Διαφορετικοί τρόποι για να αφαιρέσετε εύκολα το μόνιμο τατουάζ;

Μερικές φορές, δεν κάνετε πραγματικά μια καλή επιλογή όταν πρόκειται να μελάνετε. Μια άθλια σχέση, κακή τέχνη τατουάζ και μια λανθασμένη επιλογή θα σας αφήσουν σε εγρήγορση με το τατουάζ σας. Εντάξει, τώρα τελικά αποφασίσατε ότι δεν θέλετε αυτό το μόνιμο τατουάζ για πάντα. Όποιος κι αν είναι ο λόγος είτε θέλετε να αφαιρέσετε το τατουάζ όνομα του πρώην εραστή είτε βαρέθηκα. Και αν αναρωτιέστε πώς να τα ξεφορτωθείτε, εδώ είναι μερικοί τρόποι που θα απαντήσουν στην ερώτηση «μπορεί να αφαιρεθεί το μόνιμο τατουάζ;»

Τρόποι για να αφαιρέσετε εύκολα το μόνιμο τατουάζ

Πώς να αφαιρέσετε το μόνιμο τατουάζ:

Ένα κακό για ένα τατουάζ είναι ότι θα είναι ένας πραγματικός πόνος όταν πρόκειται για αφαίρεση. Σήμερα, υπάρχουν πολλές νέες διαδικασίες που αναπτύσσονται μέρα με τη μέρα, αλλά όλες αυτές θα είναι είτε πολύ επώδυνες είτε πολύ δαπανηρές αν αφιερώσετε πολύ χρόνο. Αλλά, αν πραγματικά πρέπει να το κάνετε, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το πώς να αφαιρέσετε ένα μόνιμο τατουάζ. Παρακάτω είναι μια ανάρτηση για την αφαίρεση ενός μόνιμου τατουάζ από το σώμα.

1. Laser για την αφαίρεση μόνιμου τατουάζ:

Laser για την αφαίρεση μόνιμου τατουάζ

 • Είναι ο ιδιαίτερα συνιστώμενος και πιθανώς ο δημοφιλής τρόπος για να αφαιρέσετε το μόνιμο τατουάζ.
 • Αν και είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές διαδικασίες για την αφαίρεση του μόνιμου τατουάζ, θα είναι πολύ επώδυνη και βαριά στις τσέπες σας.
 • Σε αυτό, ισχυρά λέιζερ χρησιμοποιούνται για να σπάσουν το μελάνι του τατουάζ σε πολύ μικροσκοπικά θραύσματα.
 • Στη συνέχεια, αυτά τα θραύσματα διαλύονται από το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος από μόνο του.
 • Το μελάνι του τατουάζ εναποτίθεται σε κάθε στρώμα του δέρματος. Το λέιζερ διεισδύει στα στρώματα του δέρματος για να διασπάσει τις χρωστικές που θα απορριφθούν στη συνέχεια από το σώμα.
 • Τα λέιζερ με μεταγωγή NDYAG Q είναι τα πιο ισχυρά και αποτελεσματικά και χρειάζεστε 3-10 συνεδρίες για την πλήρη αφαίρεση του τατουάζ σας.

Πλεονέκτημα:

Οι δερματολόγοι προτείνουν ότι αυτή η τεχνική λέιζερ είναι η ασφαλέστερη και καλύτερη για την αφαίρεση τέτοιου είδους τατουάζ. Υπάρχουν επίσης πολύ λιγότερες πιθανότητες για ουλές.

