9 καλύτερες ασκήσεις αιθουσαίου

Έχετε λοιπόν πρόβλημα όταν πρόκειται για εξισορρόπηση. Αλλά δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Γιατί αυτό δεν θα σας σταματήσει παρά να βελτιωθείτε. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε σε αυτή την κατάσταση είναι να επισκεφθείτε το γιατρό σας και να λάβετε κάποια θεραπεία. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε τι είδους ασκήσεις μπορείτε να κάνετε για να έχετε περισσότερο έλεγχο σε αντικείμενα και καθημερινές δραστηριότητες. Σκοπός των αιθουσαίων ασκήσεων είναι να βελτιώσετε την αντιστάθμιση του εγκεφάλου σας για τους τραυματισμούς που υπάρχουν στο αιθουσαίο σας σύστημα. Είναι πολύ εύκολο να γίνουν και είναι αρκετά αποτελεσματικά. Το άρθρο εδώ θα παρέχει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες σχετικά με τις αιθουσαίες ασκήσεις και θα σας καθοδηγεί καθ ‘όλη τη διάρκεια.

Οι καλύτερες αιθουσαίες ασκήσεις

1. Σταθεροποιώντας το λούστρο σας:

Κοιτάξτε μπροστά μπροστά σας. Τώρα γυρίστε το κεφάλι σας προς τα δεξιά. Βεβαιωθείτε ότι δεν γυρίζετε πλήρως το κεφάλι σας. μόνο γωνία 45 μοιρών. Στη συνέχεια, γυρίστε το κεφάλι σας προς τα αριστερά στην ίδια γωνία. Εκτελέστε αυτήν την άσκηση δέκα φορές και συνεχίστε την όποτε μπορείτε όλη την ημέρα.

2. Μετατόπιση βάρους:

Καθίστε σε έναν πάγκο με τα πόδια σας στο πάτωμα. Τώρα φέρτε το δεξί σας κεφάλι, τα χέρια και τους ώμους προς την αριστερή πλευρά καθώς σηκώνετε το χέρι σας από την επιφάνεια. Επιστρέψτε στην πρώτη θέση. Εναλλακτικές πλευρές και επαναλάβετε 10 φορές.

3. Κάθετες και οριζόντιες κινήσεις:

Μετακινήστε αργά το κεφάλι σας από τα αριστερά προς τα δεξιά. Συνεχίστε να αυξάνετε τον ρυθμό σταδιακά και όταν επιτευχθεί η μέγιστη συχνότητα, σταματήστε για 10 δευτερόλεπτα. Επανεκκινήστε τη διαδικασία ξανά. Τώρα μετακινήστε το κεφάλι σας πάνω και κάτω και επαναλάβετε τη διαδικασία.

4. Οπιοκινητική:

Κρατήστε έναν στόχο στο χέρι σας και κρατήστε τα μάτια σας καρφωμένα σε αυτόν. Τώρα μετακινήστε το αργά από τη μια πλευρά στην άλλη, στη συνέχεια προς τα κάτω και τέλος διαγώνια. Κρατήστε το κεφάλι ακίνητο καθώς εστιάζετε. Το μόνο που πρέπει να κινεί είναι τα μάτια σου.

5. Πιλάτες:

Το Pilates είναι μια άλλη εξαιρετική άσκηση που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την ισορροπία σας. Είναι διασκεδαστικό να κάνουν και έχουν πολλά οφέλη για την υγεία. Αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνετε μόνοι σας. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας και ασκηθείτε με κάποιον ειδικό.

6. Άσκηση διατάσεων:

Οι ασκήσεις διατάσεων είναι ένας άλλος τρόπος για να ισορροπήσετε καλύτερα. Υπάρχουν εκατοντάδες διαθέσιμες παραλλαγές και όλες έχουν καλά οφέλη. Κάντε 5 επαναλήψεις αν είστε αρχάριος και αυξήστε τους αριθμούς όταν αισθάνεστε άνετα.

7. Περπάτημα:

Μια καλή προθάλαμος άσκηση είναι το περπάτημα. Έχουν συμβουλευτεί από όλους τους ειδικούς και τους γιατρούς και είναι γνωστό ότι διατηρούν τους ανθρώπους όλων των ηλικιών υγιείς και σε φόρμα. Δουλεύουν σε κάθε περιοχή του σώματός σας και σας βοηθούν να ισορροπήσετε καλύτερα. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και ένα παντελόνι άσκησης. Εάν διαθέτετε μόνο μισή ώρα καθημερινά και την ξοδεύετε στο περπάτημα, θα δείτε υπέροχα αποτελέσματα.

8. Hip Adductions:

Για να κάνετε προσαγωγές ισχίου, ξαπλώστε πρώτα. Κρατήστε τον κορμό σας ψηλά και απλώστε τα πόδια σας έξω. Τοποθετήστε μια μαλακή μπάλα ή μαξιλάρι ανάμεσα στους μηρούς και πιέστε όσο το δυνατόν περισσότερο. Μείνετε σε αυτή τη θέση για 30 δευτερόλεπτα και μετά αφήστε το να χαλαρώσει. Επαναλάβετε μερικές φορές πριν προχωρήσετε στην τελευταία άσκηση.

9. Γιόγκα:

Η γιόγκα είναι μια άσκηση που είναι ευεργετική για κάθε είδους ασθένειες και προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία. Κάνουν επίσης εξαιρετικές αιθουσαίες ασκήσεις. Έχουν πάνω από εκατό πόζες και έρχονται σε διάφορες μορφές. Το να ξοδέψετε σαράντα λεπτά στη γιόγκα όχι μόνο θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε καλύτερα αλλά και να βελτιώσετε τη συνολική σας υγεία.