20 πιο πρόσφατα σχέδια πλακιδίων κουζίνας με εικόνες το 2021

Οι κουζίνες είναι το ζωτικό δωμάτιο του σπιτιού από όπου προμηθεύεστε όλα τα υγιεινά σας τρόφιμα. Γνωρίζοντας πόσο απαραίτητη είναι η κουζίνα, θα πρέπει να σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να κάνει το άτομο που εργάζεται μέσα σε αυτό πολύ άνετο και ευχαριστημένο. Αυτές τις μέρες μια σπονδυλωτή κουζίνα έχει γίνει πολύ δημοφιλής λόγω του μεγαλείου που βγάζει έξω. Τα σχέδια των πλακιδίων κουζίνας παίζουν ζωτικό ρόλο στην εμφάνιση της κουζίνας σας. Αυτά πρέπει να επιλέγονται πολύ προσεκτικά γιατί μια μικρή αναντιστοιχία μπορεί να καταστρέψει την ομορφιά της κουζίνας.

Τελευταία σχέδια για πλακάκια κουζίνας

Οι κουζίνες θα έχουν διαφορετικά μεγέθη και σχήματα και κάθε κουζίνα είναι μοναδική λόγω των διαφορετικών ιδεών του ατόμου. Ως εκ τούτου, υπάρχει μια σειρά από πλακάκια που ταιριάζουν στην κουζίνα και τη φαντασία σας. Τα περισσότερα από αυτά είναι διαθέσιμα στην αγορά, περιηγηθείτε στον κατάλογο πριν προχωρήσετε και αγοράσετε οτιδήποτε. Παρακάτω δίνονται μερικά μεγάλα και μοντέρνα πλακάκια κουζίνας με εικόνες που είναι διαθέσιμα στην ινδική αγορά.

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα πλακάκια κουζίνας:

Τα κεραμίδια για το σπίτι πρέπει να επιλέγονται πολύ προσεκτικά γιατί ένα μικρό λάθος μπορεί να χαλάσει ολόκληρο το σχέδιο.

  • Πρώτον, αξιολογήστε το μέγεθος της κουζίνας και τα μέρη όπου πρέπει να τοποθετήσετε τα πλακάκια.
  • Επιλέξτε το μέγεθος των πλακιδίων. Τα πλακάκια έρχονται συνήθως σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα. Πλακάκια ορθογώνια, κυκλικά πλακάκια, Πλακάκια σε σχήμα Εξαγωνίου κ.λπ., και επίσης διαφέρουν σε διάφορα μεγέθη από μικρού μεγέθους έως μεγάλα.
  • Στη συνέχεια, πρέπει να αποφασίσετε για το χρώμα των πλακιδίων που συνδυάζονται με άλλα δωμάτια του σπιτιού.
  • Δεδομένου ότι η κουζίνα είναι ο χώρος όπου γίνεται το μαγείρεμα και το πλύσιμο, επιλέξτε τα ανθεκτικά πλακάκια και το πιο σημαντικό, τα πλακάκια πρέπει να είναι ανθεκτικά στη θερμότητα και να πλένονται εύκολα.
  • Η μάρκα είναι ένας από τους κρίσιμους παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από την τοποθέτηση των πλακιδίων. Υπάρχουν πολλές ανώτερες μάρκες όπως η Kajaria, η Somany κ.λπ. Φροντίστε να προσέξετε και τον προϋπολογισμό.

