Πώς να χρησιμοποιήσετε μάσκα προσώπου με καρυδιά για το λαμπερό δέρμα σας;

Ξοδεύουμε τόσα χρήματα για προϊόντα περιποίησης δέρματος. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά προϊόντα για κάθε δερματικό πρόβλημα. Όλα τα προϊόντα είναι ακριβά και μερικά από αυτά σας δίνουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η χρήση φυσικών προϊόντων περιποίησης του δέρματος είναι πάντα καλή για το δέρμα σας. Μπορείτε να φτιάξετε πακέτα προσώπου στο σπίτι, μια μάσκα προσώπου με καρυδιά πρέπει να είναι μέσα σε αυτό. Το καρύδι είναι ένα πολύ καλό συστατικό σε όλες τις συσκευασίες προσώπου. Περιέχει πρωτεΐνες, καλά λιπαρά, αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες και μέταλλα. Είναι καλό για τη γενική υγεία και το δέρμα σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μάσκα προσώπου με καρυδιά για το λαμπερό δέρμα σας

Οφέλη από το καρύδι:

  • Οι ίνες που υπάρχουν στο καρύδι βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και βοηθούν να θρέψουν το δέρμα σας.
  • Το καρύδι περιέχει καλά λιπαρά και Ωμέγα 3 που διατηρεί το δέρμα σας υγιές. Επίσης, ενυδατώνει το δέρμα σας και δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα στο δέρμα σας.
  • Μπορεί να επιδιορθώσει ουλές και βαθιές πληγές.
  • Το καρύδι περιέχει αντιοξειδωτικά που βοηθούν να καθαρίσει το δέρμα σας αφαιρώντας όλες τις ακαθαρσίες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι καρυδιού για το πρόσωπο. Το τακτικό μασάζ με λάδι καρυδιάς διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και δίνει στο δέρμα σας νεανική όψη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σκόνη καρυδιάς για το πρόσωπο. Τα πακέτα προσώπου με καρυδιά είναι πολύ καλά για το δέρμα σας.

Οι καλύτερες μάσκες προσώπου με καρυδιά:

Εδώ είναι μερικές φυσικές συσκευασίες προσώπου με καρυδιά που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι.

1. Πακέτο προσώπου γιαουρτιού και καρυδιάς:

Πακέτο προσώπου γιαουρτιού και καρυδιάς

Αυτή η μάσκα προσώπου με καρυδιά είναι πολύ καλή για να έχει λαμπερό δέρμα. Κάνει το δέρμα σας καθαρό και απομακρύνει όλες τις ακαθαρσίες.

Πώς να το φτιάξετε/Πώς να το εφαρμόσετε/Πώς να το χρησιμοποιήσετε?

Πάρτε 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι και 1 κουταλιά της σούπας καρύδι σε σκόνη. Ανακατέψτε καλά και εφαρμόστε το ομοιόμορφα στο πρόσωπό σας. Κάντε μασάζ καλά με κυκλικές κινήσεις. Αφήστε το εκεί για 15 λεπτά. Πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό και στεγνώστε. Απλώστε λίγη ενυδατική κρέμα μετά από αυτό. Κάντε το 2 φορές την εβδομάδα για το καλύτερο αποτέλεσμα.

  • Γιατί αυτό το έργο: Το καρύδι βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος. Το γιαούρτι περιέχει πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά που αποτρέπουν την καταστροφή του δέρματος.
  • Προσοχή: Να είστε προσεκτικοί με τα καρύδια εάν είστε αλλεργικοί σε αυτά.
  • Οφέλη: Αυτό το πακέτο προσώπου με καρυδιά αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και αναζωογονεί το δέρμα σας.

2. Μάσκα προσώπου με μέλι καρυδιάς:

Μάσκα προσώπου με μέλι καρυδιάς

Αυτό το πακέτο προσώπου με καρυδιά σας χαρίζει απαλό και νεανικό δέρμα. Τα κύρια συστατικά σε αυτό το πακέτο προσώπου είναι αλεσμένο καρύδι, μέλι, χυμός λεμονιού, ελαιόλαδο και ροδόνερο.