Μειονεκτήματα:

 • Αυτή η μέθοδος εξαρτάται κατά 90% από την υφή της χρωστικής.
 • Εάν το μελάνι που χρησιμοποιείται κατά το τατουάζ είναι σε μαύρη χρωστική, τότε είναι πολύ εύκολο να αφαιρεθεί.
 • Αλλά αν το τατουάζ είναι χρωματισμένο με πράσινο και κόκκινο κλπ, τότε η αφαίρεσή του γίνεται λίγο δύσκολη.
 • Μετά την αφαίρεση σε λίγες περιπτώσεις περισσεύει η σκιά φάντασμα ενός τατουάζ και το χρώμα του δέρματος φωτίζεται στη συγκεκριμένη περιοχή.
 • Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι επώδυνη, επομένως χρησιμοποιείται αναισθητική κρέμα.
 • Μπορεί επίσης να υπάρχει ελαφριά ερυθρότητα και πρήξιμο στην περιοχή μετά από κάθε συνεδρία για 3 – 4 ημέρες.

Ποιος να προσεγγίσει:

Προτιμάτε πάντα έναν φημισμένο δερματολόγο. Λάβετε υπόψη ότι η χρήση επαγγελματία για την αφαίρεση του μόνιμου τατουάζ θεωρείται καλλυντική διαδικασία και πιθανότατα δεν θα καλύπτεται από ιατρική ασφάλιση.

Δαπάνη:

Είναι λίγο ακριβό ανάλογα με την περιοχή που καλύπτει το τατουάζ. Μπορεί να σας κοστίσει περίπου 5.50000 έως 1.00.000 ρούβλια. Καθώς το λέιζερ σας κοστίζει περισσότερο, η αφαίρεση είναι ακριβότερη από το να κάνετε το μόνιμο τατουάζ.

2. Κάλυψη:

Ξέρετε πώς να αφαιρέσετε το μόνιμο τατουάζ χρησιμοποιώντας κάλυμμα; Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε για μια ακριβή μέθοδο αφαίρεσης λέιζερ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μακιγιάζ για να καλύψετε το κακό τατουάζ σας. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το τατουάζ σας αντί να το αφαιρέσετε εντελώς. Ο καλλιτέχνης τατουάζ μπορεί να κάνει ένα νέο τατουάζ για να καλύψει το παλιό. Μέχρι να αποφασίσετε για αφαίρεση λέιζερ, μπορείτε να το καλύψετε με ένα κονσίλερ.

Πλεονέκτημα:

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα όπως κάνετε αν επισκεφθείτε έναν γιατρό. Αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προσαρμοστείτε εύκολα εάν σκεφτόσασταν πώς να αφαιρέσετε ένα μόνιμο τατουάζ από το δέρμα, καθώς αυτά δεν είναι σαν τα κανονικά concealers, αλλά ειδικά για καλύμματα τατουάζ. Συχνά, είναι πολύ εύκολο να αφαιρεθεί στο σπίτι.

Μειονέκτημα:

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο αν βαριέστε το παλιότερο τατουάζ ή θέλετε να διαγράψετε το όνομα του εραστή σας.

 • Φτιάξτε το από έναν φημισμένο καλλιτέχνη.
 • Το κόστος του εξαρτάται από την κάλυψη ξεκινώντας από 2000 Rs.
 • Scare of Scarring.

3. Σχέδιο δέρματος για την αφαίρεση του μόνιμου τατουάζ:

Μπορεί να αφαιρεθεί το μόνιμο τατουάζ; ναι, μπορείτε να αφαιρέσετε χρησιμοποιώντας το σχέδιο του δέρματος. Η σύνταξη δέρματος ή η πλαστική χειρουργική είναι μια διαδικασία κατά την οποία το τατουάζ αφαιρείται χειρουργικά κόβοντας την καλυμμένη περιοχή του τατουάζ. Μπορείτε να απαλλαγείτε από το τατουάζ αλλά η μόνιμη ουλή θα παραμείνει πάντα. Σε γενικές γραμμές, η αφαίρεση τατουάζ με αυτόν τον τύπο διαδικασίας θα θεωρηθεί ως αναισθητική ή αισθητική διαδικασία και δεν καλύπτεται από ιατρική ασφάλιση. Η σχεδίαση δέρματος θα είναι πρόβλημα για μεγάλα τατουάζ και μερικά άλλα που δεν έχουν γίνει από επαγγελματία.