Τα καλύτερα σχέδια πλακιδίων κουζίνας στην Ινδία:

Εδώ καταχωρήσαμε 20 απλά και μοντέρνα σχέδια πλακιδίων κουζίνας με εικόνες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Σχέδια πλακιδίων κουζίνας 3D τεχνολογίας:

Τρισδιάστατα σχέδια πλακιδίων κουζίνας

Αυτή είναι μια από τις δημιουργικές ιδέες σχεδιασμού που μπορούν να υιοθετηθούν για το δάπεδο της κουζίνας σας. Οι έννοιες τρισδιάστατων δαπέδων είναι σύγχρονες και συνεχιζόμενες έννοιες σε όλο τον κόσμο. Αυτό δίνει μια μαγευτική εμφάνιση και τα παιδιά σίγουρα θα λατρέψουν να παίζουν σε αυτόν τον τρισδιάστατο όροφο. Μπορείτε να είστε το πρώτο άτομο από την περιοχή σας που εισήγαγε αυτό το σχέδιο σε άλλους, επειδή πολύ λιγότεροι άνθρωποι γνωρίζουν για αυτό το σχέδιο.

2. Μικρά πλακάκια κουζίνας:

Σχέδια πλακιδίων μικρής κουζίνας

Αυτός ο σχεδιασμός πλακιδίων κουζίνας ταιριάζει απόλυτα για μικρές κουζίνες. Οι άνθρωποι που αγαπούν το πράσινο χρώμα μπορούν να επιλέξουν αυτούς τους τύπους πλακιδίων στην κουζίνα τους. Αυτά τα κεραμίδια είναι κεραμικά και είναι επίσης ανθεκτικά στη φωτιά και οι λεκέδες πάνω τους μπορούν να καθαριστούν εύκολα. Τα μικρά και απλά πλακάκια δεν φαίνονται τόσο πλούσια αλλά είναι αριστοκρατικά και ολοκληρώνουν την εμφάνιση της κουζίνας.

3. Πλακάκια κουζίνας από ξύλινο δάπεδο:

Πλακάκια κουζίνας από ξύλινο δάπεδο

Η ξύλινη επένδυση είναι η συνεχής έννοια στο δάπεδο της κουζίνας και αυτή η ιδέα είναι διαφορετική από τις άλλες πλακάκια λόγω της υφής, της αίσθησης και της εμφάνισης των πλακιδίων. Πραγματικά μια εξαιρετική και κομψή ιδέα που μπορεί να υιοθετηθεί για την κουζίνα σας. Αυτός ο σχεδιασμός σας δίνει τη βασιλική εμφάνιση στην κουζίνα.

4. Λευκά και μαύρα πλακάκια κουζίνας:

Λευκά και μαύρα πλακάκια κουζίνας

Το λευκό και το μαύρο θεωρούνται ως ένας θανατηφόρος συνδυασμός και έχουν αντίθεση. Αυτός ο σχεδιασμός με λευκά πλακάκια στο κάτω μέρος και μαύρα πλακάκια στην κορυφή φαίνονται κομψά και εντελώς υπέροχα. Οι πόρτες του ντουλαπιού στο κάτω μέρος, που είναι λευκού χρώματος, ταιριάζουν με τα πλακάκια που τα καθιστούν ως μέρος της διακόσμησης της κουζίνας. Το ένα δύσκολο πράγμα με αυτά τα λευκά πλακάκια είναι ότι πρέπει να καθαρίζονται τακτικά έτσι ώστε οι λεκέδες να μην είναι ορατοί.

5. Πλακάκια κουζίνας Glory Gold Design:

Πλακάκια κουζίνας Glory Gold Design

Αυτή η ιδέα για πλακάκια κουζίνας ταιριάζει απόλυτα σε κάθε κουζίνα. Τα περισσότερα από τα κεραμίδια είναι απλά, ενώ μερικά κεραμίδια έχουν μοτίβο βραστήρα και φλυτζάνι τσαγιού χρυσού χρώματος. Αυτή η ιδέα μοιάζει εντυπωσιακή με ξύλινα έπιπλα. Ο τοίχος της κουζίνας είναι τεράστιος για να προσφέρει μια αισθητική εμφάνιση πλακιδίων. Η κάτω επένδυση των πλακιδίων σας δίνει μια λαμπερή εμφάνιση στην κουζίνα.

