Κορυφαίες 6 καλύτερες βούρτσες καθαρισμού προσώπου

Τα πινέλα καθαρισμού προσώπου είναι τα νέα gadget ομορφιάς στην αγορά. Αυτά τα προϊόντα είναι εξαιρετικά βολικά και παρέχουν αποτελεσματικά στον χρήστη ένα καθαρό, χωρίς ρύπους και όμορφο πρόσωπο. Έχει σχεδιαστεί για να αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να κάνει το δέρμα να φαίνεται φρέσκο ​​και ανανεωμένο. Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, αυτό το gadget είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από τους συνηθισμένους καθαριστές προσώπου. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που κατασκευάζουν επί του παρόντος βούρτσες καθαρισμού προσώπου. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, υπάρχουν μόνο μερικές μάρκες που μας παρέχουν προϊόντα που λειτουργούν πραγματικά. Παρακάτω είναι μερικές από τις καλύτερες βούρτσες καθαρισμού προσώπου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

Καταπληκτικές βούρτσες καθαρισμού προσώπου με εικόνες:

1. Neutrogena Wave Sonic Power-Cleanser:

Βούρτσες καθαρισμού προσώπου 1

Πρώτον, το καθαριστικό ενέργειας Neutrogena μπορεί να ειπωθεί ότι είναι το καλύτερο καθαριστικό προσώπου στην αγορά αυτή τη στιγμή. Αυτό το εκπληκτικό προϊόν έχει δημιουργηθεί για να σας δώσει ένα καθαρό πρόσωπο. Τα μαξιλάρια σε αυτό το προϊόν έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του δέρματός μας. Αυτά τα προεγκατεστημένα μαξιλάρια μιας χρήσης κάνουν όλη τη δουλειά στην πραγματικότητα. Θα λάβετε μια τυπική προμήθεια μαξιλαριών με το προϊόν που προορίζεται να διαρκέσει έως και δύο εβδομάδες. Το προϊόν έρχεται επίσης με ένα καθαριστικό που έχει σχεδιαστεί για να κάνει το δέρμα απαλό και υγιές. Πείτε γεια στο εξαιρετικά απαλό δέρμα με το Wave Sonic Power Cleanser της Neutrogena.

2. Βούρτσα καθαρισμού Mary Kay Skinvigorate:

Βούρτσες καθαρισμού προσώπου 2

Αυτό το προϊόν που φυσά το μυαλό έρχεται με μαλακές τρίχες που είναι φτιαγμένες για να καθαρίζουν απαλά το δέρμα χωρίς να του προκαλούν εξωτερική βλάβη. Εάν παρακολουθήσετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε ότι αυτή η βούρτσα καθαρισμού έχει στρογγυλεμένες άκρες, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη βούρτσα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε καθαριστικό. Χωρίς να προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα, αυτό το πινέλο με ένα καθαριστικό θα προσφέρει φρέσκο ​​και χωρίς βρωμιά δέρμα.

3. DDF Revolve Professional 500x:

βούρτσες καθαρισμού προσώπου

Ένα από τα καλύτερα πινέλα καθαρισμού προσώπου στην αγορά καλλυντικών αυτή τη στιγμή είναι το Revolve Professional 500x scrub προσώπου της DDF. Αυτό το προϊόν εφοδιάζεται με αφρώδες εξάρτημα που έχει σχεδιαστεί για να γυαλίζει το πρόσωπο απαλά αφήνοντας πίσω του ένα καθαρό και όμορφο δέρμα.

4. Olay Fresh Effects Powered Contour Cleansing System:

Βούρτσες καθαρισμού προσώπου 4

Αυτό το προϊόν έρχεται με τριγωνική κεφαλή που το καθιστά ένα από τα πιο βολικά πινέλα προσώπου στην αγορά καλλυντικών. Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει αποτελεσματικά το λιπαρό δέρμα και να το κάνει αψεγάδιαστο. Σύμφωνα με προγραμματιστές και χρήστες, αυτή η βούρτσα καθαρισμού προσώπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάλυμα καθαρισμού για να καθαρίσει ακόμη περισσότερο το δέρμα. Αποχαιρετήστε το λιπαρό δέρμα με τη βοήθεια της εκπληκτικής βούρτσας καθαρισμού του προσώπου της Olay.

5. Προηγμένο σύστημα καθαρισμού Olay Pro-X Microdermabrasion Plus:

Βούρτσες καθαρισμού προσώπου 5

Όταν πρόκειται για καθαρισμό προσώπου, μην σκεφτείτε άλλο αυτό το κιτ ομορφιάς. Η βούρτσα καθαρισμού προσώπου θα καθαρίσει απαλά το δέρμα και θα το κάνει ορατά λείο και φρέσκο. Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να απαλλαγείτε από τα σκούρα μπαλώματα, τον ανομοιόμορφο τόνο και τις δυσχρωμίες. Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης μια κεφαλή βούρτσας καθαρισμού η οποία έχει διαμορφωθεί με τον πιο προηγμένο δυνατό τρόπο.

6. Gurin Face and Body Ultra Clean Brush with SPA Cleansing System:

Βούρτσες καθαρισμού προσώπου 6

Αν πρόκειται να αγοράσετε μια βούρτσα καθαρισμού προσώπου, τότε καλύτερα να πάτε σε αυτό το υπέροχο καθαριστικό προσώπου. Αυτή η αδιάβροχη βούρτσα καθαρισμού προσώπου διαθέτει μια ασύρματη τεχνολογία για να κάνει αυτό το προϊόν πιο βολικό για τον χρήστη.