Δαπάνες για τη σύνταξη δέρματος:

Το κόστος για το μόσχευμα δέρματος μπορεί να κυμαίνεται από αρκετές εκατοντάδες δολάρια έως χιλιάδες δολάρια ανάλογα με διάφορους παράγοντες όπως το μέγεθος του τατουάζ, τον τύπο της αναισθησίας που χρησιμοποιείται και τον τύπο των μοσχευμάτων δέρματος που χρησιμοποιούνται.

Διαδικασία αφαίρεσης μόνιμου τατουάζ:

Όταν ψάχνετε να μάθετε πώς να αφαιρέσετε το μόνιμο τατουάζ χρησιμοποιώντας μια πλαστική χειρουργική ή ένα σχέδιο δέρματος, θα γίνει ξεχωριστά για μικρά τατουάζ και μεγάλα τατουάζ.

 • Για μικρά τατουάζ, ο χειρουργός θα αποκόψει την περιοχή του τατουάζ φέρνοντας τις άκρες του δέρματος μαζί και τις κλείνει με ράμματα.
 • Η αφαίρεση μεγαλύτερου τατουάζ θα απαιτήσει λίγο περισσότερη δουλειά από το σχέδιο του δέρματος καθώς ο χειρουργός θα κόψει το τατουάζ και θα μπολιάσει μια περιοχή στο δέρμα των μηρών ή των μασχάλων.

4. Έντονη τεχνική παλμικού φωτός (IPL):

Μερικές φορές, το IPL μπορεί εσφαλμένα να αναφέρεται ως θεραπεία με λέιζερ, αλλά δεν είναι. Η IPL είναι μια μέθοδος μετάδοσης φωτός αλλά σε σύντομες εκρήξεις σε υψηλή ένταση. Οι πιθανότητες να καεί το δέρμα σας είναι περισσότερες!

5. Δερμοαπόξεση:

 • Είναι σαν να γυαλίζετε σταδιακά το τατουάζ από το δέρμα. Η λειαντική τριβή το αφαιρεί αυτό και μπορεί να αφήσει πίσω κάποιες ανεπιθύμητες ουλές.
 • Μην πηγαίνετε με τις διαθέσιμες κρέμες με την ετικέτα της διαγραφής των μόνιμων τατουάζ επειδή το μελάνι του έχει εισχωρήσει βαθιά και καμία κρέμα δεν θα σας βοηθήσει.
 • Σε αυτή τη μέθοδο, το δέρμα σας θα περιχύνεται με ένα μουδιασμένο διάλυμα και θα τρίβεται προς τα κάτω για να αποκαλύψει τα άψογα στρώματα του δέρματος κάτω από το τατουάζ. Αυτό θα κάνει το μελάνι του τατουάζ να απομακρυνθεί από το δέρμα σας.
 • Θα σας χορηγηθεί τοπικό αναισθητικό κατά τη διάρκεια αυτής της μεθόδου καθώς η αιμορραγία θα εμφανιστεί συνήθως και θα είναι οδυνηρή.
 • Μετά από αυτή τη διαδικασία αφαίρεσης τατουάζ, θα πονέσετε για μερικές ημέρες έως και για μια εβδομάδα.
 • Ως εκ τούτου, θα σας δοθεί η αλοιφή για τη θεραπεία της πληγείσας περιοχής και να θυμάστε ότι το

  Η δερμοαπόξεση μπορεί να μην αφαιρέσει εντελώς το τατουάζ.

 • Εάν είστε επιρρεπείς σε ουλές ή υποχρωματισμό, μην ακολουθήσετε αυτήν τη διαδικασία για την αφαίρεση τατουάζ.

6. Φυσικές θεραπείες για την αφαίρεση του μόνιμου τατουάζ:

Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν να πηγαίνουν όσο το δυνατόν πιο φυσικά χρησιμοποιώντας οικιακές θεραπείες. Από αυτή την άποψη, αυτός ο οδηγός θα καθορίσει μερικούς από τους φυσικούς τρόπους αφαίρεσης του μόνιμου τατουάζ όπως παρατίθενται παρακάτω:

 • Εξετάστε το ενδεχόμενο χρήσης μείγματος Αλόης Βέρα, Paederia Tomentosa και Βιταμίνης Ε.
 • Χρησιμοποιώντας χυμό λεμονιού για να φωτίσετε τα τατουάζ.
 • Μέλι για τατουάζ που ξεθωριάζει κανονικά.