6. Πράσινα πλακάκια κουζίνας:

Πράσινα πλακάκια κουζίνας

Αυτός ο σχεδιασμός είναι ένας από τους απλούς και χαριτωμένους που μπορούν να υιοθετηθούν στην κουζίνα. Το χρώμα είναι γήινο και πλούσιο και αποπνέει απλότητα και κομψότητα. Μπορείτε να ταιριάξετε τις συσκευές κουζίνας σας σε διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι, του μαύρου και του ανοιχτού χρώματος για να επιτύχετε ένα αξιοπρεπές και ζοφερό αποτέλεσμα στην κουζίνα σας.

7. Μπλε πλακάκια κουζίνας:

Μπλε πλακάκια κουζίνας

Αυτό το γαλάζιο μπλε είναι ένα εξαιρετικά ζωντανό και εντυπωσιακό χρώμα. Αυτό το χρώμα λέγεται ότι έχει το αποτέλεσμα της ειρήνης και της ηρεμίας καθώς ταιριάζει με το χρώμα του ουρανού και του ωκεανού. Αυτά τα μπλε κεραμίδια είναι τόσο ευέλικτα που συνδυάζονται καλά με πολλά χρώματα όπως το λευκό, το κόκκινο, το μαύρο κ.λπ. Επομένως, μπορείτε να σχεδιάσετε τα μαγειρικά σκεύη σας με αυτά τα χρώματα.

8. Γυάλινα πλακάκια για κουζίνα:

Γυάλινα πλακάκια για κουζίνα

Τα γυάλινα πλακάκια είναι κατασκευασμένα από τα λεπτά κομμάτια γυαλιού με ημιδιαφανές λούστρο που ψήνεται στο πίσω μέρος κάθε κεραμιδιού. Αυτή η ημιδιαφανής ιδιότητα των γυάλινων πλακιδίων τα καθιστά τα πιο όμορφα και δίνουν μια σύγχρονη εμφάνιση στην κουζίνα σας. Αυτά τα πλακάκια αντανακλούν το φως που δίνει στην κουζίνα σας μια πιο φωτεινή εμφάνιση.

9. Πλακάκια κουζίνας Ελεφαντοστού:

Πλακάκια κουζίνας Ελεφαντοστού

Το ελεφαντόδοντο είναι ένα υλικό που είναι σκληρό και λευκό, και επίσης είναι ένα ανθεκτικό υλικό που δεν μπορεί να καταστραφεί εύκολα. Τα κεραμίδια από ελεφαντόδοντο είναι ανθεκτικά στη φωτιά και αυτά επηρεάζονται λιγότερο εάν βυθιστούν στο νερό. Τα πλακάκια από ελεφαντόδοντο δημιουργούν ένα φυσικό αποτέλεσμα και δίνουν μια ευρύχωρη εμφάνιση. Αυτά τα πλακάκια κάνουν τη σωστή επιλογή για οικιακούς σκοπούς ή για εμπορικούς σκοπούς κουζίνας.

10. Διακοσμητικά πλακάκια για την κουζίνα:

Διακοσμητικά πλακάκια για κουζίνα

Αυτός ο σχεδιασμός φαίνεται εξαιρετικά μοντέρνος, με κεραμίδια σε σχήμα εξάγωνου με διασταυρούμενες γραμμές. Το κίτρινο χρώμα της ώχρας είναι ζεστό και γήινο και σας δίνει μια αρχαία αίσθηση. Αυτό το χρώμα προσθέτει φωτεινότητα, ενέργεια και πλούτο στην κουζίνα σας.

11. Πλακάκια σύνορα κουζίνας:

Πλακάκια σύνορα κουζίνας

Αυτά τα πλακάκια σχεδιασμού περιγράμματος είναι ιδανικά για να ενσωματώσουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα στην κουζίνα σας. Ο κομψός γεωμετρικός σχεδιασμός με αντίθετες αποχρώσεις των χρωμάτων φαίνεται εκπληκτικός στο απλό σκηνικό των πλακιδίων σε κρεμ χρώμα. Αυτά τα κεραμίδια σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια vintage εμφάνιση συνονθύλευμα στον πάγκο της κουζίνας σας και να προσθέσετε γοητεία.

