9 καλύτερες ιδέες και σχέδια για τατουάζ μαύρου φωτός UV

Καθώς η παρόρμηση για ένα τατουάζ αυξάνεται πολλές έρευνες και οι δημιουργοί εφηύραν μια νέα τεχνική για να σχεδιάσουν ένα τατουάζ που είναι ορατό μόνο κάτω από υπεριώδες φως. Σε αυτή την τεχνική σε κανονικό ή κανονικό φως της ημέρας, το τατουάζ είναι σχεδόν αόρατο ή μερικές ουλές είναι ορατές, αλλά μόλις φωτιστεί το μαύρο φως το τατουάζ αρχίζει να λάμπει και φαίνεται λαμπερό και ελκυστικό για τα μάτια. Αυτά τα τατουάζ UV ή τατουάζ blacklight τσιμπάνε τις τσέπες σας σε υψηλότερη πλευρά και όχι σε κανονικά σχέδια τατουάζ, καθώς το UV μελάνι είναι αρκετά ακριβά.

Καλύτερες ιδέες και σχέδια τατουάζ μαύρου φωτός UV

Καλύτερες ιδέες και σχέδια τατουάζ UV Black Light:

Ας ρίξουμε μια ματιά στους κορυφαίους 9 διαφορετικούς τύπους τατουάζ με υπεριώδη ακτινοβολία.

1. Πανέμορφα σχέδια τατουάζ UV Light:

Υπέροχα σχέδια τατουάζ UV Light

Αυτό είναι ένα δροσερό σχέδιο μελανιού με τατουάζ UV για κάθε γυναίκα που θέλει τα πόδια τους να τρελαθούν όπως η ομορφιά τους και να σπινθηρίζουν περισσότερο με αυτό το σχέδιο. Εδώ η κυρία έχει σχεδιάσει ανθισμένα λουλούδια στα πόδια της και η εικόνα λάμπει ή είναι ορατή μόνο σε υπεριώδη ακτινοβολία ή το μαύρο φως πέφτει πάνω της.

2. Σχέδια τατουάζ Spider Web UV Light:

Spider Web UV Light Tattoo Designs

Εδώ ο χρήστης έχει σχεδιάσει έναν ιστό αράχνης στον καρπό που μοιάζει με αυτόν που έχει παγιδευτεί ή μπλεχτεί στη ζωή, αυτό το τατουάζ είναι μελανωμένο σε υπεριώδες φως, έτσι ώστε να είναι ορατό μόνο σε υπεριώδεις ακτίνες. Το μήνυμα πίσω από αυτό το τατουάζ μελάνι UV θα μεταφερθεί μόνο όταν πέσουν πάνω του μαύρα φώτα, διαφορετικά θα ήταν κρυμμένο από τους άλλους.

3. Καταπληκτικά σχέδια τατουάζ UV:

Καταπληκτικά σχέδια τατουάζ UV

Ο σχεδιασμός τατουάζ μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε την αγάπη σας και μάλιστα απεικονίζει ότι οι ιδέες και οι σκέψεις σας είναι οι ίδιες. Εδώ το ζευγάρι έχει σχεδιάσει μικρά συγκλονιστικά πλήκτρα στο μεσαίο δάχτυλο με μελάνι UV για να απεικονίσει την έντονη αγάπη τους ο ένας για τον άλλον.

4. Σχεδιασμένα σχέδια τατουάζ UV Light:

Γραπτά σχέδια τατουάζ UV Light

Υπάρχουν πολλά σχέδια τατουάζ που οι άνθρωποι θέλουν να σχεδιάσουν αλλά δεν θέλουν να είναι ορατά, οπότε είναι μια καλή ιδέα να σχεδιάσετε το τατουάζ με μελάνι UV έτσι ώστε να λάμπει μόνο μπροστά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εδώ ο χρήστης σκιαγράφησε μια εκπληκτική λέξη μεταφέροντας ότι οι άνθρωποι πρέπει να παραμένουν ευτυχισμένοι και να διαδίδουν την ευτυχία όπου κι αν πάνε.