Θα σας καθοδηγήσουμε σε μερικούς πιο σπιτικούς φυσικούς τρόπους για να απαλλαγείτε από τα τατουάζ.

Χρησιμοποιώντας λεμόνι:

 • Κόψτε ένα λεμόνι σε δύο μισά και πιέστε τον χυμό του. Σε αυτό, προσθέστε 100 γραμμάρια αλάτι και ανακατέψτε καλά για να διαλυθεί.
 • Απλώστε το διάλυμα στην περιοχή με τατουάζ με ένα καθαρό βαμβάκι και στη συνέχεια τρίψτε επανειλημμένα για 30 λεπτά.
 • Ξεπλύνετε την περιοχή με ζεστό νερό και επαναλάβετε συχνά μέχρι να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δεν προκαλεί καμία παρενέργεια στο δέρμα σας, ωστόσο ίσως χρειαστεί να συνεχίσετε να το κάνετε για λίγο μέχρι να δείτε αποτελέσματα.

Χρησιμοποιώντας Αλόη Βέρα:

Δοκιμάστε κάτι με αλόη βέρα; Εδώ είναι πώς να το κάνετε.

 • Πάρτε έναν φρέσκο ​​χυμό Αλόης Βέρα από ένα φρέσκο ​​φύλλο ή μπορείτε επίσης αυτόν που είναι εμπορικά διαθέσιμος.
 • Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας. της περιεκτικότητας σε κάψουλα Paderiatomentosa και βιταμίνης Ε και βάλτε τα σε χυμό αλόης. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει μια πηχτή πάστα.
 • Εφαρμόστε απαλά πάνω από την περιοχή του τατουάζ με κυκλικές κινήσεις για 10 λεπτά. Ξεπλύνετε την περιοχή με ζεστό νερό.

Επαναλάβετε αυτή τη μέθοδο καθημερινά μέχρι να εξαφανιστεί τελείως το τατουάζ. Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται να κάνετε μετά το ντους, όταν το δέρμα σας έχει αρκετή υγρασία με τους ανοιχτούς πόρους.

Αυτή η μέθοδος δεν έχει παρενέργειες και μπορεί να δοκιμαστεί με ασφάλεια.

Τρόπος Salabrasion:

Το έχεις δοκιμάσει με το Salabrasion?

 1. Ξυρίστε τη ζώνη που έχει το τατουάζ. Η απαλλαγή από τα μαλλιά από τη ζώνη θα διευκολύνει λίγο τη διαδικασία της τριβής.
 2. Αποστειρώστε τη μελανωμένη ζώνη πλένοντάς την με αντιβακτηριακό καθαριστικό. Εξετάστε το ενδεχόμενο να επισκεφθείτε τον ειδικό σας για έναν χειριστή αντιβακτηριακού γαλακτώματος αφρού για χρήση σε αυτήν την εξέλιξη για ασυναγώνιστη αποστείρωση.
 3. Βυθίστε το μαντηλάκι με επίδεσμο σε νερό, σπρώξτε το έτσι ώστε να παραμείνει βρώμικο και να μην στάζει υγρό. Συνεχίστε να το κάνετε αυτό και σκουπίστε με λίγο σωρό επιτραπέζιο αλάτι για να αλατίσετε το κατακρατημένο νερό. Σταματήστε να τυλίγετε το μαντηλάκι στο αλάτι όταν το αλάτι σταματήσει να διαλύεται.
 4. Τρίψτε το τατουάζ με ενθουσιασμό για 30 έως 40 λεπτά ή μέχρι το σημείο που το δέρμα σας γίνεται σκούρο κόκκινο.
 5. Αφήστε τη ζώνη που έχει υποστεί αγωγή να στεγνώσει και, σε εκείνο το σημείο, απλώστε μια επικάλυψη κρέμας κατά της μόλυνσης σε αυτήν. Καλύψτε τη ζώνη με ένα αποστειρωμένο κομμάτι.
 6. Ελέγξτε τον επίδεσμο και ελέγξτε την περιοχή που υποβλήθηκε σε θεραπεία μετά από τρεις ημέρες.