12. Πλακάκια σύγχρονης κουζίνας:

Σύγχρονα πλακάκια κουζίνας

Αυτός ο σχεδιασμός περιλαμβάνει γεωμετρικά μοτίβα σε μονόχρωμα, έντονα και περίπλοκα σχέδια δίνοντας στην κουζίνα σας μια ανανεωμένη εμφάνιση. Αυτό το μοτίβο φέρνει μια ανθρώπινη πινελιά στο splashback, χάρη στην παραστατική αίσθηση στο σχέδιο. Η νευρωνική ζώνη στο κέντρο του τοίχου σας επιτρέπει να πηγαίνετε με έντονα χρώματα στο ντουλάπι της κουζίνας σας.

13. Μοτίβα πλακάκια κουζίνας:

Μοτίβα πλακάκια κουζίνας

Αυτός ο δελεαστικός σχεδιασμός συνδυάζει γεωμετρικά μοτίβα λουλουδιών με περίπλοκα έργα τέχνης. Φαίνεται ζωντανό και κομψό και δίνει μια βασιλική πινελιά στον τοίχο της κουζίνας σας. Συνδυάστε αυτό το λουκ με μερικές τζαζ και φωτεινές συσκευές κουζίνας για έναν ωμό παράγοντα και ετοιμαστείτε για πολλές φιλοφρονήσεις!!

14. Πλακάκια Pearl White για την κουζίνα:

Μαργαριτάρια λευκά πλακάκια για κουζίνα

Σως η πιο κοινή αλλά μοναδική έννοια. Αυτά τα πλακάκια ταιριάζουν με κάθε πιθανή διακόσμηση σπιτιού και ως εκ τούτου είναι μια πολύ ευπροσάρμοστη έννοια πλακιδίων για την κουζίνα σας. Τα λευκά μαργαριταρένια πλακάκια λειτουργούν ως ένα όμορφο στολίδι και ένα πρακτικό splashback και φαίνονται τέλεια σε κάθε κουζίνα.

15. Faux Exposed Brick Tiles for Kitchen:

Faux Exposed Brick Tiles for Kitchen

Ένα από τα πιο περίτεχνα σχέδια πλακιδίων στον σύγχρονο κόσμο. Αυτός ο σχεδιασμός με πλακάκια κάνει υπέροχο για να δημιουργήσει τη διάθεση για μια από τις καλύτερες κουζίνες στην πόλη σας. Αξεσουάρ με κάποια αντίστοιχα μαγειρικά σκεύη και μερικά φυτά σε γλάστρες και διατηρήστε το για να έχετε μια από τις καλύτερες κουζίνες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

16. Ανακατέψτε και ταιριάξτε πλακάκια κουζίνας:

Ανακατέψτε και ταιριάξτε πλακάκια κουζίνας

Ένα από τα πιο περίπλοκα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα πλακάκια κουζίνας είναι να επιλέξετε το σχέδιο που τραβάει τα βλέμματα. Σε αυτή την περίπτωση, διαφορετικοί τύποι πλακιδίων ταιριάζουν για να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο διακοσμητικό μοτίβο. Ανακατέψτε και ταιριάξτε τα πλακάκια μέσα σε μια τονική παλέτα κρατήστε τα πράγματα έξυπνα και μοντέρνα.