5. Ελκυστικά σχέδια τατουάζ UV Light:

Ελκυστικά σχέδια τατουάζ UV Light

Αυτό είναι ένα ιδανικό σχέδιο μελανιού UV τατουάζ για άτομα που λάτρευαν τη νυχτερινή ζωή και αγαπούν το πάρτι και τα νυχτερινά κέντρα. Εδώ ο φορέας έχει απεικονίσει αφρώδη δράκο και όμορφα λουλούδια σε όλα τα μανίκια με μελάνι UV και θα λάμπει όταν χορεύει στο πάτωμα προσθέτοντας μια εξαιρετική εμφάνιση στην προσωπικότητά του.

6. Σχέδια τατουάζ λευκού μελανιού UV Light:

Λευκό μελάνι UV Light Tattoo Designs

Αυτό είναι ένα εκπληκτικό λευκό σχέδιο τατουάζ UV, μια μικρή μουσική νότα τοποθετημένη στο μοσχάρι του χρήστη που απεικονίζει την αγάπη και το πάθος του για τη μουσική. Εδώ ο εραστής του τατουάζ σκιαγράφησε το σχέδιο με λευκό μελάνι κάνοντάς το να φαίνεται απίστευτα λεπτό και μοναδικό κάτω από τις ακτίνες UV.

7. Φανταστικά σχέδια τατουάζ UV Light:

Φανταστικά σχέδια τατουάζ UV Light

Αυτό είναι το καλύτερο σχέδιο μελανιού UV τατουάζ για τις γυναίκες που θέλετε να προσθέσετε πιο γοητευτική εμφάνιση στην προσωπικότητά τους, κάνοντας τατουάζ αστεριών διαφόρων μεγεθών στην κοιλιά και τις πλευρές του σώματος. Αυτό είναι ένα τέλειο σχέδιο τατουάζ UV για βραδινά ή βραδινά πάρτι ως προς το πότε λάμπει σας προσφέρει μια εκπληκτική εμφάνιση.

8. Υπέροχος σχεδιασμός τατουάζ υπεριώδους ακτινοβολίας:

Υπέροχο σχέδιο αντιδραστικών τατουάζ UV

Αυτός ο σχεδιασμός τατουάζ έχει σχεδιαστεί με χρήση μελανιού αντιδραστικής υπεριώδους που σημαίνει ότι η εικόνα θα είναι ορατή μόνο κάτω από το υπεριώδες φως και είναι ασφαλής για χρήση. Εδώ ο εραστής του τατουάζ έχει στυλ μικρό αστείο πλάσμα στο χέρι προσθέτοντας μια δήλωση στυλ στις εμφανίσεις του.

9. Εντυπωσιακά σχέδια τατουάζ UV Light:

Εντυπωσιακά σχέδια τατουάζ UV Light

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό σχέδιο τατουάζ με μελάνι UV, όπου το περιστέρι κουβαλάει ένα μενταγιόν καρδιάς στο στόμα του, καθώς ο χρήστης θέλει να μεταφέρει ότι έχει ερωτευτεί. Όταν οι ακτίνες UV πέφτουν στο σχέδιο φαίνεται φοβερό και λαμπρό.

Μπορείτε να απεικονίσετε οποιοδήποτε τύπο σχεδίου με αυτήν την τεχνική που σας αρέσει περισσότερο και προσδίδει ακόμη και μια γοητευτική και εκτεταμένη εμφάνιση στην εμφάνισή σας. Αλλά ενώ μελάνετε αυτό το τατουάζ πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς αυτό το τατουάζ δεν πρέπει να εκτίθεται σε ακτίνες UV για σχεδόν 2-3 μήνες μετά τη διάτρηση, καθώς οι ακτίνες μπορούν να βλάψουν το μελάνι και μπορεί να προκαλέσουν λάμψη ή λάμψη στο υπεριώδες φως. Έτσι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ κάνετε τατουάζ σε αυτό το σχέδιο.