Σε περίπτωση που έχει προχωρήσει προς το να γίνει πιο κόκκινο, μπορεί να μολυνθεί. Συμβουλευτείτε αμέσως τον ειδικό σας, εάν δεν πιθανολογείτε ότι αυτή είναι η κατάσταση.

Το κύριο μειονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι η ποσότητα και η φύση του βασανισμού που θα πρέπει να υποστείτε. Θα βλάψει το δέρμα σας και πρέπει να δώσετε επιπλέον φροντίδα στο δέρμα σας μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Χρησιμοποιώντας θεραπεία με αλάτι:

Εάν αυτό σας τρόμαξε, εδώ είναι μια άλλη μόνιμη μέθοδος αφαίρεσης τατουάζ χρησιμοποιώντας αλάτι.

Αλλά πριν από τη διαδικασία, το μεγαλύτερο μειονέκτημα της χρήσης αυτής της μεθόδου είναι ο πόνος που θα προκληθεί στο δέρμα σας. Θα γδαρθεί αρκετά το δέρμα ώστε να φτάσει το μελάνι στο χόριο. Θα είναι εξαιρετικά επώδυνο και θα μπορούσε να οδηγήσει σε λοίμωξη, ωστόσο, η τεχνική λειτουργεί πολύ καλά και είναι αποτελεσματική. Εάν είστε υπέρ αυτού, εδώ είναι πώς να το κάνετε.

 • Τρίψτε την πληγείσα περιοχή με αλάτι.
 • Χρησιμοποιήστε ένα loafer ή χρησιμοποιήστε τα χέρια σας και συνεχίστε να το τρίβετε.
 • Μόλις τελειώσετε, ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Ενώ είναι πολύ αποτελεσματικό, μπορεί δυνητικά να οδηγήσει σε μόνιμη ουλή στο δέρμα σας.

Χρησιμοποιώντας μέλι:

Εδώ είναι μια άλλη λιγότερο επώδυνη μέθοδος για να αφαιρέσετε το μόνιμο τατουάζ σας χρησιμοποιώντας μέλι. Το μέλι είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά συστατικά για μόνιμη αφαίρεση τατουάζ.

 1. Ανακατέψτε τζελ αλόης βέρα, αλάτι, γιαούρτι χωρίς ζάχαρη και μέλι.
 2. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει μια κρέμα σαν πάστα.
 3. Πριν εφαρμόσετε την κρέμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει καλά την περιοχή που καλύπτει το τατουάζ. Τώρα εφαρμόστε την κρέμα μέχρι να απορροφηθεί εντελώς από το δέρμα, έτσι ώστε να μπορεί να αφαιρέσει το μελάνι τατουάζ.

Δεν έχει παρενέργειες και είναι ένας αρκετά καλός τρόπος για να αφαιρέσετε το τατουάζ σας από το δέρμα σας.

Κορυφαίες 5 μόνιμες κρέμες αφαίρεσης τατουάζ στην Ινδία:

Εάν αυτές οι θεραπείες στο σπίτι δεν σας εντυπωσιάζουν, εδώ είναι μερικές μόνιμες κρέμες αφαίρεσης τατουάζ που μπορείτε να δοκιμάσετε.

