Κορυφαία 10 σημάδια τριχόπτωσης

Αυτές τις μέρες πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν τριχόπτωση και συχνά σκέφτονται ποια πρέπει να είναι η στιγμή που πρέπει να ξεκινήσουν μια θεραπεία. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αν επιτραπούν τα προβλήματα να επιμείνουν τότε οι γιατροί μπορεί να μην είναι σε θέση να βοηθήσουν με αποτελεσματικό τρόπο. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν αρκετό χρόνο λόγω της πολυάσχολης ρουτίνας τους για να πλένουν ή να καθαρίζουν σωστά το κεφάλι. Αυτό οδηγεί σε σοβαρή συσσώρευση βρωμιάς και επίσης σμήγματος. Σε φυσιολογικές συνθήκες το σμήγμα μπορεί να είναι χρήσιμο για να κάνει τα τμήματα πιο λαμπερά, αλλά σε άλλες περιπτώσεις αυτό μπορεί να προκαλέσει περισσότερη βρωμιά να εναποτίθεται και έτσι να φράξουν οι πόροι.

Σημάδια Τριχόπτωσης

Οι άνθρωποι θέλουν τους πόρους να παραμένουν ανοιχτοί αλλά καθαροί. Για αυτό μπορούν να δοκιμαστούν διάφορα φάρμακα όπως η χρήση πάστας neem ή άλλων πάστων μεθί που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία μαζί με το σπίτι και άλλες ιατρικές θεραπείες.

Σημάδια τριχόπτωσης σε άνδρες και γυναίκες:

Παρακάτω είναι τα 10 πιο κοινά σημάδια τριχόπτωσης που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα άτομο.

1. Σταδιακή αραίωση:

Αυτό συμβαίνει όταν ένα άτομο μπορεί να δει ότι το άτομο αυτό αποκτά σταδιακά ένα λεπτότερο κεφάλι. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπιστεί με ορισμένες θεραπείες στο σπίτι και μπορεί επίσης να αντιμετωπιστεί με ορισμένες χημικές ουσίες. Ένα άτομο μπορεί επίσης να κάνει συνεδριάσεις σε εξειδικευμένες κλινικές μετά από ενδελεχή εξέταση του προβλήματος και να λάβει διορθωτικά μέτρα.

2. Split Ends:

Αυτό είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες. Αυτό συμβαίνει όταν η άκρη των ωοθυλακίων αρχίζει να χωρίζεται σε δύο διαφορετικά τμήματα. Αυτό μπορεί να φτάσει μέχρι ένα ορισμένο τμήμα του μήκους και αυτό μπορεί να το κάνει πιο αδύναμο και στη συνέχεια σκίζεται εύκολα. Αυτό πρέπει να προληφθεί εγκαίρως και επίσης ένα άτομο μπορεί να πάει σε ένα κομμωτήριο και να τα ψιλοκόψει τακτικά σε κατάλληλα χρονικά διαστήματα για να αποφύγει αυτό το πρόβλημα. Αυτό μπορεί επίσης να προληφθεί χρησιμοποιώντας ορισμένα καθαριστικά ή μαλακτικά που ισχυρίζονται ότι λύνουν το πρόβλημα.

3. Ευθραυστότητα:

Πολλοί άνθρωποι μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει όταν το άτομο μπορεί εύκολα να σκίσει αυτά και ακόμη και το κανονικό βούρτσισμα μπορεί να οδηγήσει σε πολλές απώλειες. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί με σωστό μασάζ με έλαια και άλλα θρεπτικά μείγματα.

σημάδια-τριχόπτωσης

4. Ένα άτομο το βλέπει στο μαξιλάρι:

Συχνά ένα άτομο που αραιώνει σταδιακά μπορεί να δει σκέλη στο μαξιλάρι. Αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

5. Περισσότερα Strands στο The Brush:

Εάν ένα άτομο παίρνει περισσότερα από τη συνηθισμένη ποσότητα κλώνων στο πινέλο όταν το χρησιμοποιεί ακόμη και με κανονική πίεση, τότε αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο αντιμετωπίζει αλωπεκία.

6. Μυκητιασική φαγούρα:

Πολλές φορές το κεφάλι που δεν είναι υγιεινό και επιρρεπές σε βρωμιά μπορεί να προκαλέσει μυκητιασική λοίμωξη για να δημιουργήσει μικρά βράσματα όπως τα σπυράκια που μπορεί να είναι επώδυνα και πρησμένα. Αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν με φάρμακα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φαγούρα.

7. Η αποκοπή πόνυ οδηγεί σε πόνο:

Πολλές φορές όταν τα τμήματα γίνονται πιο λεπτά, το να τα κόψετε σε ένα πόνι στο πίσω μέρος μπορεί να βλάψει. Εάν αυτό επιμείνει, τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

σημάδι-τριχόπτωσης

8. Frontal Thinning:

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να βιώσουν αραίωση στο μετωπικό τμήμα του κεφαλιού. Αυτά τα επιθέματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με τακτική θεραπεία.

9. Νιφάδες:

Πολλές φορές ένα άτομο δεν έχει χρόνο λόγω πολυάσχολης ρουτίνας και δεν έχει αρκετό χρόνο για να πλένει τακτικά το κεφάλι του. Μπορεί επίσης να οφείλεται σε ορισμένες αιτίες άγχους που ένα άτομο μπορεί να αντιμετωπίσει την ξηρότητα. Η υπερβολική χρήση προϊόντων μπορεί επίσης να είναι ένας λόγος πίσω από αυτό και μπορεί επίσης να είναι από τη χρήση υπερβολικής θερμότητας ή υπερβολικού καθαρισμού.

10. Βουλωμένοι νεροχύτες μπάνιου:

Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό ότι πολλές φορές οι νεροχύτες του μπάνιου μπορεί να φράξουν με τα μαλλιά. Πρέπει να ληφθεί άμεση προφύλαξη.

Πηγή εικόνας: Απόθεμα κλείστρου