Πώς να το φτιάξετε/Πώς να το εφαρμόσετε/Πώς να το χρησιμοποιήσετε?

Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη καρυδιού, 1 κουταλάκι ελαιόλαδο, ½ κουταλάκι μέλι, 2 κουταλιές ροδόνερο και 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού. Πάρτε όλα τα συστατικά για να φτιάξετε τη συσκευασία και ανακατέψτε τα σε ένα μπολ. Ανακατέψτε το καλά ώστε να μην υπάρχουν σβώλοι για να κάνετε μια λεπτή πάστα. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας αφού το καθαρίσετε με νερό. Εφαρμόστε επίσης στο τμήμα του λαιμού. Κρατήστε τη συσκευασία στο πρόσωπο και το λαιμό για περίπου 15 λεπτά και ξεπλύνετε χρησιμοποιώντας κανονικό νερό. Χρησιμοποιήστε μια καθαρή πετσέτα και στεγνώστε την. Χρησιμοποιήστε αυτό το πακέτο τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Γιατί λειτουργεί αυτό:

Το καρύδι θρέφει το δέρμα σας. το ελαιόλαδο βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματός σας, το μέλι και ο χυμός λεμονιού κάνουν το δέρμα σας λείο και φωτίζει τον τόνο του δέρματος και το ροδόνερο του δίνει μια ανανεωμένη εμφάνιση.

Προσοχή:

Για να ελέγξετε για τυχόν αλλεργία, εφαρμόστε λίγη πάστα σε μια μικρή περιοχή του δέρματός σας.

Οφέλη:

Αυτό το πακέτο προσώπου είναι πολύ αποτελεσματικό για κάθε τύπο δέρματος χωρίς να κάνει το δέρμα σας στεγνό. Επίσης, θα έχετε λαμπερό δέρμα.

3. Μάσκα προσώπου Turmeric Walnut:

Μάσκα προσώπου Turmeric Walnut

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πακέτο προσώπου που χρησιμοποιεί καρυδιά και ενισχύει τη φωτεινότητα του δέρματός σας. Περιέχει παπάγια, σκόνη κουρκουμά και μέλι και σκόνη καρυδιού.

Πώς να το φτιάξετε/ Πώς να το εφαρμόσετε/ Πώς να το χρησιμοποιήσετε?

Πάρτε 3 κουταλιές της σούπας πολτό παπάγιας, 1 κουταλιά της σούπας μέλι, 2 κουταλιές πάστα καρυδιού και μια μικρή πρέζα κουρκουμά σε σκόνη. Ανακατέψτε όλα τα συστατικά σε ένα μπολ και εφαρμόστε αυτήν την πάστα στο πρόσωπό σας. Αφήστε το εκεί για 15 λεπτά και πλύνετε το πρόσωπό σας και στεγνώστε. Προσπαθήστε να το κάνετε μία φορά την εβδομάδα για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Γιατί λειτουργεί αυτό:

Η παπάγια είναι πλούσια σε παπαΐνη που αναζωογονεί το δέρμα σας και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Η σκόνη καρυδιού και άλλα συστατικά αποτρέπουν το δέρμα από τη μόλυνση και του χαρίζουν φυσική λάμψη.

Προσοχή:

Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε αλλεργικοί στα καρύδια ή σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του.

Οφέλη:

Αυτό το πακέτο προσώπου δίνει στο δέρμα σας έναν ομοιόμορφο τόνο και ενισχύει την εμφάνισή του.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρύδι για λάμψη προσώπου. Όλα αυτά τα πακέτα προσώπου είναι πολύ αποτελεσματικά και εύκολα στην παρασκευή τους. Είναι επίσης απαλλαγμένες από παρενέργειες. Θα πάρετε όλο το υλικό από το σπίτι σας μόνο έτσι αυτό θα είναι σίγουρα αποτελεσματικό και πάντα χρήσιμο για το δέρμα σας.