1. Profade Action Three Step:

Αυτό το πρώτο προϊόν αυτού έρχεται σε τρία βήματα. Πρώτον, είναι η προετοιμασία. Ο πρώτος σωλήνας είναι μια κρέμα που προετοιμάζει το δέρμα για τη διαδικασία αφαίρεσης. Το δεύτερο, είναι η ενεργοποίηση. Η κρέμα ενεργοποιείται με το μελάνι και ξεκινά τη διαδικασία αφαίρεσης. Το τρίτο και τελευταίο βήμα είναι η αποβολή! Και έγινε!

Είναι χαμηλού κόστους και είναι ασφαλές. Ωστόσο, χρειάζεται χρόνος για να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

2. Inked Up Tattoo Removal Cream:

Το προϊόν είναι επιστημονικά ελεγμένο και είναι εγγυημένο ότι λειτουργεί αποτελεσματικά σε τακτική χρήση. Υπόσχεται να είναι 100% ασφαλής και φυσική, ενώ θα κάνει τη διαδικασία αφαίρεσης άνετη και ανώδυνη. Οι κριτές έδωσαν μια θετική λέξη για το προϊόν και το βρήκαν ικανοποιητικό. Ωστόσο, το προϊόν έρχεται σε ένα μικρό σωλήνα και ως εκ τούτου μπορεί να ξεπεραστεί πολύ γρήγορα. Δοκιμάστε αυτή τη μόνιμη κρέμα αφαίρεσης τατουάζ για καλύτερα αποτελέσματα.

3. Wrecking Balm:

Το προϊόν είναι γεμάτο με όλα τα απαραίτητα για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το μόνιμο τατουάζ στο δέρμα σας. Έρχεται σε ένα καθαρό, εύκολο στη πρόσβαση κουτί με εργαλεία, όλα όσα θα χρειαστείτε για να απαλλαγείτε από το τατουάζ σας. Δίνει καλά αποτελέσματα και είναι χωρίς πόνο. Λειαίνει και αναζωογονεί το δέρμα σας, ενώ είναι αδιάβροχο και ελαφρύ. Ωστόσο, τιμολογείται στην υψηλότερη πλευρά, αλλά εξακολουθεί να αξίζει τα χρήματά σας.

4. TCA Home Skin Peel Kit:

Μια άλλη αποτελεσματική κρέμα αφαίρεσης τατουάζ είναι το TCA Home Skin Peel Kit. Είναι επίσης γνωστό ότι αφαιρεί ραγάδες, ακμή, ρυτίδες κλπ. Το προϊόν είναι συσκευασμένο με όλα όσα θα χρειαστείτε για να απαλλαγείτε από το τατουάζ. Είναι προσαρμοσμένο για όλους τους τύπους δέρματος και βελτιώνει σημαντικά το δέρμα σας. Ωστόσο, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια αίσθηση καψίματος όταν χρησιμοποιείτε το προϊόν σε ορισμένους τύπους δέρματος.

5. Tattoo Off:

Ενώ αυτό το προϊόν χρειάζεται χρόνο για να λειτουργήσει, παράγει ωστόσο σημαντικά θετικά αποτελέσματα κατά την τακτική χρήση. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι φυσικά και ασφαλή. Διατηρεί το δέρμα ασφαλές από οποιαδήποτε άλλη ζημιά. Είναι εύκολο στη χρήση και είναι μια φθηνότερη μακροπρόθεσμη επιλογή. Ωστόσο, υπάρχει πάρα πολύ κρέμα και πολύ μικρή χρήση με όλα αυτά.

Ενώ το τατουάζ μπορεί να είναι το μεγαλύτερο μεθυσμένο λάθος σας, ή σκόπιμο, εντούτοις είναι ωραία η αίσθηση να το κάνετε για λίγο. Για εκείνους που βαριούνται, είναι εύκολο να μην τους ξαναδείτε στο δέρμα σας, ποτέ. Με τα πολλά σπιτικά φάρμακα και κρέμες που είναι διαθέσιμα στη διάθεσή σας, ξεκινήστε να τα δοκιμάζετε. Για μερικούς, ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε τη διαδικασία, ενώ για άλλους θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, εάν είστε αποφασισμένοι να τα κατεβάσετε, απλώς κατεβάστε τα!