17. Μαρμάρινα πλακάκια κουζίνας:

Μαρμάρινα πλακάκια κουζίνας

Το μάρμαρο δεν είναι ακριβώς υαλοποιημένο ή κεραμικό πλακάκι αλλά είναι μια φυσική πέτρα που διατίθεται στην αγορά. Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε την εμφάνιση καθαρού λευκού μαρμάρου, αυτό το σχέδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πάτωμα και τους τοίχους της κουζίνας σας. Μια ολόκληρη πέτρα από μάρμαρο κόβεται με λέιζερ ανάλογα με το μέγεθος του δαπέδου ή του τοίχου της κουζίνας και τοποθετείται προσεκτικά.

18. Σχέδια πλακιδίων κουζίνας Patchwork:

Σχέδια πλακιδίων κουζίνας Patchwork

Αυτός ο σχεδιασμός πλακιδίων κουζίνας λάμπει με ένα σχέδιο συνονθύλευμα. Διαθέτει μοντέλα πολλών διαφορετικών σχημάτων και χρωμάτων σε λευκό πλακίδιο βάσης. Ο τοίχος της κουζίνας σας θα αναδειχθεί σίγουρα με αυτό το μοτίβο πλακιδίων και θα φαίνεται εντυπωσιακός. Αν σας ενδιαφέρουν οι κουζίνες της υπαίθρου με παραδοσιακή εμφάνιση τότε σίγουρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το σχέδιο. Τα σκεύη σε βάση κουζίνας που είναι φτιαγμένα από άμμο, κάτι που είναι και πάλι μια συμβατική έννοια.

19. Σχεδιασμός κεραμιδιών κουζίνας σε στρώματα:

Σχεδιασμός κεραμιδιών κουζίνας σε στρώματα

Αυτή η ιδέα για πλακάκια είναι αρκετά μοναδική που μπορεί να υιοθετηθεί στην κουζίνα σας. Οι μικροκύβοι στους τοίχους μοιάζουν με pixels μιας φωτογραφίας όταν μεγεθύνονται στην τελειότητα. Μια φωτογραφία ενός λοφώδους εγκαταλελειμμένου τόπου όταν το ζουμ σπάει σε μικρά pixel απεικονίζεται καθαρά στον τοίχο. Η λευκή πλατφόρμα με τον καφέ αρθρωτό σχεδιασμό συνδυάζεται τέλεια με αυτά τα κεραμίδια.

20. Σχέδια δημιουργικών πλακιδίων κουζίνας:

Δημιουργικά σχέδια πλακιδίων κουζίνας

Αυτός ο σχεδιασμός πλακιδίων κουζίνας γίνεται με μεγάλη δημιουργικότητα. Για την κοπή αυτών των πλακιδίων χρησιμοποιούνται γεωμετρικά σχήματα. Στο μεσαίο τμήμα, είναι προσαρτημένα κεραμίδια που φαίνονται σαν μπάλες να είναι μισοκομμένες και κολλημένες. Αυτό το μοτίβο μισής μπάλας φαίνεται χαρισματικό με τον μοναδικό του σχεδιασμό. Είναι μια συναρπαστική και φανταστική ιδέα να χρησιμοποιήσετε τέτοια πλακάκια για να προσθέσετε λάμψη στην κουζίνα σας.

Έχετε επιλέξει τα ντουλάπια, τους πάγκους εργασίας και το δάπεδο, αλλά υπάρχει ένα ακόμη ζωτικό στοιχείο που μπορεί να κάνει ή να σπάσει το σχέδιο των ονείρων σας. Τα κεραμίδια τοίχου κουζίνας προστατεύουν και εξατομικεύουν το πιο σκληρό δωμάτιο εργασίας στο σπίτι. Διαθέσιμα σε κάθε χρωματική απόχρωση και μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων με υφή ή απλό σχέδιο, αυτά τα κεραμικά θαύματα έχουν μια πραγματική στιγμή. Από τολμηρά splashbacks έως μοντέρνα σχήματα, γεωμετρικά και μωσαϊκά, αυτές οι εξαιρετικά κομψές ιδέες είναι σίγουρο ότι θα εμπνεύσουν.