Πώς να πάρετε το Saw Palmetto για να σταματήσετε την τριχόπτωση

Από πολλά από τα προβλήματα μόδας μας, αυτά με το πρόσωπο και τα μαλλιά μας παραμένουν εμφανή. Το κύριο πρόβλημα προκύπτει με τα μαλλιά να χάνουν τη δύναμή τους με τα χρόνια και έτσι μετά από μερικά καλά χρόνια, η τριχόπτωση γίνεται μια εξέχουσα κραυγή για βοήθεια. Σύντομα εμφανίστηκαν τα φαλακρά μπαλώματα και πριν καταλάβετε ότι είστε θύμα αλωπεκίας που ψάχνει για συνεδρίες θεραπείας με οικονομικό προϋπολογισμό. Εάν το έχουμε ήδη περάσει αυτό, γιατί δεν χρησιμοποιούμε απλώς ένα φιλικό προϊόν που ταιριάζει καλύτερα και ταιριάζει καλά με το κοινό.

Saw Palmetto for Hair

Εμπορικά δεν υπάρχει πληθώρα προϊόντων που προσπαθούν να μας δώσουν τα μεγαλύτερα κέρδη από εκεί. Θα υπήρχαν ένα εκατομμύριο από αυτούς που παράγουν νεότερα προϊόντα κάθε τόσο, αλλά δεν είναι όλα τα προϊόντα εμπορικά αναγνωρισμένα ακόμη. Ενώ ο αγώνας τους παραμένει ισχυρότερος από ποτέ, εδώ είναι μια φυσική θεραπεία για την τριχόπτωση. Το Saw palmetto είναι ένα φυτό που μπορεί να παρατηρηθεί ευρέως στις περιοχές της Βόρειας Αμερικής όπου αυτό το φυτό νάνος αναπτύσσεται σε αφθονία. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά φυτικά φάρμακα για τη θεραπεία της τριχόπτωσης ειδικά στις γυναίκες.

Πώς να σταματήσετε την τριχόπτωση και να ξαναβγάζετε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας το Saw Palmetto:

Saw Palmetto για έλεγχο τριχόπτωσης:

Το κύριο στάσιμο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι στον σημερινό κόσμο αφορά την τριχόπτωση. Αυτό οφείλεται στους διάφορους λόγους για τους οποίους δεν μπορούμε να διατηρήσουμε άλλο ένα καλό κεφάλι μαλλιών. Η ρύπανση, τα χημικά καλλυντικά, τα χρώματα και οι βαφές και η λίστα συνεχίζεται. Στην προσπάθεια επιβίωσης, αυτές οι τρίχες υποβάλλονται στη συνέχεια μέσω θεραπειών και θεραπειών και το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα θλιβερά, αδύναμα μαλλιά. Αυτό είναι όταν η φυσική ασθένεια του πριονιού έρχεται να βοηθήσει. Αναζωογονώντας και αναπληρώνοντας τα μαλλιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το Palmetto είναι μια καλή παλιά μέθοδος περιποίησης μαλλιών για την επιδιόρθωση της χαλασμένης χαίτης τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Αλωπεκίαση:

Για τους περισσότερους από εμάς είναι τα αραιά μαλλιά που αρχίζουν σιγά -σιγά να κολλούν, αλλά για πολλούς που αντιμετωπίζουν αλωπεκία, τα περισσότερα από τα μαλλιά τους έχουν ήδη υποστεί ζημιά ή έχουν εξαφανιστεί. Η φαλάκρα και το κάλυμμα εμπίπτουν σε ένα τέτοιο τμήμα όπου σε πολλούς ανθρώπους δεν υπάρχει καμία ελπίδα για τα μαλλιά να ξαναβγούν. Αυτό είναι επίσης μια ιδανική κατάσταση για το παλμέτο πριονιού όταν διεισδύει στο τριχωτό της κεφαλής και το ενυδατώνει και το θρέφει.

Επίσης ένας από τους πιο αναγνωρισμένους λόγους για την αλωπεκία στους άνδρες είναι η παραγωγή διϋδροτεστοστερόνης. Η φυσιολογική τεστοστερόνη στο σώμα μας λόγω ενός ενζύμου, 5-άλφα-αναγωγάση μεταμορφώνεται στο προηγούμενο τμήμα. Το Saw palmetto μπορεί επίσης να παίξει στην πρόληψη.

πριονωτο-παλμετο-για μαλλια

Προφυλάξεις για να προτείνετε:

Συνήθως το πριόνι palmetto λαμβάνεται από το στόμα για τη θεραπεία προβλημάτων τριχόπτωσης. Ωστόσο, είναι υποχρεωτικό να ελέγξετε ή να συμβουλευτείτε έναν γιατρό σχετικά με τη δοσολογία και τη μέθοδο πρόσληψης. Συνήθως θα πάρετε έτοιμα συσκευασμένα υγρά πριονιού σε μορφή καψακίου ή σε μορφή κάψουλας, αλλά η ποσότητα που λαμβάνετε εξαρτάται από το βάρος του σώματός σας και άλλες επικουρικές μορφές. Ο γιατρός συνήθως κινεί τη δοσολογία κάπου μεταξύ 150 χιλιοστόγραμμα έως 300 χιλιοστόγραμμα και η πρόσληψή σας μπορεί να περιοριστεί σε αυτό.

Όταν λέμε πρόσληψη παλμέτο, συνήθως αναφερόμαστε στον καρπό αυτού του φυτού που μπορεί να ληφθεί ως ολόκληρος καρπός, αν όχι με άλλο τρόπο, όπως σε εμπορικά διαθέσιμη υγρή ή κάψουλα μορφή. Το Saw palmetto μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εξωτερικά, ωστόσο έχει παρατηρηθεί ότι τα αποτελέσματα που ακολουθούν είναι συνήθως αργά.

Ποιος πρέπει να το αποφύγει?

  • Εάν είστε ασθενής που παλεύει με τον καρκίνο ή στην πραγματικότητα οποιοδήποτε φάρμακο που επηρεάζει τις ορμόνες σας, θα πρέπει να μείνετε αυστηρά μακριά από το saw palmetto.
  • Εάν παίρνετε διαλυτικά αίματος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αιμορραγείτε συνεχώς ακόμη και για μια μικρή περικοπή εάν έχετε ενσωματωθεί με πριονίδι.