Κορυφαία 9 Himalaya Kajals

Θέλετε να ενισχύσετε τη φυσική σας ομορφιά ορίζοντας τα μάτια σας; Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε φυσικά και ασφαλή προϊόντα από τη δημοφιλή μάρκα, Himalaya. Το Himalaya Kajal επικυρώνεται από εκατομμύρια γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα έρχονται με φυσικές ουσίες, για να βεβαιωθείτε ότι τα πολύτιμα μάτια σας στερούνται οποιασδήποτε μόλυνσης. Μπορείτε να προσθέσετε λάμψη στα μάτια βάζοντας αυτό το kajal. Μερικά από τα κορυφαία προϊόντα kajal από τα Ιμαλάια είναι τα εξής:

Τελευταία Himalaya Herbals Kajals:

1. 2.7g-Herbal KOHL (Triphala Almond Black Eyeliner):

Ιμαλάια Κατζάλ1

Το προϊόν που καθορίζει τα μάτια των Ιμαλαΐων είναι εμπλουτισμένο με triphala και τριαντάφυλλο δαμάσκηνου. Έχει ένα μείγμα παραδοσιακών συστατικών όπως καστορέλαιο και αμυγδαλέλαιο. Το προϊόν προσθέτει λάμψη στα μάτια σας, κάνοντάς τα πιο ελκυστικά και φωτεινά.

2. Herbals Kajal:

himalaya kajal

Αυτός ο φυτικός καθοριστής ματιών από τα Ιμαλάια δροσίζει τα μάτια σας και προσθέτει λάμψη στο ίδιο. Κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά, δεν προκαλεί καμία χημική βλάβη στα μάτια.

3. Herbal Eye Definer With Damask Rose, Triphala, Almond Oil:

Himalaya Kajal3

Το βότανο kajal των Ιμαλαΐων είναι εμπλουτισμένο με φυσικά συστατικά όπως το triphala και το ροδάκινο. Περιέχει επίσης καστορέλαιο και αμυγδαλέλαιο. Αυτό δίνει στα μάτια σας επιπλέον θρέψη και δροσιά. Το triphala είναι ένα μοναδικό βότανο, που περιλαμβάνει τρεις τύπους μούρων γεμάτων ενέργεια. Αυτό προσθέτει λάμψη στα μάτια, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο φωτεινά.

4. Herbal Eye Definer – συσκευασία 1 γραμμαρίου:

Himalaya Kajal4

Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία 1 γραμμαρίου, καθιστώντας το πιο προσιτό και ευκολότερο να το μεταφέρετε στο πορτοφόλι. Εκτός από αμυγδαλέλαιο, καστορέλαιο, τριαντάφυλλο νταμάσκας και τριφάλα, περιέχει επίσης καμφορά. Αυτό διατηρεί τα μάτια δροσερά και δίνει ένα καταπραϋντικό αποτέλεσμα.

5. Himalaya Kajal 5 Herbal Eye Definer (Rose Almond Triphala):

Ιμαλάια Κατζάλ5

Αυτό το φυτικό προϊόν από τα Ιμαλάια καθορίζει τα μάτια σας. Μπορείτε να το εφαρμόσετε κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων.

6. 1gm Eye Definer:

Ιμαλάια Κατζάλ6

Ο προσδιοριστής ματιών των Ιμαλαΐων 1 γραμμαρίου είναι ένα δημοφιλές προϊόν μεταξύ των γυναικών όλων των ηλικιών σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί όλα τα φυσικά συστατικά. Δίνει στα μάτια σας ένα δροσιστικό αποτέλεσμα, ακόμη και κατά τη διάρκεια των ζεστών ηλιόλουστων ημερών.

7. Natural Eye Definer (αδιάβροχο):

Ιμαλάια Κατζάλ7

Αυτός ο σκούρος μαύρος καθοριστής ματιών από τα Ιμαλάια περιέχει όλες τις φυσικές βιταμίνες και άλλα συστατικά. Είναι καθαρά οργανικό, χωρίς parabens και αδιάβροχο. Δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα.

8. Herbal Eye Liner (χωρίς μόλυβδο):

Himalaya Kajal8

Ο καθοριστής ματιών χωρίς μόλυβδο συνοδεύεται από μοναδικό μείγμα διαφορετικών φυτικών εκχυλισμάτων. Θρέφει τα μάτια σας και τα διατηρεί δροσερά. Το πρόσωπό σας φαίνεται πιο λαμπερό και πιο φρέσκο. Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο και υποαλλεργικό. Η λιπαρή λάμψη κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο λαμπερά.

9. 2.7g-Herbal Eye Definer:

Ιμαλάια Κατζάλ9

Αυτό το 2,7 γραμμάρια κατζάλ περιέχει φυσικά εκχυλίσματα και διατηρεί τα μάτια σας δροσερά. Ανακουφίζει επίσης κάθε άγχος και προσθέτει λάμψη στα μάτια. Το πακέτο είναι πολύ προσιτό και εύκολο στη μεταφορά.

Φορώντας αυτά τα προϊόντα από τα Ιμαλάια θα ενισχύσετε την ομορφιά του προσώπου σας και θα αφήσετε τους θεατές να γοητευτούν. Το προϊόν προσθέτει έναν φυσικό ορισμό στα μάτια και τα διατηρεί επίσης υγιή. Αγοράστε οποιοδήποτε προϊόν από τη μάρκα Himalaya και είστε έτοιμοι να γίνετε κλέφτης της παράστασης!