιδέες Και Σημασία

Καλύτερες ιδέες, σχέδια και έννοιες τατουάζ Shooting Star:

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα αναφερόμενα κορυφαία τατουάζ σταρ του πυροβολιστή,

1. Stars at Ear Back:

Αστέρια στο Ear Back

Είναι ένα στρώμα του τατουάζ τριών πυροβόλων αστέρων πίσω από το αυτί που ξεκινά από μεγάλο σε μικρό μέγεθος. Τα αστέρια είναι μισά γεμάτα με μαύρο μελάνι και τα μισά είναι γκρι μελάνι. Το να κάνετε τατουάζ με μελάνι σε αυτό το μέρος του σώματος είναι μια δύσκολη κλήση.

2. 3D Star Tattoo:

3D Star Tattoo

Πρόκειται για μια τρισδιάστατη εικόνα τατουάζ που βγάζει αστέρι στον καρπό, όπου είναι χαραγμένο τόσο αληθινό που φαίνεται ότι είναι κολλημένο ένα αυτοκόλλητο. Εδώ τα αστέρια συνδέονται μεταξύ τους και όλα τα αστέρια είναι πολύχρωμα.

3. Chain of Shooting Stars:

Chain of Shooting Stars

Είναι πολύ μεγάλα τατουάζ σταρ στα χέρια, όπου όλα τα μεγάλα αστέρια είναι πολύχρωμα. Έχουν επίσης μοτίβο με σκιά στίγματα. Όλα τα υπόλοιπα αστέρια είτε είναι εντελώς μαύρα είτε διατηρούνται κενά. Αυτό το τατουάζ καλύπτει ολόκληρο το κάτω χέρι ενός άνδρα.

4. Παραδοσιακό Shooting Star:

Παραδοσιακό Αστέρι Σκοποβολής

Είναι ένα τατουάζ ροζ αστεριού στον ώμο που σημαίνει ότι εύχεται τυχερή γοητεία. Ο αριθμός των άνισων μεγεθών των αστέρων που πέφτουν είναι επίσης με ακτίνες, που σημαίνει ότι τα αστέρια πέφτουν από τον ουρανό. Είναι η πραγματικότητα των σταρ που γυρίζουν

5. Burning Star Tattoo:

Burning Star Tattoo

Καίει σχέδια τατουάζ πυροβολισμού σταρ στο ανδρικό μπράτσο. Από τον ώμο το μισό χέρι είναι γεμάτο με ασπρόμαυρα αστέρια. Ο χώρος ανάπαυσης έχει σχεδιαστεί με κόκκινο χρώμα όπως τοποθετείται φωτιά. Μοιάζει συγκλονιστικό.

6. Star Name Tattoo:

Star Name Tattoo

Υπάρχει ένας συνδυασμός μουσικών νότες σε αυτό το τατουάζ με αστέρια με ονόματα. Στο μεσαίο όνομα ενός ατόμου είναι χαραγμένο με αστέρια τριγύρω. Αυτό το τατουάζ είναι εντυπωσιακό στο χέρι και φαίνεται ακόμα πιο ελκυστικό.

7. Colorful Star Tattoo:

Πολύχρωμο τατουάζ αστεριών

Είναι χαριτωμένο και πολύχρωμο τατουάζ πυροβολισμού αστεριών με τα πόδια. Υπάρχει μια δέσμη μικρών σχεδίων αστέρων πυροβολισμού με διάφορα χρώματα και οι ακτίνες του πέφτουν. Το τατουάζ θα γίνει αντιληπτό ακόμη και με τα υποδήματά σας.

8. Shooting Star Cluster Tattoo:

Shooting Star Cluster Tattoo

Αυτή η μικρή ιδέα τατουάζ σταρ ταλάντευσης είναι μοναδική. Ένα ολόκληρο σύμπλεγμα σχεδιάζεται από αστέρια που πέφτουν και ανάμεσα γράφεται ένα αλφάβητο. Όταν βλέπουμε το ηλιακό σύστημα, κάτι σαν αυτή την εικόνα συνεχίζεται με όλα τα έντονα χρώματα.

9. Τατουάζ λαιμού για άνδρες:

Ανδρικό τατουάζ λαιμού

Αυτά είναι τα τατουάζ αντρών που πυροβολούν αστέρι χαραγμένα στο λαιμό. Υπάρχει διπλός χρωματικός σχεδιασμός αστεριού με όλες τις ακτίνες να ανεβαίνουν. Αυτή η θέση λαιμού θα είναι πάντα ανοιχτή, οπότε δεν μπορεί κανείς να κρύψει αυτό το τατουάζ. Σίγουρα θα γίνει αντιληπτό.

Ένας αριθμός αστέρων πέφτει καθημερινά και έτσι αφήνει τα σημάδια του πίσω στο μυαλό των λίγων τυχερών ανθρώπων που τα βλέπουν. Το να έχεις ένα τέτοιο τατουάζ στο σώμα αντιπροσωπεύει την αισιόδοξη προσωπικότητά σου. Αυτό το τατουάζ φαίνεται καλό στον αστράγαλο, το χέρι και το πόδι, ακόμη και πίσω από το αυτί.